FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
simonese

#826 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

ole
Nogatrans

#827 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

Oleeee FCB......... :D
Murat Sabanovic

#828 Re: FC Bayern Munchen

Post by Murat Sabanovic »

Image

ZAO MI JE MOMCI,AL SU VAC ZUTOCRNI PREGAZILI VECERAS !!!
Kaćunak

#829 Re: FC Bayern Munchen

Post by Kaćunak »

Uli Hoeness has predicted that Bayern will win the game by a score-line of 2-0.
Karl Heinz Rummenigge said that he would like a bigger score-line. :thumbup:
( dajte i meni to sto duvate )

!IMMER WIEDER BVB DORTMUND!
! DEUTSCHE MEISTER !
charvel.

#830 Re: FC Bayern Munchen

Post by charvel. »

Valjacemo se ove godine zadovoljit osvajanjem Lige Prvaka... haj i to je nesto :) Ne moramo rasturit Bundesligu svake godine uzduz i poprijeko, eto malo i Borusiji nek pronosa pehar, sevap je.
extraordinary

#831 Re: FC Bayern Munchen

Post by extraordinary »

Kad si bio na utakmici Bayerna, da o njima govoriš u prvom licu množine?

Dortmund moćni zasluženo, Bayern je limitirana ekipa, i loš Inter je doprinio da Bayern izgleda dobro.
charvel.

#832 Re: FC Bayern Munchen

Post by charvel. »

extraordinary wrote:Kad si bio na utakmici Bayerna, da o njima govoriš u prvom licu množine?
oj kakvo pitanje...
Ja sam u stvari Toni Kroos, ponekad napisem sta ovdje... a zadnji put na utakmici Bayerna sam bio veceras kad me trener ubaci zadnjih pola sata - eto kad sam bio.
extraordinary wrote:Dortmund moćni zasluženo, Bayern je limitirana ekipa, i loš Inter je doprinio da Bayern izgleda dobro.
Da Bayernu glavni igraci nisu propustili pola sezone zbog povreda, do sad bi proslavili titulu u prvenstvu. A to da Inter doprinosi boljem izgledu Bayerna - how yes no.
extraordinary

#833 Re: FC Bayern Munchen

Post by extraordinary »

Bolan, rasuo ih je Dortmund ko rižu, prihvati. A falio je najbolji igrač Kagawa.
djedovic

#834 Re: FC Bayern Munchen

Post by djedovic »

extraordinary wrote:Bolan, rasuo ih je Dortmund ko rižu, prihvati. A falio je najbolji igrač Kagawa.
u dortmundu nema najboljeg igraca, to je ekipa jakog timskog duha u kojoj svi igraju srcem, dortmund da nema onog trenera kojeg ima kloppa, to bi bila jedna prosjecna ekipa poput freiburga
extraordinary

#835 Re: FC Bayern Munchen

Post by extraordinary »

djedovic wrote:
extraordinary wrote:Bolan, rasuo ih je Dortmund ko rižu, prihvati. A falio je najbolji igrač Kagawa.
u dortmundu nema najboljeg igraca, to je ekipa jakog timskog duha u kojoj svi igraju srcem, dortmund da nema onog trenera kojeg ima kloppa, to bi bila jedna prosjecna ekipa poput freiburga
Pa nije trener sve, Dortmund u ovom momentu pored trenera ima i jedno 7-8 igrača koji će sigurno napraviti velike karijere. Barrios, Kagawa, Sahin, Gotze, Subotić, Hummels, Schmelzer, možda i Bender. Grosskreutza sam zaboravio.
Fourier88

#836 Re: FC Bayern Munchen

Post by Fourier88 »

extraordinary wrote: Dortmund moćni zasluženo, Bayern je limitirana ekipa, i loš Inter je doprinio da Bayern izgleda dobro.
Prvo i nekako ali ovo za bayern i inter je samo za :lol: :lol:
Sjećaš se kad su žuti ove sezone ikad okončali takmičenje na evropskom frontu?! Bio je i wolfsburg jedne sezone ekipa jakog timskog duha pa eno taj duh se sad bori za 15. mjesto. Vidjećemo ih naredne 2,3 sezone hoće li moći vratiti konstantnost iz devedesetih.
Ipak, zasluženo su dva puta uzeli bayern, zaslužena titula prvaka. ;-)
Il_Principe

#837 Re: FC Bayern Munchen

Post by Il_Principe »

Bayern jest limitirana ekipa, ono sto su dobili Intera je puka sreca,..od golmana, odbrane, sredine pa do napada ima rupa i to je cinjenica sto pokazuje i stanje na tabeli...Losa igra Intera i samo jedan napadac zasta je kriv trener Leo su doprinijeli da Bayern ni iz cega zabije za pobjedu ( znamo da su i prosle sezone vise sretno u l.prvaka dogurali do finala, nego spretno, samo ste Lyona zasluzeno izbacili, ostalo je bilo bare-bare ) ali ne sporim da je bilo zasluzeno..vidjecemo u uzvratu ovo
Nogatrans

#838 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

Dortmund zasluzeno dobio nema sta,ove godine su bolji mora se priznati. Al eto vrijeme leti pa cemo vidjeti iduce godine gdje ce se nalaziti.

A sto se tice Intera nije me sekunde strah jer Inter je objektivno slabija ekipa od Dortmunda!!

Sve u svemu ja uvijek kazem igru brisi, rezultat pisi,niko se ne sjeca igre samo rezultati pisu istoriju!!
bosanska senzacija

#839 Re: FC Bayern Munchen

Post by bosanska senzacija »

Nogatrans wrote:Dortmund zasluzeno dobio nema sta,ove godine su bolji mora se priznati. Al eto vrijeme leti pa cemo vidjeti iduce godine gdje ce se nalaziti.

A sto se tice Intera nije me sekunde strah jer Inter je objektivno slabija ekipa od Dortmunda!!

Sve u svemu ja uvijek kazem igru brisi, rezultat pisi,niko se ne sjeca igre samo rezultati pisu istoriju!!
:lol:

Grohotom se smijem!
Il_Principe

#840 Re: FC Bayern Munchen

Post by Il_Principe »

Inter je objektivno slabija ekipa od Dortmunda!!
reci da se salis :|
Nogatrans

#841 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

bosanska senzacija wrote:
Nogatrans wrote:Dortmund zasluzeno dobio nema sta,ove godine su bolji mora se priznati. Al eto vrijeme leti pa cemo vidjeti iduce godine gdje ce se nalaziti.

:lol:

Grohotom se smijem!

Samo se ti smij,ionako od iduce godine samo dva kluba idu direktno u LP a treci ide u trece pretkolo,pa cemo da vidimo moze li Inter stimati i dalje utakmice da bude u vrhu Talijanskog fudbala!!
Il_Principe

#842 Re: FC Bayern Munchen

Post by Il_Principe »

nije od iduce nego od sezone 2012/2013, a to za stimanje :lol: :lol: :lol: :lol:
ledeni_caj

#843 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Ponovo briljira stoperski par, Tymoshchuk i Badstuber standardno nesigurni, najvece razocarenje Schweinsteiger, ne pamtim kad sam njega gledao u ovako losem izdanju. Dva od tri gola su bezveze primljena i po meni idu na dusu Schweinsteigera. Uglavnom, los dan i nista vise, Internisti nek se tjese da je ovo maksimum. :D
Fourier88

#844 Re: FC Bayern Munchen

Post by Fourier88 »

Hehe odličan sažetak :thumbup:
Ali fakat kompliment za dortmundovu taktiku, nisam nikad vidio da je neko ovako ubio bayernov krilni napad kad igra robbery. dvojica su ih konstanto čuvala a treći je bio tu kao potpora, još po belaju nije bio schweinijev dan tako da je kroz sredinu za k... bilo!
ultima_palabra

#845 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

Inter jeste trenutno slabija ekipa od Dortmunda, ne znam što je problem to reći...
Sigurno je i utakmica Bayerna protiv Intera odigrala svoju ulogu u ovoj pobjedi Dortmunda, ali tako je to... šta će Dortmund uraditi dogodine, vidjećemo... pustimo ih da malo uživaju u zasluženoj tituli :thumbup:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#846 Re: FC Bayern Munchen

Post by 1946 »

ultima_palabra wrote:pustimo ih da malo uživaju u zasluženoj tituli :thumbup:
A vala i mi da uživamo u njihovoj igri. Kad ih gledam isto kao kad djeca izađu na školsko na fizičkom pa se rastrče, milina prava :D
extraordinary

#847 Re: FC Bayern Munchen

Post by extraordinary »

ultima_palabra wrote:Inter jeste trenutno slabija ekipa od Dortmunda, ne znam što je problem to reći...
Sigurno je i utakmica Bayerna protiv Intera odigrala svoju ulogu u ovoj pobjedi Dortmunda, ali tako je to... šta će Dortmund uraditi dogodine, vidjećemo... pustimo ih da malo uživaju u zasluženoj tituli :thumbup:
I po mom mišljenju je Inter trenutno slabiji od Dortmunda, a simpatiziram Inter. Zato sam i rekao, loš Inter je učinio da Bayern izgleda kao kandidat za titulu prvaka Evrope. Ovaj Dortmund, ovakav kakav je, čini mi se da spada među 6-7 naj ekipa u Evropi, mada nema nekog objektivnog mjerila koje bi to pokazalo jer ne igraju Ligu prvaka. I nemojte samo pisati da je ovo loš dan Bayerna, jer nije. Niti je u srijedu bio loš dan Intera.
ledeni_caj

#848 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Za Inter ne znam niti me zanima. Bayernovu tekmu gledam svaku i ovo nije ni blizu sta mogu.
vicious

#849 Re: FC Bayern Munchen

Post by vicious »

1946 wrote:
ultima_palabra wrote:pustimo ih da malo uživaju u zasluženoj tituli :thumbup:
A vala i mi da uživamo u njihovoj igri. Kad ih gledam isto kao kad djeca izađu na školsko na fizičkom pa se rastrče, milina prava :D
Upravo to, sinoc prosjek godina prve jedanaestorice: 22,3(!)
Utoliko vise treba cijeniti sve ovo sto postizu ove sezone, pa cak i oni klinci od 18 godina igraju rutinski kao da imaju po 300 utakmica u nogama :)

OT: :potpis i za avatar :thumbup:
Urban B.

#850 Re: FC Bayern Munchen

Post by Urban B. »

Jucer sam gledao zadnjih 20 min utakmice i Bayern los al i nije bas toliko koliko se prica!Dortmund ove sezone najbolja ekipa u njemackoj al dok je ne vidim u LP nema svrhe porediti sa velikim ekipama!
Bayern ce i ove sezone svoje da odradi,samo polako :D
Post Reply