Gledali ste, ne preporučujete

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Skream

#826 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Skream »

fetic wrote:Image

Ocekivao sam malo vise,ali je cisto sranje!Harison Ford,Daniel Craig itd. ma glupost cista!
Jos oni vanzemaljci kako izgledaju,strasnije izgleda moja punica!
Kanta od filma
karanana

#827 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by karanana »

smetlje.
sumirprimus

#828 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by sumirprimus »

Mikado wrote:Image
fino kulturno sacekas 15-tak minuta,ako se ne razvije gasi,ovog sam ceko 26 min,i nista... :roll:
odron...
art vandeley

#829 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by art vandeley »

http://www.imdb.com/title/tt1904850/

Image
:lol:
Uh lose pravo...Utjeha je sto traje 80 min. i sto je u film ulozeno malih 75.000$
horion_bosona

#830 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by horion_bosona »

veceras na FTV-u Orkestar... teska bljuvotina... :roll: ej plavi orkestar :shock:

zao mi je nekoliko casnih ljudi koji se pojavljuju u filmu... ako se ista moze pohvaliti, onda je to sto nisu isjekli Ramba i Elvisa...
vinnie_jones

#831 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by vinnie_jones »

zna li se koliko su sprcali $$ na ovo sranje?
horion_bosona

#832 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by horion_bosona »

ha... vjerovatno je Tedeschi bio siroke ruke i time zasluzio onih par sekundi pojavljivanja... ljigavo, ljigavo...
dječak sa šibicama

#833 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by dječak sa šibicama »

Kajboji i hanzemaljci.

Meni pomalo glup film... ali ne razumijem jednu stvar, prije vise od 10 godina Ervin Rustemagic je u SB ili Danima dao intervju da planira sa Spilbergom snimiti film na temu "Kauboji i vanzemaljci" tj. da on ima ideju za strip a Spilberga zanima ekranizacija stripa... sad odjednom se pojavi ovaj film, i to baziran na stripu ili noveli stanovitog Rosenberga.
Paunovac

#834 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Paunovac »

Image
Katastrofa :twisted: :twisted:
karanana

#835 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by karanana »

hmmmm.....
opet recimo meni jedan od boljih sf filmova posljednjih godina.

vidis dobro me podsjeti da ga ponovo pogledam.
LONGMAN

#836 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by LONGMAN »

You should meet my son (aaa prokrvarile su mi usi od akcenta :x )

Iii "Without men", uzas.
Rootboi

#837 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Rootboi »

.
Last edited by Rootboi on 07/09/2012 03:12, edited 1 time in total.
karanana

#838 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by karanana »

ocekivano.

Liam mi je tito, i kontao sam da nema sanse da mi se film u kojem je on nece svidjeti, ali odgledah sinoc Unknown i pravo mi bezveze bi. Ali nije do njega nego do scenariste.
demode

#839 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by demode »

bilo koji dnevnik u regionu. Ono prvo mislis komedija, kad ono horor, te krene akcija onda shvatis da je to parodija, kad ono zavrsava sa sportskim scenama i taman pohvatas konce, kad sljedi SF kao proricanje vremena. Sta si radio, gdje si bio, neznas ni prepricati, osim sto osjecas da si nervozan kao sarajevski konabar u ljetnoj basti.
BHF_Manijak

#840 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by BHF_Manijak »

karanana wrote:ocekivano.

Liam mi je tito, i kontao sam da nema sanse da mi se film u kojem je on nece svidjeti, ali odgledah sinoc Unknown i pravo mi bezveze bi. Ali nije do njega nego do scenariste.
Sta ti se nije svidjelo konretno u Unknownu? :) I ja gotivim nesto Liama pravo, lafcina prava u filmovima, pa reko da prodiskutujemo jer i ja sam misljenja da je Unknown imao odlicnu recimo ideju, ali po meni drugacije se mogao razviti film, ako hoces moze i na PP da ne kvarimo cejf ljudima koji nisu film gledali. :)
karanana

#841 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by karanana »

evo tek sad pogledah zadnjih 15ak minuta, od prijema u hotelu do kraja. sinoc zaspao. ko malo mi je bolji i jasniji. ja sam sinoc kontao da je princ zaista meta i onda mi to nesto bezveze bilo. ali i dalje onaj gubitak sjecanja sta je radio prethodnih mjeseci, onda "slucajni prolaznik" djevojka bosanka se uvuce u citav slucaj - to mi je malo ofucano. mada mi je ovih 15 minuta malo popravilo dojam.
BHF_Manijak

#842 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by BHF_Manijak »

karanana wrote:evo tek sad pogledah zadnjih 15ak minuta, od prijema u hotelu do kraja. sinoc zaspao. ko malo mi je bolji i jasniji. ja sam sinoc kontao da je princ zaista meta i onda mi to nesto bezveze bilo. ali i dalje onaj gubitak sjecanja sta je radio prethodnih mjeseci, onda "slucajni prolaznik" djevojka bosanka se uvuce u citav slucaj - to mi je malo ofucano. mada mi je ovih 15 minuta malo popravilo dojam.
Dakle, ostali citaoci, SPOILER, ko nije gledo film nek ne cita... :)

Pa recimo meni bi veca furka i bolaj bila da je fakat to sve tacno sto je Liam prico, tj da mu je fakat identitet otudjen i da se frajer bori da ga vrati, mada meni ni ova verzija nije losa, ali eto po mom nekako ukusu bi bilo ovo prvo. :)
karanana

#843 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by karanana »

e pa to bi bilo dobro. to sam zaboravio napisati sta mi je smetalo.
zato pocetak i jeste bio veoma dobar i obecavajuci, a kasnije kad se sve zaplelo u neku komplikovaniju mrezu i zavjeru, tu mi se razvodnilo.
shin

#844 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by shin »

Liam Neeson je postao dosadan sa svojim zbunjola ulogama, vazda nekog napacenog porodicnog covjeka glumi, ili takav dojam ostavlja.
demode

#845 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by demode »

Od ovih novijih nepreporucavam Saptac konjima. Nista hin nisam cuo.
Takodjer ko ima slabo srce i zivce ne bih mu savjetovao da gleda Boska Buhu. Nije higijenski ne zbog prezimena vec koliko se maramica i suza potrosi u zadnjim minutama na onim usporenim snimcima.

P.S. Iz 6 razloga nepreporucavam ni glednja reprize utakmice Portugal - BiH.
LSD

#846 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by LSD »

armin.i.am wrote:Image
Žestoko sranje od filma....ne mogu više tih vanzemaljaca i monstruma kao ni kung fu pizdarije...ako vec moram to gledati, onda radije Alieni, Predatori, ET (tako te stare fore) i Bruce Lee.
horion_bosona

#847 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by horion_bosona »

Image

Warrior (2011)

kako sam se zaletio s ovim filmom :oops: , vjerovatno najlosiji film koji sam gledao u zadnjih godinu dana... film je smijesan, pun otrcanih, izlizanih, jeftino-pateticnih vec vidjenih stvari... ako pritom dodamo ona sranja sa americkim patriotizmom... septicka jama...

uporedjujuci ga s The Wrestler-om i The Fighter-om, ovaj film izglada bijedno lose... pa onaj zadnji Rocky je daleko bolji...
stvarno ne mogu da shvatim da neko moze popusiti ovu nazovi pricu, koja je u rangu sapunice... ako je do scena borbe, zasto gledati simulaciju pored stvarnih MMA meceva koji se danonoćno prikazuju!?

vjerujem da bi se mogao napraviti odlican film na temu recimo ilegalnih borbi po kojekakvim podrumima, ali jok mora biti Sparta i Atlantic city...

ne znam kako sam uopste nastavio film do kraja, nakon scene u kojoj onaj trener sa kretenskom frizurom drzi na zidu sliku Nietzschea... :lol:
despina

#848 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by despina »

meni je ovaj film bio pravo dobar :sad: realno, niti jedan američki film ne može proći a da nema patriotizma, rata u afganistanu itd.... meni se svidjela priča "iza" borbe. dva brata, dvije karakterne suprotnosti, bore se iz totalno različitih razloga. onaj tommi se bori sam sa sobom, bijesan ko pas na čitav svijet....mislim da je tehnički jako dobro odrađen film, borbe u kavezu :thumbup:
gledala sam Wrestler i Fighter, isto su mi bili odlični.
pringless

#849 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by pringless »

Image
Not My Idea

#850 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Not My Idea »

za ovo smece zvano 13, potpis ko kuca!
Post Reply