Hvala Bogu pa nije nista gore od toga.Neka ste doveli veta na vrijeme,jadnicka je bolilo.simbabimba wrote:Ej hvala sto pitas, zvali smo vet-a, radilo se o kontuziji korijena repa. Ruzno je doskocio sa te visine (smoto mali). Pretpostavljam da ga je bolilo ono kao kad mi padnemo na trticu. Bas ga je bolilo jer uopste nije pomijerao rep i visio je kao da nije njegov. Kako smo vec nekad imali macu kojoj je nakon loma karlice ostao paralisan rep, bas smo se prepali jer je identicno izgledalo. Sve u svemu na kraju hvala Bogu nije bilo tako strasno jer nije nista slomljeno ili potrgano pa je vec evo dva dana gospodinu rep opet "na ledjima"![]()
Hvala jos jednom na interesovanju.
Kako si ti? Znam kroz sta prolazis, nas je u avgustu napustio 13-godisnji saputnik i drug![]()
![]()
a jedina utjeha mi je bila da je s nama ipak prozivio lijep dio zivota. Tog smo macka udomili nakon sto je na ulici ostao bez sape i onakav "copav" nama je bio najdrazi i najljepsi. Jos uvijek nam jako nedostaje, ali smo se odlucili pokusati utjesiti udomivsi macana za kojeg smo se evo sad bili zabrinuli.
Kazes da imas druge macice kcerkice od tvoje neprezaljene mace - neka te one utjese, mogu te uvijek podsjetiti na nju.
Ja nisam ok nikako.Maca otrovana i od toga su joj otkazali bubrezi pa nakon toga i ostali organi.Bukvalno je ukradena od nas i jos smo uvjek u nevjerici.Stalno je ocekujemo,pricamo o njoj,a koliko placemo....Nek Bog sudi onome ko je ovo napravio.
Prije par dana ,macor od komsinice je pokazao iste simptome.Dolazio je veterinar,pokusao sve kao i sa mojom,ali je i ovaj macor uginuo u najgorim mukama kao i ostatak macaka ispred zgrade.Sve do jedne su nestale,a bilo ih je puno.Ja zvala policiju oni me uputili na krim sluzbu a ovi me ismijali sto se javljam sa takvom prijavom.Sada ove druge dvije mace jedva pustam vani,strah me da ih ko od komsija ne nahrani hapicom.