Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Cholina_Lokica

#826 Re: Televizija OBN

Post by Cholina_Lokica »

Ridjobrki wrote:Ma dobro to sve ali večeras u onoj ponjavi od carpeta Feđa sav ustreptao i nakežen (nije do moje krajiške genetike i mentaliteta ali ona faca prosto vapi za dobrom šamarčinom na fazon ''do you want to delete this annoying face permanently? YES!!! ŠŠLJLJLJASSSSS!!!'') najavljuje prilog u folu - parafraziram:
''...unatoč blagdanima... blabla... noćni život u Sarajevu ne zamire... serserser... alkohol teče u potocima... tralala... istospolnih veza ima... glupglup... Sarajevo ne zaostaje za drugim metropolama...''

Ovo nije prst u oko vjernicima nego svakom ko ima bar trunku dobrog ukusa i čiji moralni kompas još nije ispao u ovo more neukusa, vulgarnosti, populizma i sličnom što karakterizira današnje bh. društvo a čega je OBN najeklatantniji reprezent.
pa nisu nista slagali :-) sta ima lose u nocnom zivotu
kurty

#827 Re: Televizija OBN

Post by kurty »

Jel ima neko ko radi kao "novinar"... Ima pravo da nekog nazove "frekom"???

Dalje, igrom slucaja, bio sam "prisiljen" da gledam RC... Pa nije mi jasno ko dozvoli Albinovicu da bude ono sto jeste u spomenutoj emisiji
Ridjobrki

#828 Re: Televizija OBN

Post by Ridjobrki »

Ne fali ništa noćnom životu, što se mene tiče ne fali ništa ni alkoholu ni istospolnim vezama: liberalizam-sekularizam-pravo izbora-demokratija-amin! Ali to sve isticati kao pozitivno u kontrapunktu Ramazanu... Bljak.
Šizika

#829 Re: Televizija OBN

Post by Šizika »

kurty wrote:Jel ima neko ko radi kao "novinar"... Ima pravo da nekog nazove "frekom"???
moj kurty. ti kao da nisi gledao red carpet na novoj tv kojeg obn nastoji kopirati. kakvim tek tamo epitetima časte
KenCo

#830 Re: Televizija OBN

Post by KenCo »

Red Carpet treba zabraniti zbog nevidjene kolicine gluposti koja je skoncentrisana u toj emisiji.

npr veceras, bilo mi je dosta gledati 5 minuta,
intervju radi alen albinovic koji ne zna pricati i koji nema veze sa novinarstvom. dalje, razgovara sa covjekom koji ne zna sastaviti recenicu, koji sebe smatra zvijezdom zato sto je bio 2 sedmice u odron reality showu BMH. dalje pricaju kako mu prijete smrcu, kako se ljudi slikaju sa njim ,kako mu traze autograme, kako je on najpoznatiji Rom u BiH.

smijesno i tuzno u isto vrijeme, koje SMECE od emisije. odvratno.
kurty

#831 Re: Televizija OBN

Post by kurty »

Naatasha wrote:
kurty wrote:Jel ima neko ko radi kao "novinar"... Ima pravo da nekog nazove "frekom"???
moj kurty. ti kao da nisi gledao red carpet na novoj tv kojeg obn nastoji kopirati. kakvim tek tamo epitetima časte

ma znam al u onom prilogu...prikazuje momka nekog i ispod pise

IME PREZIME, freak :shock: :shock: :shock: :shock:

Onda...koji god muskarac nesta prica...obavezno mu je pitanje "da le te STARTUJU muskarci"...

Albinovicu, osjeci noktice svoje
manki

#832 Re: Televizija OBN

Post by manki »

Ridjobrki wrote:Ne fali ništa noćnom životu, što se mene tiče ne fali ništa ni alkoholu ni istospolnim vezama: liberalizam-sekularizam-pravo izbora-demokratija-amin! Ali to sve isticati kao pozitivno u kontrapunktu Ramazanu... Bljak.
Pa dobro, brate moj krajiški, Bosna je sekularna država kako si rekao, ako ti je do Ramazana i posta, imaš daljinski i obrni kanal. A tebi svaka čast na liberalnim i demokratskim pogledima na život i društvo u Bosni, da nam' je više takvih barem. ;)
Been

#833 Re: Televizija OBN

Post by Been »

kurty wrote:
Naatasha wrote:

ma znam al u onom prilogu...prikazuje momka nekog i ispod pise

IME PREZIME, freak :shock: :shock: :shock: :shock:

Onda...koji god muskarac nesta prica...obavezno mu je pitanje "da le te STARTUJU muskarci"...

Albinovicu, osjeci noktice svoje
najgore što se on kiti epitetom novinara, a jedino tvoje DIPLOMIRANIH žurnalista : Edin Avdić i Aida Spahić samo što nisu TV INFO počeli voditi ispod stola... Strahota !
Neelix

#834 Re: Televizija OBN

Post by Neelix »

manki wrote:
Ridjobrki wrote:Ne fali ništa noćnom životu, što se mene tiče ne fali ništa ni alkoholu ni istospolnim vezama: liberalizam-sekularizam-pravo izbora-demokratija-amin! Ali to sve isticati kao pozitivno u kontrapunktu Ramazanu... Bljak.
Pa dobro, brate moj krajiški, Bosna je sekularna država kako si rekao, ako ti je do Ramazana i posta, imaš daljinski i obrni kanal. A tebi svaka čast na liberalnim i demokratskim pogledima na život i društvo u Bosni, da nam' je više takvih barem. ;)
vala bash.

ako je tebi ramazan, nama alkoholicarima nije, a ni peshovanima ocito. kome je do ramazana ne gleda i zdrao. eto te isto ko one vehabije sto su napale gay izlozbu, iako ih niko nije dirao, izazivao, provocirao...
Been

#835 Re: Televizija OBN

Post by Been »

e samo da vas obavjestim da je i sinoć poslije sehura išla epizoda Kečera koja je emitirana 6 puta u ovoj sedmici... budim se jutros i vidim istu epizodu u reprizi po danu... dakle, 7 puta repriza ?!!?

Pa jesu li oni NORMALNI ???
clav

#836 Re: Televizija OBN

Post by clav »

Been wrote:e samo da vas obavjestim da je i sinoć poslije sehura išla epizoda Kečera koja je emitirana 6 puta u ovoj sedmici... budim se jutros i vidim istu epizodu u reprizi po danu... dakle, 7 puta repriza ?!!?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ridjobrki

#837 Re: Televizija OBN

Post by Ridjobrki »

Ne razumijemo se pomalo. Ok je ako ti ne poštuješ Ramazan, to je tvoja stvar i niko ti nema pravo nametati poštovanje prema tome ako ti kao razuman čovjek sa sopstvenim mišljenjima i osjećajima nisi našao razloge za to.

S druge strane ja (kao vjernik-amater) ako ništa barem poštujem tradiciju i lijepe običaje svojih predaka. Prema tome nemam problem sa tvojim načinom života ili načinom života neke promiskuitetne dame ili homoseksualnog gospodina ali imam problem kada se sa televizije to preporučuje kao uzoran model ponašanja kojeg treba slijediti u životu da ne bismo kojim slučajem zaostali za drugim metropolama. Koje kao zadnji šugavci ne možemo ni vidjeti dostojanstveno.

Neelix, paralela sa vehabijama ne stoji: oni su napadali druge zbog njihog izbora. Ja branim njihovo pravo izbora ali nikad neću pristati da mi se to predstavlja kao dobar te društveno poželjan i koristan model ponašanja.
letacina

#838 Re: Televizija OBN

Post by letacina »

Been wrote:e samo da vas obavjestim da je i sinoć poslije sehura išla epizoda Kečera koja je emitirana 6 puta u ovoj sedmici... budim se jutros i vidim istu epizodu u reprizi po danu... dakle, 7 puta repriza ?!!?

a jesi li ti zaboravio vremena kad je svako veče oko 2 sata išla repriza utakmice Rubin-Wolfsburg? I uvijek samo ta utakmica... :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#839 Re: Televizija OBN

Post by Truba »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Gde si sad cica maco

#840 Re: Televizija OBN

Post by Gde si sad cica maco »

Dva najveća društvena krpelja: vjernici i studenti.
therrarrius

#841 Re: Televizija OBN

Post by therrarrius »

Gde si sad cica maco wrote:Dva najveća društvena krpelja: vjernici i studenti.
Popij motrin, malo se ''deovraniši''. :x
sheilak

#842 Re: Televizija OBN

Post by sheilak »

:lol: :lol: :lol:

hahahha Ma, to je da utvrde znanje. :D
Neelix

#843 Re: Televizija OBN

Post by Neelix »

Ridjobrki wrote:
Neelix, paralela sa vehabijama ne stoji: oni su napadali druge zbog njihog izbora. Ja branim njihovo pravo izbora ali nikad neću pristati da mi se to predstavlja kao dobar te društveno poželjan i koristan model ponašanja.
pazi, njihov nacin zivota je drustveno pozeljan i koristan isto kao i tvoj ;) nesto sasvim drugo je sto se meni, a vjerovatno i tebi, gadi kad vidis dva peshka da se zvale. ali to ne znaci da oni imaju ista manje pravo na to nego ti da zvalis svoju hanumu :)

ne mogu da vjerujem da ih branim :D do te situacije sa izlozbom sam bio totalno drugacije raspolozen prema homo populaciji, ali kad vidjeh one krvnike :? skontah da im nije bas lako..

uglavnom idemo u offtopic tako da ja necu vise na ovu temu :)
Vrteska

#844 Re: Televizija OBN

Post by Vrteska »

jazzer wrote:Imam jedno ozbiljo pitanje. Interesuje me, naime, da li ce televizija OBN obezbijediti svojim
vjernim gledateljima reprizu filmova Rambo 4, Prljavi ples i da li ce nedeljom navece
reprizirati Lord of dance?

Hvala.
Ne može, prvo idu reprize Mrak filma (sva tri dijela. Četvrti ne može još, tek za neke 4 godine, možda). :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol:
neo7

#845 Re: Televizija OBN

Post by neo7 »

obn,red carpet, :povracam::povracam::povracam::povracam:

Jos onaj slucaj Alen, pa majko draga brisem OBN sa liste :run: :run: :run: :run: :run: :run:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#846 Re: Televizija OBN

Post by pici »

:shock: :dance: :thumbup: ....ja se zaljubio
in33sa

#847 Re: Televizija OBN

Post by in33sa »

Kaze Lana jucer na prognozi da je Djevica, odnosno da je nedavno proslavila 18. rodjendan.

Ovo ima 18 godina??
pici

#848 Re: Televizija OBN

Post by pici »

Ja joj vjerujem da je Djevica..... :dance: :thumbup:
pici

#849 Re: Televizija OBN

Post by pici »

danaske je bila HOT....vrijeme je bilo promjenjivo oblačno al Lana UH UH :dance: :thumbup:
burekodsira

#850 Re: Televizija OBN

Post by burekodsira »

pade mi na um, podsjeca me na voditelje hayatovaca sa rastezanjem na slogove :D
Post Reply