ma jok, vec vruce i naumpadne mi zapalitipupa hava wrote:
proradio chips i sokic???![]()
Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Moderator: _BataZiv_0809
- black
#826 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
- Irm@
#827 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Eli - dobar bez obzira koliko godina ima
a i ona mala iz Ludih 70 daleko dogurala
helem...dobar film
a ja se sjecam kad se tek otvorio cinemacity pa sam gledala Hangover i tad je bio trailer za Shutter Island pa nikad doci taj film a cini se bas zanimljiv..
a i ona mala iz Ludih 70 daleko dogurala
helem...dobar film
a ja se sjecam kad se tek otvorio cinemacity pa sam gledala Hangover i tad je bio trailer za Shutter Island pa nikad doci taj film a cini se bas zanimljiv..
- shalla
#828 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Meni se čini također zanimljiv ali Bogami i strašan, ne znam da li bi moje mlado srce moglo podnijeti onakav filmIrm@ wrote:Eli - dobar bez obzira koliko godina ima![]()
![]()
a i ona mala iz Ludih 70 daleko dogurala![]()
helem...dobar film![]()
- alibaba_i_30_godina
#829 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Da li neko slucajno zna kako se zove film koji treba ovih dana da izadje a radnja je vezana za vampire. Naime, na Zemlji vecinsko stanovnistvo cine vampiri dok samo nekoliko stotina su obicni ljudi koji se, naravno kako to biva u ovim filmovima, bore za opstanak ...
Nedavno sam gledao negdje trailer ali sam zaboravio naziv filma.
Nedavno sam gledao negdje trailer ali sam zaboravio naziv filma.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#830 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
valjda daybreakers 
- alibaba_i_30_godina
#831 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Da! To je taj, hvala! Kako ga nadje?!komi wrote:valjda daybreakers
Evo gledam na imdb-u ima pravo dobru glumacku postavu, mada kometari na youtube nisu bas najbolji ali svejedno ionako se nisam toliko osvrtao na tudja misljenja sto se tice filmova
http://www.youtube.com/watch?v=W9roxtugaUo
- iceman ze
#832 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Meni se ne cine losi novi filmovi sa Matt Damon, i to "Invictus" (u decembru bila premijera) i "Green zone" (u martu će biti premijera).....
Inace svi njegovi filmovi su mi odlicni, a ja se nadam da ce Cinema City ih uspjeti kod nas prikazati... 
- Truba
#833 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
cuj kako ga nađe
pa znam za njega barem godinu
pa znam za njega barem godinu
- Irm@
#834 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ja bas volim onakve malo bolesne filmoveshaqqa wrote:Meni se čini također zanimljiv ali Bogami i strašan, ne znam da li bi moje mlado srce moglo podnijeti onakav filmIrm@ wrote:Eli - dobar bez obzira koliko godina ima![]()
![]()
a i ona mala iz Ludih 70 daleko dogurala![]()
helem...dobar film![]()
a ja se sjecam kad se tek otvorio cinemacity pa sam gledala Hangover i tad je bio trailer za Shutter Island pa nikad doci taj film a cini se bas zanimljiv..![]()
a za Daybreakers sam ja gledala trailer na tv-u mislim na mtv-u ima neka emisija s trailerima svakog mjeseca ili tako nesto..
- alibaba_i_30_godina
#835 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Ne gledam nas MTV jer mi je bezveze, a na ovom kablovskom sistemu na koji sam prikacen nema njemackog tako da sam uskracen za mnoge dobre emisije i serije koje sam svojevremeno gledao preko satelitske antene, dok je nisam skinuo naravno ...Irm@ wrote:
a za Daybreakers sam ja gledala trailer na tv-u mislim na mtv-u ima neka emisija s trailerima svakog mjeseca ili tako nesto..
U kojoj sali se sada prikazuje Avatar?! Sigurno je u sali 3?!
Pitam jer planiram ovih dana opet da idem.
- alibaba_i_30_godina
#836 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Hvala na info.kiki-miki wrote:Avatar se trenutno prikazuje u sali 4.
4 je druga po velicini, tako da je odlicno. Samo da nije u sali 3, moja soba je vec od nje
- Eweleen
#837 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
bio večeras na book of eli, nije nešto posebno vala, očekivao sam više, al eto bar nije dosadan, može potrošit 2 sata vremena 
- karanana
#838 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
sta im znaci ovaj novi baner i reklama na sa-x: od 28.01.2010. postanite clan stranice cinemacity.ba?
- shalla
#839 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Da nisu konačno uveli online rezervaciju karata?karanana wrote:sta im znaci ovaj novi baner i reklama na sa-x: od 28.01.2010. postanite clan stranice cinemacity.ba?
- ultima_palabra
#840 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Book of Eli je ok film, žao mi je što nisam neki poznavalac Biblije, inače bih vidio više simbolike.
Jel iko sjedio u 2.redu do zvučnika u sali 1
Morao sam iskidati papirinu maramicu pa natrpati u uši, nije bilo teorije da se ono podnese 
Jel iko sjedio u 2.redu do zvučnika u sali 1
-
drekalica28
#841 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
http://www.cinemacity.ba/babyline wrote:igra li kakva dobra komedija da nije previse romanticna ni previse glupa
fino pogledaš šta igra, pa se odlučiš.
- iceman ze
#842 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Ja neku noc dosao, nisu imali mjesta za Book of Eli, ni u prvom redu.....
sta je ovo kao da je neki spektakl.....
Da li neko zna kako ide ono dobijanje ulaznica na osnovu dopune za mtel....
Da li neko zna kako ide ono dobijanje ulaznica na osnovu dopune za mtel....
- karanana
#843 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
nisu. fakat ne znam sta je to drugacije od prije pa da reklamiraju da od 28.1.2010 postanemo clanovishaqqa wrote:Da nisu konačno uveli online rezervaciju karata?karanana wrote:sta im znaci ovaj novi baner i reklama na sa-x: od 28.01.2010. postanite clan stranice cinemacity.ba?
- Irm@
#844 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
eh ja cekam Alisu

- BiH-x
#845 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Dan zaljubljenih

Cinema City za 14. februar najavljuje promotivnu akciju Dan Zaljubljenih uz BH premijeru sjajne romantične komedije "I to se zove ljubav" te projekcije najaktulenijih naslova žanra iz holivudske produkcije, "Dan zaljubljenih", tvorca mega hita "Zgodna žena" Gary Marshalla, te "Ljubavni džekpot" sa dobitnicom Oskara Catherine Zeta-Jones u naslovnoj ulozi.
Za sve zaljubljene parove Cinema city je pripremio i poseban Ljubavni combo paket. Za samo 16 KM možete kupiti 2 ulaznice, 2 proizvoda 0,33 l iz točenog asortimana Coca Cola te mega kokice.
Svakom 50-tom gledatelju daruje poklon paket prefinjenih proizvoda lične higijene za muškarce i žene.
Linija proizvoda koji sadrze orijentalne sastojke koji su vijekovima koristeni u kozmetici. Danas, ovi sastojci su ponovo otkriveni, i modernim formulama donose magiju i harmoniju dalekih zemalja. Ulaznice za Dan Zaljubljenih su u pretprodaji na blagajnama multiplexa od 04.februara.
Provedite Valentinovo u Cinema City uz slijedeće filmske hitove:
I TO SE ZOVE LJUBAV
DAN ZALJUBLJENIH
LJUBAVNI DŽEKPOT

Cinema City za 14. februar najavljuje promotivnu akciju Dan Zaljubljenih uz BH premijeru sjajne romantične komedije "I to se zove ljubav" te projekcije najaktulenijih naslova žanra iz holivudske produkcije, "Dan zaljubljenih", tvorca mega hita "Zgodna žena" Gary Marshalla, te "Ljubavni džekpot" sa dobitnicom Oskara Catherine Zeta-Jones u naslovnoj ulozi.
Za sve zaljubljene parove Cinema city je pripremio i poseban Ljubavni combo paket. Za samo 16 KM možete kupiti 2 ulaznice, 2 proizvoda 0,33 l iz točenog asortimana Coca Cola te mega kokice.
Svakom 50-tom gledatelju daruje poklon paket prefinjenih proizvoda lične higijene za muškarce i žene.
Linija proizvoda koji sadrze orijentalne sastojke koji su vijekovima koristeni u kozmetici. Danas, ovi sastojci su ponovo otkriveni, i modernim formulama donose magiju i harmoniju dalekih zemalja. Ulaznice za Dan Zaljubljenih su u pretprodaji na blagajnama multiplexa od 04.februara.
Provedite Valentinovo u Cinema City uz slijedeće filmske hitove:
I TO SE ZOVE LJUBAV
DAN ZALJUBLJENIH
LJUBAVNI DŽEKPOT
- Truba
#846 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
još da filmovi valjaju 
- Skyfox
#847 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ultima_palabra wrote:Book of Eli je ok film, žao mi je što nisam neki poznavalac Biblije, inače bih vidio više simbolike.
Jel iko sjedio u 2.redu do zvučnika u sali 1Morao sam iskidati papirinu maramicu pa natrpati u uši, nije bilo teorije da se ono podnese
- Irm@
#848 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
shutter island 11.03. jedva cekam ali bas bas
je li gledao neko Susrete 4 vrste ne znam da li da sutra gledam to ili George-a ali mislim da ce Dzordzi ipak presuditi

je li gledao neko Susrete 4 vrste ne znam da li da sutra gledam to ili George-a ali mislim da ce Dzordzi ipak presuditi
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#849 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Gledah Valentine's day. Odlican.
Topla preporuka.
Prava ona romanticna komedija, a postava odlicna
Prava ona romanticna komedija, a postava odlicna
-
sarajevsko_pivo
#850 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Prica se da u martu dolazi 3D u CC!