najvise sam zagrijan za ovu nokiu.. al moze proc i

http://www.univerzalno.com/mobiteli/sam ... -white/311
Moderator: Benq

Koji sad samsung.. ako ne uzmem nokiu, najvjerovatnije ide ovaj sams iznad.. ii vise sam gledao da mi kamera bude sto bolja i da imam wi-fi da se mogu nakacit na wirless i tako to..NeyDan wrote:@adis.p
Samo da znas da ti taj Samsung nema Android operativni sistem, vec nesto sasvim drugo.
Pa taj sto si postavio sliku iznad ... i onaj sa linka, mada mi to djeluje kao jedan te isti model.adis.p wrote:Koji sad samsung.. ako ne uzmem nokiu, najvjerovatnije ide ovaj sams iznad.. ii vise sam gledao da mi kamera bude sto bolja i da imam wi-fi da se mogu nakacit na wirless i tako to..NeyDan wrote:@adis.p
Samo da znas da ti taj Samsung nema Android operativni sistem, vec nesto sasvim drugo.
holowey wrote:zena mi u mene ima ace...nije los telefon, ali nema sekundarnu kameru pa mu to nalazim kao manu jer video pozivi otpadaju, primarna kamera mu je ok, ali ne daje tako realisticne boje na fotkama... racunaj da dokupis neku dodatnu memorijsku karticu jer uz njega dodje relativno malog kapaciteta (2 gige)... sto se ostalog tice, uz njen su dosla dva poklopca, crni i bijeli tako da i tu imas izbora, a od aplikacija sto instaliras to imas... ekran nije los, ali mi se cini da je vrijeme odziva na dodir i pokretanje aplikacija nesto sporije nego kod i9100 koji ja koristim... sve u svemu, ona ga je uzela preko bhtelecoma za cca 6 maraka mjesecno na 24 mjeseca (+pdv), za te pare neces drugdje naci ni ukraden s5830neo7 wrote:Ajd da se ponovim pa mozda neko ima iskustvaneo7 wrote:Samsung GT-S5830
Koliko kosta nov kod nas !?
Kakav je ovaj Ace ? Koliko kosta u Sa i gdje ga uzeti
Ili nesto slicno njemu sa AMOLED displeyomsta ja znam, 350-400KM imam
Iskreno ti telefoni nisu nista posebno ... evo sad sam vidio na stranici od Univerzalno imaju nekakvu akciju, telefoni po 200 KM, pa pogledaj, mozda nadjes neki bolji od tih koje si vec naumio kupiti.adis.p wrote:Pa to i jest isti mobitel![]()
aa samo nez bil uzimao jedan od ova dva (prije ce da bude ovaj sams jer je jeftiniji dobro) il da uzmem u posti onaj samsung
http://www.gsmarena.com/samsung_s5260_star_ii-3718.php
onu od 50 maronaRevolucionar ★ wrote:holowey wrote:zena mi u mene ima ace...nije los telefon, ali nema sekundarnu kameru pa mu to nalazim kao manu jer video pozivi otpadaju, primarna kamera mu je ok, ali ne daje tako realisticne boje na fotkama... racunaj da dokupis neku dodatnu memorijsku karticu jer uz njega dodje relativno malog kapaciteta (2 gige)... sto se ostalog tice, uz njen su dosla dva poklopca, crni i bijeli tako da i tu imas izbora, a od aplikacija sto instaliras to imas... ekran nije los, ali mi se cini da je vrijeme odziva na dodir i pokretanje aplikacija nesto sporije nego kod i9100 koji ja koristim... sve u svemu, ona ga je uzela preko bhtelecoma za cca 6 maraka mjesecno na 24 mjeseca (+pdv), za te pare neces drugdje naci ni ukraden s5830neo7 wrote: Ajd da se ponovim pa mozda neko ima iskustva
I ja hocu Ace da pazarim, nego koju tarifu ti zena koristi pa ga dobi za te pare oO
to objasnjava cijenuRevolucionar ★ wrote:holowey wrote:zena mi u mene ima ace...nije los telefon, ali nema sekundarnu kameru pa mu to nalazim kao manu jer video pozivi otpadaju, primarna kamera mu je ok, ali ne daje tako realisticne boje na fotkama... racunaj da dokupis neku dodatnu memorijsku karticu jer uz njega dodje relativno malog kapaciteta (2 gige)... sto se ostalog tice, uz njen su dosla dva poklopca, crni i bijeli tako da i tu imas izbora, a od aplikacija sto instaliras to imas... ekran nije los, ali mi se cini da je vrijeme odziva na dodir i pokretanje aplikacija nesto sporije nego kod i9100 koji ja koristim... sve u svemu, ona ga je uzela preko bhtelecoma za cca 6 maraka mjesecno na 24 mjeseca (+pdv), za te pare neces drugdje naci ni ukraden s5830neo7 wrote: Ajd da se ponovim pa mozda neko ima iskustva
I ja hocu Ace da pazarim, nego koju tarifu ti zena koristi pa ga dobi za te pare oO
osim privlačnog izgleda, dosta problematičan mobitel (bagovanje + takozvani "sleep of death").neo7 wrote:Ajd da se ponovim pa mozda neko ima iskustvaneo7 wrote:Samsung GT-S5830
zavisi ko'lko doplatišzateznistub wrote:Sta se u zamjenu moze dobiti za E72?
Bez doplateeyesburn wrote:zavisi ko'lko doplatišzateznistub wrote:Sta se u zamjenu moze dobiti za E72?
eyesburn wrote:osim privlačnog izgleda, dosta problematičan mobitel (bagovanje + takozvani "sleep of death").neo7 wrote:Ajd da se ponovim pa mozda neko ima iskustvaneo7 wrote:Samsung GT-S5830
bolje uzmi polovan galaxy S.
Izgleda da su snizili cijenu za cijelih 10 KM!dinozzoM6 wrote:Ima li išta o ovom spuštanju cijene Samsunga Galaxy SII u Univerzalno, jer je došao ovaj Galaxy Note?
Telefoni su onako jeftini jer su isli zaradu na veliku kolicinu prodanih mobitela... Otvoreno je u Importanneu i tamo mozes na rate uzeti... Cak dobijes i fiskalni racun jer su registrovani kao Univerzalno d.o.o.udrch wrote:Oni nisu radnja, već trafika..strong69 wrote:Kupovina na rate je trenutno moguca u BH Telecomu (nijedan drugi operater ne nudi tu mogucnost) a radnja mobilnih telefona "Univerzalno" najavila je mogucnost kupovine na rate preko Visa kartica.
Radnja normalno izdaje fiskalne račune i garantne listove..
U Univerzalno je jedini račun koji možeš dobiti NOTA RAČUN..
Oni i legalno normalno poslovanje su kilometrima daleko..onog trenutka kad u ovom gradu bude države takve firme neće postojati..isto se odnosi i na Imamex koji je napravio malo carstvo na sličan način..
Ja sam uzeo supruzi telefon kod njih, naravno zbog cijene i na lični rizik..
Način na koji oni posluju govori da su ili telefoni ukradeni ili nešto drugo, ali jako blizu toga..
NeyDan wrote: Izgleda da su snizili cijenu za cijelih 10 KM!
eyesburn wrote:oni univerzalci opet poludili, stavili na sajt cijenu za wildfire S 445km![]()
![]()
toliko je bio kad je tek izašao, već 2-3 mjeseca je oko 340-350km.