Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nuovavita wrote:Eh da mi je jednom pronaći muškarca u čijem zagrljaju bih se mogla izgubiti...
Bitna da...presudna ne..
Eh da je.
Apsurdno je kada djevojke koje su izmedju 160 (ili cak nize) i 170 cm traze momka od 190 cm. To jednostavno ostavlja dojam da su nesigurne u sebe i da to cine iskljucivo zbog sebe, a ne njegovih kvaliteta. Za njega opet izgleda kao da ide u setnju sa pudlicom Mickey Rourke style. Isto vazi u obrnutom slucaju. Ja opet ne volim previsoke zene koje su preko 1,80. Drugo su modeli i glumice koje zbog visine moraju vise ulagati u svoju zenskost, ali vecina visokih koje vidim na ulicama su sve nekakve savijene, imaju muskaste ruke i hodaju kao muskarci. Iako mi nije namjera nabijati nekome komplekse ili vrijedjanje, znam da ce sada krenuti rafal po meni. Kada vidim Bernie Ecclestonea i njegovu (bivsu) Slavicu, ne mogu a da ne pomislim da joj je, osim kao novcanik, sluzio iskljucivo kao vibrator.
sad ja ispadoh jos zena sa maksimumom kompleksa jer za ime Boga on 193, ja 163cm
ja iz iskustva tvrdim da ako se talasi ne podudare nema te visinske podudarnosti koja ce to nadoknaditi a 11 godina braka nije malo
Audaces fortuna iuva wrote:Kad vidim šta je muškarcima sve bitno, onda i ja počnem malo da zanovijetam . Par puta sam tolerisla i one moje visine, međutim takvi to nisu cijenili pa su dobili dojam da mogu i bolje , sad želim i ja ono što mislim da zaslužujem, bitno mi je, 180 + .