Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
metal_rules_cura wrote:Hahaha, ko je rekao da je udaja sve u zivotu?? Samo, nisu sve zene ni za svjesno ulazenje u nesto sto nikud ne vodi. Sto ne znace da iz svake veze misle izaci udate...
Zivot je lijep. Ako ga shvatas kao glupog takav ce ti i biti...
metal_rules_cura wrote:Hahaha, ko je rekao da je udaja sve u zivotu?? Samo, nisu sve zene ni za svjesno ulazenje u nesto sto nikud ne vodi. Sto ne znace da iz svake veze misle izaci udate...
Zivot je lijep. Ako ga shvatas kao glupog takav ce ti i biti...
Vecina tako misli......eh...on je moj buduci.
Ja ovdje ne pisem o vecini. Pisem o sebi. Mislim kako je za zenu jedna od najvaznijih stvari sto duze obrazovanje i neovisnost, zgrazavam se shvatanja da su one tu samo da bi se udale. Medjutim, volim i na "normalan" nacin poceti neku vezu ma koliko dugo ona trajala bez ikakvih primisli. Svjesno ogranicavanje na samo jedan segment veze nije za mene i to ne treba generalizirati i sve zene posmatrati u istom svjetlu.
Loulou wrote:
metal_rules_cura wrote:...Zivot je lijep. Ako ga shvatas kao glupog takav ce ti i biti...
Al me nervira to mahalanje.....to se nikad nece iskorijenit. Sta mene briga sa kim se neko sexa i zasto se sexa......sa kim je neko u vezi i koji su razlozi.....Ti mahalasi su frustrirani....nesretni su.....A sponzoruse......pa nisu vrijedne da se o njima pise.
metal_rules_cura wrote:...Zivot je lijep. Ako ga shvatas kao glupog takav ce ti i biti...
Život je kratak.
Zavisi kako ga organizujes.
Kako god ga organizirali ne možemo utjecati na činjenicu da dani, mjeseci, godine neumitno lete i da je svakim danom život kraći. Na to sam aludirala. Na puku činjenicu.
Razumijem to, ali sam htjela da kazem da pored te cinjenice sve ostalo je do nas i nekom vrijeme brze, nekom sporije prolazi, nekom je zivot lijep, nekom je grozan. Bitno je adaptirati se situaciji i biti pozitivan. A ta pozitiva je za svakog od nas nesto drugo i tu nema ko reci "zar je dobar seks gubljenje vremena?" Nekom samo kao takav i jeste i zanimljivije mu je igrati sah. Banaliziram.
mima wrote:Zavisi sta ko ocekuje i zasto se upusta u takvu vezu. Ali ljubav stvarno nema granica.
Recimo da vjerujem u ovo,ne sto posto (jbg iskustvo ),ali shta mozhe ochekivati djevojka od 25 godina u vezi ili braku sa mushkarcem od 50?!
A sta ja mogu da ocekujem od decka koji je mnoooogo mladji od mene? Nista. Opet ponavljam....sve zavisi sta ko ocekuje i zasto se upusta u tu vezu. I njemu i meni je dobro...imamo ono sto smo trazili.....super se slazemo.......neka traje dok traje. Jel ima tu nesta lose osim strasne razlike u godinama?
Ok,ja sam pogreshno formulisao svoje pitanje.Kada je veza u pitanju neka radi ko shta hoce,mada ni to nije tako jednostavno,jer koliko je pravih iskrenih ljubavi izmedju djevojke od 25 i mushkarca od 50 u danashnje doba?!Da li je onaj od 50 u stanju istoj toj djevojci pruzhiti u krevetu kao onaj od 30-35?!Rijetki jesu,ali mislim da vecina nije.Jbg,mozhda gledam malo naivno ali znam da se ja ne bih mogao zamisliti pored neke puterice od 17-18 iako to u mojim godinama nije uopshte strashna razlika,bar za vecinu mojih jarana!
Ok,ja sam pogreshno formulisao svoje pitanje.Kada je veza u pitanju neka radi ko shta hoce,mada ni to nije tako jednostavno,jer koliko je pravih iskrenih ljubavi izmedju djevojke od 25 i mushkarca od 50 u danashnje doba?!Da li je onaj od 50 u stanju istoj toj djevojci pruzhiti u krevetu kao onaj od 30-35?!Rijetki jesu,ali mislim da vecina nije.Jbg,mozhda gledam malo naivno ali znam da se ja ne bih mogao zamisliti pored neke puterice od 17-18 iako to u mojim godinama nije uopshte strashna razlika,bar za vecinu mojih jarana!
Ne znam koliko ti je godina....ali ...17 - 18 godina....pa to su djeca...Jos uvijek ne znaju jel zemlja okrugla.
besana wrote:bureče, ti ne razumiješ jedno, a to je :LJUBAV JE SLIJEPA, i gluha i glupa
Mene je (u toj vezi) stiglo sve čemu sam se ranije ibretila (ne bih sad nabrajala) . jednostavno hemija je proradila, a hemija veze nema sa godinama.
Dok se ti tako braniš, snaćći će te kakva malodobnica, vidjećeš
@Besana zaboravih se "ograditi" u prethodnom postu.Onim primjerom nisam mislio konkretno na tebe.
I naravno da je hemija bitna stavka,inache ne bih ja otkidao na starije koke.
burek_in_space wrote:
Ne znam koliko ti je godina....ali ...17 - 18 godina....pa to su djeca...Jos uvijek ne znaju jel zemlja okrugla.
U najboljim sam godinama i ne bi mi predstavljao problem da "svaki drugi dan" vodam neku putericu,ali ja jednostavno ne mogu da se zamislim sa bilo kojom od njih.Jer i za mene su to djeca,iako sam stariji svega 7-8 godina,shto opet ne predstavlja problem mnogim mojim poznanicima i jaranima.Meni lichno bezze ali njihova stvar.
seka wrote:
cekaj kad te stignu 50-te tad ce biti obrnuto
p.s. gdje se izdaju garancije za veze
Javljam se za 50 godina na sa-x sa temom trazhim putericu za ugodne trenutke u dvoje!
Naravno da su godine bitne. Mladji muskarac se ne moze zaljubiti u starije zensko. Ako je muskarac sa starijom curom/zenom od sebe onda je tu samo sex ili neki interes u pitanju. Prirodno je da muskarac bude malo stariji od cure ili ista generacija, dakle neke stvari sto ih vezu iz zivota.
Sve ove zene/cure sto su u vezi sa mladjim muskarcima i sto misle da su oni iz ljubavi sa njima varaju se. Za muskarca je ukusniji sex ili da se izrazim prirodnije, jebacina, ukusnija ako on zamisli da je ta zenska kurva ili drolja. S tom fantazijom da je zensko drolja penis mu se brze dize
mostarac_2009 wrote:Naravno da su godine bitne. Mladji muskarac se ne moze zaljubiti u starije zensko. Ako je muskarac sa starijom curom/zenom od sebe onda je tu samo sex ili neki interes u pitanju. Prirodno je da muskarac bude malo stariji od cure ili ista generacija, dakle neke stvari sto ih vezu iz zivota.
Sve ove zene/cure sto su u vezi sa mladjim muskarcima i sto misle da su oni iz ljubavi sa njima varaju se. Za muskarca je ukusniji sex ili da se izrazim prirodnije, jebacina, ukusnija ako on zamisli da je ta zenska kurva ili drolja. S tom fantazijom da je zensko drolja penis mu se brze dize
mostarac_2009 wrote:Naravno da su godine bitne. Mladji muskarac se ne moze zaljubiti u starije zensko. Ako je muskarac sa starijom curom/zenom od sebe onda je tu samo sex ili neki interes u pitanju. Prirodno je da muskarac bude malo stariji od cure ili ista generacija, dakle neke stvari sto ih vezu iz zivota.