Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kod Averyja Mancinija se jako teško izborit za neku pristojnu minutažu pored onih zvijezda i zvjezdica, bez obzira kako igraš. Npr. Blatche je, tokom odsustva Lopeza zbog povrede, pružao fenomenalne partije, bio je ako ne najbolji onda među najboljim u timu. Ali nakon što se Lopez oporavio, opet spade na neku mizernu minutažu od 15-ak minuta, đaba mu sve odlične partije koje je pružao.
Inactive........wtf, Bogans starter - glupost.
Tele ne moze da dobije priliku da odigra jednom 15 min kako treba, osim protiv Majamija kada su bili rastimani totalno.
Birao je klub u kojem ce da igra a zajebo sa pravo... Ovo ne vodi nicemu, nema on 20 god da ceka na priliku... trade jedina sansa ja mislim....
Cuj mancinija, vec deseti put ponavlja sezona je duga! i u februaru ce pricati da se ima jos puno igrati, neka mirza ceka
A drago mi je samo sto nece moci ni plejof osigurati, pa nek pusi qrac i on i njegova igra
jasko_ba wrote:Cuj mancinija, vec deseti put ponavlja sezona je duga! i u februaru ce pricati da se ima jos puno igrati, neka mirza ceka
A drago mi je samo sto nece moci ni plejof osigurati, pa nek pusi qrac i on i njegova igra