Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Kinder

#826 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by Kinder »

:skoljka: :zjev:
karanana

#827 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by karanana »

jah slazem se. eto imaju rakete koje ce unistiti izraelska nuklearna postrojenja, koja btw. na papiru ni ne postoje, i tako su precizni i istrenirani u koristenju istih da ce biti u stanju unistiti blindirana i ukopana nuklearna postrojenja a nemaju jedno-dva protiv oklopna sredstva, a da ne govorim o eventualnim protiv zracnim raketama koje se sa ramena mogu ispaliti te se vrlo lako mogu prokrijumcariti.
BSn

#828 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by BSn »

ragib wrote:ničija nije do zore

To su isto i za Hitlera govorili, samo dok je dosla zora on je unistio cijelu Evropu.
Nadam se da ce sto prije svanuti u Gazi i da ce ovaj novi Rajh sto prije nestati.
suncica24

#829 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by suncica24 »

:(
simpozijum delirijum

#830 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by simpozijum delirijum »

ne navijam doista ni za jednu stranu, budale siledzijske i jedni i drugi , ali ? u ovome slucaju ako Hamas ima ( u sta sumnjam ) priblizno arsenal protiv-oklopnih projektila kao Hezbolah?
Izraelski oklopnjaci su u zescoj nevolji !
ako im nanesu gubitke , Izrael ce mozda napokon svhatiti da treba pregovarati a ne stalno ratovati u zadnjih 60 godina , i jedni i drugi su kukavice koji masakriraju civile , kao i NATO u Afganistanu ( tuci artiljerijom i avijacijom po selima da likvidiras dvojicu-trojicu terorista sa primitivnim pusketinama , a pobijes umjesto njih cijele neduzne familije , ko' i Americki vojnici u Iraku , isto sranje !)
PEACE
Drvosjeca iz Dejcica

#831 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Ne znam da li se Hamas stigao ukopati, cisto sumnjam, ali po meni jedino tako mozda mogu postici nesto. Ukopaj se, ne otkrivaj polozaj i cekaj, pusti da ti priđe na 50-100m i onda opleti iz svega sto imas. Iza ovoga slijedi brza faza povlacenja na novi polozaj, jer je sigurno da ce taj polozaj biti zasut iz zraka. Da Hamas ima cim skidati ona njihova bespilotna sranja mozda bi i imao sanse, ovako... :|
arbosan

#832 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by arbosan »

Evo malo prije na Facebook-u gledao sam slike ubijenih civila, ima dosta raskomadane dijece. uzasssssss, potrazite na search PRAYING FOR PALESTINE...

Za one koje ne podnose krvi,... oprez.
connected

#833 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by connected »

sad će Iran uletiti..ne miriše na dobro..Recesija..Obama..Izrael..bit će vrela 2009-a!!!
hik--meta

#834 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by hik--meta »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ne znam da li se Hamas stigao ukopati, cisto sumnjam, ali po meni jedino tako mozda mogu postici nesto. Ukopaj se, ne otkrivaj polozaj i cekaj, pusti da ti priđe na 50-100m i onda opleti iz svega sto imas. Iza ovoga slijedi brza faza povlacenja na novi polozaj, jer je sigurno da ce taj polozaj biti zasut iz zraka. Da Hamas ima cim skidati ona njihova bespilotna sranja mozda bi i imao sanse, ovako... :|
ma kakvo ukopavanje, nema tu fronta, pijesak je to, nego pomijesaj se sa civilima i moli se da te neka raketa ne opici po glavi. chifutski sateliti sve vide, a tamo nema oblaka i loseg vremena da smetaju, a imaju i potkupljene dousnike unutar gaze koji dojavljuju sve sto se desava. arapi su to, nema karaktera, za zlato bi i rodjenu mater prodali.
evo zlocinac ehud barak upravo kaze da ce potrajati koliko god bude trebalo. pitam se samo sta ce trajati, i kako to misli da potpuno iskorijeni hamas?
fukara_tz

#835 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by fukara_tz »

arbosan wrote: potrazite na search PRAYING FOR PALESTINE...
nasao, ima dosta Bosanaca http://www.facebook.com/group.php?gid=56016892472
_veleposlanik

#836 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by _veleposlanik »

a zasto bi bilo toliko katastrofalno unistiti izraelska nuklearna postrojenja, obzirom da Mossad sa holandskim tajnim sluzbama ima izradjen plan bombardovanja navodnog iranskog nuklearnog arsenala, i to samoupravljackim avionima... doduse, vjerujem da Izrael vrvi od iscekivanja prvog minimalnog povoda za napad na Iran. njihov nuklearni plan je pravi izgovor koji smo, btw, imali priliku chuti da je finansiran od strane Bush administracije preko ruskih kompanija :-) :roll: jebo lud zbunjenog.........
amrica

#837 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by amrica »

_veleposlanik wrote:a zasto bi bilo toliko katastrofalno unistiti izraelska nuklearna postrojenja, obzirom da Mossad sa holandskim tajnim sluzbama ima izradjen plan bombardovanja navodnog iranskog nuklearnog arsenala, i to samoupravljackim avionima... doduse, vjerujem da Izrael vrvi od iscekivanja prvog minimalnog povoda za napad na Iran. njihov nuklearni plan je pravi izgovor koji smo, btw, imali priliku chuti da je finansiran od strane Bush administracije preko ruskih kompanija :-) :roll: jebo lud zbunjenog.........

Ti ovo boldirano oziljno pitaš???????

Sjećaš li se Černobilja?
Imaš li pojma šta je to nuklearna energija?
pustopoljina

#838 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by pustopoljina »

DJe ce se sjecati cernobilja,to je rodjeno nakon istog.
Bosanski_kralj

#839 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by Bosanski_kralj »

da hoće i III svj. pa da smo rahat
BSn

#840 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by BSn »

Bosanski_kralj wrote:da hoće i III svj. pa da smo rahat

Nista nas ne smije iznenadit', a vala ni ne moze - sve je za ocekivat'.
amrica

#841 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by amrica »

pustopoljina wrote:DJe ce se sjecati cernobilja,to je rodjeno nakon istog.

Ispravka pitanja:
da li ikad čuo za Černobilj?
RIZVA

#842 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by RIZVA »

Blizi se sveti rok Armagedon
muskox

#843 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by muskox »

Bosanski_kralj wrote:da hoće i III svj. pa da smo rahat
valjda bi na taj način mogli spriječiti dalju recesiju... možda im je to i plan :?
alanskoda

#844 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by alanskoda »

amrica wrote:

Ispravka pitanja:

kako on nije cuo.sad ce ti on pisati da je i to teorija zavjere. :D :D :D
Prpa.ba

#845 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Prpa.ba »

_veleposlanik wrote:a zasto bi bilo toliko katastrofalno unistiti izraelska nuklearna postrojenja,

Zato sto bi u tom slucaju kompletan Bliski istok postao spaljena zemlja sa 0 stanovnika. :-D
alanskoda

#846 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by alanskoda »

ja ovdje sam samo od par ljudi procitao osudu hamasa.kako slusam na vijestima,hamas je prvi prekrsio primirje i gadjao sa raketama izraelske gradove.
Drvosjeca iz Dejcica

#847 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

amrica wrote:

Ispravka pitanja:
A da li si ti cula za napad na Iracki nuklearni reaktor Osirak u maju 1981. godine i na nuklearno postrojenje Sirije u septembru 2007. godine? I sta se desilo? Nista.
Fazon je sto reaktor u Cernobilu pregrijan i sto je doslo do topljenja jezgre sto je opet izazavalo eksploziju. Napad iz zraka raketom ne topi jezgru ali unistava glavne i sporedne sisteme sto dovodi do zaustavljanja rada reaktora koji ima mnoge sigurnosne i back'up podsisteme tako da je mala mogucnost i vjerovatnoca da bi se desio novi Cernobil. Opet, bolje ne cackati mecku u znas vec gdje.
ulpinian

#848 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by ulpinian »

alanskoda wrote:ja ovdje sam samo od par ljudi procitao osudu hamasa.kako slusam na vijestima,hamas je prvi prekrsio primirje i gadjao sa raketama izraelske gradove.
ja na vijestima slušam o ubijenim i ranjenim palestincima... o okupiranoj Gazi, o srušenoj dzamiji večeras (vojni ciljevi i tako to), o jednom razorenom gradu... o 1.500.000 ljudi koji žive na 40 km x 15km prostora bez struje, vode, lijekova i u humanitarnoj katastrofi...
alanskoda

#849 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by alanskoda »

ulpinian wrote:
alanskoda wrote:ja ovdje sam samo od par ljudi procitao osudu hamasa.kako slusam na vijestima,hamas je prvi prekrsio primirje i gadjao sa raketama izraelske gradove.
ja na vijestima slušam o ubijenim i ranjenim palestincima... o okupiranoj Gazi, o srušenoj dzamiji večeras (vojni ciljevi i tako to), o jednom razorenom gradu... o 1.500.000 ljudi koji žive na 40 km x 15km prostora bez struje, vode, lijekova i u humanitarnoj katastrofi...

to je posljedica onog sto sam ja vec ranije napisao,tj.ne diraj jaceg od sebe.
Bullet Tooth Tony

#850 Re: Poceo Kopneni napad na Gazu

Post by Bullet Tooth Tony »

alanskoda wrote:
ulpinian wrote:

to je posljedica onog sto sam ja vec ranije napisao,tj.ne diraj jaceg od sebe.
nego ga pusti da ti ubija djecu i otima zemlju toliki niz godina ....cccc :x :x :x
Locked