HAVANA wrote:Ako zna neko,treba mi garsonjera od čengić vile do vrbanje.
Povoljno
vid švaleraaaa vid švaleraaaa....ti bi Hebarnik........
Moderator: anex
HAVANA wrote:Ako zna neko,treba mi garsonjera od čengić vile do vrbanje.
Povoljno
pici wrote:HAVANA wrote:Ako zna neko,treba mi garsonjera od čengić vile do vrbanje.
Povoljno
vid švaleraaaa vid švaleraaaa....ti bi Hebarnik........
Mogla bi se akcija povest pa da starom uzmemo nesto slicnokaranana wrote:joj onaj ce ti pogled vrijediti jos 25 kvadrata. moze li jedan digitalac za naselje starom? jeli na forumu? digitalac mu ode pod uslovom da se otvori tema na bez cenzure: "danas na bazenu...."

Jel imas jos nekih informacija? Tipa moze li hipotekarni kredit?HAVANA wrote:![]()
![]()
Ovo na termalnojsvi mali stanovi su prodani.
Naravno da ne kontas, jer pored postojece ova tema nema smisla.abdulazizsarajevo wrote:realno ne vidim razloga zasto ne bi padale jos...plate se svugdje smanjuju...privreda cucnula..ide zima..stvarno ne kontam temu?!?!
Novogradnjakomi wrote:ok
onda ne gledamo iste stanove ja ganjam po alipašinomoću da budem opasan mladić
![]()
![]()
jel to novogradnja starogradnja...
Jeftino. 1550 po kvadratu je cijena samo za stan od skoro 70 kvadrata.
Ah jupi, konacno da se neko javi i napise nesto konkretno za novogradnju koja se nudi...Haris.ba wrote:Jeftino. 1550 po kvadratu je cijena samo za stan od skoro 70 kvadrata.
Skupo. Ostali stanovi su 1779 po kvadratu. Svidja mi se sto za promjenu kod novogradnje hala ima pendjer. Mada izgleda da su nastimali kad si na solji da se mozes ogledati na spiglo
.
Ta zgrada je odmah pored pruge. A vozovi koji voze tom dionicom imaju naviku da sviraju po noci(a zvuk trube im ko u prekookeanskih brodova). Kome ne smeta - uredu. Pristojan pristupni put ce se sagraditi 2035-e. Tramvaj daleko, bus daleko. Meni zanimljivije izgledaju stanovi na stupu(bau bau firma, mislim slicna cijena - bolja pozicija), ili cak oni kantonalni(ako su 1900 sa pdv). Nisu losi ni oni na Ilidzi na merkatoru. Ali mislim da su svi mali stanovi rasprodani(koliko znam kod te zgrade ne bi trebalo da se osjeti sumpor; avioni mnogo ne smetaju - jer nije prelet direktan preko zgrade). Kad malo bolje razmislim, pa i nema puno novogradnje na "periferiji" grada (to valjda bi trebalo da povlaci sa sobom manju cijenu). Sip je postao skup, a i mnogo je zgrada "izvan trzsta". Nova Vogosca sa cijenom : Prva cijena stana po 1m2
1879.00 KM + PDV i nije bas jeftino danas(jer valjda je to cijena neizgradjenog stana). Vrtovi riverine su haman propao projekat.
Nista, hajmo u Lukavicu da zivimo.
pošalji upit nasmajkan wrote:Moj otac ima namjeru prodati 340m2 zemljišta u Brezovskoj ulici, naselje Briješće, Sarajevo. Zemljište se nalazi oko 100 metara od Drinjske s pristupom od glavne ceste. Na parceli postoji mogućnost gradnje, a papiri i ostala dokumentacija su uredni.
Zanima me vrijednost nekretnine ili prosijek cijena po m2 na tom području.
Nažalost nemam fotografiju.
Hvala unaprijed.
Hvala. Prije nego što sam ovdje postavio ovu poruku, poslao sam informacije Prostoru i još osam agencija u Sarajevu i dobio samo jedan odgovor.ružmarin-a wrote:
pošalji upit na
http://prostor.ba/?action=show¶m=kupovina.inc.php
[email protected]
oni će ti dati tačnu procjenu, besplatno
a mogu i prodati u tvoje ime...
to ti je ona agencija sant (ako mislimo na isti "oglasnik" tj pik).komi wrote:koji je djavo s ovim oglasima na *** SPAM ***
cijena PO DOGOVORU
i tako 50 kuća i stanova...![]()
![]()