jes, dodusebabyline wrote:pa mozes spavati na bajkukomi wrote:u subotu kasnije
da se naspavam
Biciklom kroz Sarajevo
- hakazvaka
#826 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
- hakazvaka
#828 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
hoš sa nama gožedr.gog wrote:
- dr.gog
#829 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Može,ako sve bude po planu, doći ću i ja .Popodne je najbolje.Čini mi se da će biti lijepo vrijeme
.Evo ne znam hoće li Trimi i Bavka imati vremena, moglo bi se svrnut do cc-a na Ilidži , ako treba nekome namjestiti kočnice, dotegnuti štagod,pa onda malo vozanja po Aleji.
Druga ideja je neki kombi u koji bi,idući put, mogli potrpati bicikla, i onda sa Bjelašnice lagano , sa svega nekoliko okretaja pedala, spust u grad
Sviđa mi se zato jer zvuči strašno teško
.
Jednom sam nabasao na neku brošuru koju je radio neko od raje, gdje je lijepo fotkama objašnjeno svako moguće skretanje na Bjelašnici.Ali sam je nažalost izgubio...
U svakom slučaju za subotu je ok
Druga ideja je neki kombi u koji bi,idući put, mogli potrpati bicikla, i onda sa Bjelašnice lagano , sa svega nekoliko okretaja pedala, spust u grad
Jednom sam nabasao na neku brošuru koju je radio neko od raje, gdje je lijepo fotkama objašnjeno svako moguće skretanje na Bjelašnici.Ali sam je nažalost izgubio...
- hakazvaka
#830 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
dobra ideja! da odemo krug kroz alejudr.gog wrote:Može,ako sve bude po planu, doći ću i ja .Popodne je najbolje.Čini mi se da će biti lijepo vrijeme.Evo ne znam hoće li Trimi i Bavka imati vremena, moglo bi se svrnut do cc-a na Ilidži , ako treba nekome namjestiti kočnice, dotegnuti štagod,pa onda malo vozanja po Aleji.
Druga ideja je neki kombi u koji bi,idući put, mogli potrpati bicikla, i onda sa Bjelašnice lagano , sa svega nekoliko okretaja pedala, spust u gradSviđa mi se zato jer zvuči strašno teško
.
dakle, kada je najbolje da se nadjemo? oko koliko sati?
meni je upravo palo na pamet da sam ja u subotu (svaku) zauzet od 13 do 15.
Mozda da odgodimo za nedjelju ako vama odgovara ?
- dr.gog
#831 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Ma dogovorićemo se,polako...niš se ne sekiraj 
- bavka
#832 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Bavka ima vremena,al je u defektu 
sve sto mogu pomoci,nije frka,CC Ilidza ili na PM
- bavka
#833 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
sta je nejasno?babyline wrote:da je cura u pitanju ovo bi mi bio jasno ovakobavka wrote:Bavka ima vremena,al je u defektu
- bavka
#834 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
hhahhahaha,jes eto,dobio sam,hahahaaa
pa pobogu,cuj sleng za zene...kakva je ovo lingvisticka diskriminacija
pa pobogu,cuj sleng za zene...kakva je ovo lingvisticka diskriminacija
- bavka
-
meki
#837 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Na http://www.mtb.ba imash vecinu tih staza koje se spominju u "Vodicu a brdski biciklizam".dr.gog wrote:Može,ako sve bude po planu, doći ću i ja .Popodne je najbolje.Čini mi se da će biti lijepo vrijeme.Evo ne znam hoće li Trimi i Bavka imati vremena, moglo bi se svrnut do cc-a na Ilidži , ako treba nekome namjestiti kočnice, dotegnuti štagod,pa onda malo vozanja po Aleji.
Druga ideja je neki kombi u koji bi,idući put, mogli potrpati bicikla, i onda sa Bjelašnice lagano , sa svega nekoliko okretaja pedala, spust u gradSviđa mi se zato jer zvuči strašno teško
.
Odes na "MTB staze u BiH" i nadjes sta te zanima. Ako te nesto vise zanima, tebe ili bilo koga drugog, slobodno PM-aj pa vam mogu ustupiti materijale (kml fajlove, slike i sl.)
- dr.gog
#838 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Znači u subotu,ko hoće nek dođe gdje se dogovorimo ili usput nek nam se prishlepa.
Ista šema i za nedjelju,neradni je dan...Idemo dakle prema Ilidži pa kako nam bude,svratimo do cc na ljekarski za bicikla,i opet pedalanje dalje.
Za tačan dogovor oko termina okupljanja imamo još skoro 2 dana, a i da ne srkletimo zbog raje koja se može naknadno javiti...
Ista šema i za nedjelju,neradni je dan...Idemo dakle prema Ilidži pa kako nam bude,svratimo do cc na ljekarski za bicikla,i opet pedalanje dalje.
Za tačan dogovor oko termina okupljanja imamo još skoro 2 dana, a i da ne srkletimo zbog raje koja se može naknadno javiti...
- bavka
#839 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
od 9:00 smo dole,pa se vidimodr.gog wrote:Znači u subotu,ko hoće nek dođe gdje se dogovorimo ili usput nek nam se prishlepa.
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
#840 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
ako se neode na planinu biću sa vama
na "vožnji" 
- hakazvaka
#841 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
define:"dole"bavka wrote:od 9:00 smo dole,pa se vidimodr.gog wrote:Znači u subotu,ko hoće nek dođe gdje se dogovorimo ili usput nek nam se prishlepa.
ja danas isao do cc-a. narucio avalanche, sutra u 12 sati mi rekli da ga pokupim
- bavka
#842 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Dole means CC Ilidza
mada...dole moze znaciti svasta nesto

mada...dole moze znaciti svasta nesto
- hakazvaka
#843 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
bavka wrote:Dole means CC Ilidza![]()
mada...dole moze znaciti svasta nesto![]()
gog, u nedjelju u koliko krecete ? odakle tacno ?
-
saga
#844 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
ocu i ja da se vozim s vama 
- dr.gog
#845 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Može ko god hoće ...šta ima veze
jel gori il je doli
Eto, hajde može li u subotu oko 11 da se nađemo kod Šobine konzerve(Ikar instalacija kod kafane Tito)? Ko je na Alipašinom polju ili slično, nemora ako neće da dolazi gore, može nam se pridružiti usput-na volju vam..
Za nedelju...može u ista doba, recite i sami kako bi vam odgovaralo
Uglavnom da Haka ne pedala sam, poput usamljenog geeka na svom novom ,mochnom, avalancheu 
Za nedelju...može u ista doba, recite i sami kako bi vam odgovaralo
- hakazvaka
#846 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
može prijateljudr.gog wrote:Može ko god hoće ...šta ima vezejel gori il je doli
Eto, hajde može li u subotu oko 11 da se nađemo kod Šobine konzerve(Ikar instalacija kod kafane Tito)? Ko je na Alipašinom polju ili slično, nemora ako neće da dolazi gore, može nam se pridružiti usput-na volju vam..
Za nedelju...može u ista doba, recite i sami kako bi vam odgovaraloUglavnom da Haka ne pedala sam, poput usamljenog geeka na svom novom ,mochnom, avalancheu
vidimo se..
-
tataratira
#847 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
bavka wrote:Bavka ima vremena,al je u defektu
Evo jedan foto-rebus by Faruk
- bavka
-
MOKE_R
#849 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Zao mi auta.