N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Šibicar

#826 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Šibicar »

The 51st State wrote:
Šibicar wrote:
The 51st State wrote:vise minus za robijase nego sto je plus za manijake, sta je navijacko u provaljivanju?
Ja samo ne znam kako si ti uvijek upućen u sve što je u vezi Želje i Manijaka?
ilija cvorovic je moj dobar drug.
To što si duhovit ne mijenja činjenicu da ti uvijek znaš sve šta i kako se desilo,a da pri tome nisi prisustvovao dogadjaju. :-)
The 51st State

#827 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The 51st State »

a ko manijaci i zeljeznicar su neko ultratajne institucije pa se ne sazna, sarajevo je ovo...
Šibicar

#828 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Šibicar »

The 51st State wrote:a ko manijaci i zeljeznicar su neko ultratajne institucije pa se ne sazna, sarajevo je ovo...
Ok,istina je da je Sarajevo jedna velika mahala,ali opet mi to što ti pišeš malo previše dismr na podcjenjivanje i omalovažavanje svega oko Želje i Manijaka,a smatram te jednim od najiskrenijih pitara na forumu.
ratata

#829 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ratata »

Šibicar wrote:
The 51st State wrote:a ko manijaci i zeljeznicar su neko ultratajne institucije pa se ne sazna, sarajevo je ovo...
Ok,istina je da je Sarajevo jedna velika mahala,ali opet mi to što ti pišeš malo previše dismr na podcjenjivanje i omalovažavanje svega oko Želje i Manijaka,a smatram te jednim od najiskrenijih pitara na forumu.
moram da te ispravim, Sarajevo je metropola, a ako iko podcijenjuje druge onda su to navijaci Zelje. i sta je to iskren pitar? jel to neko ko kritikuje FK Sarajevo ?

A sto se Celika tice, Cizmo je sve fino rekao na jednom portalu da ga ne reklamiram: neki igraci Celika doslovno rade protiv svog kluba
Šibicar

#830 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Šibicar »

ratata wrote:
Šibicar wrote:
moram da te ispravim, Sarajevo je metropola, a ako iko podcijenjuje druge onda su to navijaci Zelje. i sta je to iskren pitar? jel to neko ko kritikuje FK Sarajevo ?

A sto se Celika tice, Cizmo je sve fino rekao na jednom portalu da ga ne reklamiram: neki igraci Celika doslovno rade protiv svog kluba
Opet ti :-) Neda mi se diskutovati sa tobom na svakoj temi,uostalom post nije ni upućen tebi. ;-)
samo_ti

#831 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Ko nije iz Zenice tesko mu je shvatiti neke stvari oko Celika.... pa tu ima najmanje 3-4 struje koje se guraju da budu na celu kluba, i onda "podmecu noge" ovim` koji vladaju....javna tajna je da su se treneri smjenjivali u kafanama ispod stadiona....pa onda raznorazni igraci koji su pod okriljem nekoga iz Uprave ili od bivsih iz Uprave ( u ovom slucaju Nermina Sabica , zna se koga je on doveo u Celik , a samim njegovim "tjeranjem" iz kluba i ti igraci su uradili sto su uradili , Cizmo je neke i prozvao ( prodavanje utakmica ) .... to se isto i u proslosti desavalo :-?

a kada je pao trans , taj dan je isarana istocna strana BP , kao vratite se Saba i Zaime ( bivsi sportski direktor i direktor ) , a zna se da su oni otisli nakon bojkota i prozivanja navijaca... dosta stvari tu smrdi , a do te prostorije je i ta kafana ( gdje se i dan danas okupljaju "agenti" )...

ali otkrit ce se sve , ko je dao kljuc za prostoriju , kako su TM znali da tu stoji trans !?...polako
Samo HZ

#832 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Samo HZ »

pa tad objasnite sta i kako je nestao taj trans, necu da umanjujem podvig manijaka, donijeli su ga u sa i to je bitno, to se prica, ne kako su dosli do njega, ali mi idu na zivce i busaju se u prsa, te oteli ga na tribini pred robijasima, te sacekali grupu koja ga nosila.. uzeli ga na pola utakmice .. ma dajte ljudi, manijaci nemaju cak norisa u grupi !
Urban B.

#833 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Urban B. »

jeli trans pao?JESTE!

nije to neka krpa nego udarni trans koji je predstavljao grupu,ovi HZ I ex RZ mogu pricati sta hoce,nacin na koji je uzet trans je mangupski,ako je sve tako lahko zasto drugi to nisu uradili?
Kompleksi su cudo!
Samo HZ

#834 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Samo HZ »

Trans je pao, i da bio je udarni trans, to niko nije osporio !
Reglan

#835 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Reglan »

Samo HZ wrote:Trans je pao, i da bio je udarni trans, to niko nije osporio !
Trans je prodan od strane jednog robijasa,a od koga to je sad pitanje?

Kako god sad je postao titula manijaka i tu se nema sta pricati
Samo HZ

#836 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Samo HZ »

e hvala buraz ..
Urban B.

#837 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Urban B. »

zar prvo nije bilo da je ukraden od nekih deda,sad je prodan,sutra ce biti prica da su tenkovi bili u opticaju :D
R.I.P RZ 88

a sad se vi bavite time ko je sta rekao i kako je trans kod MANIJAKA :D
samo_ti

#838 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Urban B. wrote:zar prvo nije bilo da je ukraden od nekih deda,sad je prodan,sutra ce biti prica da su tenkovi bili u opticaju :D
R.I.P RZ 88

a sad se vi bavite time ko je sta rekao i kako je trans kod MANIJAKA :D
Dobro bola , skontali su svi da je trans kod The Bravara...

vrijeme ide dalje , ko kaze da se u dogledno vrijeme nece pojaviti vas trans u rukama Robije ?

opusteno , a ako je Robija sada R.I.P , vi ste onda 90-te postali R.I.P ...

:run:
law2

#839 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by law2 »

Urban B. wrote:jeli trans pao?JESTE!

nije to neka krpa nego udarni trans koji je predstavljao grupu,ovi HZ I ex RZ mogu pricati sta hoce,nacin na koji je uzet trans je mangupski,ako je sve tako lahko zasto drugi to nisu uradili?
Kompleksi su cudo!

jel pao u tuci ? NIJE
Baltazar_khan

#840 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Baltazar_khan »

Kako su samo imali živaca pa da idu čak u Zenicu radi obijanja tamo nekih prostorija sa transparentima :-)

Baš ono mangupski :oops:

Evo ja uskoro idem u Zagreb na par dana. Hoću li ja ispasti mangup ako obijem neku prostoriju u kojoj su transparenti BBB?

Dobro, doduše ja to ne bi znao, nije mi zanimanje bravar kao pojedinim :-D
samo_ovaj_put

#841 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ovaj_put »

Baltazar_khan wrote:Kako su samo imali živaca pa da idu čak u Zenicu radi obijanja tamo nekih prostorija sa transparentima :-)

Baš ono mangupski :oops:

Evo ja uskoro idem u Zagreb na par dana. Hoću li ja ispasti mangup ako obijem neku prostoriju u kojoj su transparenti BBB?

Dobro, doduše ja to ne bi znao, nije mi zanimanje bravar kao pojedinim :-D
mislim da dino konakovic ima kljuc??
nema potrebe da obijas prostorije bbb-a
provjeri ti to prije nego krenes u zagreb
Samo HZ

#842 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Samo HZ »

haha, cuj bravari, e jaka ti ta ..
PriNc_ba

#843 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by PriNc_ba »

mene samo zanima jel manijaci ocekuju da ce fino proci u zenici na gostovanju ? :D ajd sto ce biti jedno 10 cheka prije i poslije tekme nego sto cete fasovat i od isfrustriranih zenickih drotova a vjerujem da ce biti okorjelih robijasa medju njima :) ovo je pravo "pametan" potez. ovo je furka bila nekad prije 10 godina al eto valjda je nekome i sada...

uglavnom nadam se da nece vece gluposti proizaci iz ovog javashluka :D

ne znam samo po zakonu jel ova grupica moze snositi kakvu odgovornost i odgovarati pred zakonom za kradju vlasnistva navijackog udruzenja robijasi ili kako se vec zove ali ja koliko znam imaju svoje udruzenje i ovo je po meni za krivicnog gonjenja :D na koji god nacin da su dosli do njega pa makar i da im je neko otkljucao ;)

:roll: :run:
Nuclear Winter

#844 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Nuclear Winter »

PriNc_ba wrote:mene samo zanima jel manijaci ocekuju da ce fino proci u zenici na gostovanju ? :D ajd sto ce biti jedno 10 cheka prije i poslije tekme nego sto cete fasovat i od isfrustriranih zenickih drotova a vjerujem da ce biti okorjelih robijasa medju njima :) ovo je pravo "pametan" potez. ovo je furka bila nekad prije 10 godina al eto valjda je nekome i sada...

uglavnom nadam se da nece vece gluposti proizaci iz ovog javashluka :D

ne znam samo po zakonu jel ova grupica moze snositi kakvu odgovornost i odgovarati pred zakonom za kradju vlasnistva navijackog udruzenja robijasi ili kako se vec zove ali ja koliko znam imaju svoje udruzenje i ovo je po meni za krivicnog gonjenja :D na koji god nacin da su dosli do njega pa makar i da im je neko otkljucao ;)

:roll: :run:
Nakon bombaša,pištoljaša,čakijaša i dilera horsom došli su na red i bravari tj "obijači" istih.Idući poduhvat mumijevih će biti u režiji džeparoša,a poslije samo nebo zna :D
Ajatolah_

#845 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ajatolah_ »

Slabo ja ovu situaciju kontam... :roll: Dakle, ako neka navijačka grupa izgubi transparent, automatski prestaje postojati? :-)
Eborg

#846 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Zauzeli smo Ciglane. Next stop: Skenderija! Približavamo se! :lol:
nellington

#847 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by nellington »

EdoI wrote:Slabo ja ovu situaciju kontam... :roll: Dakle, ako neka navijačka grupa izgubi transparent, automatski prestaje postojati? :-)
Udarni, šefe, udarni :D Ali štos je da mi tumačimo kodeks na sljedeći način: ko ga zijani u tuči, zijanio je - a štrumpfovi kažu: kako god da ga zijaniš, zijanio si.
Eborg

#848 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

To su različita tumačenja dispozitiva kodeksa. Oni pripadaju hanefijskoj pravnoj školi, Reis im tako rekao! :D
Bega_TM

#849 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Bega_TM »

Trebali bi se postaviti kamere da bi se nesto pokazalo da je maznuto tucom :lol: :lol:
nellington

#850 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by nellington »

Eborg wrote:To su različita tumačenja dispozitiva kodeksa. Oni pripadaju hanefijskoj pravnoj školi, Reis im tako rekao! :D
Nama su naše vođe 1988 donijele kodeks na kamenim pločama skinutim sa Wembleyja! Te ploče sa ispisanim kodeksom se čuvaju skupa sa originalom ploče Coolin' bana ispod trećeg stola za tombolu na stadionu.
Post Reply