Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mentalist wrote:Danas kupih Samsung LE32c450, pa mi rece tip u radnji da bi trebalo podesiti optimalne postavke ekrana u pocetku. E sad neznam koje bi bile najoptimalnije vrijednosti
Svaka pomoc dobro dosla
To ti je po ukusu.
Sto duze trazis idealnu sliku manje su sanse da budes zadovoljan
Ma nije mi bio cilj da trazim idealnu sliku nego ona optimalna podesavanja za prvih 300 sati. Gdje god sam gledao nema ovaj model, pa nesto mislim nije valda da sam toliku kantu uzeo .
Ja sam nesto podesavao samo ne znam dali sam ispravno podesio
Oko ovih vrijednosti se dvoumim
Pozadinsko 12
Kontrast 85
Osvjetljenje 45
Ostrina 30
Boja 40
A ostale: nijansa crne-isklj, dinamicki kontrast-isklj, detalji slike-0, gamma-+1. Ima jos nekih ali da ne pisem bezze
Pa ako bi trebao sta korigovati slobodno pisite, necu se ljutiti
Kod mene na Panasonic-u je bio slucaj da sam drzao prvih 300 sati (a to vazi samo za plazme neki vid kalibracije) na true cinema, ova opcija je isto kao na nekima film ili neka druga pa onda sport dinamic itd, stoga ti ja preporucujem najslabije osvjetljenu sliku sa najblazim bojama dok se ne razradi
mentalist wrote:
Ma nije mi bio cilj da trazim idealnu sliku nego ona optimalna podesavanja za prvih 300 sati. Gdje god sam gledao nema ovaj model, pa nesto mislim nije valda da sam toliku kantu uzeo .
Pozadinsko 12
Kontrast 85
Osvjetljenje 45
Ostrina 30
Boja 40
A ostale: nijansa crne-isklj, dinamicki kontrast-isklj, detalji slike-0, gamma-+1. Ima jos nekih ali da ne pisem bezze
Kod mene na Panasonic-u je bio slucaj da sam drzao prvih 300 sati (a to vazi samo za plazme neki vid kalibracije) na true cinema, ova opcija je isto kao na nekima film ili neka druga pa onda sport dinamic itd, stoga ti ja preporucujem najslabije osvjetljenu sliku sa najblazim bojama dok se ne razradi
Sad sam gledao postavke na Film i ima razlike od mojih odokativnih postavki Pozadinsko je 10, kontrast 95, osvjetljenje 50, ostrina 20 boja 45. Znaci prijedlog za Film postavke??
mentalist wrote:
Pozadinsko 12
Kontrast 85
Osvjetljenje 45
Ostrina 30
Boja 40
Sad sam gledao postavke na Film i ima razlike od mojih odokativnih postavki Pozadinsko je 10, kontrast 95, osvjetljenje 50, ostrina 20 boja 45. Znaci prijedlog za Film postavke??
Mislim da bi film bio taj koji odgovara jer je kod mene na samsungu taj mod najblazi a na panasonicu truecinema
mentalist wrote:
Ma nije mi bio cilj da trazim idealnu sliku nego ona optimalna podesavanja za prvih 300 sati.
To ima veze samo na plazmi.
Na LCD-u mozes od 1. dana furati podesavanja kakva hoces.
Nastimas sebi kako ti najbolje odgovara i to je to
Ljudi, trebam pomoc. Zapikao sam si ovaj LCD. Ne razumijem se u ovo. Veci ne mogu uzeti, jer mi ne odgovara prostoru gdje treba stajat. Pa mi recite valja li ovaj? Iskustva i to. http://www.hdtvreview.com/Sony-KDL-37EX401-hdtv.html
bez_ideje wrote:kako cu ja na ovom Bx4 sony bravia.......prikazat titl ,kad pustim film sa USB-a ?
Film normalno ocitava,kad kliknem subtitle-not avaliable ...
Da li ti je isti naziv titla i filma ?
ako nije , stavi isti pa probaj
isti folder,isti naziv........citav dan se patim sa ovim,nista na netu ne mogu da nadjem ............jedino da lijepim titlove na film.....al ne mogu da vjerujem da ne moze da pusta....
FIlm je winamp media.....a subtitl u SRT formatu
Jel treba ovaj SRT format u nesta da presaltam ?
bez_ideje wrote:isti folder,isti naziv........citav dan se patim sa ovim,nista na netu ne mogu da nadjem ............jedino da lijepim titlove na film.....al ne mogu da vjerujem da ne moze da pusta....
FIlm je winamp media.....a subtitl u SRT formatu
Jel treba ovaj SRT format u nesta da presaltam ?
kada kopiraš ime filma tj fajla, kopiraš sve i onda u titl fajlu lijepiš do .srt ako nema .srt onda upiši obavezno .srt naprimjer
Thor.srt
The Tourist.srt
wake.wood.2011.dvdrip.xvid-unveil.srt
Beowulf[2007][Director's.Cut]DvDrip[Eng]-aXXo.srt
Ma kakav update....otpakovala ga prije 3 dana i upalila ....
Jos uvijek se nismo upoznali kako treba.....al ovo sam odmah pokusala ,i zahebava
Sto je najcudnije,nista na netu ne mogu da nadjem glede ovog tv-a i prevoda......samo pitanja,nidje odgovora
bez_ideje wrote:Ma kakav update....otpakovala ga prije 3 dana i upalila ....
Jos uvijek se nismo upoznali kako treba.....al ovo sam odmah pokusala ,i zahebava
Sto je najcudnije,nista na netu ne mogu da nadjem glede ovog tv-a i prevoda......samo pitanja,nidje odgovora
i ja imam isti taj "problem" na sony KDL-32EX302,valjda ce neko pronaci rjesenje
Meni se cini da sam citao da postoji blokada u tv-u kojom se onemogucuje ucitavanje srt i drugih tipova titlova, navodno postoji nacin nekakvim ilegalnim firmware-om da se ukloni ali nije preporucljivo jer se gubi i garancija..
Postoje programi koji zalijepe titlove u video fajl pa je titl sastavni dio .avi fajla..malo proguglajte
@ bez_ideje
Titlovi jesu podržani ali ne srt ili sub nego samo divx titlovi iliti xsub
A to se dobije vrlo jednostavno programom aviaddxsub koji će za minutu napraviti od avi filma i titla istog naziva u srt formatu jedan file s divx extenziom i u kojem će onda biti i titlovi i video kao na dvdu moguće je staviti do 8 titlova
evo link sa uputama i dowloadom http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php