*LOL*veseoko_kukulamovic wrote:Da mi je vidjet tu narudžbenicu,![]()
![]()
![]()
!!!!!!!!!!
Samo se vi smjeskajte...kada jednog dana sleti Sam sa svojim Atlantidima kod Vispacka, vidjet ce te svog Boga....aha....
*LOL*veseoko_kukulamovic wrote:Da mi je vidjet tu narudžbenicu,![]()
![]()
![]()
!!!!!!!!!!
atko wrote:Pronadjeno jos piramida
taman. to ne smijem propustiti. nadam se da ce me semir ozraciti pozitivnom geografijom.Neregistrirani wrote:August 25-30, 2008, skoro u isto vrijeme kada se bude odrzavao Kongres BH naucnika.
Joj krepati ću od smijeha!"Fena ne prati projekt piramida više nego drugi mediji. U posljednjih godinu dana određena priopćenja prenesemo u OTS sustavu kojega su oni pretplatnici, a u tom sustavu za sadržaj odgovara isključivo onaj koji je autor, kazao je za Pincom.info glavni urednik agencije Zoran Ilić.
Urednik kaže kako ne zna je li novinarka autorica spomenutog maila, ali kako njezin zadatak nije Fondacija.
- Što se tiče uposlenice FENE doista ne znam je li ona autor toga maila. Inače ona ne prati Fondaciju niti čak njihove pressice, tvrdi Ilić."
Naravno.sjever wrote:Ima li kakvih fresh informacija o Semirovim novim iskopinama???
Dvostruko stopalo u obliku crijepa i djecja glava u obliku obicnog kamena.Kolega sa Alipasinog wrote:Naravno.sjever wrote:Ima li kakvih fresh informacija o Semirovim novim iskopinama???
Dvostruko stopalo?
veseoko_kukulamovic wrote:Joj krepati ću od smijeha!"Fena ne prati projekt piramida više nego drugi mediji. U posljednjih godinu dana određena priopćenja prenesemo u OTS sustavu kojega su oni pretplatnici, a u tom sustavu za sadržaj odgovara isključivo onaj koji je autor, kazao je za Pincom.info glavni urednik agencije Zoran Ilić.
Urednik kaže kako ne zna je li novinarka autorica spomenutog maila, ali kako njezin zadatak nije Fondacija.
- Što se tiče uposlenice FENE doista ne znam je li ona autor toga maila. Inače ona ne prati Fondaciju niti čak njihove pressice, tvrdi Ilić."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I još jedan:
Jao, nisam se ovako nasmijao otkad je izašlo da su one fosile uništili, pa kad su objašnjavali da su ih analizirali u kiselini, pa se raspali, hahahahahaha!Neregistrirani wrote:Je li to ona FENA koja je medijski sponzor Fondacije, a Sabina web-urednica stranica Fondacije?![]()
![]()
Ovo je stvarno... nemam riječi.