svaka cast!
dinchy, super
KRALJEVI tj. KRALJICE STE MAJKE MI MOJE!!!!! Ponosna sam na sve vas, na trud, zelju, volju, polet, odvojeno vrijeme... sve sve sve!!!Pearl wrote:asocijacija studenata filozofskog fakulteta uplatila 565 KM !:D
svaka cast!
dinchy, super

hmmm.. pa hoce li im oni dijeliti paketice i ove godine?suncica24 wrote:E ovako,
bila sam u KZ Socijalne zastite, oni ce mi u ponedjeljak dati spiskove sa najugrozenijim kategorijama djece sa podrucja Sarajeva (imaju telefoni). Znaci, to su djeca koja su smjestena kod porodica na privremeni smjestaj ili djeca porodica koje primaju socijalnu pomoc.
Ovi spiskovi iz Centra se ne mogu uzeti kao "pouzdani posto je najveci moguci broj djece oslobodjen placanja uzine, pa tu ima djece po razlicitim osnovama.
Takodjer, KZSZ radi podjelu paketica svake godine, pa mislim da su oni najmjerodavniji da sugerisu ko su ti kojima zaista treba pomoc.
Naravno, odmah u ponedjeljak ce trebati te spiskove uporediti sa spiskom Tete Zilhe, posto ce se mnogi naci na oba.
Znaci, treba za ponedjeljak organizovati pozivanje, ili podjelu pozivnica (sto mislim da je puno komplikovanije, osim ako Posta to ne odradi), pa... bujrum dobrovoljci
ne, sutra je igraona zatvorenadamirm wrote:Hoce li sutra mozda biti ko u igraonici?
Mislim da mozemo Pearl ili ja to odraditi. Radni Bajram u praznoj prostoriji u kojoj inace radi 30+ ljudidaduli_sa wrote:Bio sam veceras u Hitnoj pomoci i da skratim - oni ce nam najvjerovatnije dati na raspolaganje nekoga da bude cijeli dan sa nama u Bulevaru za slucaj nedaj Boze....
600+ djece = 600+ mogucnosti da nekome nesto fali...
Sad mi treba neko ko moze da obavi samo jedan telefonat po ovom pitanju u petak u toku radnog vremena....
Ko moze?!
moze, sto se mene tice ::Ddaduli_sa wrote:jasminasab, preuzela je suncica da nazove, poenta je da taj covjek sutra ne radi i treba u petak... najbitnije da je rjeseno.
Ujedno, veceras sam bio u Bagateli i usput na izlazu skontam nesto sto mislim da curice od 6-7-8 godina moze interesovati - nekakvi setovi gumica i snala za kosu, cijena 1.4o KM . Ja ne bi bio ja, lihvar, da nisam odmah raspitao se i ugovorio da bi mogli to dobiti barem malo popust (1.3o) ako kupimo 50 komada.
Hajde, recite, hocemo li ici na tako nesto sto koliko se ja sjecam prvih razreda je uvijek vama curama bilo bitno - biti kinki-sminki sa frizurom...
Robot Komerc odjel sa igrackama, isti set KM 1.10daduli_sa wrote:jasminasab, preuzela je suncica da nazove, poenta je da taj covjek sutra ne radi i treba u petak... najbitnije da je rjeseno.
Ujedno, veceras sam bio u Bagateli i usput na izlazu skontam nesto sto mislim da curice od 6-7-8 godina moze interesovati - nekakvi setovi gumica i snala za kosu, cijena 1.4o KM . Ja ne bi bio ja, lihvar, da nisam odmah raspitao se i ugovorio da bi mogli to dobiti barem malo popust (1.3o) ako kupimo 50 komada.
Hajde, recite, hocemo li ici na tako nesto sto koliko se ja sjecam prvih razreda je uvijek vama curama bilo bitno - biti kinki-sminki sa frizurom...