Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mgogic

#826 Re: reprezentacija

Post by mgogic »

arze wrote:Bremer 10 poena 7 asistencija protiv VB u Birmingemu!!!
Nabroj playmakere koji to mogu u europskoj kosarci, mislim na 7 asista!! Rijetko!!!
I sta jos je uradio u VB?Kad se utakmica lomi,ljudi polako prave razliku,a on reda gresku za greskom,fula oba bacanja,faul u napadu,pogresno dodavanje!Kad bi se samo gledala statistika,onda bi Bavcic bio P.J.Brown!Bolje 4 poena zabiti kad se lomi utakmica,nego 10 kad si je vec sjeb'o!
Comrad

#827 Re: reprezentacija

Post by Comrad »

Pa koliko on osuta lopti (ono prevede loptu, melja je 15-20 sekundi i naravno onda nema koristi da je dodaje ikome i onda je sutne i promasi), pa zabio je 8 protiv Izraela, al djaba kad nam zamalo ne usra utakmicu sa 3-4 izgubljene lopte i jos 3-4 promasena suta u apsolutno nepotrebnim situacijama, uostalom ne trebaju nama njegovi poeni, nego asistencije i sigurnost u napadu, a on to ne radi. I bas sam protiv Ceske pratio, jedno 2-3 lopte je bacio tako da ih je nemoguce bilo uvatiti, e sad ako on nekome baci loptu i taj je dotakne/pokusa uhvatiti onda je od tog igraca izgubljena lopta, a ustvari je to greska Bremera + njegove cisto izgubljene lopte. :-) Ma Sasha je za njega Magic Johnson. :D
LSD

#828 Re: reprezentacija

Post by LSD »

Comrad wrote:Pa koliko on osuta lopti (ono prevede loptu, melja je 15-20 sekundi i naravno onda nema koristi da je dodaje ikome i onda je sutne i promasi), pa zabio je 8 protiv Izraela, al djaba kad nam zamalo ne usra utakmicu sa 3-4 izgubljene lopte i jos 3-4 promasena suta u apsolutno nepotrebnim situacijama, uostalom ne trebaju nama njegovi poeni, nego asistencije i sigurnost u napadu, a on to ne radi. I bas sam protiv Ceske pratio, jedno 2-3 lopte je bacio tako da ih je nemoguce bilo uvatiti, e sad ako on nekome baci loptu i taj je dotakne/pokusa uhvatiti onda je od tog igraca izgubljena lopta, a ustvari je to greska Bremera + njegove cisto izgubljene lopte. :-) Ma Sasha je za njega Magic Johnson. :D
A kome ce je dodati kad svi stoje ko panjevi?? kome,jebote?? ispade,oko njega igraju all-star igraci, ali on nas jebe jer je najvece lopata :x eto Bremer je kriv za krizu naše reprezentativne košarke,jelde??
I prošle godine kad nas je Markovic vodio Bremer nas je prodavao,jelde?? Menso kriv,ha??
Mi imamo perverznu furku da na pogrešnim mjestima tražimo krivca...vazda ista prica.
Ko je pozvao Bremera u repku? odgovor-selektor...dakle Bremer nije kriv što je ovdje,da ga Menso nije pozvao covjek nebi ni igrao,ali po kome bi onda srao postavlja se opet pitanje.
Zašto se Vasiljevic nije pozvao? odgovor-jer nije u baš najboljim odnosima sa selektorom (konflikt licne prirode,selektorov ego proradio i repka ispašta...ukratko,naše seljacka posla)...krivac-opet selektor.
A ko je selektora postavio na ovo funkciju??...jel se sam Menso postavio?? jeli toliko mocan??
Žalosno je gledati kako se UVIJEK po igracima pljuje kao po najvecim krivcima za naše poraze...pa jesmo li slijepi pored ociju?
samvan

#829 Re: reprezentacija

Post by samvan »

ima li gdje na sopcastu prenos tekme BiH Vs. Ceska Republika?
DOBOJLIJA

#830 Re: reprezentacija

Post by DOBOJLIJA »

Dobar period BIH vodi sa 9 poena protiv ceske nakon pola odigrane utakmnice
mgogic

#831 Re: reprezentacija

Post by mgogic »

Hajde Memso,demantuj me,jebi mi sve po spisku za sve sto sam napisao,i dobij tu trecu cetvrtinu!!!
:bih:
JThomas

#832 Re: reprezentacija

Post by JThomas »

so far, so good...

bremer opet kriza, gordić i teletović odlični. čak i jazvin pogađa ponešto.
DOBOJLIJA

#833 Re: reprezentacija

Post by DOBOJLIJA »

56-45 za BIH
DOBOJLIJA

#834 Re: reprezentacija

Post by DOBOJLIJA »

60-58 slabo nesto ove zadnje 3 min
DOBOJLIJA

#835 Re: reprezentacija

Post by DOBOJLIJA »

66-58 2 trojke nasih
sesalmir

#836 Re: reprezentacija

Post by sesalmir »

:lol: :lol: Opet mensurova cetvrtina, ikona nas spasi.
DOBOJLIJA

#837 Re: reprezentacija

Post by DOBOJLIJA »

72-63 Iiiideeeeemo
fukara_tz

#838 Re: reprezentacija

Post by fukara_tz »

Cestitke :bih: :bih: :bih: :bih:
ragib

#839 Re: reprezentacija

Post by ragib »

koliko ekipa idu na EP a imal baraz?
arze

#840 Re: reprezentacija

Post by arze »

JThomas wrote:so far, so good...

Bremer kriza?? Gledaj teren a ne samo u kos!!

Sut ga ne ide to je istina al pregled igre mu je za 10, asistent je fenomenalan i iako nije u pravoj formi dao je svoj doprinos itekako
BSn

#841 Re: reprezentacija

Post by BSn »

ragib wrote:koliko ekipa idu na EP a imal baraz?

U barazu su svi koji se ne uspiju plasirati direktno iz kvalifikacione grupe.
ragib

#842 Re: reprezentacija

Post by ragib »

BSn wrote:

aha bas svi? znaci mozes biti cetvrti a otici na EP preko baraza? ili postoji neki baraz za opstanak u A diviziji.
jel samo prvi ide direktno?
Risto Kuglarić

#843 Re: reprezentacija

Post by Risto Kuglarić »

arze wrote:

Sut ga ne ide to je istina al pregled igre mu je za 10, asistent je fenomenalan i iako nije u pravoj formi dao je svoj doprinos itekako
imo sam i ja pregled igre za 10 (osim u trenucima kad sam provjeravo rezultate na teletekstu), a vala da sam izgubio još koju loptu tu bi neđe bio sa njim i po učinku...
KPNCTNJAH

#844 Re: reprezentacija

Post by KPNCTNJAH »

ragib wrote:
BSn wrote:

aha bas svi? znaci mozes biti cetvrti a otici na EP preko baraza? ili postoji neki baraz za opstanak u A diviziji.
jel samo prvi ide direktno?
Mislim da sve prvoplasirane i 3 najbolje drugoplasirane ekipe idu direktno, a ostali idu u baraz ...
arze

#845 Re: reprezentacija

Post by arze »

Risto Kuglarić wrote:
arze wrote:

imo sam i ja pregled igre za 10 (osim u trenucima kad sam provjeravo rezultate na teletekstu), a vala da sam izgubio još koju loptu tu bi neđe bio sa njim i po učinku...
Taj ti teletext ne dopusti da vidis jedno 5 efektnih asista!Ba
shalla

#846 Re: reprezentacija

Post by shalla »

arze wrote: Taj ti teletext ne dopusti da vidis jedno 5 efektnih asista!Ba
Jesi li ti lud, slijep ili nešto treće?!?!?!?
Bremer večeras: 23 minute, šut za 2 1/3, šut za 3 0/3, slobodna bacanja 2/7 (heeeeeeeeej, plej promaši 5 bacanja), 2 skoka, 2 asistencije i 2 ukradene lopte...

Nemam ništa lično protiv lika (nisam rasista jbt) ali diže nerezonske šuteve, proigrava ko Stevie Wonder, odbranu igra kao duh Casper. Veoma je indikativno da kadgod je ušao da organizuje igru naša prednost se topila i obrnuto, kad je sjedio na klupi prednost je rasla...

P.S. Saznao sam večeras razlog zašto Vasiljević ne igra, nije do Mense već do malo krupnije zvjerke.
P.P.S. Bacanja smo pucali 20/36, oni bi meni večeras do 3 ujutru bili na parketu i šutirali bi samo bacanja a onda bih digao ujutru u 8h i opet ih zatvorio da 2 sata vježbaju slobodna bacanja... Čuj 16 bacanja promašili, nevjerovatno.
P.P.P.S. Svaka čast na povratku i svaka čast Ikoniću i Đedoviću pa imaju muda ko bik, da svi igraju hrabro kao njih dvojica bili bismo prvi u grupi sa omjerom 4-0.
:bih:
Last edited by shalla on 13/09/2008 23:37, edited 1 time in total.
Risto Kuglarić

#847 Re: reprezentacija

Post by Risto Kuglarić »

ma teletekst je išo za vrijeme mensinog mucanja. A bremer i da je imo 5 asistencija ko što nije, ne bi mu nadoknadilo sve idiotluke koje je radio.

edit: a jel ikome jasno zašto je teletović izašao nakon što je nekad čini mi se u drugoj četvrtini napravio onu seriju i onda nije ulazio skoro do četvrte četvrtine :?
Last edited by Risto Kuglarić on 13/09/2008 23:41, edited 1 time in total.
Epitop

#848 Re: reprezentacija

Post by Epitop »

Djeca od 18 godina nose ekipu. :thumbup:
Đedović odigra odbranu u najboljem trenutku i na najboljem igraču Češke, vidi se da će biti igračina.
ragib

#849 Re: reprezentacija

Post by ragib »

nije bremer dobar ali je bolji od ovih ostalih.
Ako nista izborio se za odlucujucu loptu i iz veoma teske situacije pogodio

kak oce ici tri najbolje drugoplasirane ekipe kada grupa A ima pet reprezentacija u grupi
Risto Kuglarić

#850 Re: reprezentacija

Post by Risto Kuglarić »

ragib wrote:nije bremer dobar ali je bolji od ovih ostalih.
Ako nista izborio se za odlucujucu loptu i iz veoma teske situacije pogodio

kak oce ici tri najbolje drugoplasirane ekipe kada grupa A ima pet reprezentacija u grupi
e jebiga sad, ako to što ga je pogodila lopta koju je presjeko đedović znači da se izborio za nju, onda nek se izborio. A pogodio iz teške situacije jest, što jest jest. Statistički, morala je jedna uć više...
Post Reply