FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Dr.Belajsuz

#826 Re: FC Barcelona

Post by Dr.Belajsuz »

Rz88 wrote:Koliko LP ima Arsenal a koliko Pirlo, toliko o tvojoj objektivnosti kada svi svjetski stručnjacit kažu da igraju najljepši nogomet na svijetu. Jedino se ti pojavuljuješ iu kažeš da nije.

Dobro i meni je krivo što je Barca ikako došla u LP nakon Chelsea. Chelsea je treba biti tu ali šta češ dešava se. A Barca je dobila i Arsenala u finalu LP. Jesam li ja kriv što onda Henry nije mogao dati gol slabom Valdezu.

Uspoređuješ 6-7 lp sa 0 lp. Navijaj za Arsenal, nisi ni A od onoga Arsenala što je imao po 50 utakmica bez poraza. Neka se ti i Wenger tješite da imate uvijek vrlo mladu ekipu. Adebayor, Persie, to su igrači....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Regularno, nema šta. :lol: :lol: :lol:
Upoređivati De Rosija ili nižerazredne igrače tipa Motte, Toualana, Busquetsa, Xavija sa Cescom je tragično. Jedino je Iniesta bolji ;-)
ja.neron

#827 Re: FC Barcelona

Post by ja.neron »

hidrant i Rz88 dva ne razdvojna druga još da se javi paja_patak i imaćemo tri fantasticos :lol: :lol: :lol:
mrtva kokoš

#828 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

Admir_1984 wrote:
cyprus wrote:
Rz88 wrote:Hoće Fabregasa dovesti, eh vidiš sada, zar sam ja jedini koji misli da je on precjenjen igrać. Po meni nema veze, previše ga furaju mediji, radi ničega.
Šuti, čućete hidrant, a onda eto belaja :D :D
Zeljno iscekujem njihov obracun na nekoj temi :D :D
hahah nisi dugo cekao... :-D :-D
Rz88

#829 Re: FC Barcelona

Post by Rz88 »

Čuj ti to. Titule sve govori i nagrade koje on dobiva. Samo Iniesta bolji.....A gdje je Xavi koji je bio u idealnom timu i fife, uefe i svim ostalim čudima. Upoređivati dijete koje se ufuralo sa nekim igračima kojima nije do medija je također smiješno. Ja sam pročitao da je jedan napisao on je najbolji, ali Xavi, Iniesta to je već 1, 2, 3......
hidrant

#830 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

Rz88 wrote:Čuj ti to. Titule sve govori i nagrade koje on dobiva. Samo Iniesta bolji.....A gdje je Xavi koji je bio u idealnom timu i fife, uefe i svim ostalim čudima. Upoređivati dijete koje se ufuralo sa nekim igračima kojima nije do medija je također smiješno. Ja sam pročitao da je jedan napisao on je najbolji, ali Xavi, Iniesta to je već 1, 2, 3......
Sta li ti valjas?
Jesi li svjestan koliko gluposti napises u toliko malom vremenskom razmaku? Svaka cast!

Kakve crne titule i neke kvazinagrade koje dobijaju "strasnim partijama" protiv Numancija.
Sto protiv Chelskija nisu prikazali tu najljepsu igru na svijetu?
Mogu se oni dodavati na svojoj polovici do mile volje i onda neko kaze da imaju 500 dodavanja.
Zaprdim ja tim dodavanjima.
Normalno da se ufurao kad igra u najboljoj ligi na svijetu i vodi ga najbolji trener na svijetu.
Ko se to treba ufurati?
Mozda Motta?

ahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dva.morica

#831 Re: FC Barcelona

Post by dva.morica »

hidrant je idol tita mi
velika podrska za hidranta
najjaci mi je kad kaze kako je xavi beskoristan a barca demonstrira silu protiv numancie :D
ismijem se kasd citam tvoje postove hidrante sahu
zeljno iscekujemo velike duele arsenala sa wiganom hullom i albionom, i svima ce nam biti jasno da je barca truba za arsenal :D
Rz88

#832 Re: FC Barcelona

Post by Rz88 »

dva.morica wrote:hidrant je idol tita mi
velika podrska za hidranta
najjaci mi je kad kaze kako je xavi beskoristan a barca demonstrira silu protiv numancie :D
ismijem se kasd citam tvoje postove hidrante sahu
zeljno iscekujemo velike duele arsenala sa wiganom hullom i albionom, i svima ce nam biti jasno da je barca truba za arsenal :D

I ja gledam njegove postovi i smijem se pomalo. Ko da mu je 12 godina, ko zna možda i jest. Vidi se da ne posjeduje ni kap objektivnosti, za njega titule ne govore ništa, sve se to slučajno desilo.
hidrant

#833 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

Nasao se covjek pisati o necijoj objektivnosti, a tvrdi da je Motta bolji od Fabregasa.

Pusti ba fudbal, nego kad ce Cimburijada?
Vitamin C

#834 Re: FC Barcelona

Post by Vitamin C »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Što mu šuknu, Džanele mi. :lol:
Rz88

#835 Re: FC Barcelona

Post by Rz88 »

hidrant wrote:Nasao se covjek pisati o necijoj objektivnosti, a tvrdi da je Motta bolji od Fabregasa.

Pusti ba fudbal, nego kad ce Cimburijada?

Okey Motta, a gdje tvoja objektivnost kada kažeš da Barca nema veze, da su slabi, da igraju dobro protiv Racinga i tih ekipa. Jbt nije svako Hull pa dobije Arsenala, ili ipak Bolton. A kakve veze ima čimburijada sa ovim, mislim nedostatak argumenata gospodine umišljeni.
hidrant

#836 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

Pa nemaju veze.
To su pokazali protiv Chelskija.
Naravno, nakon one besramne krade Platinija, koji je usput receno zakleti protivnik engleskog fudbala
(valjda ljubomora), ne vidim razlog zasto Englezi treba da igraju europska takmicenja.
Opet ti kazem da mogu igrati dobro protiv Real Madrida i ostalih tanjeza.
Kad vec spominjes Bolton, trebao bi znati da bi se ta ekipa u Spaniji borila za 5-6 mjesto.
Spanska liga je presmjesna u odnosu na najjacu ligu na svijetu.
Sto se tice Cimburijade, ocekujem podroban izvjestaj.
Okani se ba fudbala.
To je za velike momke. 8-)
Rz88

#837 Re: FC Barcelona

Post by Rz88 »

Nemaju veze to su pokazali protiv Chelsea......Jesu li oni razvalili United u finalu 2:0, taj isti United koji hara Engleskom ligom, taj isti United koji ima 20 bodova više od Arsenala........Bježi ba, okani se čorava posla. Barca zasluženo 1 u Europi. Arsenal ni blizu.
hidrant

#838 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

Utd. nije imao motiva nakon milenijumske krade u polufinalu, usljed koje je svima postalo jasno da Englezi
ne smiju osvojiti to drugorazredno takmicenje.

Radujte se vi ukradenim titulama, ali nece ni Platini biti dovjeka na ovoj poziciji.
Rz88

#839 Re: FC Barcelona

Post by Rz88 »

Drug, ja navijam za Bayern....ti si se izgleda zbunio do bola. Kraj rasprave dovoljno si pokazao...haj živio.

Sretno Barci u novoj sezoni.
hidrant

#840 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

Rz88 wrote:Drug, ja navijam za Bayern....ti si se izgleda zbunio do bola. Kraj rasprave dovoljno si pokazao...haj živio.

Sretno Barci u novoj sezoni.
Nisam ni rekao da navijas za Barcu, ali se ocigledno radujes njihovoj osvojenoj tituli, sto je, usput receno,
pateticno.

Imas ti pravo navijati i za velike klubove.
Ne moras samo gotiviti male tipa Bayern i sl.
Evo i ja simpatisem Crewe, ali opet navijam za Arsenal.
Tako i ti mozes simpatisati mali Bayern, a navijati za neki veliki(citaj engleski) klub.
Rz88

#841 Re: FC Barcelona

Post by Rz88 »

Hahahah, taj malo Bayern je razvalio Arsenal u zadnim duelima.....očigledno da ti se još manta od onih 3:1 u Munchenu. Bilo 3:0 i Frings promaši za 4:0 i otišao je te sezone iz Bayerna. Toure u 93 za 3:1 u uzvratu Arsenal slučajno dobija 1:0. Makar Bavarci i Barcelona nisu prodane duše, pa da prodaju svoj klub nekim Arapima i Amerikancima kao Arsenal, United, City. Pogledaj koliko ulažu zato u milionskim dugovima.

Pišeš potpuno nekog pubertetlije, ako za nekoga navijaš navijaja, koga briga. Ti ne znaš ptiznati poraz, živiš u iluziji i dobu Viere, Henry, Ljunberga, Piresa i starpoga doba. Čak i oni onda nisu ništa postigli u Europi.
Distortion

#842 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

hidrante pa zar te nije bilo dosta...

Barca je ubjedljivo najbolji klub u svijetu, to su pokazali u Španiji i ligi prvaka a chelsea nek igra onaj fudbal i dalje samo nemoj da ih gledam na malim ekranima, sramota je ono bez obzira kako se branili...
hidrant

#843 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

Rz88 wrote:Hahahah, taj malo Bayern je razvalio Arsenal u zadnim duelima.....očigledno da ti se još manta od onih 3:1 u Munchenu. Bilo 3:0 i Frings promaši za 4:0 i otišao je te sezone iz Bayerna. Toure u 93 za 3:1 u uzvratu Arsenal slučajno dobija 1:0. Makar Bavarci i Barcelona nisu prodane duše, pa da prodaju svoj klub nekim Arapima i Amerikancima kao Arsenal, United, City. Pogledaj koliko ulažu zato u milionskim dugovima.

Pišeš potpuno nekog pubertetlije, ako za nekoga navijaš navijaja, koga briga. Ti ne znaš ptiznati poraz, živiš u iluziji i dobu Viere, Henry, Ljunberga, Piresa i starpoga doba. Čak i oni onda nisu ništa postigli u Europi.
Zivis u proslosti, sto je naravno razumljivo kada se navija za tako mali klub kao sto je Bayern.
Kad uzmes sastav Bayerna, prosto ne mozes da povjerujes da neko onu hrpu "igraca" smatra ozbiljnim protivnikom.
Cast Riberyu, ali i on evo bjezi iz one rupe.

@Distortion

Kako te nije stid ponositi se kriminalnim radnjama?
To sto se tebi ne svida igra Chelskija, ne daje ti pravo da je omalovazavas.
Inace, bilo je super interesantno gledati Barcinu nemoc i silno dodavanje na svojoj polovici.
Vitamin C

#844 Re: FC Barcelona

Post by Vitamin C »

hidrant wrote:Utd. nije imao motiva nakon milenijumske krade u polufinalu, usljed koje je svima postalo jasno da Englezi
ne smiju osvojiti to drugorazredno takmicenje.

Radujte se vi ukradenim titulama, ali nece ni Platini biti dovjeka na ovoj poziciji.
Zašto spominješ polufinale? Pretpostaviću da misliš na suđenje Toma Henninga Ovreboa u uzvratnoj utakmici. Ta utakmica treba ući u anale kao jedna od najboljih odsuđenih. Ovrebo se slobodno može svrstati među najbolje sudije svih vremena. Među ovim sadašnjim vjerovatno je i najbolji. Nadam se da ćemo u narednim sezonama Lige prvaka, na EP-ovima i SP-ovima gledati brilijantnog norveškog psihologa.

Što se tiče navodne urote protiv engleskih klubova, mogu reći da su se oni sami protiv sebe urotili načinom kojim igraju nogomet. Postoji nešto što se zove pravda u nogometu, pa su tako Chelseajeve destruktivnost i mrtvilo kažnjenje pogotkom Inieste u pravi vakat. Da su Chelsea i Manchester odabrali drugačiju taktiku protiv FC Barcelone, možda bi i prošli i ti bi možda ovdje imao drugačije iskaze. Uzgred budi rečeno, potonja je jedina nogometna ekipa među ovim koje sam naveo, jer jedina cijeni, poštuje i praktikuje nogomet onakav kakav treba biti. Savršenstvo jednostavnosti Barcelonine igre dugo će se pamtiti i dugo će trajati.

Drugo Barcelona-englesko finale zaredom Barcelona dobija i to govori o odnosu Barcelona-engleski klubovi. Ne moram ponavljati da su španjolski klubovi u svakom međunarodnom takmičenju najuspješniji? Ako osporavaš međunarodna takmičenja, onda nemaš potrebu raditi usporedbe engleskih i ostalih klubova. Ali, pošto si ti jedini spram miliona, ta takmičenja imaju stanovitu i izvjesnu relevantnost, pa tako je po njima, a također i po engleskim takmičenjima, Arsenal jedan, da prostiš, karinaš. Manchester je pokazao svoju ''snagu'' u finalu, tako da i oni nisu čemu, ali ih vade osvojene titule. Liverpool također, godinama već ništavilo, ali Evropa i povijest ih još uvijek drže. Ali, bogme tanko, pravo tanko. Chelsea se neću udostojiti i spomenuti.

Dakle, svoje gluposti okači mačku o rep (ako imaš mačka, a ako nemaš, ovdje piši ih :D). Tvoji iskazi su gluposti prema svim mogućim givihtima. Možda si medicinsko čudo. Podsjećam te da je psihijatrija grana medicine.
Rz88

#845 Re: FC Barcelona

Post by Rz88 »

hidrant wrote:
Rz88 wrote:Hahahah, taj malo Bayern je razvalio Arsenal u zadnim duelima.....očigledno da ti se još manta od onih 3:1 u Munchenu. Bilo 3:0 i Frings promaši za 4:0 i otišao je te sezone iz Bayerna. Toure u 93 za 3:1 u uzvratu Arsenal slučajno dobija 1:0. Makar Bavarci i Barcelona nisu prodane duše, pa da prodaju svoj klub nekim Arapima i Amerikancima kao Arsenal, United, City. Pogledaj koliko ulažu zato u milionskim dugovima.

Zivis u proslosti, sto je naravno razumljivo kada se navija za tako mali klub kao sto je Bayern.
Kad uzmes sastav Bayerna, prosto ne mozes da povjerujes da neko onu hrpu "igraca" smatra ozbiljnim protivnikom.
Cast Riberyu, ali i on evo bjezi iz one rupe.

@Distortion

Kako te nije stid ponositi se kriminalnim radnjama?
To sto se tebi ne svida igra Chelskija, ne daje ti pravo da je omalovazavas.
Inace, bilo je super interesantno gledati Barcinu nemoc i silno dodavanje na svojoj polovici.

Titule sve govore.
hidrant

#846 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

Vitamin C wrote: Zašto spominješ polufinale? Pretpostaviću da misliš na suđenje Toma Henninga Ovreboa u uzvratnoj utakmici. Ta utakmica treba ući u anale kao jedna od najboljih odsuđenih. Ovrebo se slobodno može svrstati među najbolje sudije svih vremena. Među ovim sadašnjim vjerovatno je i najbolji. Nadam se da ćemo u narednim sezonama Lige prvaka, na EP-ovima i SP-ovima gledati brilijantnog norveškog psihologa.

Što se tiče navodne urote protiv engleskih klubova, mogu reći da su se oni sami protiv sebe urotili načinom kojim igraju nogomet. Postoji nešto što se zove pravda u nogometu, pa su tako Chelseajeve destruktivnost i mrtvilo kažnjenje pogotkom Inieste u pravi vakat. Da su Chelsea i Manchester odabrali drugačiju taktiku protiv FC Barcelone, možda bi i prošli i ti bi možda ovdje imao drugačije iskaze. Uzgred budi rečeno, potonja je jedina nogometna ekipa među ovim koje sam naveo, jer jedina cijeni, poštuje i praktikuje nogomet onakav kakav treba biti. Savršenstvo jednostavnosti Barcelonine igre dugo će se pamtiti i dugo će trajati.

Drugo Barcelona-englesko finale zaredom Barcelona dobija i to govori o odnosu Barcelona-engleski klubovi. Ne moram ponavljati da su španjolski klubovi u svakom međunarodnom takmičenju najuspješniji? Ako osporavaš međunarodna takmičenja, onda nemaš potrebu raditi usporedbe engleskih i ostalih klubova. Ali, pošto si ti jedini spram miliona, ta takmičenja imaju stanovitu i izvjesnu relevantnost, pa tako je po njima, a također i po engleskim takmičenjima, Arsenal jedan, da prostiš, karinaš. Manchester je pokazao svoju ''snagu'' u finalu, tako da i oni nisu čemu, ali ih vade osvojene titule. Liverpool također, godinama već ništavilo, ali Evropa i povijest ih još uvijek drže. Ali, bogme tanko, pravo tanko. Chelsea se neću udostojiti i spomenuti.

Dakle, svoje gluposti okači mačku o rep (ako imaš mačka, a ako nemaš, ovdje piši ih :D). Tvoji iskazi su gluposti prema svim mogućim givihtima. Možda si medicinsko čudo. Podsjećam te da je psihijatrija grana medicine.
1.Kako te nije stid?
Da je Arsenal na onakav nacin nekog prosao, ja bih se poklopio i ne bi mi na pamet palo da se hvalim.
2.Sta vam je djeco?
Kakva crna destruktivna igra?
Ono je bilo milina gledati.Takva fizicka superiornost se rijetko vida.
To sto vi mislite da je draz fudbalske igre neki dribling je vas problem i odlican pokazatelj nepoznavanja
ove drevne engleske vjestine.
Chelski je igrao fantasticno i fudbalski znalci i sladokusci su uzivali u njihovoj predstavi.
Opet te moram pitati kao te nije stid spominjati utakmicu Barca-Arsenal?
3.Samo da ti kazem da se nije lijepo obracati tako starijim osobama.
Vjerujem da te tako nisu ucili kod kuce, tako da bi trebao razmisliti o svom rjecniku.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#847 Re: FC Barcelona

Post by Admir_1984 »

hidrant wrote:
Vitamin C wrote: Zašto spominješ polufinale? Pretpostaviću da misliš na suđenje Toma Henninga Ovreboa u uzvratnoj utakmici. Ta utakmica treba ući u anale kao jedna od najboljih odsuđenih. Ovrebo se slobodno može svrstati među najbolje sudije svih vremena. Među ovim sadašnjim vjerovatno je i najbolji. Nadam se da ćemo u narednim sezonama Lige prvaka, na EP-ovima i SP-ovima gledati brilijantnog norveškog psihologa.

1.Kako te nije stid?
Da je Arsenal na onakav nacin nekog prosao, ja bih se poklopio i ne bi mi na pamet palo da se hvalim.
2.Sta vam je djeco?
To sto vi mislite da je draz fudbalske igre neki dribling je vas problem i odlican pokazatelj nepoznavanja

Chelski je igrao fantasticno i fudbalski znalci i sladokusci su uzivali u njihovoj predstavi.
Vjerujem da te tako nisu ucili kod kuce, tako da bi trebao razmisliti o svom rjecniku.
:D

Osevapio bi se onaj ko bi ove "dubokoumne" izjave skupljao negdje i nekad objavio u vidu neke publikacije ili neceg slicnog :D :D :D
Rz88

#848 Re: FC Barcelona

Post by Rz88 »

HAha, ma lik je legenda, samo neki nastavi ovako =)
hidrant

#849 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

Rz88 wrote:HAha, ma lik je legenda, samo neki nastavi ovako =)
Nakon ove duhovite opaske, predlazem da se odmorimo uz stari hit

"Cimburijada siiiii tiiiii, tralalalallaaaaaaaa"
Vitamin C

#850 Re: FC Barcelona

Post by Vitamin C »

hidrant wrote:

1.Kako te nije stid?
2.Sta vam je djeco?
Ti si nogometni znalac i sladokusac. Branimir Tulić ti nije ni do koljena.
Dužan sam ti ispriku, starija osobo. Hoćeš li mi oprostiti, starija osobo? Hoćeš li me podučiti nogometnim znanjima, starija osobo? :D
Pored toga što su fizički superiorni, na verbalnom su planu igrači iz Premier lige osobito kvalitetni. Pogotovo Drogba.

Želim ti podariti nešto

Image
Post Reply