AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
nazalost, pesimista sam. izgleda da ce za milan branit 38godisnji Valerio Fiori koji nije igrao haman 3 godine vec
ako arsenal ne uspije pobijediti s vise od jednim golom razlike...bicu optimista opet
-
LSD
U pravu si...Milan je ekipa je davno postala expert za ovo takmicenje...i meni je zao topnika (mlada ekipa,odlicno igraju) ali ne moze se tako lako preko iskusne masinerije iz milana (dzabe Interu titule u scudettu i sva slava u Italiju,ali za njih nije LPMilan prolazi na San Siru.. Ovo je bezbroj puta ponovljeni scenarij, žao mi je Arsenala fina su ekipa, ali ipak su naletili na veliki Milan kojemu u Ligi Prvaka jednostavno sve ide od ruke, ovo je njihovo takmičenje...
Mislim,bice zestoko i u revansu sa Arsenalom,ali ako prodju topnike ode AC Milan ponovo do finala sigurno...velika je to ekipa
- boston_c
Super Pippo spašava! Ovom čovjeku treba dići spomenik ispred San Sira!!Neponovljiv igrač...
Mada mora se reći da je Milan grozno igrao večeras, posebno drugo poluvrijeme. Nema šta na ljeto nove krvi dovesti i osvježiti ekipu nemože se više ovako nije dovoljno samo osvajati LP treba nešto i na domaćoj sceni

Mada mora se reći da je Milan grozno igrao večeras, posebno drugo poluvrijeme. Nema šta na ljeto nove krvi dovesti i osvježiti ekipu nemože se više ovako nije dovoljno samo osvajati LP treba nešto i na domaćoj sceni
- Epitop
Ja nisam još izlazio iz kuće, a znam da me čeka provociranje, pa reko bolje je da malo se smirim u kući dok se prašina ne slegne. Neka malo amateri osjete šta je igranje u jačim utakmicama, a zna se da Milan nema šta više da dokaže. Jedan Milan vrijedi više od svih Engleskih timova zajedno u Evropskim takmičenjima.
crvenocrna zauvijek
crvenocrna zauvijek
-
arze
zao ti sto ce dic 2 trofeja ove sezone???..issssssssssssssssLSD wrote:U pravu si...Milan je ekipa je davno postala expert za ovo takmicenje...i meni je zao topnika (mlada ekipa,odlicno igraju) ali ne moze se tako lako preko iskusne masinerije iz milana (dzabe Interu titule u scudettu i sva slava u Italiju,ali za njih nije LPMilan prolazi na San Siru.. Ovo je bezbroj puta ponovljeni scenarij, žao mi je Arsenala fina su ekipa, ali ipak su naletili na veliki Milan kojemu u Ligi Prvaka jednostavno sve ide od ruke, ovo je njihovo takmičenje...).
Mislim,bice zestoko i u revansu sa Arsenalom,ali ako prodju topnike ode AC Milan ponovo do finala sigurno...velika je to ekipa
- Neelix
#845 Re: AC Milan
- boston_c
#846 Re: AC Milan
Opet bit će jaako teško!! Milan ima pretežak raspored... prvo Inter, zatim gostovanje kod Napolija na njihovom super vrućem terenu i zatim opasni Udinese kod kuće...hebeno!! A s druge strane Fiorentina sve relativno lagane utakmice. Ali nada posljednja umire... Stvarno bi bila velika šteta, jer Liga Prvaka bez Milana je nezamisliva.
- boston_c
#847 Re: AC Milan
Veliki korak ka Ligi Prvaka je danas napravio Milan, i to sa najslađom mogućom pobjedom...protiv Intera!! Viole izgubiše i sada držimo četvrto mjesto, ostaje još nezgodan (ali vrlo lako kupljiv
) meč protiv Napolija i onda odluka protiv Udina na San SIru...Mislim da Milan ovo ne bi smio propustiti! Champions League, here we come!!!!

- Better Man
#848 Re: AC Milan
Liga prvaka je itekako zamisliva bez dosadnog Milana i puno zanimljivija i ljepša za gledat.boston_c wrote:Opet bit će jaako teško!! Milan ima pretežak raspored... prvo Inter, zatim gostovanje kod Napolija na njihovom super vrućem terenu i zatim opasni Udinese kod kuće...hebeno!! A s druge strane Fiorentina sve relativno lagane utakmice. Ali nada posljednja umire... Stvarno bi bila velika šteta, jer Liga Prvaka bez Milana je nezamisliva.
- Neelix
#849 Re: AC Milan
ma vidi sto ga je prpa safatala, da ne bude opet po shupku ko prosle godine, ha 
Flamini je dosao
Flamini je dosao
- Vaso
#850 Re: AC Milan
onda je gattuso visak
..flamini se zajebo
eto, jesi dos'o na svoje
... jbg viole, losa sedmica
eto, jesi dos'o na svoje