Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
- ProbuseniDolar
#826 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Sta je ovo, Rizo izdo novi megaalbum, a niko ni habera ... Hoce li biti turneja, ima li neko info???

- Neelix
#827 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
u be el, bujrum, pojasni cojku 
- lolita_xx
#828 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
cuj niko ni habera, pa mi vec napamet naucili tekstove pjesamaProbuseniDolar wrote:Sta je ovo, Rizo izdo novi megaalbum, a niko ni habera ... Hoce li biti turneja, ima li neko info???![]()
![]()
![]()
-
skatergirl
#829 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
ja znam da sam naucila sve tekstove, spremila shta cu obuci i da ima ispred njegove kuce livada..kod čekrčića i tu je 31. februara 2009 koncert.. tako kazuProbuseniDolar wrote:Sta je ovo, Rizo izdo novi megaalbum, a niko ni habera ... Hoce li biti turneja, ima li neko info???![]()
![]()
![]()
-
maary
#830 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ne mogu ostat samo tako ravnodušna i ne javit se na ovaj fan kutak, koji za svaku pohvalu traje nevjerojatnih 2 god. Uzela sam si malo slobodnog vremena i cijelog ga iščitala!
Uočivši koliko je moje neznanje i ne poznavanje bosansko-hercegovačke muzike, sramim se što do sad nisam znala tko je
RIZZO RUŽA!!!!!!
Bacila sam se brzo na pretaživanje o dotičnom VELIKANU.
Hitovi su zaista kvalitetni i dubokoumni, sa porukom i značenjem. Moj život je obogačen, a da ni ne shvaćam koliko!!!
Rizzo Ružo moja voli te i RH, jest da si tu anoniman, al vjeruj mi, za ovaj link će mnogi saznati!!!!!!!!
Uči ćeš u živuću legendu i van BiH!
Pozdrav svim fanovima

Uočivši koliko je moje neznanje i ne poznavanje bosansko-hercegovačke muzike, sramim se što do sad nisam znala tko je
RIZZO RUŽA!!!!!!
Bacila sam se brzo na pretaživanje o dotičnom VELIKANU.
Hitovi su zaista kvalitetni i dubokoumni, sa porukom i značenjem. Moj život je obogačen, a da ni ne shvaćam koliko!!!
Rizzo Ružo moja voli te i RH, jest da si tu anoniman, al vjeruj mi, za ovaj link će mnogi saznati!!!!!!!!
Uči ćeš u živuću legendu i van BiH!
Pozdrav svim fanovima
- Layne
#831 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Što ti je sarkazam 
- KemooSA
#832 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
UBL wrote:Dugo pratim ovaj podforum jer sam veliki ljubitelj muzike i mislim da je red da se otvori tema na kojoj ce svoje utiske i misljenja moci iznositi i fanovi nase estradne zvijezde Rizze Ruze. Nakon nekoliko uzastopnih uspjesnih hitova, Rizzo je konacno zabetonirao svoje mjesto na zvjezdanom estradnom nebu.
"Kad ponoc zalupa", "Stara dobra laz" su samo neki od hitova koji su nasli put do muzickih sladokusaca i obiljezili BiH scenu u proteklih nekoliko godina. Prema rijecima ljudi koji postuju ovaj muzicki pravac, Rizzo je naisao na topao prijem i izvan nasih granica, sto potvrdjuje prognoze ljudi iz muzicke branse, da se radi o jednom velikom potencijalu.
Ovdje se mogu naci Rizzini albumi i pjesme:
http://www.bosnabeat.com/modules.php?name=Muzika
Uzivajte...![]()
genijalno majke mi,cuj zabetonirao svoje mjesto na zvjezdanom estradnom nebu!
Svaka ti dala,popravio si mi dan!
- edin_Basket
#833 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
ljudi....pa ne znam kako da vam kazem...ma vidio sam ga u vilsonovom...kakav osjecaj
- zaphodia
#834 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
edin_Basket wrote:ljudi....pa ne znam kako da vam kazem...ma vidio sam ga u vilsonovom...kakav osjecaj
O, kako ti zavidim... Disao si isti zrak sa Velicanstvenim...
Jesi li ga dotaknuo?
- Neelix
#835 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
sta je nosio? kako je izgledao? jel bio veseo, tuzan....? PRICAJ jebemu ljeljak !!!! ne drzi nas u neizvjesnostiedin_Basket wrote:ljudi....pa ne znam kako da vam kazem...ma vidio sam ga u vilsonovom...kakav osjecaj
- Irm@
#836 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
ja da ga samo mogu vidjeti mislim da bih odmah orgazam dozivjela... a tek kad bih ga dotakla...uh...
-
d2
#837 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
rizo ruza je ok a vi pisite i dalje sta hocete 
- Meshtar
#838 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Dobro jutro, proslavimo još jedan dan uz ponos, čast i obavezu što smo fanovi Rizze jedinog. Rijetki znaju kako smo blaženi. 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#839 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Irm@ wrote:![]()
![]()
![]()
ja da ga samo mogu vidjeti mislim da bih odmah orgazam dozivjela... a tek kad bih ga dotakla...uh...![]()
- zaphodia
- the Kralj
#841 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
ja moram ovo reci, jaran mi je neki dan dao link ovog foruma, moram vam priznati fino ste me nasmijali. Ugl. citam ja i dosa do onog sa brojem 19, kad na tv-u reklama za novi rizzin album pod nazivom 19
ono pravo sam se iznenadio, mora da to nije puka slucajnost...
eto da ne duzim volio bih cuti naseg druga UBL, da nam prokomentarise novi album i da nas uputi kako i dalje biti veliki fan naseg RIZZE!
- Krigla_Sa
#842 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Nemojte ga ljudi vise 
- jaza_HZSA
#843 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
joj juce ja i jaran prolazimo kroz sirano kad odjednom vidim ja na jednom plakatu poznatu facu. Pogadjate njegovo velicanstvo Rizzan
. i mi onako samo stanemo pogledamo se i vadimo mobitele (spontano i polako da slucajno ne bi uvrijedili njegov lik i djelo
) i uslikamo ovo:

- Irm@
#844 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
jao odmah idem sutra... evo sad bih da nisam vec pidzamu obukla... moram to vidjeti... da mi se dusha nasladi i napoji uzivo
jedva cekam... tako sam uzbudjena i ushicena

- jaza_HZSA
#845 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Tacno tamo gdje je prije bio onaj ciko sto je pordavao gace i carape, umro jadnik
, btw RIZZO NAS GLEDA

- the Kralj
#846 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
ja imam pouzdane informacije da ce se cijeli ovaj kutak za nas fanove zatvoriti ako svi, ali bas SVI ne kupimo pa 2-3 primjerka Rizzine 19-ke. Ono, covjek je vidio da jos postoji predanih fanova, koji su spremni za njega uciniti sve i napravio je album sa 5 starih i 4 nova HITA 

- Meshtar
#847 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Rizzo mi je rekao da vam poručim. Ko otkrije tajnu broja 19 umrijeće u najgorim mukama!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#848 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Jedan od neprikosnovenih umjetnika s lijevu stranu od Miljacku je i jedan jedini sa umetnuta 2 ZZ "RIZZO RUZA"

- zaphodia
#849 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
I fakat niko se nije sjetio da smo napunili 2. godisnjicu topica?
ccccc....
ccccc....
- the Kralj
#850 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
http://www.sarajevo-x.com/forum/search. ... 4&sr=posts
da vidite da je nas ubl aktivan i u drugim temama, tacnije nasa ubla, tako da teze da je ubl i rizzo ista osoba padaju

da vidite da je nas ubl aktivan i u drugim temama, tacnije nasa ubla, tako da teze da je ubl i rizzo ista osoba padaju