Dzeko je napadac koji veze dosta vise igraca za sebe, pored toga nas je najbolji strijelac u ovim kvalifikacijama, a zna i namjestiti gol. Pored toga Tabak je nas drugi najbolji strijelac sa upola datih golova nego Dzeko, sa daleko najmanjom minutazom od svih nasih napadaca i igraca, a sa najboljim ucinkom s time kakva mu je minutaza bila. Da mu se vjeruje ko Demirovicu, mi bi puno prije u grupi obezbjedili prvo mjesto.Lug wrote: ↑13/06/2026 01:16uz veliki respekt za dvojca, ali neces ni sa njima ako to sve ne uvezes sa sredinom.kiligonzales wrote: ↑13/06/2026 01:13Ma borili se ko lavovi. Dobro je sto smo dali gol. Kanadjani su se bolje spremili. I mi I oni u utakmici smo bili i na nebu i na zemlji. Sve u svemu remi je ok.
S Dzekom i Tabakom daleko cemo biti jebeniji na terenu.
Babuka je ipak Babuka.
Mi smo nocas izgledali u sredini lose jer smo imali trkacki neraspolozenu sredinu. Ruku na srce, Esmir je nocas bio los, da zna sacuvati loptu zna, ali ne trci dovoljno i to je problem, ne nudi se. Memic je radilica, ali nocas los zato sto nije imao pravih lopti da iznese koju kontru. Basic i Tahirovic bili su tu samo da sacuvaju gol, ali ne i da iznesu loptu. Danas je jedino zadnja linija sa Vasiljem odradila dobar posao. Svi redom dobri, Dedic, Kolasinac, Muharemovic, Katic. U napadu Lukic pristojan, Demirovic vazda se nadje u prilici, a nikada da otkoci pistolj.
Nocas smo imali problem ko u Velsu, premalo trkaca u sredini. Srecom pa smo poveli na vrijeme nocas. Tamo nismo, tek kad smo ubacili brzance tamo, poceli smo se dizati. Danas je napad ostao na klupi, cime smo nepovratno izgubili ravnotezu izmedju napada i odbrane. Lukicu hvala na prvencu, pokayao je da ima dara.