Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dođe na OI i baca 19.03 i 18.94. Ne znam je li ovo do psihološke pripreme ili šta, u svakom slučaju za izučavanja.
Ali nisam nikad bac'o kuglu pa nije moje mjesto da serem.
I to tako godinama, i on, i oni prije njega, Alić, Mešić... I ja bih stvarno volio čuti objašnjenje za ovo
Pa objasnenje je vrlo jednostavno dragi moji. Jednom smo mi Ameri imali po 3 bacaca u kvalifikacijama i nijedan od nasih nije usao u finale. I ja onda razmisljam kako nasi bacaju preko 21 m a onda ne mogu preko 20. E onda se sjetim da su svi ti rezultati bacaca postignuti na nekim takmicenjima gdje nema doping kontrole. Bez dopinga nema rezultata. E sad mi kao mala zemljica bez strucnog kadra na tom polju ne mozemo pmoci nasim sportasima da odrade to kao i drugi sportasi. Vec je velika vecina od vas cula kako mnogi sportasi pate tj. imaju probleme sa astmom i na osnovu toga uzimaju sredstva koja pravdaju svojim problemima sa "astmom". Dakle uvijek smo imali do sada olimpijce u bacanju kugle i nikad ni jedan nije bacio ni blizu svojih pred olimpijskih rezultata sto vam valjda jasno ukazuje da su im falila "sredstva" za ostvarivanje istih. Zivjeli
Atletika je jedan veliki 'joke', mada je uvijek ispratim, jednostavno ne mogu da odolim, ipak je to kraljica sportova.
Sjećate se za slučajeve kao što su Ben Johnson, Marion Jones koji su priznali da su koristili doping, ali atletičarki iz istočne Njemačke, pa Florence Grifith Joyner, ona se fizički totalno transformirala pa onda nažalost umrla, njihovi rekordi još uvijek stoje.
Ko može biti siguran da su Bolt, J.Johnson i ovi bacači kugle čisti.
Ovo što si napisao je najbolje objašnjenje.
Last edited by Zastozato on 02/08/2024 23:04, edited 1 time in total.
Digla_da_kreci wrote: ↑02/08/2024 21:30
da ga hoce poderati voljela bih vec ista
sto sam ja mislila da si ti fen dzokera
respektujem igru i sta je do sad uradio ali je ko covjek veoma blizu 0.
Najlakse se coporu prikloniti, da ne strcis
Idemo Nole ... po srebro
nema tu sta biti copor. sve jasno. nije ni na nacionalnoj osnovi, sigurno si vidio da i sa tvoje strane ima mnogo hejtera, s pravom vezano za mnoge njegove stavove i gluposti kojim odbija fanove.
I to tako godinama, i on, i oni prije njega, Alić, Mešić... I ja bih stvarno volio čuti objašnjenje za ovo
Pa objasnenje je vrlo jednostavno dragi moji. Jednom smo mi Ameri imali po 3 bacaca u kvalifikacijama i nijedan od nasih nije usao u finale. I ja onda razmisljam kako nasi bacaju preko 21 m a onda ne mogu preko 20. E onda se sjetim da su svi ti rezultati bacaca postignuti na nekim takmicenjima gdje nema doping kontrole. Bez dopinga nema rezultata. E sad mi kao mala zemljica bez strucnog kadra na tom polju ne mozemo pmoci nasim sportasima da odrade to kao i drugi sportasi. Vec je velika vecina od vas cula kako mnogi sportasi pate tj. imaju probleme sa astmom i na osnovu toga uzimaju sredstva koja pravdaju svojim problemima sa "astmom". Dakle uvijek smo imali do sada olimpijce u bacanju kugle i nikad ni jedan nije bacio ni blizu svojih pred olimpijskih rezultata sto vam valjda jasno ukazuje da su im falila "sredstva" za ostvarivanje istih. Zivjeli
Atletika je jedan veliki 'joke', mada je uvijek ispratim, jednostavno ne mogu da odolim, ipak je to kraljica sportova.
Sjećate se za slučajeve kao što su Ben Johnson, Marion Jones koji su priznali da su koristili doping, ali atletičarki iz istočne Njemačke, pa Florence Grifith Joyner, ona se fizički totalno transformirala pa onda nažalost umrla, njihovi rekordi još uvijek stoje.
Ko može biti siguran da su Bolt, J.Johnson i ovi bacači kugle čisti.
Ovo što si napisao je najbolje objašnjenje.
Marion jeste priznala, ali Ben Johnson nike, njega su ufatili na doping kontroli.
mali_balon wrote: ↑02/08/2024 17:19
Moze li neko objasniti sto ovi sto gadjaju bazduanim puslama imaju neka odjela ko motorisit pa to neke naocale svasta nesta ......svijet bruji o turcinu s pistoljem nista nema od tih nekih dodataka
Baš sam gledao to finale, Turčin izgleda kao kakav srednjoškolski profa. Kod ostalih oprema kao u deminerskog tima a hodaju kao Švarceneger u Terminatoru.