Kolinda Grabar-Kitarović

Locked
RunnerX

#826 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by RunnerX »

mO k3 wrote:Samo dokaz da trebamo biti spremni na najgore sutra ...
Ne trebamo mi biti spremni na najgore, neće se to desiti.

Da imamo državu, pa da im ponovo udarimo bananu na uvoz u BiH, pa podignemo takse, kao što smo im 2009. godine zabranili uvoz mesa, pa su izgubili milione i kmečali danima, e onda bi se oni opametili... ali kao što rekoh na početku, da imamo državu.

Najviše turista imaju iz BiH, nakon Italije i Njemačke, u BiH najviše izvoze, oko milijardu i po eura izvoza, i sve se to nalazi na našim policama....

Međutim, naši nesposobni političari nisu u stanju to da iskoriste svaki put kad se susjedni počnu kurčiti, jer mi njima trebamo više nego oni nama. Svi kao nešto osuđuju i pišu neke moralne govore, umjesto da im zaprijete tamo gdje najviše boli, po džepu, a mislim da imamo tu moć i da nam ne treba saglasnost Dodika i Čovića za to.
baglama

#827 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by baglama »

A ja jesam i ponosim se sa tim
baglama

#828 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by baglama »

baglama wrote:A ja jesam i ponosim se sa tim
ovo je odgovor za onog generalnog ratnika koji nije bio ispilio iz muda kao i vecina internet ratnika ovdje
mali jomu

#829 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by mali jomu »

Desničar Ante Đapić zaprijetio Bošnjacima: Ako hoćete rat, imat ćete ga

Image

"Bošnjacima treba konačno reći – Hoćete mir i savezništvo, dobro došli, hoćete rat, imat ćete ga!

https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/re ... -ga/346264
Edin H.

#830 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Edin H. »

mali jomu wrote:Desničar Ante Đapić zaprijetio Bošnjacima: Ako hoćete rat, imat ćete ga

Image

"Bošnjacima treba konačno reći – Hoćete mir i savezništvo, dobro došli, hoćete rat, imat ćete ga!

Treba Anti poruciti - bolje rat nego pakt :D
mali jomu

#831 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by mali jomu »

Edin H. wrote:

:lol:
swanfilter

#832 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by swanfilter »

General War wrote:
swanfilter wrote:Neka i susjedi na zaborave da je 5. Korpus 4 godine navlacio cetnike i tako branio Karlovac i Zagreb.

Al, danas plavuse palamude o ratu, pa imamo sta vec imamo ...
Pa ni ti nisi nesto bas se proslavio...jer nepomenuti cijelu ABiH vec nesto potencirati 5 korpus koji se je najvise tukao sa Abdicevcima ako cemo pravo.
Znaci, nemoj parcijale ziv bio...
baglama

#833 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by baglama »

Edin H. wrote:
mali jomu wrote:Desničar Ante Đapić zaprijetio Bošnjacima: Ako hoćete rat, imat ćete ga

Image

Dodje maca na vratanca. A jesi srao na Hrvatsku vlast od 92 do kraja rata :run:
swanfilter

#834 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by swanfilter »

General War wrote:
swanfilter wrote:Neka i susjedi na zaborave da je 5. Korpus 4 godine navlacio cetnike i tako branio Karlovac i Zagreb.

Al, danas plavuse palamude o ratu, pa imamo sta vec imamo ...
Pa ni ti nisi nesto bas se proslavio...jer nepomenuti cijelu ABiH vec nesto potencirati 5 korpus koji se je najvise tukao sa Abdicevcima ako cemo pravo.

Ajd ti malo proguglaj kada i koliko vremenski se 5. Korpus tukao sa Babinim, pa jos jednom repliciraj ...
General War

#835 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by General War »

baglama wrote:
ovo je odgovor za onog generalnog ratnika koji nije bio ispilio iz muda kao i vecina internet ratnika ovdje
To sto si ti oslobodio ja to mogu ishasovati za dan...
mali jomu

#836 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by mali jomu »

Po meni... uvidjeli su da su se zajebali, i to pravo su se zajebali skroz od visokog nivoa pa sve do dole, izvarali ljude i svasta nesto. Ovo je stara galama, stara fora... moraju se vadit :lol:
Last edited by mali jomu on 01/08/2019 23:30, edited 1 time in total.
General War

#837 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by General War »

swanfilter wrote:
General War wrote: Al, danas plavuse palamude o ratu, pa imamo sta vec imamo ...

Ajd ti malo proguglaj kada i koliko vremenski se 5. Korpus tukao sa Babinim, pa jos jednom repliciraj ...[/quote]
Bolje bi bilo da ti to prostudiras...
Benjo34

#838 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Benjo34 »

Jel vama retardirano zvuči kad Hafis pokušava u rečenicu ubacit neke riječi vezane za islam tipa merhamet ili recimo hatma, a ne zna ni šta to znači??

Helem, sreća nas, Bošnjaka, što u svijetu ipak na vlasti, tj u EU, USA, nisu primitivci, koji na neki način ne razumiju to fašistoidno prebrojavanje krvnih zrnaca. Ko će objasniti njemcu ko je to legitimni predstavnik njemaca? Zadnji takav je pokrenuo zadnji veliki rat. Zapad nije glup, itekako prati dešavanja na ovim prostorima i itekako zna namjere komšija. Zar mislite da ispod radara na zapadu prolaze sva nazi sranja što su hrvati u lijepoj režirali i što odobravaju? Jel mislite da veličanje ratnih zločinaca je prošlo neopaženo?
Sve od čega se normalni narodi stide, kod njih je normalno.

EU je usisala Hrvatsku, prije svega zahvaljujući normalnim političarima koji su ogroman posao uradili, prije svega mislim na Mesića, Račana, Kosor. Ta plejada je zaista djelovala normalno, prošlost je bila potisnuta tamo iza, ali sada je oživljena i to najmanje doprinosi Hrvatskoj. Nabrojte mi koje pobjede su odnijeli na međunarodnoj političkoj sceni u zadnjih par godina? Mi, najnesposobnije političare u Europi imamo, bez nekih sredstava kojim lobiramo za nase interese, i opet nisu sposobni jednu takvu politiku dobit na međunarodnoj sceni. Šta bi sa izbornim zakonom? Europa im se ismijala u facu

Samo treba oštro, zapad je itekako svjestan šta rade i koliki su faktor nestabilnosti. Na kraju krajeva, njohov čovjek u BiH je ruski igrač. Policajce njihove kad uđu, treba razoružat, akciju snimat i sramotit ih u svijetu
baglama

#839 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by baglama »

General War wrote:
baglama wrote:
To sto si ti oslobodio ja to mogu ishasovati za dan...
Ne ja nego mi .
A nadje li se junacina da ga nabije(govno)bakiru u usta ne mora koristiti petu :D ,ili se opet svelo na onu cuvenu: Svaki Risto misli isto.ili onu sjedis i pijes za hastalom sa Srbinom a drugi svezan za drvo ,a oba ti misle isto.
megaman4

#840 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by megaman4 »

Benjo34 wrote:Jel vama retardirano zvuči kad Hafis pokušava u rečenicu ubacit neke riječi vezane za islam tipa merhamet ili recimo hatma, a ne zna ni šta to znači??

Helem, sreća nas, Bošnjaka, što u svijetu ipak na vlasti, tj u EU, USA, nisu primitivci, koji na neki način ne razumiju to fašistoidno prebrojavanje krvnih zrnaca. Ko će objasniti njemcu ko je to legitimni predstavnik njemaca? Zadnji takav je pokrenuo zadnji veliki rat. Zapad nije glup, itekako prati dešavanja na ovim prostorima i itekako zna namjere komšija. Zar mislite da ispod radara na zapadu prolaze sva nazi sranja što su hrvati u lijepoj režirali i što odobravaju? Jel mislite da veličanje ratnih zločinaca je prošlo neopaženo?

EU je usisala Hrvatsku, prije svega zahvaljujući normalnim političarima koji su ogroman posao uradili, prije svega mislim na Mesića, Račana, Kosor. Ta plejada je zaista djelovala normalno, prošlost je bila potisnuta tamo iza, ali sada je oživljena i to najmanje doprinosi Hrvatskoj. Nabrojte mi koje pobjede su odnijeli na međunarodnoj političkoj sceni u zadnjih par godina? Mi, najnesposobnije političare u Europi imamo, bez nekih sredstava kojim lobiramo za nase interese, i opet nisu sposobni jednu takvu politiku dobit na međunarodnoj sceni. Šta bi sa izbornim zakonom? Europa im se ismijala u facu

Samo treba oštro, zapad je itekako svjestan šta rade i koliki su faktor nestabilnosti. Na kraju krajeva, njohov čovjek u BiH je ruski igrač. Policajce njihove kad uđu, treba razoružat, akciju snimat i sramotit ih u svijetu
Zar stvarno mislis da se sve ovo u Hrvatskoj desava tek tako? Odlasci ljudi, propast privrede, zdravstva... porast ustastva...

Hrvatska je na samrti. EU je usisala i uzela ono najvrednije: ljude i radnu snagu a evo i resurse su poklopili.

Glupaca Kolinda zbog svoje nesposobnosti tura nos u nase stvari dok je kod nje HAOS...

Zapad ce morati poceti izolovati Hrvatsku jer je spala pod Ruski utjecaj. Opet postaju sluge kao nekada, ovaj put Rusije...
Kejn

#841 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Kejn »

Image

Ante siso stara
Kejn

#842 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Kejn »

Image

General War

#843 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by General War »

baglama wrote: Ne ja nego mi .
A nadje li se junacina da ga nabije(govno)bakiru u usta ne mora koristiti petu :D ,ili se opet svelo na onu cuvenu: Svaki Risto misli isto.ili onu sjedis i pijes za hastalom sa Srbinom a drugi svezan za drvo ,a oba ti misle isto.
:-)
Sto bi rekla ona hrvatska parlamentarka na cistom engleskom: aj dont anderstend ju, mast be da te je sunce opalilo.
I sto se krijes iza mnozine? :lol:
Benjo34

#844 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Benjo34 »

megaman4 wrote:
Benjo34 wrote:Jel vama retardirano zvuči kad Hafis pokušava u rečenicu ubacit neke riječi vezane za islam tipa merhamet ili recimo hatma, a ne zna ni šta to znači??

Zar stvarno mislis da se sve ovo u Hrvatskoj desava tek tako? Odlasci ljudi, propast privrede, zdravstva... porast ustastva...

Hrvatska je na samrti. EU je usisala i uzela ono najvrednije: ljude i radnu snagu a evo i resurse su poklopili.

Glupaca Kolinda zbog svoje nesposobnosti tura nos u nase stvari dok je kod nje HAOS...

Zapad ce morati poceti izolovati Hrvatsku jer je spala pod Ruski utjecaj. Opet postaju sluge kao nekada, ovaj put Rusije...
Ne mislim da se dešava tek tako, zato i kažem jačanjem fašizma doveli su se na ovaj nivo da ih uništavaju, njima će Bosna i pretenzije teritorijalne glave doć
90minut

#845 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by 90minut »

Kejn wrote:Image

Šta je ba ovo
mali jomu

#846 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by mali jomu »

Utorak, 03.03.2015

Svoj prvi službeni predsjednički posjet, i to susjednoj Bosni i Hercegovini, Grabar-Kitarović završila je u utorak kasno poslijepodne šetnjom starim dijelom Sarajeva. Kolinda je posjet BiH završila sa ćevapima.

Image
Ispred Begove dzamije

Image
Begova dzamija
90minut

#847 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by 90minut »

Baš ovakvi kao ovaj Ante pocinju ratove
kamen spoticanja

#848 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by kamen spoticanja »

Kejn wrote:Image

Ante siso stara
hocemo rat ba
mali jomu

#849 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by mali jomu »

Image
03-03-2015 Carsija Sarajevo/ Kolinda probala sarajevske ćevape
baglama

#850 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by baglama »

General War wrote:
baglama wrote: Ne ja nego mi .
:-)
Sto bi rekla ona hrvatska parlamentarka na cistom engleskom: aj dont anderstend ju, mast be da te je sunce opalilo.
I sto se krijes iza mnozine? :lol:
More i u jednini:Puno vise nego ti i citava ti dalja famelija.(da blizu ne spominjem).

Nabijem govno kolindi u usta i nabijem ga petom.
Smijes li ti, Bakiru Dzaferu Ili mome Zeljku bez nabijanja petom.
Ako ne smijes bices prvi na ignore listi

Haj sad junacino isprsi se.
Locked