Ko deza vu ili vi.House wrote:Vizionar 1985 wrote:Kaze zuti nije jos gotovo, ima jos da se igra.Sušić: Zadovoljan sam osvojenim bodom, još je mnogo bodova u igri
![]()
Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Sanjarko
#826 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
-
Vitoo
#827 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ista debela govna.House wrote:Vizionar 1985 wrote:Kaze zuti nije jos gotovo, ima jos da se igra.Sušić: Zadovoljan sam osvojenim bodom, još je mnogo bodova u igri
![]()
- House
-
Max Bunker
#829 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Iskren da budem, ne vidim da je nešto do Saveza.eyesburn wrote:dobro jučer neko napisa, sve ovo već odavno, na žalost, počinje da liči na period od prije 15 i više godina. u savezu se ne zna ko pije, ko plaća, na okupljanja se dolazi kako ko hoće, ista se svode na kafansko-rodbinska sijela, neki igrači se iz ko zna kojih razloga otpisuju sa spiska, neki biraju utakmice, nekima se ne igra, a neki imaju zacementirano mjesto na svakoj utakmici. pritom dodaš i debelog bahu koji neprestano baljezga gluposti i eto slike i prilike s kraja 90tih i 2000tih.
vratite legea dresove, utakmice na bht1, velida spahu i igora kristića, ćiru, papeta, sergeja, bolu, ivicu osima i komitet za normalizaciju, vratite nam "savez napolje" navijače koji će se boriti protiv nepravde i svega onog lošeg u i oko reprezentacije... jer ovaj tumor koji je zahvatio reprezentaciju je iz dana u dan jači i sve se više širi.
Prvo, nekada se mora i kiksati. Kiksaju i Francuzi a ne jedna BiH.
Drugo, nemamo mi u ovome trenutku tako kvalitetne igrače kao što smo imali prije pet-šest godina (Rahimić, Misimović, Lulić, Spahić, Ibišević). Sada imamo Pjanića i Džeku na zalasku karijere.
Jbg. druže, od govana se pita ne pravi.
- Grean
#830 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Pobijediti necemo ali ako gdje ova ziceraska catanacio filozofija koju gura Prosinecki od dolaska na klupu moze donijeti korist onda je to protiv najjacih, u ovom slucaju Italije.mO k3 wrote:Lincoln-Burrows wrote:Ako se pobjedi Italija sve će se ovo zaboraviti a situacija okrenuti.
Sad koliko je to realno....![]()
Ne bi me iznenadilo da to puno bolje izgleda u Torinu nego u Finskoj gdje smo izasli sa timom i veznim redom kao da je Italija u pitanju. To puno bolje je neki neocekivani remi.
- studeni76
#831 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Sreca pa sam na putu za vrijeme utakmice! Do toga je doslo, jbg
-
Vitoo
#832 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Bolje da sam ija otisao na put nego gledao onu cemer. Ali kao sto rekoh nadao sam se porazu tako dastudeni76 wrote:Sreca pa sam na putu za vrijeme utakmice! Do toga je doslo, jbg
Moje pregnoze su bile 3 : 1
- Bosanski_kralj
#833 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Kad se sjetim da smo ismijavali Ibričića, Lulića, Salihovića, Medunjanina...svi oni su klasa za ove naše trenutne reprezentativce.
A tek kad se sjetim da se znalo ismijaviti Misimovića, Spahića i Ibiševića.
- Edin H.
#834 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Naravno da ce odigrati bolje, igrace Pjanic, frajer je pola ovog tima.Grean wrote:Pobijediti necemo ali ako gdje ova ziceraska catanacio filozofija koju gura Prosinecki od dolaska na klupu moze donijeti korist onda je to protiv najjacih, u ovom slucaju Italije.mO k3 wrote:Lincoln-Burrows wrote:Ako se pobjedi Italija sve će se ovo zaboraviti a situacija okrenuti.
Sad koliko je to realno....![]()
Ne bi me iznenadilo da to puno bolje izgleda u Torinu nego u Finskoj gdje smo izasli sa timom i veznim redom kao da je Italija u pitanju. To puno bolje je neki neocekivani remi.
-
Moenx
#835 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Imam cudan oajecaj da mi dobijamp Italiju
Zivi bili pa vidjeli
Zivi bili pa vidjeli
- Maharadza
#836 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Jel' se to ima obraza rugati najuspješnijem selektoru u historiji BiH?!House wrote:Vizionar 1985 wrote:Kaze zuti nije jos gotovo, ima jos da se igra.Sušić: Zadovoljan sam osvojenim bodom, još je mnogo bodova u igri
![]()
-
Vitoo
#837 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Pisam ga.Maharadza wrote:Jel' se to ima obraza rugati najuspješnijem selektoru u historiji BiH?!House wrote:Vizionar 1985 wrote:Kaze zuti nije jos gotovo, ima jos da se igra.Sušić: Zadovoljan sam osvojenim bodom, još je mnogo bodova u igri
![]()
To je najveci krivac zasto se do dosad nismo plasirali na EP a bili smo favoriti grupe imali prekvalitetni xy igraca jok gurko se Tindzet pjevac i slicni puuu jbmt debelo
- Point.
#838 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ljudi, vi koji imate osjećaj da ćemo uzeti Italiju, koju vutru koristite, dajte i meni.
Toliko loš imam osjećaj da sam uvjeren da će nas razmontirati ko amatere.
-
todd_smith
#839 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Bice k’o AtalantaPoint. wrote:Ljudi, vi koji imate osjećaj da ćemo uzeti Italiju, koju vutru koristite, dajte i meni.
- Grean
#840 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Glavni krivac sto se sa Susicem nismo plasirali na EP je Begovic i gol koji mu je kroz njega zavukao Naingolan.
- strong69
#841 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Daj Boze da Talijani stanu kao sa Grcima. Ako budu htjeli napunice nas kao Atalanta Sarajevo.
- BHCluster
#842 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Sta ste ba svi skocili treba razumjeti i igrace, ljudi se cuvaju ide ljetni odmor valja se pripremiti.
- mO k3
#843 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Nedo Bog da slome nogu , povrijede se propade odmor u pravu si ....BHCluster wrote:Sta ste ba svi skocili treba razumjeti i igrace, ljudi se cuvaju ide ljetni odmor valja se pripremiti.
Nama je potrebna nova generacija sa novim igračima na čelu
- Point.
#844 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Šta bolan? Krivac je Pape i domaći poraz od jebenog Kipra.Grean wrote:Glavni krivac sto se sa Susicem nismo plasirali na EP je Begovic i gol koji mu je kroz njega zavukao Naingolan.
- mO k3
#845 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Zašto se osvrćete Nazad ? Ništa nam to neće pomoći ....
- cyprus
#846 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Temu Puki uvali nam tuki
(garant nisam prvi kojem je ovo palo na um
)
Jebiga, govorio sam da bi bod u Finskoj bio sasvim OK... Poraz je ipak sranje
Al daleko od toga da je sve izgubljeno...
Možemo mi sad skakat na savez, selektora, zalaganje igrača i slično, ali je evidentno da nam je reprezentacija kvalitetom grohnula, i da treba sniziti objektivna očekivanja, u odnosu na period prije 4-5 godina... Činjenica da nam je ovo tek prvi poraz u takmičarskoj utakmici pod Robertovim vođenjem je i svojevrsni uspjeh... Zapravo, to što smo bili prvi u grupi Lige nacija nam je poslije plasmana u Brazil najveći uspjeh u historiji...
Kako god, mislim da je plasman na Euro još uvijek realna opcija i nešto što se može ostvariti, ako ništa kroz baraž... Valjda će Prosinečki iznaći neko rješenje...
Sad protiv Italije ne treba očekivati puno... Znamo ko je protivnik i ne treba previše dramiti ukoliko ostvarimo (očekivani) poraz... Međutim, obzirom da su naše selekcije znale postići dobre rezultate u stanju očajne atmosfere, ne bi me iznenadilo i da odlomimo recimo bod...
Jebiga, govorio sam da bi bod u Finskoj bio sasvim OK... Poraz je ipak sranje
Možemo mi sad skakat na savez, selektora, zalaganje igrača i slično, ali je evidentno da nam je reprezentacija kvalitetom grohnula, i da treba sniziti objektivna očekivanja, u odnosu na period prije 4-5 godina... Činjenica da nam je ovo tek prvi poraz u takmičarskoj utakmici pod Robertovim vođenjem je i svojevrsni uspjeh... Zapravo, to što smo bili prvi u grupi Lige nacija nam je poslije plasmana u Brazil najveći uspjeh u historiji...
Kako god, mislim da je plasman na Euro još uvijek realna opcija i nešto što se može ostvariti, ako ništa kroz baraž... Valjda će Prosinečki iznaći neko rješenje...
Sad protiv Italije ne treba očekivati puno... Znamo ko je protivnik i ne treba previše dramiti ukoliko ostvarimo (očekivani) poraz... Međutim, obzirom da su naše selekcije znale postići dobre rezultate u stanju očajne atmosfere, ne bi me iznenadilo i da odlomimo recimo bod...
- bingov buraz
#847 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Robi ispuco svoju dozu nafake u ligi nacija,jebiga.
- Logovan
#848 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Italijo, je l' te strah?
- p206
#849 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
to je isto kao kad bi navijači Milana ismijavali Maldinija, Kaku i InzaghijaBosanski_kralj wrote:Kad se sjetim da smo ismijavali Ibričića, Lulića, Salihovića, Medunjanina...svi oni su klasa za ove naše trenutne reprezentativce.
jer ti igrači su bili na tom nivou u odnosu na ove današnje... nismo znali dovoljno uživati tada
- mO k3
#850 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
HajahhahjajajLogovan wrote:Italijo, je l' te strah?