Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kratki pasovi i prljava igra... klasika. Nije Luis Enrique ni Aragones ni Camacho.. niti je ovo vec odavno ona repka. Nije ni primera. Super smo se branili. Kao i uvijek Baho najiritantniji. Jos kad krivo izgovara spanska prezimena, krv mi krene na usi..
Bit ce ovo bolje, sigurno. Jest rezervni tim Spanaca, ali fale i nama neki igrači. Više nego solidno protiv uvijek jebenih Španaca. Slazem se da je malo zakasnio s izmjenama. Ranije su svjeze snage trebale uci, popadali su koliko nas vozaju s loptom.
Igraci u sredini ne mogu loptu ni zadrzati, a kamoli stvoriti visak igraca ili prostor.
Spanci nekoliko puta nalaze pasove izmedju desnog beka i stopera. Pa zatvori taj prostor covjece.
Nasi se umorili, a izmjene nema. Spanci imjenili pola tima odmornim igracima i trce k'o zvrkovi.
Sve u svemu nije lose i ipak su Spanci zasluzili pobjedu.
Haris033 wrote:Koliko god sam kritikovao komentatore BHT-a, oni su profesionalci za ovog Bahu. Koliko me čovjek iritira svojim glupim komentarima i kukanjem. Fuj!
Kad frajer krene priču o stadionima vani, pa kod nas, ili ono koliko koji igrač košta. Recimo kad neki komentator na SKY prenosi utakmice ne poredi ekipe po ‘cijenama’ igrača. Čak ne znam da ikad spomenu koliko koji igrač košta kao neko mjerilo kvaliteta.
Uglavnom nastavlja se tradicija da protiv onih najboljih reprezentacija moramo zijanit, nemamo jos taj kvalitet da se postavimo psiholoski malo samouvjerenije. Nemamo jos pobjedu protiv top repretentacije...
betametazon wrote:Uglavnom nastavlja se tradicija da protiv onih najboljih reprezentacija moramo zijanit, nemamo jos taj kvalitet da se postavimo psiholoski malo samouvjerenije. Nemamo jos pobjedu protiv top repretentacije...