Pa trenutno nema durgog rijesenja da toplčane ostanu nego da se digne cijena grijanja, pa evo ti otvori radnju voca kupuj jabuke po pet maraka a prodaji ih raji za dvije pa da vidimo dokle ce. Evo ako imas kako drugo rijesenje za toplane ti ga iznesi ja cu ga podrzat ?_Reds_ wrote:Analogijom tvoje price za toplane dolazimo do toga, neka ugasimo drzavu sta ce pare od poreza i akciza.
Znam da nije bas isto, ali se pricao svede tako.
Ja ti opet postavljao pitanje, ako je Kifla valjao, i eto Vlada valjala, sto onda drvlje i kamenje na SDA i SBB?
Kad treba kupiti kajmak, kajmak kupi kifla, kad treba samare primati, eh kad je tu Vlada, Skupstina, SDA, SBB, nigdje hadzije u redu.
To za Gras, mi svi znamo, ali eto neki nisu, pa ih je blazeni provsvijetlio.
Djela, djela, a ne rijeci.
Oblatio ? Pa jesi ti gledao njegovu kamanju, ustvari nije kamanja, nego blacenje, blacenje i blacenje.
Kad je u kampanji rekao, jeste ljudi ja sam to i to uradio, ali nisam sada, nego Vlada na celu samnom.
Da se u kampanji bavio svojim programom i svojim planovima, prvi ja bi ga puno vise postovao.
A drugi osnivac, osnivaca se u kampanji bavio probelmima opcine Ilidza, a kad za 2 godine dodju opcinski izbori, a onda ce se baviti problemima Milorada Dodika.
Pa jes ih blazeni prosvijetlio. Jer svi prijasnji premijeri sa svojim vladama su grasu obecavali svasta jer nisu imali mu.da reci SDA uhljebima da ce propast i da njihov bezorbazluk vise ne moze u budnocst i ono sto je najvaznije da ih vlada vise nece spasvat dok oni sami sebi malo ne pomognu.
Sto se tice toga oko kajmaka i ostalog....ma to su banalne stvari. Nisam ja reko da je covjek evropski premijer godine, ali u poredjenju sa beskicmenjacima prije njega on je KENEDI.
Uostalom sta treba da oda pocast SDA koja ga je sutnula na krajnje siledzijski nacin jer je njihova UHLJEB MASINA dosla do problema? Ma daj molim te ti bgm ko da zivimo u svicarskoj...cime se drugi sluze u kampanja Dino je nista
Na kraju krajeva gradjani kantona su rekli sta misle o njemu i njegova stranka je druga u kantonu iskljucivo radi jnega.
Mozda bude najgori ikada sad u KS, ali da je zasluzio sansu jeste itekako.
Vlade i premijeri prije DIne ..NISU CAK NI RASPRAVLJALI O PROBLEMIMA...
EDIT: Sto ste tice kajmaka jos jedna stvar...kad je bilo stani pani niko nije kritikovo ni bajrovica ni marica ni ostale ko je vec bio u vladi...nego je Dino primo udarce za tu vladu