1/4 Rusija - Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko prolazi dalje?

Poll ended at 07/07/2018 22:46

Rusija
52
37%
Hrvatska
89
63%

Total votes: 141

Kikibombona

#826 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Kikibombona »

Renta wrote:A jebem ti, zato i ne volim više dolaziti na ovaj forum.. tu ne možeš ništa napisati da te netko ne pokuša zaskočiti, podjebati, odjebati.. nije vama lako. :mrgreen:
Pa jebemu Bosanci opustite se malo, ne mora se uvijek hvatati poen na svakom postu.. A da slavimo da, u krugu obitelji...europski. :mrgreen:
Idi na trg jebote :D :D

Da je BiH u polufinalu, posljednja stvar o kojoj bih razmisljao su Srbi i internet. :D
Renta

#827 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Renta »

Trenutno sam u malom mjestu na moru, nema tu ništa. :mrgreen:

A inače, držim se one stare: U pobijedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi. ;-)
golman

#828 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by golman »

Ovo je prvenstvo gdje golmani vode glavnu riječ.Hrvatska uz dosta sreće i u osmini finala i sad,ipak zasluženo ide dalje.
Ali mislim da im je ovo krajnji domet.
Po meni do sad najviše pokazala Belgija i mislim da osvaja.
LSD

#829 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by LSD »

Pošteno govoreci, gadi mi se ona hrvatska, njena predsjednica koja samo što nije sjela na spolovilo ruskog premijera, njeni igraci, njeni navijaci, a posebno one megahrvatine iz mostara :zaraza:

Što se tice rusa, oni su smiješni u fudbalu.
tetejac

#830 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by tetejac »

LSD wrote:Pošteno govoreci, gadi mi se ona hrvatska, njena predsjednica koja samo što nije sjela na spolovilo ruskog premijera, njeni igraci, njeni navijaci, a posebno one megahrvatine iz mostara :zaraza:

Sve ok meštre ali nemoj trolat. Nema to veze sa nogometom.
LSD

#831 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by LSD »

tetejac wrote:
LSD wrote:Pošteno govoreci, gadi mi se ona hrvatska, njena predsjednica koja samo što nije sjela na spolovilo ruskog premijera, njeni igraci, njeni navijaci, a posebno one megahrvatine iz mostara :zaraza:

Nema trolanja, samo iznosim utisak.
Slicno sam pisao i za špance, al tad te bolio q šta pišem :maca:
tetejac

#832 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by tetejac »

LSD wrote:
tetejac wrote:

Nema trolanja, samo iznosim utisak.
Slicno sam pisao i za špance, al tad te bolio q šta pišem :maca:
I za Španjolce ti je bilo trolanje. Nema to veze sa temom.
LSD

#833 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by LSD »

tetejac wrote: I za Španjolce ti je bilo trolanje. Nema to veze sa temom.
Cuj to, ne smijem više ni iznositi svoje viđenje u vezi odvratnih fudbalskih pojava tipa Španija, Hrvatska, Kostarika i slicno.
Zanimljivo :mrgreen: forum služi da se iznose razna mišljenja, ne mora se niko slagati....a ko se ljuti, uvalimo mu :izet: mlohavi :P
tetejac

#834 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by tetejac »

Ne care nego ovo tvoje nema veze sa nogometom i temom. Otvoriš novu i trolaj. No hard feelings :D
LSD

#835 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by LSD »

tetejac wrote:Ne care nego ovo tvoje nema veze sa nogometom i temom. Otvoriš novu i trolaj. No hard feelings :D
Jah, kako da ne :nargila:

Sa teme Danska- hrvatska:
Postby tetejac » 29/06/2018 21:36
Pjevali bi oni Čavoglave da su imali rat i prošli šta su Hrvati. Da su ih rastjerali i kuće im popalili kao što su hrvatskim igračima. Lako je tuđim kurcem gloginje mlatit.
1-8-hrvatska-danska-p14759000.html#p14759000

Inace, čavoglave, rat, paljenje kuća, kroz šta su prošli hrvati i tako to - imaju jake veze sa temom i nogometom :lol: normalno.
Last edited by LSD on 08/07/2018 03:00, edited 1 time in total.
Nadzorna_ploca

#836 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Nadzorna_ploca »

Hrvati izgleda nisu toliko jaki koliko su sretni. Kazu sreca prati hrabre..pa neka bude tako.
tetejac

#837 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by tetejac »

LSD wrote:
tetejac wrote:Ne care nego ovo tvoje nema veze sa nogometom i temom. Otvoriš novu i trolaj. No hard feelings :D
Jah, kako da ne :nargila:

Sa teme Danska- hrvatska:
Postby tetejac » 29/06/2018 21:36
Pjevali bi oni Čavoglave da su imali rat i prošli šta su Hrvati. Da su ih rastjerali i kuće im popalili kao što su hrvatskim igračima. Lako je tuđim kurcem gloginje mlatit.
1-8-hrvatska-danska-p14759000.html#p14759000

Inace, čavoglave, rat, paljenje kuća, kroz šta su prošli hrvati i tako to - imaju jake veze sa temom i nogometom :lol: normalno.
Živio meštre, samo pomalo :thumbup:
Ima apaurina, nisu skupi :kiss:
LSD

#838 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by LSD »

Al imate predsjednicu, što jest jest...rodila se za adult filmova :izet:
Budite ponosni na nju :thumbup:
Nadzorna_ploca

#839 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Nadzorna_ploca »

Da ne zaboravimo Ruse..momacko prvenstvo i imaju dobru generaciju. A kad se sjetim price samo dok nalete na nekog jaceg.. :lol:
tetejac

#840 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by tetejac »

LSD wrote:Al imate predsjednicu, što jest jest...rodila se za adult filmova :izet:
Budite ponosni na nju :thumbup:
https://m.youtube.com/watch?v=JNgIFMNcfLg
high_volume

#841 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by high_volume »

cyprus wrote:Bravo susjedi :thumbup:

Samo preko Engleske neće ići...
Ja mislim da će Hrvatska pobijediti Englesku, i prije su. Ali da će ih Francuzi u finalu odnijeti ko tajfun. Mislim da neće moći izdržati prejaku euforiju, a iz Hrvatske stiže ta energija i već se čuju pobjedničke trube. Mislim da će ih spaliti i da će im popustiti i koncentracija i kondicija.

Svakako, velike čestitke za prolazak u polufinale. Na ovom prvenstvu igraju najljepšu igru.
kakavdanakneiskustvu

#842 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by kakavdanakneiskustvu »

.
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 08/07/2018 07:50, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#843 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

kiligonzales wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

da,na guzove,nezasluzeno,i slicne ce komentare imati kad se vrati za prolaz hrvatske
pa ovo nocas nije bilo naguzove, bili su bolji tokom meca, s Danskom je vala utakmica bila losa do bola, ovo je bilo odlicno i zbog igre i zbog nacina na koji su dolazili do gola i prilika, bolji mec nego utakmica sa Argentinom... zasluzeno prosli dalje, na penale, na penale...

ali vidjecemo hoceli se Hrvati stici odmoriti do Engleza, nebi me cudilo da obezglave Engleze, ma da je jos rano o tome...

reci to njemu,@leclercu,on uvijek tako opisuje uspjehe hrvatskih sportista,ne meni
ma i ja sam srao vala po svakoj njihovoj utakmici do ove, ovu su bili na nivou, lijepi i za gledati i pored toga ucinkoviti... :D[/quote]

on to radi kad god hrvatski sportisti ucestvuju i imaju uspjeh na nekom vecem takmicenju
kakavdanakneiskustvu

#844 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Renta wrote:Btw, upratio malo Milojka Pantića proteklih dana na jutjubu na kanalu "Sportska galaksija" i ugodno sam se iznenadio koliko je čovjek u jeseni života zreo i pametan... priča od sporta do politike.. Imao sam godinama posve drugačiju sliku o njemu. Preporučam pogledati!

Nije sve izgubljeno za Srbiju..
a nije bas takav bio pred raspad bivse drzave,bar koliko se moglo vidjeti i cuti u prenosima
kakavdanakneiskustvu

#845 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

i meni idu na zivce
°u°

#846 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by °u° »

Edin H. wrote:
Mozes i moras, laminiraj je, pa ko pasha..

By the way nepoznavaoci nogometne vjestine, kada vam je cika Edin rekao da Vatahr igraju sa Engleskom u polufinalu, birvaktile, jos u grupnoj fazi. :izet:

Surova dominacija. :oops:
Poslije sinoćnjeg cirkusa će da urame kartu i šal i to u jumbo formatu i da špaciraju mahalama pa se ti ibreti do sutra :lol:

Susjedima ne leže ekipe koje se više brane i gdje su oni favoriti. Puno im je lakše kad su u donjoj pozi u najavama i prognozama. Psiha nam je svima luzerska, a inat nam je vrhunski :mrgreen:
A i bez određene doze sreće danas je teško svakome.
Sshmeichel junior reče da poštuje svakog ko se usudi pucat penale i da treniranje istih možeš okačit mačku o rep. Trening je jedno a utakmica nešto deseto. Golman ti izgleda ko King Kong a gol ko kutija šibica.
Dr. Kuca

#847 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Dr. Kuca »

Odlicna utakmica, pogotovo u produzecima. Strqsan tempo i fudbal. Hrvati spretno.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#848 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Bobi »

LSD i tetejac 14 dana out, vratite se poslije finala :mrgreen:
Locked