Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
raskoljnikov06

#828 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by raskoljnikov06 »

hAZNADAR wrote:
raskoljnikov06 wrote:

Od vlasti nisam placen. Radim za privatnu firmu. Ja vlastima placam porez i razne druge namete. Manje vise, nebitno.

Nisam ostar prema konobaru. Naprotiv, sazaljevam ga i zao mi je da je upao u masinu. Od vlasti ne ocekujem nista normalno, samo nenormalno. Nikada nisam glasao, niti cu. Ne vjerujem u demokratiju i birokratiju.
On je taj koji trazi podrsku od gradjana a u mom slucaju je ne moze dobiti iz razloga kako nastupa i kakve sve gluposti prica. Ne znam kako bi ja postupio, mozda gore i ludje od njega. Tesko je to reci. Mozda bi i ubio.
Vidis, mene zanima Davor Dragicevic u ovom slucaju jer to i jeste o cemu se ovde radi. Na ovaj slucaj su se mnogi nakacili iz svojih interesa; neki da se domognu vlasti, neki zbog karijere, drugi zbog Dodika ili vec koga, treci zbog gledanosti...Koliko nas zaista zeli da se slucaj posteno i iskreno rijesi? Da se stvarni ubica pronadje? Malo, imamo svoje sitne interese.
On je optuzio mnoge da su saucesnici u tom zlocinu pa sta je on bio kada je stvarana RS u proslom ratu? Ako ne izvrsilac jel bio saucesnik? To je moralno pitanje koje se ne moze zaobici, nazalost.
.
A sta je Dodik bio kada je stvarana RS - ono moralno? Isuvise se drugih stvari ovdje kaci.
Davor ima moju podrsku u vidu nade i zelje da pobijedi, i sam sam prisustvovao skupu ljetos. Ali nisam dizao saku u vis,... iako sam anonimus - znam da je ovo interna stvar izmedju njih. U RS se odavno skoro sve tumaci kroz sablon izdaje srpstva ili patriotizma gdje je Dodik odavno na tronu spasitelja srpstva, jedinog koji brani srpstvo i sl. Ljudi tamo u to jednostavno vjeruju. Onog momenta kada je dosla podrska iz Federacije, otac Memica se pridruzio, Dubioza zapjevala davidovu pjesmu,.... tada je davorova borba osudjena na propast. I opozicija u RS se moze prikljuciti iz licnih interesa jer se i oni pokusavaju pokazati kao veci Srbi i veci patrioti od Dodika,.... ali sve sto nema srpsko ime a daje javnu podrsku skupovima - samo minira cijelu stvar. Vec sada je Davor sarajevski placenik, izdajnik RS, rusitelj RS,... i to ce se jos povecati.
Cak da bude jasno da je licno dodikov sin ubio Davida a Dodik licno unistio dokaze - javnost u RS bi radije da se to zataska negoli da se to kazni. Niko ne zeli previse talasanja sa neizvjesnim krajem,... niko ne zeli da cacka mecku i svakome je drago sto se ova tragedija nije desila nekome svom u familiji. A ko hebe nesretnike sto su bili u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu. U RS nema vjerovanja u moral i pravdu - samo se snaga postuje, zgazi koga mozes i pazi da tebe ne zgaze.
Ne znam sta je Dodik bio i sta je radio kad je stvarana RS. Stavrno ne znam. Za Davora Dragicevica znam jer je sam izjavio i izjavljuje da se borio za drzavu RS koju u Federaciji dozivljavaju kao genocidnu tvorevinu. Zasto sam spomenuo moral, eto nisam trebao al sta se moze sad, je zato sto mi je neshvatljivo da moze traziti podrsku od onih protiv kojih je ratovao a neshvatljivi su mi i ovi sa druge strane koji mu daju podrsku. Ja moram sebi postaviti pitanje; jel moguce da se taj dole narod nakon redovne klaonice pretvara kao da se nista nije desilo? Al to je sad druga tema. U mom slucaju, ja nikada ne dajem bezrezervu podrsku nekome koga ne poznajem. I da, taj Dodik se provlaci skoro u svakoj temi.

Hvala na utiscima iz prve ruke. Koliko mogu da shvatim iz tvog navoda, velika vecina Srba u BL uopste nije zainteresovana za slucaj a ako i da jesu, oni bi da se to zataska u ime srpstva. Dakle, aktuelna srpska vlast ima podrsku Srba iz BL i moze se ocekivati njihova pobjeda na izborima. Mozda grijesim ali mi se kroz tvoj post cinis razocaranim i pomalo tuznim. Mozda su ti favoriti opozicija iako znas da su te otjerali iz BL. I sam znas da je smijesno kad opzicija-SDS- postavlja pitanja ministru o nerazjasnjenim ubistvima. Crni humor. Ako u ovom slucaju imas neke politicke motive, ok.

Sto se tice Davora Dragicevica; procitah juce da bi, kako kaze, volio da MUP na njega krene oruzjem pa da vide sa kim imaju posla. Lik je zreo za lijecenja i bez obzira ko je na vlasti, pod hitno mora da ga podvrgne lijecenju u svrhu sprjecavanja moguceg tragicnog ishoda po njega ili nekog drugog. Vlast bi morala izvrsiti takodje pretres njegove kuce u cilju da se ustanovi da ne posjeduje kakvo oruzje ili bilo kakva ubojita sredstva kojima bi mogao usmrtiti nekoga ili nanijetu materijalnu stetu zajednici. Vlast bi morala isto tako da odstrani djecu sa takvih mitinga. Mislim da je vrijeme da se stane u kraj tom njegovom budalesanju. Mozda mu je zelja da ga neko likvidira. Ko zna, lik je :roll: .....
mO k3

#829 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Drzavetine molim lijepo :)

A sto se tiče Davora znaci ti bi njega u ludnicu ???
Kako te nije stid pisati ovoliko gluposti , zamisli da budeš u njegovoj situaciji da ti neko djete ubije šta bi radio

Nemoj biti cetnik budi čovjek
raskoljnikov06

#831 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by raskoljnikov06 »

mO k3 wrote:Drzavetine molim lijepo :)

A sto se tiče Davora znaci ti bi njega u ludnicu ???
Kako te nije stid pisati ovoliko gluposti , zamisli da budeš u njegovoj situaciji da ti neko djete ubije šta bi radio

Nemoj biti cetnik budi čovjek
Malo si ti omasio. Davor Dragicevic entitet RS naziva drzava Republika Srpska. Kaze da se borio za drzavu Republiku Srpsku. Nikakve ja veze nemam ni sa ovom ni sa onom borbom.

Nigdje nisam napisao da bi Davida Dragicevica u ludnicu. Rekao sam na lijecenje a ako je za tebe lijecenje ludnica, sta ja tu mogu.

Sto se tice tog zamisljanja; kazem ne znam kako bi postupio. Mozda bi bio gori od njega. Nezahvalno se stavljati u tudju kozu.

Davor Dragicevic je cetnik, bar je bio. Ja sebe ne bi mogao svrstati u ideolosku cetnicku frakciju al sad po drugim parametrima ne bi mogao nista ustvrditi. Nekad se bolje vidi sa strane. Nista nemam protiv ako me se upozori na stranputicu. Cak je havle vrijedno.
BMX1977

#833 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by BMX1977 »

raskoljnikov06 wrote:
Davor Dragicevic je cetnik, bar je bio. Ja sebe ne bi mogao svrstati u ideolosku cetnicku frakciju al sad po drugim parametrima ne bi mogao nista ustvrditi. Nekad se bolje vidi sa strane. Nista nemam protiv ako me se upozori na stranputicu. Cak je havle vrijedno.

To je prelagana konkluzija. Pogledaj Jovana Divjaka u emisiji generali. Kada Divjak govori da 60% Srba iz Sarajeva pojma nisu imali kojoj strani da se prikljuce u eventualnom sukobu. Propaganda je bila ogromna sa obadvije strane. Na Tv Beogradu smo imali non stop emisije o klanju Srba i handzar diviziji i price poput bacanje srpske nejaci lavovima. Danas cak i na RTS-u najistaknutiji srbi otvoreno priznavaju da je to sve bila laz Miloseviceve televizije.

Znaci ti srbi nisu imali pojma sta se desava ali ni prosjecni Bosnjak nije imao pojma sta je laz a sta istina. Ti ljudi poput Dragicevica su prevareni. I tako je sa mnogim srbima. Bilo je i cetnika i to su oni koji su prije rata poceli dijeliti naoruzanje i ubjedjivati srbe kako ce ih komsije zaklati itd.No nisu svi srbi cetnici cak ni oni koji su se borili za u njihovoj vojsci.

Izet Nanic je napadao Vukovar jer je mislio da je to JNA. Kada je poceo rat u BiH skontao je da to nije JNA ali tek tada. Vecina ljudi je nakon 50 godina imala ispran mozak.

Ista stvar je i sa ovim RS i BiH. Njima kroz medije non stop ponavljaju na RTRS-u RS i BiH. I kada zivis u Banja Luci onda pokupis mnogo tih gluposti.
ultrajvosa 1987

#834 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by ultrajvosa 1987 »

BMX1977 wrote:
raskoljnikov06 wrote:

To je prelagana konkluzija. Pogledaj Jovana Divjaka u emisiji generali. Kada Divjak govori da 60% Srba iz Sarajeva pojma nisu imali kojoj strani da se prikljuce u eventualnom sukobu. Propaganda je bila ogromna sa obadvije strane. Na Tv Beogradu smo imali non stop emisije o klanju Srba i handzar diviziji i price poput bacanje srpske nejaci lavovima. Danas cak i na RTS-u najistaknutiji srbi otvoreno priznavaju da je to sve bila laz Miloseviceve televizije.

Znaci ti srbi nisu imali pojma sta se desava ali ni prosjecni Bosnjak nije imao pojma sta je laz a sta istina. Ti ljudi poput Dragicevica su prevareni. I tako je sa mnogim srbima. Bilo je i cetnika i to su oni koji su prije rata poceli dijeliti naoruzanje i ubjedjivati srbe kako ce ih komsije zaklati itd.No nisu svi srbi cetnici cak ni oni koji su se borili za u njihovoj vojsci.

Izet Nanic je napadao Vukovar jer je mislio da je to JNA. Kada je poceo rat u BiH skontao je da to nije JNA ali tek tada. Vecina ljudi je nakon 50 godina imala ispran mozak.

Ista stvar je i sa ovim RS i BiH. Njima kroz medije non stop ponavljaju na RTRS-u RS i BiH. I kada zivis u Banja Luci onda pokupis mnogo tih gluposti.
Prvo, rahmetli Izet Nanic.
Drugo, nema potrebe da se to casno ime povlaci po ovim srpsko - cetnickim predizbornim igrankama.

Meni da neko ubije dijete, cim bi saznao na sva zvona bi objavio, ne bi cekao izbore da to objavim.

Samo zali Boze mladog momka. Sve ostalo je teska debilana.
mO k3

#836 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Procitao sam da se sprema hapsenje Davora ..... samo kako ce to da izvedu konto sam dok nisam naletio malo prije na ovo
"Pripadnici Policije Republike Srpske do 7. oktobra ne smiju napuštati zemlju, niti uzimati godišnji odmor, a bolovanje mogu dobiti samo u izuzetnim slučajevima i uz obimnu ljekarsku dokumentaciju."
jagugu

#838 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by jagugu »

Potresni press Davora Dragičevića: Imamo snimke i dokaze da je David ubijen

U Banjoj Luci danas je održana press konferencija na kojoj su, kako tvrdi njegova porodica, predstavljeni snimci koji dokazuju da je David Dragičević ubijen "organizovano".

Podsjećamo, David Dragičević iz Banje Luke je nestao u noći sa 17. na 18. marta 2018. godine, nakon što se udaljio od obiteljske kuće. Pronađen je 24. marta u rijeci Crkveni od kada je njegova smrt pokrenula brojne rasprave i proteste. Članovi njegoveobitelji i prijatelji tvrde da je ubijen, a nadležne institucije navode da u njegovoj smrti nema kaznenog djela. Njegov otac Davor Dragičević podnio je kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja te je rekao da posjeduje dokaze da se određene stvari montiraju u vezi sa smrću njegovog sina.

Na današnjoj konferenciji smo na prikazanim snimcima mogli vidjeti kako čelništvo policije RS-a, konkretno ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač u nekoliko navrata tvrdi kako David na leđima nije imao nijednu povredu, ali su prikazane slike s obdukcije i leš Davida koje dokazuju da je mladić imao i povrede na leđima i na koljenima.

Postavljeno je i pitanje šta je sa svjedokinjom S.M. koja je kobne noći u ulici Velibora Janjetovića čula svađu i lom. Njene "navodne" izjave su uzete 30. marta i 2. aprila. Lukač je, a i to je prikazano, kazao kako je priča o izjavi čistačice Metalske škole izmišljena kako bi se istraga skrenula u drugom smjeru. No, porodica Davida Dragičevića govori da je tačno da čistačica ove škole nije ništa vidjela - izjavu je dala čistačica potpuno druge škole...

Na pressu su prikazani i snimci brojni drugih nepravilnosti, lažnih tvrdnji, netačnih izvještaja o prisustvu narkotika u Davidovoj krvi, političkih poruka kako je mladić bio narkoman- analiza krvi Zavoda za sudsku medicinu RS-a pokazala je da je David u krvi i urinu imao LSD i kanabis, dok je druga analiza dokazala da nije uzimao drogu u posljednjih šest mjeseci.

Potom se obratio otac ubijenog mladića, Davor Dragičević, koji je u kratkim crtama kazao sljedeće (citiramo):

• Čestiti i pošteni vatrogasci našli su Davida na suhoj, pješčanoj površini, odakle su ga izvukli. Odakle policiji slike Davida u vodi?

• Kažu da je David opljačkao tu kuću i da je nestalo 230 KM. Na slikama policije je prvo 180, a onda 170 KM

• (prikazujući slike Davidov leša na mjestu gdje je pronađen) Davidu je prvo kaiš otkopčan, a onda kaiš zakopčan

• Imena ubica i saučesnika čuvam za Strazbur, institucije su ovdje zakazale.

"Sto dana je trebalo da stojim na Trgu da se podigne optužnica za ubistvo. Šta ja da očekujem od ovog ovdje", kazao je Dragičević.

Osvrnuo se na izjavu Lukača i Milorada Dodika koji su javno da im je Davidov ujak kazao kako je mladić bio narkoman: "Moje dijete nije imalo ujaka. Ja sam mu otac. Valjda bi znao da je imao ujaka."

Otkrio je i kako se vrši pritisak i iz Beograda na međunarodni advokatski tim (koji čine Anto Nobilo, Ifet Feraget, Duško Tomić, op.pr.) da jedan od advokata istupi iz tima: "To čak rade i političari iz Beograda."

"Ja sam otac ubijenog djeteta...a vi mene nazivate teroristom, rušiteljem RS-a, soroševcem, stavljate mi mete na čelo. Danas-sutra, možda, imat ćete i vi djecu, ne znam kako ćete svojoj djeci", kazao je Davor Dragičević reporterskoj ekipi ATV-a.

"Pet svjedoka imam, ali ne smijem ih nigdje odvesti. Radi njih, radi njihove djece...a, ti svjedoci su vidjeli zadnje sate njegovog života, sve su vidjeli, i šta se desilo, i ko ga je odvezao i šta se dogodilo. Evo, sve sam im dao, sve smjernice", govorio je emotivni čovjek, odgovarajući na novinarska pitanja.

Obećao je Dragičević i da će svi koji su odgovorni za slučaj "dobiti 45 godina zatvora":

"Međunarodni advokatski tim će odnijeti slučaj - baš kao što će završiti i slučaj Dženana Memića - u Strazbur, jer ova država, i Republika Srpska i Bosna i Hercegovina, nisu sposobni."

Za kraj, o 5. oktobru, kojeg već danima ističe kao "ključni datum", kazao je:

"Prvo sam pozvao predsjednika RS-a Milorada Dodika da dođe na Trg. Onda sam pozvao sve ljude dođu na Trg, da tražimo istinu i pravdu, poslao sam javni dopis svim strankama da dođu da tražimo istinu za Davida Dragičevića...ovaj slučaj se riješi za dva minuta. Ne treba nikom predizborna kampanja. Da su ovo riješili, mogli su vladati hiljadu godina i da Dodik bude veći od Tita. Ja nisam politiku umiješao u ovaj slučaj, zna se ko je to uradio. A, 5. oktobra, idem spavati kod sina, na Trg. Jer na groblje još ne mogu, rano mi je za raku."
raskoljnikov06

#839 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by raskoljnikov06 »

BMX1977 wrote:
raskoljnikov06 wrote:

Svakako da je medijska propaganda imala bitan uticaj. To sto je neko povjerovao u razne izmisljotine i lazi, sta se moze. Valjda nije umio da razluci sta je sta. Nemogucnost da razazna mu moze biti samo olaksavajuca okolnost ali nikako da ga oslobadja odgovornosti. Neko mu je pruzio oruzje, on uzeo u ruke i gotovo. Sa minimalnom svjescu znao je cemu oruzje sluzi, Za cuvanje ovaca sigurno ne.
Ko je djelio oruzje na srpskoj strani se zna. Danas bez imalo stida i straha, nekoga za nerazjasnjena ubistva i kriminal proziva. Politika, najnecasniji i najbesmisleniji posao na planeti, ako se uopste moze poslom i nazvati.

Davor Dragicevic je opet ponovio da se borio za drzavu Republiku Srpsku sa naglaskom da je bio dobrovoljac, Eto ti gore video sto je Kikibombona postavila. Nisam sve odgledao, bilo mi mucno i ono malo sto odgleda.
mO k3

#841 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Priča se o 40 mil KM , u njegovim govorima na trgu kada kaže vidim vas , misli na neki hotel koji nisam uspjeo da služim o kojem hotelu se radi kojeg drži policijskih vrh gdje se droga rastura gdje policija ima prostitutke u samom centru bl
problemnatravunu

#842 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by problemnatravunu »

Trgovina oružjem ? Dobro je, ja mislio šta gore..
Zezam se, strašno, u svakom slučaju, gledam i slušam sinoć na FACE-u Davora, svašta priča, svašta najavljuje, Senad baš ono zabrinuto završava intervju sa njim :shock: :?
BMX1977

#843 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by BMX1977 »

Ovdje tvrdi da je dragan lukac klao bosnjake u ratu i da je rattni zlocinac. A ovdje takodjer bih naziva drzavom u kojoj je i banja luka.
insomnia78

#844 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

A nemojte molim vas
On je rekao da ima saznanja da je ubijeni David kao vrstan IT stručnjak došao do šifre koja je krila ogromnu sumu novca, povezanog sa oružjem
hAZNADAR

#845 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

Eno opet - drzava mu ubila dijete a on stvarao, ginuo,.. tu drzavu. E hebiga Davore. Opet se nadam da ces istjerati pravdu,..
insomnia78

#846 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Stvaras drzavu na kostima tudje djece i sad od istih tih ljudi ocekujes saosjecanje oko svog djeteta
Neregistrirani

#847 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Neregistrirani »

mO k3 wrote: Priča se o 40 mil KM , u njegovim govorima na trgu kada kaže vidim vas , misli na neki hotel koji nisam uspjeo da služim o kojem hotelu se radi kojeg drži policijskih vrh gdje se droga rastura gdje policija ima prostitutke u samom centru bl
Pa Talija.
Neregistrirani

#848 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Neregistrirani »

Niko ovdje, od vecinskih, nikad nece reci da ovo nije drzava. Njima jeste, vecina su u njoj, imaju obiljezja, budzet, zastavu, grb, teritoriju, ustav, institucije, policiju i nikakvu ili malo kakvu vezu s BiH. To nije Davor, to je 95% i vise stanovnika. To "drzava" se ponavlja od kraja 1995. i njima je to postala cinjenica.
Imas generaciju koja sada dobija djecu, a koja je rodjena i odrasla u "drzavi rs".
Onih godina odmah poslije rata, ohr i visoki predatavnik su strogo kaznjavali svako razdvajanje RS i BiH u govorima, cak i vremenskoj prognozi. Sad se vise niko i ne trza. I tako ce ovi ovdje za entitet uvijek reci da je drzava, kao sto ce Federalci (Bosnjaci) uvijek previdjeti svoj entitet i uvijek vidjeti BiH.
Kikibombona

#849 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Kikibombona »

hAZNADAR wrote:Eno opet - drzava mu ubila dijete a on stvarao, ginuo,.. tu drzavu. E hebiga Davore. Opet se nadam da ces istjerati pravdu,..
Isto se desilo Murizu Memicu kojem su ubili dijete i kojem institucije ubijaju mrtvo dijete, razvaljuju psihicki njega i njegovu porodicu.

Bosnjacka i srpska drustveno-tajkunsko-politicka elita ubija svoj narod.

Davor Dragicevic je ispao budala. Samo glup covjek moze uzeti pusku. Neka se niko ne uvrijedi, to je moj stav, samo glupana zapadne puska. Pogledaj Denisa Becirevica, kandidata za predsjednistvo, 1993. se uclanio u SDP, nije u ABiH, ne boj se.

Bosnjacki politicari i tajkuni su pokrali najsvetije kod Bosnjaka - Srebrenicu. Taj gradic je trebao biti bosanski Garmish, da je covjecnosti i pravde, da se makar na taj nacin ozivi mucki ubijen grad. Srebrenica je danas ubijen i pokraden grad.

Pogledaj borce, za sta su se oni borili?

Nije sprska borba nista manje uzaludna od bosnjacke i hrvatske. Zagrizli su kao klenovi, izvuceni iz vode i baceni na suho da se koprcaju.
muha_sa

#850 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

Kikibombona wrote:
hAZNADAR wrote:Eno opet - drzava mu ubila dijete a on stvarao, ginuo,.. tu drzavu. E hebiga Davore. Opet se nadam da ces istjerati pravdu,..
Isto se desilo Murizu Memicu kojem su ubili dijete i kojem institucije ubijaju mrtvo dijete, razvaljuju psihicki njega i njegovu porodicu.

Bosnjacka i srpska drustveno-tajkunsko-politicka elita ubija svoj narod.

Davor Dragicevic je ispao budala. Samo glup covjek moze uzeti pusku. Neka se niko ne uvrijedi, to je moj stav, samo glupana zapadne puska. Pogledaj Denisa Becirevica, kandidata za predsjednistvo, 1993. se uclanio u SDP, nije u ABiH, ne boj se.

Bosnjacki politicari i tajkuni su pokrali najsvetije kod Bosnjaka - Srebrenicu. Taj gradic je trebao biti bosanski Garmish, da je covjecnosti i pravde, da se makar na taj nacin ozivi mucki ubijen grad. Srebrenica je danas ubijen i pokraden grad.

Pogledaj borce, za sta su se oni borili?

Nije sprska borba nista manje uzaludna od bosnjacke i hrvatske. Zagrizli su kao klenovi, izvuceni iz vode i baceni na suho da se koprcaju.
ja znam za što sam se borio--za razliku od agresora i njihovih sluga kako sa istoka tako i sa zapada

a nisam ništa hajrovo iz te borbe nit mi šta treba
Post Reply