Boriša Falatar - predsjednik?
-
putokaz1
#826 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Prvo treba psvojiti glasova da bi se glasovi osvojili,mora bar Komšić odustati,a da je Željko htjeo odustat odustao bi zbog Bećirevića...i tako unedogled se vuče priča o Poklonu Predsjendičke fotelje Draganu i Bakiru
- kmirsad
#827 Re: Boriša Falatar - predsjednik
I de ti ne vjeruj ovakvom čovjeku...Boriša Falatar: Predstavit ću plan kako da promijenimo imidž BiH
04. 05. 2018. u 12:27:00 Amil Dučić
Boriša Falatar, kandidat Naše stranke za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda otkrio je u intervjuu za Radiosarajevo.ba da će naredne sedmice predstaviti detaljan plan vanjskopolitičkih poteza koji imaju za cilj da promijene imidž BiH.
Čovjeka s impresivnom biografijom, ali prvim angažmanom u bosanskohercegovačkoj politici, upitali smo zašto se odlučio na korak da bude kandidat za člana Predsjedništva BiH, uzimajući obzir da mu u slučaju da bude izabrani slijedi borba protiv nacionalista i partitokrata u političkoj močvari BiH.
"Moj doživljaj i iskustvo politike u Bosni i Hercegovini jeste drugačije - ali mi upravo taj ugao gledanja nudi drugu, u ovom momentu potrebnu perspektivu. Baš zato što nisam decenijama u politici nisam opterećen niti postojećim animozitetima niti sitnim, vlastitim političkim ili bilo kojim drugim interesima.
Ovdje sam da na osnovu svog iskustva u diplomaciji i multilateralnoj suradnji ponudim put ka strateškim partnerstvima BiH, povećanom izvozu za naše privrednike iz svih dijelova naše zemlje, da privučemo pametne investicije koje su u interesu BiH, i ponudimo viziju i perspektivu BiH koja se razlikuje od politika animoziteta i opstrukcija. Osjećam da svojim znanjem, iskustvom i energijom mogu značajno doprinijeti na toj funkciji.
Nije mi namjera boriti se u političkoj močvari. Takvog pristupa u politici imamo i suviše. Namjera mi je tražiti suradnju širom političkog spektra, bolje povezati i podržati državne institucije da bi omogućili našim građanima bolji život. Namjera mi je raditi na zajedničkim interesima svih naših građana, a uvjeren sam da takvih interesa imamo mnogo.
Već počinjemo raditi na tome. Sljedeći tjedan počinje naša kampanja slušanja – niz konsultacija i razgovora koje ćemo sljedećih mjeseci voditi sa našim građankama i građanima širom zemlje svih životnih dobi, privrednicima, radnicima, predstavnicima religijskih, društvenih organizacija i drugima. Ti razgovori će omogućiti našim građanima da i sami učestvuju u kreiranju politike koju ću voditi. Samo zajedničkim, mudrim nastupom, možemo nadvladati politiku sile", kazao je Falatar za Radiosarajevo.ba.
Radioarajevo.ba: Jesu li opravdane tvrdnje da Vaša kandidatura dodatno razvodnjava biračko tijelo ljevice? Poznato je da kandidat Željko Komšić, pa i budući SDP-ov kandidat praktično računa na glasove istog biračkog tijela?
"Naše biračko tijelo je mnogo šire. To pokazuju hiljade poruka podrške koje dobijamo, od mladih ljudi iz Hercegovine, umirovljenika iz Krajine, do naših ljudi iz inozemstva, pa čak i onih koji ne mogu glasati za mene - od ljudi iz Republike Srpske. Mnogi od njih do sada nisu glasali, ali u ovoj kandidaturi vide nešto drugačije. I to puno znači, činjenica je da se naša vizija prepoznaje. Sada vidim kritičnu masu, pokret koji se stvara, i uvjereniji sam nego ikad u pobjedu".
Radiosarajevo.ba: Kako Vam zvuči ovo: Vi biste mogli biti izabran kao član Predsjedništva u državi u kojoj bez izmjena Izbornog zakona vjerovatno neće biti implementirani izbori na drugim nivoima vlasti?
"Ja sam optimističan i pragmatičan čovjek. Vjerujem da se u bilo kojoj situaciji može napraviti pozitivan pomak ukoliko se snaga i koncentracija usmjeri prema onome što se može promijeniti.
No, situacija koju ste naveli je doista vrlo ozbiljna. Ona se ponavlja i usložnjava iz izbora u izbore, i upravo pokazuje zašto je novi koncept politike prijeko potreban. Kronično nuditi neevropsku, nedemokratsku politiku koja samo vodi produbljivanju i beskonačnom nastavku krize.
Naredne sedmice predstavit ću detaljan plan vanjskopolitičkih poteza koji imaju za cilj da promijene imidž Bosne i Hercegovine, da pozicioniramo našu zemlju kao ravnopravnog partnera a ne marionetu, da prepoznamo strategiju za zajedničko djelovanje, i ostvarimo rezultate koji će stvoriti nove, bolje mogućnosti za ljude".
Radiosarajevo.ba: Je li BiH na začelju Europe po mnogim pokazateljima? Korupcija, siromaštvo, nezaposlenost. Kako vidite stanje i šta poduzeti da se promijeni?
"S obzirom na naše potencijale, trenutno stanje je neprihvatljivo. Bosna i Hercegovina ima značajne ljudske i prirodne resurse, imamo sjajan geografski položaj, možemo i trebamo biti spona između istoka i zapada.
Politika stalne svađe i podmetanja stvara strah kod građana. Kriju se informacije o propuštenim sredstvima, koja su zaista nadomak ruke. Dok su susjedne zemlje kroz proces EU integracija stvorile kapacitete i privukle ogromna sredstva, mi smo nesposobnom politikom dozvolili da se proces blokira čitavih deset godina i da naša zemlja ne dobije financijsku pomoć koja joj je bila namijenjena.
Takvo stanje se može pobijediti samo snažnom i realnom politikom. Mudrim potezima Predsjedništvo može omogućiti sistemsku suradnju institucija, strateški pristup vanjskim tržištima, bržu implementaciju infrastrukturnih projekata, otvaranje radnih mjesta i stvaranje klime koja omogućava napredak".
Radiosarajevo.ba: Smatrate li da može doći do promjene vlasti općenito?
"Naravno. Uvjeren sam da se treba promijeniti i vlast i način vođenja politike. Ništa ne traje vječno, i 30 godina je predugo, pogotovo za vlast koja realno ne pokazuje značajne rezultate. Putujući širom zemlje se uvjeravam svakodnevno da su Bosanci i Hercegovci duboko svjesni da trenutno stanje treba mijenjati, i spremni su podržati nove i hrabre ideje. Stoga sam uvjeren da ćemo pobijediti i povesti zemlju na put uspjeha".
-
putokaz1
#828 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Kada bi birao ko je najkvalitetniji glasoa bih za Falatara
Kada bi birao ko ima neke šanse(protiv Čovića) glasao bih za Komšić
Da sam Hrvat u Hercegovini birao bi Čovića
Da želimo istinsku multietničnost birao bi Lijanovića
Ali moj cilj je DA NE BUDE SDA-U ovom trenutku neznam koga ću zaokružiti (Ko li ima šansi,trenutno NIKO)
Zanimljivo bi bilo vidjeti Sebija-Falatar-Dodik i ponašanje njih troje
ili Hadžikadić-Falatar-Dodik
Zanimljivo bi bilo vidjeti npr Falatar u Predsjedništvo a NS nema zastupnika u BH parlamentu ili Falatarevi glasovi oduzeli Komšiću pobjedu ili Komšićevi oduzeli Falataru,ili Falatar Hrvat iz Sarajeva predloži za Premijera BH srbina Kojovića iz Sarajeva ili Razne su varijante od idealnih do SRAMOTNIH ali REALNIH,Narod ko Narod uvjek bira isto
Kada bi birao ko ima neke šanse(protiv Čovića) glasao bih za Komšić
Da sam Hrvat u Hercegovini birao bi Čovića
Da želimo istinsku multietničnost birao bi Lijanovića
Ali moj cilj je DA NE BUDE SDA-U ovom trenutku neznam koga ću zaokružiti (Ko li ima šansi,trenutno NIKO)
Zanimljivo bi bilo vidjeti Sebija-Falatar-Dodik i ponašanje njih troje
ili Hadžikadić-Falatar-Dodik
Zanimljivo bi bilo vidjeti npr Falatar u Predsjedništvo a NS nema zastupnika u BH parlamentu ili Falatarevi glasovi oduzeli Komšiću pobjedu ili Komšićevi oduzeli Falataru,ili Falatar Hrvat iz Sarajeva predloži za Premijera BH srbina Kojovića iz Sarajeva ili Razne su varijante od idealnih do SRAMOTNIH ali REALNIH,Narod ko Narod uvjek bira isto
- kmirsad
#829 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Dobra kombinacija...dobitna za BiH i nas... građane BiH...
XY - Falatar . XY
Ima i boljih, mnogo boljih... ali u svakoj je Falatar...
Nego haj ti u NS...
XY - Falatar . XY
Ima i boljih, mnogo boljih... ali u svakoj je Falatar...
Nego haj ti u NS...
- kmirsad
- kmirsad
#831 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ovo je suludo... neshvatljivo mi je da smo mi ovdje, toliko kratke pameti, da uopšte možemo, i u najcrnjim nočnim morama, zamisliti... nastavak ovog nazovi, života... u ovoj našoj nekada prekrasnoj,zemlji... koju su uništli i pretvorili u vukojebinu... zemlju u kojoj bi i nakon izbora vladali ovi, jebo te, isti ljudi koji vladaju već 27 godina... rođeni u Audijima, Mercedesima, velelepnim vilama, i lister odjelima i kravatama na debelim vratovima... koji su nama, generaciji 60,59,58... uništili prošlost i sadašnjost... a budučnost našoj djeci...
Što se mene tiče, ja nemam budučnost, moje je prošlo... u ovom dugogodišnjem mrcvarenju... gotovo mi je dosadilo da živim...
Možda bi i sevapa zaradili da me likvidiraju.
Ovo radim i pišem samo iz razloga, da se od stida i sramote da nisam ništa poduzeo... ne prevrčem u mezaru, kad mi djeca dođu na Bukovčić iz Njemačke, da mi prouče fatihu...
Uništili su moral, uništili dostojanstvo, uništili privredu, fabrike, firme, prirodu, ljude, razjebale givit od 10 kila, ma sve što dotaknu unište, zlato u blato pretvaraju, pohlepno kradu, uzimaju mito, zapošljavaju familiju, i djecu močnika, namještaju tendere. ponizili su penzionere, radnike, borce, logoraše, samohrane majke, trudnice, istjerali omladinu iz BiH, ukrali im dostojanstvo i ponos... narko dileri i ostali kriminalci haraju Bosnom, kao po svojoj gruntovnoj prčiji, tužilaštva ne podižu optužnice, ako i podignu, podignu ih da bi ih po tim optužnicama sudovi oslobađali, kako im se za ta djela više ne bi moglo suditi... a osuđuju sitnu fukaru za metar drva iz državne šume, policija kažnjava fukaru u razjebanim kombijima i golfove dvojke, u koje beru gvožđe, flaše, karton i kese... usput i stari hljeb da jedu... dok političari, mrtvi pjani, sa švalerkama, s pratnjom i rotaljkama jurcaju od hotela do hotela, od kafane do kafane... prolete kraj njih 200 na sat... ko kraj turskog groblja... tovare namete, poreze, akcize, nebrojene takse privrednicina i šalju im čopore razjarenih inspekora... da provjere imaju li još koji dinar skriven u tajnom đepu... i isisaju im ga, ko vampiri... i posljednju kap krvi... a svojim tajkunima i izvorima finansiranja ćeškaju jajca, tolerišu... neplačene doprinose i po 10, 20 godina, ekološke katastrofe koje izazivaju, modbing nad radnicima, koji pisnut ne smiju...i tjeraju na glasanje, da se vrate s dokazima za koga su glasali...
Ne mogu to zamisliti, taj mazohizam, taj nihilizam u našem narodu...
A nudi se izbor... nude se novi, neukaljani i nekomprovitovani ljudi...moralni, pošteni, časni, stručni...
Moram naglasiti da ovdje ne govorim o strankama... meni su, ako su ikada bile na vlasti u ovih paklenih 27 godina, sve iste... ništa lijeve, ništa desne, ništa centar... ako su vladale,sve su iste i krive su... Sad več govorim o ljudima...oni su stranke stvorili, oni ih održavaju na životu
Nedam glas ni jednom ko je ikada vladao.
Ne dam im nikakvu šansu.
Ne daaaaaam!
Uz časne izuzetke... kao što je g. Selim Bešlagić.
A i ove nove, kad stignu liste, dobro ću rastabiriti ko su, šta su... kakvi su im korjeni, kakvog su roda, kakvog obrazovanja, morala i poštenja...
Jebo ga ljeljek... somovi, kažu ribolovci, tri sekunde nakon što su se zakačili na udicu pa se otkače, zaborave da su bili ubodeni i ponovo grizu mamac na toj istoj udici..
Nama izgleda treba mnogo manje od te tri sekunde da zaboravimo i upecamo se ponovo...
Što se mene tiče, ja nemam budučnost, moje je prošlo... u ovom dugogodišnjem mrcvarenju... gotovo mi je dosadilo da živim...
Možda bi i sevapa zaradili da me likvidiraju.
Ovo radim i pišem samo iz razloga, da se od stida i sramote da nisam ništa poduzeo... ne prevrčem u mezaru, kad mi djeca dođu na Bukovčić iz Njemačke, da mi prouče fatihu...
Uništili su moral, uništili dostojanstvo, uništili privredu, fabrike, firme, prirodu, ljude, razjebale givit od 10 kila, ma sve što dotaknu unište, zlato u blato pretvaraju, pohlepno kradu, uzimaju mito, zapošljavaju familiju, i djecu močnika, namještaju tendere. ponizili su penzionere, radnike, borce, logoraše, samohrane majke, trudnice, istjerali omladinu iz BiH, ukrali im dostojanstvo i ponos... narko dileri i ostali kriminalci haraju Bosnom, kao po svojoj gruntovnoj prčiji, tužilaštva ne podižu optužnice, ako i podignu, podignu ih da bi ih po tim optužnicama sudovi oslobađali, kako im se za ta djela više ne bi moglo suditi... a osuđuju sitnu fukaru za metar drva iz državne šume, policija kažnjava fukaru u razjebanim kombijima i golfove dvojke, u koje beru gvožđe, flaše, karton i kese... usput i stari hljeb da jedu... dok političari, mrtvi pjani, sa švalerkama, s pratnjom i rotaljkama jurcaju od hotela do hotela, od kafane do kafane... prolete kraj njih 200 na sat... ko kraj turskog groblja... tovare namete, poreze, akcize, nebrojene takse privrednicina i šalju im čopore razjarenih inspekora... da provjere imaju li još koji dinar skriven u tajnom đepu... i isisaju im ga, ko vampiri... i posljednju kap krvi... a svojim tajkunima i izvorima finansiranja ćeškaju jajca, tolerišu... neplačene doprinose i po 10, 20 godina, ekološke katastrofe koje izazivaju, modbing nad radnicima, koji pisnut ne smiju...i tjeraju na glasanje, da se vrate s dokazima za koga su glasali...
Ne mogu to zamisliti, taj mazohizam, taj nihilizam u našem narodu...
A nudi se izbor... nude se novi, neukaljani i nekomprovitovani ljudi...moralni, pošteni, časni, stručni...
Moram naglasiti da ovdje ne govorim o strankama... meni su, ako su ikada bile na vlasti u ovih paklenih 27 godina, sve iste... ništa lijeve, ništa desne, ništa centar... ako su vladale,sve su iste i krive su... Sad več govorim o ljudima...oni su stranke stvorili, oni ih održavaju na životu
Nedam glas ni jednom ko je ikada vladao.
Ne dam im nikakvu šansu.
Ne daaaaaam!
Uz časne izuzetke... kao što je g. Selim Bešlagić.
A i ove nove, kad stignu liste, dobro ću rastabiriti ko su, šta su... kakvi su im korjeni, kakvog su roda, kakvog obrazovanja, morala i poštenja...
Jebo ga ljeljek... somovi, kažu ribolovci, tri sekunde nakon što su se zakačili na udicu pa se otkače, zaborave da su bili ubodeni i ponovo grizu mamac na toj istoj udici..
Nama izgleda treba mnogo manje od te tri sekunde da zaboravimo i upecamo se ponovo...
- seln
#832 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Moj ti, svi ovi koji su sada u govnima do vrata su bili cisti i neukaljani na pocetku karijere....
mladi strucnjaci, neki i sa europskom karijerom... ratni heroji, koji su sa benzinskom flasom jurisali na tenk... ljudi cija je rijec vrijedila k'o hadis...
ali, jebemliga, valjda ima nesto u vlasti (da ne citiram Mesu), gore i od alkohola i kocke i zenskinja i droge...
mladi strucnjaci, neki i sa europskom karijerom... ratni heroji, koji su sa benzinskom flasom jurisali na tenk... ljudi cija je rijec vrijedila k'o hadis...
ali, jebemliga, valjda ima nesto u vlasti (da ne citiram Mesu), gore i od alkohola i kocke i zenskinja i droge...
Last edited by seln on 07/05/2018 16:29, edited 1 time in total.
- Banksy
#833 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Nije samo slast vlasti, već i nepostojanje sistema vrijednosti, valorizacije i honoriranja vrijednih i zaslužnih, a koji su onda, u ovakvom društvu, prirmorani da se prodaju za petobanku.
edit: Sidran, koji mi nikako nije drag, je pravi primjer, u uređenom društvu, dobio bi stan, dobru penziju i sitne pogodnosti povremenih gostovanja koje bi mu omogućile pristojan život, a ne da pod stare dane pravi budalu od sebe, ili perspektivan, mladi inženjer ili pravi borac, s pravim zaslugama, svi oni vide da sistema nema i da je jedini novac u politici, a život jedan i brzo prođe.
edit: Sidran, koji mi nikako nije drag, je pravi primjer, u uređenom društvu, dobio bi stan, dobru penziju i sitne pogodnosti povremenih gostovanja koje bi mu omogućile pristojan život, a ne da pod stare dane pravi budalu od sebe, ili perspektivan, mladi inženjer ili pravi borac, s pravim zaslugama, svi oni vide da sistema nema i da je jedini novac u politici, a život jedan i brzo prođe.
Last edited by Banksy on 07/05/2018 16:33, edited 1 time in total.
- seln
#834 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Niko nije primoran da se prodaje za petobanku, svako moze ponosno da crkne od gladi.Banksy wrote:Nije samo slast vlasti, već i nepostojanje sistema vrijednosti, valorizacije i honoriranja vrijednih i zaslužnih, a koji su onda, u ovakvom društvu, prirmorani da se prodaju za petobanku.
Sad, bio bi potreban buljuk sociologa da objasni cinjenicu zasto se npr. ratni heroji, koji se nisu plasili ni djavola, odjednom prodaju za sahan pilava.
- Banksy
#835 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Može samo da ode, što uglavnom i rade, u sve većem broju.
- seln
#836 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Pa, bolje je i to, nego prodati se za petobanku.Banksy wrote:Može samo da ode, što uglavnom i rade, u sve većem broju.
S ovom tendencijom i brzinom, uskoro ce broj begova u Bosni biti jednak broju kmetova.... ostace samo budzetlije.
- Banksy
#837 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Zato što su im djeca gladna, mirovine stoja, a posla nema ako ne uđeš u stranku. Kako više nisu u cvijetu mladosti, ostaje im ili stranka ili zadnja strana Oslobođenja.seln wrote:
Sad, bio bi potreban buljuk sociologa da objasni cinjenicu zasto se npr. ratni heroji, koji se nisu plasili ni djavola, odjednom prodaju za sahan pilava.
- seln
#838 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Sorry, ne vjerujem u tu pricu o gladnoj djeci.... koga god upitas, ista placipicnjava, "gladna mi djeca".Banksy wrote:Zato što su im djeca gladna, mirovine stoja, a posla nema ako ne uđeš u stranku. Kako više nisu u cvijetu mladosti, ostaje im ili stranka ili zadnja strana Oslobođenja.seln wrote:
Ne, nego "nemaju mi djeca za mobitel, nose tene s pijace i farmerice Made in New Pazar, a na odmor idemo kod dede na selo".
Jebi ga, nije to slika finog zivota, ali jos uvijek ne kontam: zasto se ljudi prodaju za mobitel i levisice?
- kmirsad
#839 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Pa bit će opet izbori... eto hin lokalni za dvije godine... mjenjajmo ih ako se pokvare i usmrde ...seln wrote:Moj ti, svi ovi koji su sada u govnima do vrata su bili cisti i neukaljani na pocetku karijere....
- kmirsad
#840 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Slažem se potpuno... zato nam i jesu potrebne promjene, uvođenje sistema vrijednosti i ponovna obuka ljudi prije svega u pogledu ponovnog učenja lekcija iz morala i čestitosti... koje su ratom i lošom vlašču najviše stradale.Banksy wrote:Nije samo slast vlasti, već i nepostojanje sistema vrijednosti, valorizacije i honoriranja vrijednih i zaslužnih, a koji su onda, u ovakvom društvu, prirmorani da se prodaju za petobanku.
Više puta sam govorio... nisu največa šteta ovog rata silni izginuli i razrušena materijalna dobra.... Bosanke će narađati, ljudi izgraditi... ali ko će vratit naš dobri merhametluk, čestitost, poštenje i poštivanje moralnih normi...
-
putokaz1
#841 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Falatar zakazao u Tuzli 09.05. u 18.00 a u Lukavcu u isto Vrijeme Enver KAZAZ,Slavo Kukić i iz Banjaluke jedan
Uz Načelnika to će biti 10 000 Ljudi u Dvorani u Lukavcu ni 10 ljudi neće doći Falataru u TUZLU Lukavčana
Pogrešan termin
Uz Načelnika to će biti 10 000 Ljudi u Dvorani u Lukavcu ni 10 ljudi neće doći Falataru u TUZLU Lukavčana
Pogrešan termin
- kmirsad
#842 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Nemoj to... što se ne zaposle sestro... nego naučilo samo da ratuje i đabalebare... eno kolko hoš...Telekoma, Elektroprivreda,Javnih komunalnih, Voda, Šuma, Cesta, Turističkih zajednica, Komora, Instituta, Zavoda,Instituta, Domova Zdravlja, UKC-a, Fondova, Sudova, Tužilaštava... svaki dan raspisuju konkurse, vape za njima... al neče borci da se jave, hoče da rove po kontejnerima flaše papir i beru željezo i bogate se... s nikskv porez ns prihode ne plačaju...300 maraka je tona starog ćeljeza, heeeeej... 300...a svaki dan skupe dvajes, trist kila...samo da him je kakva rata i đabarlame... hljeba preko motike... na kurcu meda...eno i država brine o njima... zakonodavci rekli da na konkursima za zapošljavanje, borci i djeca boraca imaju prednost dodatne bodove...Banksy wrote:Zato što su im djeca gladna, mirovine stoja, a posla nema ako ne uđeš u stranku. Kako više nisu u cvijetu mladosti, ostaje im ili stranka ili zadnja strana Oslobođenja.seln wrote:
Šta ta bagra hoče više...vlast im je ukazala čast i zadovoljstvo da brane BiH, dala im prednost kod zapošljavanja na konkursima, dala im socijalnu pomoć i borački dodatak, đabne šeneza... nihovo je samo da umru...pa ni to neče.
- kmirsad
#843 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Mislim da je veči problem, što mnogo Tuzlaka neče moči doči da sluša Slavu Kukića...putokaz1 wrote:Falatar zakazao u Tuzli 09.05. u 18.00 a u Lukavcu u isto Vrijeme Enver KAZAZ,Slavo Kukić i iz Banjaluke jedan
Pogrešan termin
- Control panel
#844 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Jbt totalno nebitan lik i 34 stranice.
- kmirsad
#845 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Control panel wrote:Jbt totalno nebitan lik i 34 stranice.
basicm wrote:Jest, inace citava BiH je aktivna na ovom forumukmirsad wrote:Definitivno, nađoše mu hiljadu i jednu manu.... ali barem ga niko više ne može kvalificirati kao nepoznatog, anonimisa... iako se još nigdje i nikada nije pojavio javno... mislim da bema birača u BiH koji ne zna njegovo ime i prezime... vidi se i po ovoj temi da je digao veliku prašinu...
Čestitam NS-u... dobar potez...![]()
...sedma osma stranica teme... >Ima sličnih komentara na temi još... ali mi mrsko tražiti...kmirsad wrote:Ako nisi primjetio... Klix Forum sam pomenuo onako , usput... kao dodatni argument za moju tvrdnju... ali kad več spominješ dio mog posta i to manje značajan... da te obavjestim... Faletar je glavna tema na stotinama drugih foruma, portala, fejsbuku... sve bruji o kandidatu naše stranke...i to ne samo u BiH...malakh wrote:ovu temu komentira cirka dvadesetak forumaša, od 135 hiljada koliko ih ima na forumu. ono baš se velika prašina digla.kmirsad wrote:Definitivno, nađoše mu hiljadu i jednu manu.... ali barem ga niko više ne može kvalificirati kao nepoznatog, anonimisa... iako se još nigdje i nikada nije pojavio javno... mislim da bema birača u BiH koji ne zna njegovo ime i prezime... vidi se i po ovoj temi da je digao veliku prašinu...
Čestitam NS-u... dobar potez...![]()
Je li još uvijek Falatar anonimus...
- Control panel
#846 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Da jos jednom ponovim mozda me nisi razumio.kmirsad wrote:Control panel wrote:Jbt totalno nebitan lik i 34 stranice.Jes vidio anonimusa... šta bi tek bilo da je jedna od naših lokalnih estradnih legedi...
![]()
Totalno nebitan i supalj lik ima 34 stranice. Mi smo u qurtzu definitivno, a NS je dno dna od stranke.
- kmirsad
#847 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Razumio sam ja tebe... odlično... čitam ti sve postove pa mi je poznat tvoj stav... al haj...svako ima pravo na svoje mišljenje...da sad ne citiram rođu Emira...Control panel wrote:Da jos jednom ponovim mozda me nisi razumio.kmirsad wrote:Control panel wrote:Jbt totalno nebitan lik i 34 stranice.Jes vidio anonimusa... šta bi tek bilo da je jedna od naših lokalnih estradnih legedi...
![]()
Totalno nebitan i supalj lik ima 34 stranice. Mi smo u qurtzu definitivno, a NS je dno dna od stranke.
Usput, kad več iznosiš mišljenje koja je to stranka dno dna, korektno bi bilo iznijeti i svoje mišljene koja stranka/e, imenom]ne uopšteno[/b, nije/su dno dna... kako bi tvoj komentar bio cjelovit, a ne etiketirački... da ne bude da samo kritikujemo i samo znamo šta ne valja...
Vjerovatno bi bilo suvišno da ztražim da obrazložiš zašto smatraš da je Falatar šupalj, a NS dno dna...
Last edited by kmirsad on 08/05/2018 09:13, edited 2 times in total.
-
kiligonzales
#848 Re: Boriša Falatar - predsjednik
opet nam razvlace pamet kakvim hanonimcima
samo glasat za Becirovica i Komsica
- kmirsad
#849 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Tu ću anketu postaviti nakon što izađu kandidature...kiligonzales wrote:opet nam razvlace pamet kakvim hanonimcima![]()
- Smrcak15
#850 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ovaj Falatar djeluje skroz normalna osoba i pametan covjek, definitivno on i Hadzikadic da budu u predsjednistvu da nam sjasu Bake i Covic sa vrata vise.