S obzirom da ga od vecih medija jedino na N1 ne bojkotuju izgleda da je ipak americki covjekQuaresma wrote:kamo srece da ga amerikanci guraju
http://ba.n1info.com/a274552/Vijesti/Vi ... a-BiH.html
S obzirom da ga od vecih medija jedino na N1 ne bojkotuju izgleda da je ipak americki covjekQuaresma wrote:kamo srece da ga amerikanci guraju
neon-x wrote:S obzirom da ga od vecih medija jedino na N1 ne bojkotuju izgleda da je ipak americki covjekQuaresma wrote:kamo srece da ga amerikanci guraju
http://ba.n1info.com/a274552/Vijesti/Vi ... a-BiH.html
https://www.facebook.com/events/228283687794973/SmokingMan wrote:Ima li kakvih šansi da ga vidimo na nekoj javnoj tribini u Sarajevu?
visocicaguy wrote:https://www.facebook.com/events/228283687794973/SmokingMan wrote:Ima li kakvih šansi da ga vidimo na nekoj javnoj tribini u Sarajevu?
Kreativnost, tehnologija i društvo: primjena u BiH
Public · Hosted by Mirsad Hadžikadić
Thursday, July 26 at 6:00 PM - 8:00 PM UTC+02
Muzej književnosti i pozorišne umjetnosti Bosne i Hercegovine
Sime Milutinovica Sarajlije 7, 71000 Sarajevo
Gospodin Hadžikadić koji god posao da je prihvatio radio ga je odgovorno, ne napola, ne usput, nego kako treba i do kraja. Otkako se kandidiovao, a pogotovo kako se vratio u BiH daje svoj maksimum. Pokušava na sve načine da dođe do ljudi koji ga ne znaju. Da ima dovoljno medijskog prostora vjerovatno bi i pored toga bio po muzejima. Čovjek ne propušta prilike koje mu se nude za promociju, a jako ih je malo. Sa druge strane muzeji su odličan način kako kreirati priliku kada ti ne daju medijski prostor da se promoviše. Neću da se bavim drugim kandidatima, ali da ovaj čovjek ima stranku iza sebe i da radi upola manje kao do sada već bi bio pobjednik.SSemir wrote:Hoce da bude predsjednik bih a u muzejima radi promociju.
Onaj drugi peder po harvardu bajg predaje nesto.
Fuj

e hebo ga "argument" i populizam.SSemir wrote:Hoce da bude predsjednik bih a u muzejima radi promociju.
Onaj drugi peder po harvardu bajg predaje nesto.
Fuj
Jesi li zapamtio kakvu priču, inicijativu, ideju, bar misao? Ja ne. Džaba potrošen medijski prostor.Amer3000 wrote:
Čovjek ne propušta prilike koje mu se nude za promociju...
On kao kandidat za Predsjednistvo ne moze nikako odvuci opozicione glasove. Eto vam skupstine pa tamo rusite koga mislite rusiti. Ovdje biramo najboljeg kandidata po savjesti a ne manje loseg. Kad bi i htjeli birati manje loseg ne mozemo jer su svi preostali kandidati ocajni.Banksy wrote:Jesi li zapamtio kakvu priču, inicijativu, ideju, bar misao? Ja ne. Džaba potrošen medijski prostor.Amer3000 wrote:
Sve i da nije SDA igrač, prezentacija je 0.
Efekat, odvučenih par hiljada opozicionih glasova i to je sve.
Svi su očajni, slažem se, ali on uzima glasove isključivo SDA opozicije.neon-x wrote:On kao kandidat za Predsjednistvo ne moze nikako odvuci opozicione glasove. Eto vam skupstine pa tamo rusite koga mislite rusiti. Ovdje biramo najboljeg kandidata po savjesti a ne manje loseg. Kad bi i htjeli birati manje loseg ne mozemo jer su svi preostali kandidati ocajni.Banksy wrote:Jesi li zapamtio kakvu priču, inicijativu, ideju, bar misao? Ja ne. Džaba potrošen medijski prostor.Amer3000 wrote:
Sve i da nije SDA igrač, prezentacija je 0.
Efekat, odvučenih par hiljada opozicionih glasova i to je sve.
Floskula koja se dugo ponavlja a u stvari se korsiti da se favorizira vlastiti kandidat. Svi bi da se ujedine opozicioni kandidati ali u korist njegovog kandidata. Zasto se nisu svi ostali kandidati odrekli kandidature u korist Mirsada. Svakako mu nisu do koljena ni po CV-u ni po drugim parametrima. Uostalom u situaciji gdje su svi ocajni ne vidim sta se moze kome uzeti.Svi su očajni, slažem se, ali on uzima glasove isključivo SDA opozicije.
Reci mi koliko si citao ovu temu jer se o svemu tome vec pisalo i raspravljalo. Koliko si odgledao i procitao njegovih intervja. Ako je iko ponudio viziju, ideje, hrabrije progovorio o sustinskom problemu ovakvog stanja onda je to Mirsad, pa mi djeluje da ga nisi bas dovoljno pratio ako nisi uspio zapamtiti nikakve ideje.Odlično, biramo najboljeg. Reci mi dva njegova akcenta, cilja, ideje, misli, rečenice.

Ne preporucujem gledanje videa osim kao dokaz Mirsadovog beskonacnog strpljenja i stoicizma. Ako je uspio prezivjeti ovu novinarku moze sa svime izaci na krajSmrcak15 wrote:novi super intervju Hadzikadica, govori da je studirao na Harvardu kako se mijenjaju drustvapa ima li onda bolji covjek za nas u ovom trenutku??