Treba ga otjerati zbog stomačine.ljevoruki wrote:Al' nam je selektor u liniji, kako se nekada vrhunski fudbaler moze tako zapustiti?
Jbt, k'o da je loptu progut'o, stomacina pred njim k'o trudna zena.
Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#826 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
- Laplace
#827 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nije još čuo vijest da su dodali ta slova na tastaturu.Bullet Tooth Tony wrote:hahaha i mene zanima ... ja probao sa š,č,ć, ...nece pa nececyprus wrote:Izvini, šta ti ovo znači? Može biti da je do mene, ali zaista prvi put čujem ovu riječKorisničkoime wrote:Mi nemamo spacnog sportskog novinara, ni spacnog komentatora a da ne govorim o "strucnim" gostima u studiju, Sabic, Konjic i ostali su ljudi koji jedva dvije suvisle recenice sastave ono i sto znaju o fudbalu ne znaju pretociti u normalnu recenicu bez tipicnih stereotipa.
Sjecam se vremena Salihamidzica, dal se komentira utakmica Gvineje i Paragvaja ili ManU i Liverpoola onaj bi tokmak nasao neki nacin da makat 3 puta spomene naseg internacionalca Salihamidzica.
O onom mentolu sa OBN da i ne govorim samo dzabe jebe onog Adisa kojem bi trebao pustit da sam odradi prenos.
Hajd sto na drzavnim TV-u nema nista spacno, nepotizam, stele, boli svakog neka stvar za strucnost ali ni kod privarnih TV kuca stanje nije nista bolje.
-
AenemA
#828 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Još samo Amara da dovede, pa da onako zajedno stomačine izbace pored "out" linije ... šta će tek biti kad se navuče na burek i ćevape sada.ljevoruki wrote:Al' nam je selektor u liniji, kako se nekada vrhunski fudbaler moze tako zapustiti?
- ljevoruki
#829 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ne treba ga tjerati zbog stomaka nego zbog Bekica i Sarica, ja vecih krampi u reprezentaciji ne vidjeh.Logovan wrote:Treba ga otjerati zbog stomačine.ljevoruki wrote:Al' nam je selektor u liniji, kako se nekada vrhunski fudbaler moze tako zapustiti?
![]()
-
Korisničkoime
#830 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
@Laplace
Covjeku je izraz spaćno jednostavno nepoznat sa c,ć,č svejedno.
Igrali dvije prijateljske nedavno a na temi selektor i dalje tema moje izrazavanje
Nema svaka tastatura ta slova.Nije još čuo vijest da su dodali ta slova na tastaturu
Covjeku je izraz spaćno jednostavno nepoznat sa c,ć,č svejedno.
Igrali dvije prijateljske nedavno a na temi selektor i dalje tema moje izrazavanje
-
Korisničkoime
#831 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
De ba, poslije SAD, Saric nekim bio potencijal za reprezentacije.ljevoruki wrote:Ne treba ga tjerati zbog stomaka nego zbog Bekica i Sarica, ja vecih krampi u reprezentaciji ne vidjeh.Logovan wrote:Treba ga otjerati zbog stomačine.ljevoruki wrote:Al' nam je selektor u liniji, kako se nekada vrhunski fudbaler moze tako zapustiti?
![]()
Oni su iovako samo za ove dvije utakmice tu i gotovo.
Od svih Menalo i Cavara i mozda Mihojevic mogu ocekivati poziv za regularne utakmice i to prije svega da se kaparisu kako HR nebi dolazili na neke ideje.
Na zalost tesko da je Todorovic na desnom beku dorastao reprezentaciji a Kadusic koji moze da igra tu poziciji nije ni pozvan a ona nam je bolna tacka.
Sto se tice izgleda selektora isti je top, neam pojma o cemu se prica, covjek ko maneken.
- Muhamed Đakmić
#832 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Sarić vala ni u jednoj utakmici nije bio među najlošijima.
Pored Bekića i Zakarića prozivati Sarića je bezobrazno u najmanju ruku
Pored Bekića i Zakarića prozivati Sarića je bezobrazno u najmanju ruku
- ultima_palabra
#833 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ma ovo su utakmice da menadzeri malo dodju na svoje.
- Logovan
#834 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Pa da li si ti uopšte pratio one dvije utakmice?ljevoruki wrote: Ne treba ga tjerati zbog stomaka nego zbog Bekica i Sarica, ja vecih krampi u reprezentaciji ne vidjeh.
- ljevoruki
#835 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Jednu gled'o na TV, drugu uzivo na stadionu.Logovan wrote:Pa da li si ti uopšte pratio one dvije utakmice?ljevoruki wrote: Ne treba ga tjerati zbog stomaka nego zbog Bekica i Sarica, ja vecih krampi u reprezentaciji ne vidjeh.Sarić je obje odigrao jako dobro i nema šanse da je bio među najgorima. Sad je li za reprezentacije ili nije, to je druga stvar, ali da se momak proziva da je krampa i slično nakon SAD-a i Meksika je totalno bezveze. Koliko je samo igrača odigralo loše, a ti našao Sarića prozivati.
Zajebajem se, ne volim ih sto su pitari.
Ahmetovic je bio dobar protiv Mexica, Saric 'nako, Bekic los skroz.
Graovac i Zakaric bili najbolji.
- Grean
#836 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
– Šehić je branio fenomenalno. No dobro, on je već branio u reprezentaciji. Istakao bih Luku Menala, jer taj mladić to zaslužuje. Pohvalio bih još Lončara, Sarića, mladog Ćavara… Graovac je recimo odigrao izvanredno. Ma, ima zaista dobrih igrača tako da na kraju moram biti zadovoljan svime što sam vidio na ovoj turneji – kazao je selektor ProsinečkiLogovan wrote:Pa da li si ti uopšte pratio one dvije utakmice?ljevoruki wrote: Ne treba ga tjerati zbog stomaka nego zbog Bekica i Sarica, ja vecih krampi u reprezentaciji ne vidjeh.Sarić je obje odigrao jako dobro i nema šanse da je bio među najgorima. Sad je li za reprezentacije ili nije, to je druga stvar, ali da se momak proziva da je krampa i slično nakon SAD-a i Meksika je totalno bezveze. Koliko je samo igrača odigralo loše, a ti našao Sarića prozivati.
Nije ih selektor konsultovo’
Cudno da ne pominje Tomica, bio je dobar u prvoj.
-
kudrilo
#837 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Upravu je Prosinečki za nabrojane, jedino mozda pohvala Cavaru je takticka
Šehić se pokazao izuzetno konkurentnim na golu, Graovac odigrao obje odlično, Sarić bio na nivou, kao i Lončar u onom što je igrao. Ja bih dodao i Tomića, ali eto, nešto nije lego Prosinečkom. Menalo je naša zvijezda ove turneje.
-
SARAJEVO pitam
#838 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
“23. marta igramo protiv Bugarske u Sofiji i to je službeno, a 27. protiv Senegala, što mogu potvrditi 99%. Još ne znam tačnu lokaciju”, rekao nam je Prosinečki.
https://bih.ba/243204-robert-prosinecki ... e-utakmice

-
Mirza007
#839 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Od ovih koji su bili u USA na spisku za Bugarsku ce bit 2-3, max 4. imena (Sehic, Menalo sigurno, ostalo upitno).SARAJEVO pitam wrote:“23. marta igramo protiv Bugarske u Sofiji i to je službeno, a 27. protiv Senegala, što mogu potvrditi 99%. Još ne znam tačnu lokaciju”, rekao nam je Prosinečki.
![]()
![]()
-
Bazinga1234
#840 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Sumnjam da ce i Menalo, u to vrijeme se igra važna utakmica u-21. Doduse, vraća se Peco nakon povrede pa bi možda Luka mogao biti na spisku.Mirza007 wrote:Od ovih koji su bili u USA na spisku za Bugarsku ce bit 2-3, max 4. imena (Sehic, Menalo sigurno, ostalo upitno).SARAJEVO pitam wrote:“23. marta igramo protiv Bugarske u Sofiji i to je službeno, a 27. protiv Senegala, što mogu potvrditi 99%. Još ne znam tačnu lokaciju”, rekao nam je Prosinečki.
![]()
![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#841 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Bila bi strasna glupost oskrnaviti reprezentaciju U21 koja je na jako dobrom putu da napravi dobar rezultat radi prijateljske utakmice A reprezentacije i cisto sumnjam da ce Robi to sebi dozvoliti da zajebe MarinovicaBazinga1234 wrote:Sumnjam da ce i Menalo, u to vrijeme se igra važna utakmica u-21. Doduse, vraća se Peco nakon povrede pa bi možda Luka mogao biti na spisku.Mirza007 wrote:Od ovih koji su bili u USA na spisku za Bugarsku ce bit 2-3, max 4. imena (Sehic, Menalo sigurno, ostalo upitno).SARAJEVO pitam wrote:“23. marta igramo protiv Bugarske u Sofiji i to je službeno, a 27. protiv Senegala, što mogu potvrditi 99%. Još ne znam tačnu lokaciju”, rekao nam je Prosinečki.
![]()
![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
- Muhamed Đakmić
#843 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ako Menalo može dati ozbiljan doprinos seniorima, nek igra za njih, međutim i ja mislim da je puno značajnije da proba sa mladom izboriti plasman na Euro i tri jake utakmice za te momke.
Meni je bezveze što Pjanić nije igrao onu utakmicu protiv Njemačke sa Vladinom U-21 reprezentacijom, taman nikad više ne igrao za U-21. Seniori su tada igrali protiv Luksemburga i Latvije, moglo ih se dobiti i bez Pjanića.
Meni je bezveze što Pjanić nije igrao onu utakmicu protiv Njemačke sa Vladinom U-21 reprezentacijom, taman nikad više ne igrao za U-21. Seniori su tada igrali protiv Luksemburga i Latvije, moglo ih se dobiti i bez Pjanića.
-
vryzas
-
Bazinga1234
-
RtrnOfSalisbury
#846 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
jebote priprema taj razgovor sa plavookim bombasem ko da je samit nesvstanije il g7
jedino ako oce da upozna berlin pa se priprema tako dugo
-
Bazinga1234
#847 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
https://sportsport.ba/fudbal/prosinecki ... ena/269596
Mladi reprezentativci vjerovatno neće biti na spisku za naredne dvije utakmice.
- Laertes
#848 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
I opet najavljuje razgovor sa Lulićem? Do sad je mogao makar preko Vibera... Hajd' ne spominje Ibiševića više...Bazinga1234 wrote:https://sportsport.ba/fudbal/prosinecki ... ena/269596
- spree
#849 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
ni ja ne kontam sta mu ovoliko treba, ali haj da ne kritikujem prerano.Laertes wrote:I opet najavljuje razgovor sa Lulićem? Do sad je mogao makar preko Vibera... Hajd' ne spominje Ibiševića više...Bazinga1234 wrote:https://sportsport.ba/fudbal/prosinecki ... ena/269596
sto se tice ibisevica ne mislim da je odustao od njega nego ne ide i u njemacku, pa ga nije spomenuo, samo ne znam koji ce mu vrag
- Bosanski_kralj
#850 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Lulić nam je potreban, Ibišević baš i ne. Ma da opet kad vidim u kakvoj su formi ove naše mlade napadačke nade, opcija Ibišević mi se sve više sviđa.