Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
markomilanov
#826 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nemojte se svadjati,izaberite srpskog stručnjaka. 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#827 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
btw evo koliko su nam trenutno domaća trenerska imena jakaČustović potpisao ugovor s Oostendeom, uz Sušića jedini bh. trener u top 10 liga Evrope
jedan u Turskoj i jedan u Belgiji
- spree
#828 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Polako sad ce mesa arsenal da preuzmeJoseMujica wrote:btw evo koliko su nam trenutno domaća trenerska imena jakaČustović potpisao ugovor s Oostendeom, uz Sušića jedini bh. trener u top 10 liga Evrope
- mO k3
#829 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
evo @pointa... da kvota bude popunjena??markomilanov wrote:Nemojte se svadjati,izaberite srpskog stručnjaka.
- JoseMujica
#830 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
spree wrote:Polako sad ce mesa arsenal da preuzmeJoseMujica wrote:btw evo koliko su nam trenutno domaća trenerska imena jakaČustović potpisao ugovor s Oostendeom, uz Sušića jedini bh. trener u top 10 liga Evrope
-
yasaq
#831 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Evo ja predlažem Ješićamarkomilanov wrote:Nemojte se svadjati,izaberite srpskog stručnjaka.
- Point.
#832 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Valencienes trazi novog beha strucnjaka, nakon sto je Hadzija popusio nogu. Just sayin'.JoseMujica wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
neće ga ni francuska druga liga zapasti
- JoseMujica
#833 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
teško će se opet zajebat...skontali da je to loša japija
Turska je naša majka, dinarskih seljaka
- Point.
#834 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Vidim Evian bas propo ko kauc. Dobro je Pape na vrijeme prinudio otkaz.JoseMujica wrote:teško će se opet zajebat...skontali da je to loša japija
- Logovan
#835 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Vrhunski stručnjak.yasaq wrote:Evo ja predlažem Ješićamarkomilanov wrote:Nemojte se svadjati,izaberite srpskog stručnjaka.
-
markomilanov
#836 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Već se na forumu digla frka oko Amara,zamislite kakve će tenzije bit ako bude postavljen,još ako ima sukob sa sadašnjim igračima,izgubićemo još jedne kvalifikacije,ako ne može prva liga trenera Katanec,Bilić,Stojković,Jokanović,Mihjalović,Prosinečki,zbo para i zauzetosti,ima iskusnih trenera,koji su vodili ekipe u ligi šampiona,u evrokupu,Stanojević,vodio partizan u ligi šampiona,tri titule s partizanom, mlada repka,Krunoslav Jurcic,sa dinamom prvak i vodio ga u ligi šampiona,Drako Milanič sa mariborom u ligi šampiona,Dražen Okuka,sa legijom prvak poljske,prva u kineskoj ligi,Zoran Filipović,,prvi selektor Crne Gore i što da ne Igor Štimac,svi su oni slobodni,nisu skupi i svi imaju veće reference od kandidata iz Sarajeva.
- Bosanski_kralj
#837 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Na kraju će Meša da ostane selektor.
- Logovan
#838 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Neka hvala, nećemo ih.markomilanov wrote:Već se na forumu digla frka oko Amara,zamislite kakve će tenzije bit ako bude postavljen,još ako ima sukob sa sadašnjim igračima,izgubićemo još jedne kvalifikacije,ako ne može prva liga trenera Katanec,Bilić,Stojković,Jokanović,Mihjalović,Prosinečki,zbo para i zauzetosti,ima iskusnih trenera,koji su vodili ekipe u ligi šampiona,u evrokupu,Stanojević,vodio partizan u ligi šampiona,tri titule s partizanom, mlada repka,Krunoslav Jurcic,sa dinamom prvak i vodio ga u ligi šampiona,Drako Milanič sa mariborom u ligi šampiona,Dražen Okuka,sa legijom prvak poljske,prva u kineskoj ligi,Zoran Filipović,,prvi selektor Crne Gore i što da ne Igor Štimac,svi su oni slobodni,nisu skupi i svi imaju veće reference od kandidata iz Sarajeva.
-
markomilanov
#839 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dajmo fudbalske razloge zašto ne ovi ljudi,bez pozivanja da je nekom tetka,strina Arkanova,ili da mu je tetak bio u hvo,odnosno pio je kafu u laktašima,ako diskreditujete ljude,navedite fudbalske razloge,da je liga slaba,da nije postigao nikakav uspeh,da je imao sreće kad se plasiro u ligu šampiona,da je imao dobrog menadžera,da nema viziju kao selektor,da nema uatoritet da vodi repku.Logovan wrote:Neka hvala, nećemo ih.markomilanov wrote:Već se na forumu digla frka oko Amara,zamislite kakve će tenzije bit ako bude postavljen,još ako ima sukob sa sadašnjim igračima,izgubićemo još jedne kvalifikacije,ako ne može prva liga trenera Katanec,Bilić,Stojković,Jokanović,Mihjalović,Prosinečki,zbo para i zauzetosti,ima iskusnih trenera,koji su vodili ekipe u ligi šampiona,u evrokupu,Stanojević,vodio partizan u ligi šampiona,tri titule s partizanom, mlada repka,Krunoslav Jurcic,sa dinamom prvak i vodio ga u ligi šampiona,Drako Milanič sa mariborom u ligi šampiona,Dražen Okuka,sa legijom prvak poljske,prva u kineskoj ligi,Zoran Filipović,,prvi selektor Crne Gore i što da ne Igor Štimac,svi su oni slobodni,nisu skupi i svi imaju veće reference od kandidata iz Sarajeva.
-
Nadzorna_ploca
#840 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dosadan si ba paša vise.
-
omar little
#841 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
jel taj sad preso sa srba na hrvate ? 
-
markomilanov
#843 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kako paša,ja predlažem ljude koji imaju iskustvo koji su vodlili ekipe u evropi,a vi predlažete kandidate koji vode francuske i turske drugoligaše,ja predložim srbina, ne valja,ja predložim hrvata, ne valja,ja predložim slovenca ne valja,pa pobogu ljudi,recite slobodno,kakvog selektora hoćete,ne sprdajte se više sa mnom.Nadzorna_ploca wrote:Dosadan si ba paša vise.
- leškarenje
#844 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nama ne treba selektor
bolje bi igrali bez njega 
- spree
#845 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kaze ne sprdajte se sa mnom, a on predlaze jurcica i stimca
. Momake ili nemas pojma ili namjerno provocirao. Prije bih rekao da je ovo drugo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#846 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Što bi reko jedan čiko: momak, ti si ovdje zalutospree wrote:Kaze ne sprdajte se sa mnom, a on predlaze jurcica i stimca. Momake ili nemas pojma ili namjerno provocirao. Prije bih rekao da je ovo drugo.
-
markomilanov
#847 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja zaluto,koji poznajem sve trenere u regionu,koji iznosim činjenice,porediš Kruna koji je dva puta vodio dinamo u ligi šampiona,i Amara koji ima tri tiule u federaciji i kasnije dve titule u prejakoj bosankoj ligi,pa on ima 30 jakih evropskih utakmica,Meša ,Meho,Faruk,Amar,pa oni tolki nemaju zajedno,nikad jul nisu docekali u evrpopi,sprdaš se s Štimcom koji hrvatsku makar doveo do baraža.Stvarno nekorektno od vas ,stalno mi nešto spočitavate,dajte činjenice,da polemišemo.Tomahawk11 wrote:Što bi reko jedan čiko: momak, ti si ovdje zalutospree wrote:Kaze ne sprdajte se sa mnom, a on predlaze jurcica i stimca. Momake ili nemas pojma ili namjerno provocirao. Prije bih rekao da je ovo drugo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#848 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Šalim se malo, sami ti piši 
-
markomilanov
#849 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja pratim bosansku ligu,znam Adžema,Djubrizovića,Mulalica,Janjoša,Musu,Starčevica,znam kakvi su bosnaski treneri u inostranstvu,zašto je tako teško priznati da nema kvalitetnih bosanskih trenera,ja ću spomenuti Slavka Petrovića,i svi ćete mi se smejati,ako uporedimo ga sa Amarom,oni su tu negde,Petrović osvojio kup sa slabim RADNIKOM.,Želju sa osme pozicije doveo do maltene titule,radio u Nemačkoj,MadjarskoJ,sa Radom imao četri pobede u evropi,ispao od Paoka.
- spree
#850 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Tomahawk11 wrote:Što bi reko jedan čiko: momak, ti si ovdje zalutospree wrote:Kaze ne sprdajte se sa mnom, a on predlaze jurcica i stimca. Momake ili nemas pojma ili namjerno provocirao. Prije bih rekao da je ovo drugo.
A sto se tice ovog cinjenicnog provokatora sve je rekao ovim Amar osvajao u federaciji.