pa svi vole ove traceve i sl to je dokaz zasto su farme i sl najgledaniji sadrzaji na tvVelkoski wrote:2.000 pregleda u zadnjih 45 minuta
da je neki naucni rad bilo bi 5 pregleda za 45 dana
pa svi vole ove traceve i sl to je dokaz zasto su farme i sl najgledaniji sadrzaji na tvVelkoski wrote:2.000 pregleda u zadnjih 45 minuta
A šta ću....... "reading sa-x from 2003, participating since 2008, moderating since neki dansherbett wrote:I uopce te ne zanima cim si dobro sve proucioO'zone wrote:Koji ste Vi
Očerupašte sve do koske
Neko tu laže.Niemand wrote:dale cooper wrote:
Nisam.Ali poslije tog događaja nikada na forumu i ne bih. Bolje učiti iz tuđih grešaka.
Svi forumasi isto vele![]()
Ja sam misljenja da je ustvari forum razjeb'o brak Bred Pita i Andjeline Djoli....supercali wrote:pa evo ajd da pruzimo sansu forumu ajmo na kafuNiemand wrote:Ma svi forumasi u fazonu "bjezite od forumasica, gluho bilo"supercali wrote: ko kaze da smo svi isti
evo ajmo na kafu pa ces vidjeti da necu govoriti nisam ja sa njom nista![]()
Respo, necemo piti kafu i dok pises te pozive dzaba toliko forumasica klika rifres i ceka tvoj pozivsupercali wrote: pa evo ajd da pruzimo sansu forumu ajmo na kafu
pa normalno, al' svi vole reći kako mrze mahalu i nisu mahalcisupercali wrote:pa svi vole ove traceve i sl to je dokaz zasto su farme i sl najgledaniji sadrzaji na tvVelkoski wrote:2.000 pregleda u zadnjih 45 minuta

jbg ti uvijek izgubis uvijek drugi zabijeDigla_da_kreci wrote:sretno USAblues![]()
sad me ti podsjeti kako je bilo lijepo druzenje i na onoj temi utakmice u Parizu. Odlasci, organizacije, ja bila zaduzena za postavljanje slika sto su mi slali
bilo je lijepo sve to, iako smo izgubili jbg.
pa rekoh ti ti pusi nemoras kafu pitiNiemand wrote:Respo, necemo piti kafu i dok pises te pozive dzaba toliko forumasica klika rifres i ceka tvoj pozivsupercali wrote: pa evo ajd da pruzimo sansu forumu ajmo na kafu
Hajde da doživim da je i tebe nešto sramota pisatiHAVANA wrote:A bila je i ona sto se volila kupat s onom igrackom,patkom...sramota me pisat.Ko kad sam stidan.Oticon wrote:HAVANA wrote:A dje je onaj nesretnik sto ga metnu u crijevo usisivaca?Ko mali...Il ona tema,ja se bojim pretisa...
![]()
![]()
![]()
Sve sam, samo nisam iz ESADEAConnaisseur Karlin wrote:ako ima naucnika na forumu,javite se ,uljepsajte mi dan ,svaki dan
da li ima intelektulanih kapacitata iz SAD na forumu
Ima li koja da bih dosla na odmor u Ameriku !!!!!supercali wrote:ove ostale se vrateVelkoski wrote:ima ih više...supercali wrote:znate li za onu sto je navodno ganjala forumase kao trofeje i recke?
neka kao nimfomanka koja jednom bude sa forumasem i cao nema vise
Capajebo wrote: Sve sam, samo nisam iz ESADEA
Mozeslimipomocibezkafe? Ikako? Samo pitam. A, najbolji forumas - ne znam, nema.supercali wrote:e vidis sta je tvoj problemberenice wrote:
OK, imas pravo i nisi upravu.! Sta hoces? Da mi zabranis razmisljati i pisati? E, pa, ne moze.
ti zakljucujes unaprijed i meni ubacujes svoje zakljucke koje nisam ni pomislio
to je stav da opravdas sebe unaprijed
iskreno imas neki problem i nesto te opasno muci
dal je to los odnos sa muzem ili sta vec ili negativno iskustvo sa bivsim ne znam al ocito da te je neko bas nagazio pa u svima unaprijed vidis nekoga takvog
pazi evo ja mrzim mahalu al kad se mahala bavi tobom i oko tebe sve mahala onda se moras nekad otvoriti i postanes na neki nacin mahalasVelkoski wrote:pa normalno, al' svi vole reći kako mrze mahalu i nisu mahalcisupercali wrote:pa svi vole ove traceve i sl to je dokaz zasto su farme i sl najgledaniji sadrzaji na tvVelkoski wrote:2.000 pregleda u zadnjih 45 minuta
inače, kad ćemo na pivu?
sebe nemoj racunati nisi kapacitetConnaisseur Karlin wrote:ako ima naucnika na forumu,javite se ,uljepsajte mi dan ,svaki dan
Hvala hvala ... Kako se slike postavljanju ?Digla_da_kreci wrote:sretno USAblues![]()
sad me ti podsjeti kako je bilo lijepo druzenje i na onoj temi utakmice u Parizu. Odlasci, organizacije, ja bila zaduzena za postavljanje slika sto su mi slali
bilo je lijepo sve to, iako smo izgubili jbg.
jel im placas put?USAblues wrote:
Ima li koja da bih dosla na odmor u Ameriku !!!!!![]()
![]()
![]()
znaci preskocila terapiju u 23 pa sada uhvatilo mahaberenice wrote:Mozeslimipomocibezkafe? Ikako? Samo pitam. A, najbolji forumas - ne znam, nema.supercali wrote:e vidis sta je tvoj problemberenice wrote:
OK, imas pravo i nisi upravu.! Sta hoces? Da mi zabranis razmisljati i pisati? E, pa, ne moze.
ti zakljucujes unaprijed i meni ubacujes svoje zakljucke koje nisam ni pomislio
to je stav da opravdas sebe unaprijed
iskreno imas neki problem i nesto te opasno muci
dal je to los odnos sa muzem ili sta vec ili negativno iskustvo sa bivsim ne znam al ocito da te je neko bas nagazio pa u svima unaprijed vidis nekoga takvog
E'o Muhamed Đakmić ima sreću što je mene ovdje upozn'o prije četiri i po' godine, život mu se od tad poboljš'o za najmanje deset puta.Muhamed Đakmić wrote:Šta su se ovo zbližili velkoski i respo, pašće kafa
Daj Boze da padne samo kahva...Muhamed Đakmić wrote:Šta su se ovo zbližili velkoski i respo, pašće kafa
Zasto nesupercali wrote:sebe nemoj racunati nisi kapacitetConnaisseur Karlin wrote:ako ima naucnika na forumu,javite se ,uljepsajte mi dan ,svaki dan