Fudo387 wrote:omar little wrote:ne suzbijas ti nista, ti verglas pateticnu pricu o neodgovornim pojedincima i jos pateticnije upires prst na druge drzave i drustva. sta nas briga za druge drzave i drustva, mi ovdje pricamo o nasoj i nasem. nije joj prijetio samo jedan nego desetine kretena, na nju se srucila nevidjena lavina agresivnog hrakanja i pljuvanja jer se kod nas samo tako zna reagirati. mi se kao drustvo nismo u stanju suociti sa samim sobom. pocev od tebe.
Istini za volju, bilo je i drugacijih reakcija.
Zaboravio sam ime liku, on je nju i njeno beljezganje ogolio do koze, sve fino, kulturno. Bez psovki i prijetnji.
Ali, sta da se radi kad je danas "sirovina" u modi, najvise odzvanja.
Jbg...
Ma Dino Saran je rasturio ko NATO Srbiju... kulturno, fino, argumentima, sa sve dokazima i citatima.
Jebo te bog, sto ne gumo vise ovog sveopsteg osupnuca, koje je cisto pranje savjeti za vlastitu pasivnost.
Mi smo postali cisto drustvo osupnuca, svi su osupnuti, sokirani, uvrijedjeni, iznenadjeni, na-kurac-nabijeni, rastopljeni od saucesca, sazaljenja...
a zapravo sitni dvolicni supcici koji racunaju svoje vlastite racune.
Eto neko zabrinut za jadnu Lejlicu, "victim of islam", a istovremeno hiljade djece umiru u Siriji, istinske zrtve pomahnitalih fanatika....
i vecini se jebe za tim. Bilo je malo saucesca i osupnutosti na pocetku, Willkommen, hedija tu, donacija tamo... i onda su se poslije par mjeseci umorili od osupnutosti i saucesca. Nad tom cinjenicom bi se trebala zamisliti i Lejla... kako je rekao pokojni Konrad Adenauer, koliko sutra ce vec protjerati drugu svinju kroz selo. I sve one suhopizde koje joj u facebook pisu kako je hrabra, sutra ce biti osupnute necim drugim i sazalijevace nekog drugog...
ko je gledao "Remake", zna sta mislim.