Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post Reply

Novi gradonacelnik Tuzle

Jasmin Imamovic
41
60%
Bahrudin Hadziefendic
15
22%
Alen Gadzo
6
9%
Zlatko Berbic
2
3%
Adnan Burina
1
1%
Amira Malkocevic
1
1%
Nedim Causevic
1
1%
Elmir Mujkanovic
1
1%

Total votes: 68

babanovac

#826 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Bato ce bit prvi Bosnjak na Marsu.
Mohamad Sissoko

#827 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Mohamad Sissoko »

costacurta wrote:
sumirprimus wrote:nisam reko da si ti, ako si me pogresno shvatio.da mislis da tebe vrijedjam...
nego da je za djecu sa pp...
a sto su bili,pa jebiga bili su i jasmin i bato i bego ko sve ..valjda zbog predizborne.. :D
Razlika izmedju Bate i Jasmina je ogromna u smislu da je Jasmin imao budzet grada na raspolaganju i svu logistiku i političku mašineriju na svojoj strani a Bato i ostali kandidati su mogli biti tek posmatrači i koprcati se.
ono sto jasmina krasi je licemjerstvo, samo sto to Tuzlaci vole i cijene zato mi jesmo tu gdje jesmo a Jasmin ponosno stupa gradom sav važan jer je odbranio grad od zelembaća a ustvari izvarao je raju i izbore dobio na jeftini komunistički fol asfaltiranje ulica, košenje parkova i Tito i partija.
Vidi sad 10 dana nakon izbora nema nidje nikog. Sve je stalo iako je praštalo na sve steane od izvodjača radova, jedni drugima smetali koliko ih je bilo na terenu a on je davao izjave tipa nismo mogli prije jer nisu sredstva bila operativna. Moš mislit, postala su pperativna pred izbore i odmah poslije izbora ponovo vise nisu operativna.
On se ne oglašava. Pametan. Izvarao je opet narod. A raja opet pušila istu foru i neka nam je tako kako je.
Samo nam daj komunizma i petokraka jebeš investicije i Banovići "cff the city"........ al qrko i to, eno TTU uze RMU pod svoje, sto ce reći Banovići se jos vise infiltriraju u Tuzlu :lol:
Banovici tek dolaze u TZ a kad je davno Gracanica dosla samo to im jos niko nije javio ....ili su glupi da skontaju dok im Jasko bajke prica :D
Laertes

#828 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Laertes »

costacurta wrote:
sumirprimus wrote:nisam reko da si ti, ako si me pogresno shvatio.da mislis da tebe vrijedjam...
nego da je za djecu sa pp...
a sto su bili,pa jebiga bili su i jasmin i bato i bego ko sve ..valjda zbog predizborne.. :D
Razlika izmedju Bate i Jasmina je ogromna u smislu da je Jasmin imao budzet grada na raspolaganju i svu logistiku i političku mašineriju na svojoj strani a Bato i ostali kandidati su mogli biti tek posmatrači i koprcati se.
ono sto jasmina krasi je licemjerstvo, samo sto to Tuzlaci vole i cijene zato mi jesmo tu gdje jesmo a Jasmin ponosno stupa gradom sav važan jer je odbranio grad od zelembaća a ustvari izvarao je raju i izbore dobio na jeftini komunistički fol asfaltiranje ulica, košenje parkova i Tito i partija.
Vidi sad 10 dana nakon izbora nema nidje nikog. Sve je stalo iako je praštalo na sve steane od izvodjača radova, jedni drugima smetali koliko ih je bilo na terenu a on je davao izjave tipa nismo mogli prije jer nisu sredstva bila operativna. Moš mislit, postala su pperativna pred izbore i odmah poslije izbora ponovo vise nisu operativna.
On se ne oglašava. Pametan. Izvarao je opet narod. A raja opet pušila istu foru i neka nam je tako kako je.
Samo nam daj komunizma i petokraka jebeš investicije i Banovići "cff the city"........ al qrko i to, eno TTU uze RMU pod svoje, sto ce reći Banovići se jos vise infiltriraju u Tuzlu :lol:
Jadan Bato nije imao podršku Vlade TK... Nema gdje ga nije bilo, i po školama i svugdje... Je li radio posao ministra u septembru? Platu je sigurno primio...
Nego, ne odgovori mi za Begovića...
nightvision

#829 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by nightvision »

costacurta wrote:
nightvision wrote:
sumirprimus wrote:i ne mos igrat dole basketa jer je teren uredjen za skolu i djecu sa posebnim potrebama!!!!
jesl s posebnim potrebama?
nisi...onda shvati ne mos dole igrat basketa nije za tebe...
!!!!!!!!!!!!!!!!
Vidis, nisi u pravu, covjek je ocigledno lice s posebnim potrebama. :lol:
Ajoj, jadan li si :roll:
Jel' ovo najbolje sto mozes? :pisnuo:

Btw, vlasnicka struktura "novog" ttu-a je takva da je 80% vlasnistvo elektroprivrede a tek 20% banovickog rudnika pa je ti je konstatacija kako se banovici infiltriraju u tuzlu na klimavim nogama.
Naravno, ne treba zanemariti ni to da je osnivanje nove firme najobicnija farsa i samo iduci korak ka potpunom unistenju tog nekadasnjeg giganta, sve unaprijed izrezirano u centrali kantonalne sda u banovicima.
Takodje ne treba zanemariti ni to da je bato tokom izbora imao na raspolaganju kompletnu stranacku infrastrukturu i finansije sda i sbb. Sto za sobom povlaci pitanje, ako je djasmin na raspolaganju imao budzet grada i logistiku i kampanju zasnivao na asfaltiranju, sta je sda imala na raspolaganju tamo gdje su dobili izbore (citaj zadrzali vlast)?
Na cemu se zasnivala izborna kampanja kandidata sda?
Na razvoju mozda? Na investicijama?
:pisnuo:
Sedam dana nakon izbora najavljuju cak i obustavu projekta izgradnje 7-mog bloka termoelektrane. :thumbup:
Elem nejse, dzaba lajete na mjesec. :lol:
babanovac

#830 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Bicemo ko Tesanj, bez nezaposlenih... Mislim, jebote... Prodjem prosle godine od Bihaca, preko kojekakvih mjesta perspektivnih i neperspektivnih, udjem u Tuzlu nakon 6-7 sati voznje i pomislim, evo me u Las Vegasu.
MikroBelaj

#831 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Ziv i zdrav bio gradonacelnice Imamovicu:

Image

Image

Pošto su radovi na gradnji pješačkog mosta na sjevernoj saobraćajnici dovršeni, 8.10.2016. je izvršena i provjera nosivosti mosta, zbog čega je saobraćaj na sjevernoj saobraćajnici 8.10. bio blokiran. Gradnja mosta na sjevernoj saobraćajnici više neće biti uzrokom blokade saobraćaja, pa su se stekli i faktički uslovi za početak gradnje pješačkog mosta na južnoj saobraćajnici, tj. mosta Stupine–Zlokovac.

Rukovodilac Službe za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica je danas, 13.10.2016. godine, potpisao ugovor sa odabranim najpovoljnijim ponuđačem, firmom Tom Cat Tuzla, tako da bi radovi trebali da počnu najkasnije u roku od sedam dana. Rok za dovršetak gradnje pješačkog mosta Stupine–Zlokovac je 90 dana. Vrijednost ugovorenih radova je 276.502, 92 KM.

Mole se vozači koji koriste južnu saobraćajnicu, da imaju razumijevanja zbog povremenih obustavljanja i preusmjeravanja saobraćaja radi gradnje pješačkog mosta Stupine–Zlokovac, te da u tim danima, što češće koriste sjevernu saobraćajnicu.

preneseno sa Tip.ba
sumirprimus

#832 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by sumirprimus »

fino fino, nastavlja se se gradnja u tuzli..sve smo jaci...
banovicka ljubav nista nam ne znaci sve smo jaciiii...
p.s treba i livnicu izmjesitt iz grada, ipak se mi turizmu okrecemo
:izet: :D
Nadzorna_ploca

#833 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Nadzorna_ploca »

babanovac wrote:Bicemo ko Tesanj, bez nezaposlenih... Mislim, jebote... Prodjem prosle godine od Bihaca, preko kojekakvih mjesta perspektivnih i neperspektivnih, udjem u Tuzlu nakon 6-7 sati voznje i pomislim, evo me u Las Vegasu.
Meni se isto desilo prosli vikend kad sam iz Graza dosao u Tuzlu. Kao iz narucja djevice u kantu govana. :D
sumirprimus

#834 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by sumirprimus »

nekako iza rata, prelazim iz hrv u bosnu preko save, i pravo s autoceste i granicnog na nas put, jedna traka i u traci golf uredno ugasen.puna linija.policija iza ledja. a jebte...ni tam ni vam.stoop dalje neš moći.. :lol:
neamo banana al imamo kokuruza.kokuruz drzava :D
babanovac

#835 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Nadzorna_ploca wrote:
babanovac wrote:Bicemo ko Tesanj, bez nezaposlenih... Mislim, jebote... Prodjem prosle godine od Bihaca, preko kojekakvih mjesta perspektivnih i neperspektivnih, udjem u Tuzlu nakon 6-7 sati voznje i pomislim, evo me u Las Vegasu.
Meni se isto desilo prosli vikend kad sam iz Graza dosao u Tuzlu. Kao iz narucja djevice u kantu govana. :D
Ljepota je u oku posmatraca. :) Nakon proslogodisnjeg masakra u Grazu, intervjuisu gradonacelnika, vidno potresen, veli on, bio sam na skuteru u susjednoj ulici. Kod nas, zajasi u audija terenca, pa kroz selo da te narod vidi (svaka slicnost sa stvarnim likovima je slucajna).
Nego, sta ovaj Wigemark iz EU palamudi o skupim ljekovima u BiH?
costacurta

#836 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

babanovac wrote:Bato ce bit prvi Bosnjak na Marsu.
Jasmin dobio 24500 glasova, svi ostali kandidati 25400, bez 2500 nevažećih listića, još ste i vijeće izgubili iako je bilo 5500 nevažećih. Zar ti ovo ne misliš da je prije poraz nego pobjeda? Bato sam imao 15000 glasova, Jasmin na lexaurinima bio zbog Bate.
Bastion kumunizma je kleknuo na koljena, to sto vam prodaju muda pod bubrega je stvar vaše naivnosti.
U 11 od 13 opština na TK opozicija ste u vijećima, u Lukavcu 45% SDA naspram 15% SDPa.
Gradačac je izjednačen.
Jedino Gračanica vas vadi i ono opet prdenja o superiornosti SDPa..... :lol:
Jebo ove mitomane preko Drine.
Gojeni H

#837 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Gojeni H »

sumirprimus wrote:i ako bas hos pitaj ziska i davora otkud trejsiz dole..
i tesanj...
imamom mi te tz..najveceg proizvodzaca energije u drzavi a tu je vielika lova..u energetici pa imamo takodje krnu mrt.muje..
pitaj me sto? ustvari znas i sam...
sportski pozrdav...
:thumbup:
Pitaj ih ti, pasa ... sigurno nije zbog Jasmina.
Jedini covjek koji je barem dosao da da nekakvu moralnu podrsku ( a i to tek kasnije kod kupovine objekta) je bio Mirza Kusljugic.
Nije velicina, ali ...
Jasmina je bolila chuna sta se desava sa austrijskim investicijama.
MikroBelaj

#838 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

costacurta wrote:
Jasmin dobio 24500 glasova, svi ostali kandidati 25400, bez 2500 nevažećih listića, još ste i vijeće izgubili iako je bilo 5500 nevažećih. Zar ti ovo ne misliš da je prije poraz nego pobjeda? Bato sam imao 15000 glasova, Jasmin na lexaurinima bio zbog Bate.
Bastion kumunizma je kleknuo na koljena, to sto vam prodaju muda pod bubrega je stvar vaše naivnosti.
U 11 od 13 opština na TK opozicija ste u vijećima, u Lukavcu 45% SDA naspram 15% SDPa.
Gradačac je izjednačen.

Razumijem da onaj ko gubi ima pravo da se ljuti,ali bas ovoliko to je vec za upitnika...pogledaj sta vam fahro radi..jesil gledo CD sa Senadom,vidis li da se Fahro otima,nece da bude medzed :lol: :lol: ....SDP u vijecu ima 11 vijecnika,kad se raspadne ona 4 sda sa 3 sbb jadnika,nema vas ni na mapi,,meni smjesno da se SDA odrekao jednog Kleja,koji je zlatni ljiljan i sa kojim sam rame uz rame bio 92-95..djelili ste papirice po kantonu,UKC-u termoelektrani itd...prosli su vam poltronicine u koje i sami ne vjerujete.......
Samo sanjaj i dalje,snovi,pogotovo vlazni,najvise bole kad se probudis hahah :izet: :izet: :izet: :izet: :D :D :D :D
sumirprimus

#839 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by sumirprimus »

I pito i prico.
sumirprimus

#840 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by sumirprimus »

MikroBelaj wrote:
costacurta wrote:
Gradačac je izjednačen.

Razumijem da onaj ko gubi ima pravo da se ljuti,ali bas ovoliko to je vec za upitnika...pogledaj sta vam fahro radi..jesil gledo CD sa Senadom,vidis li da se Fahro otima,nece da bude medzed :lol: :lol: ....SDP u vijecu ima 11 vijecnika,kad se raspadne ona 4 sda sa 3 sbb jadnika,nema vas ni na mapi,,meni smjesno da se SDA odrekao jednog Kleja,koji je zlatni ljiljan i sa kojim sam rame uz rame bio 92-95..djelili ste papirice po kantonu,UKC-u termoelektrani itd...prosli su vam poltronicine u koje i sami ne vjerujete.......
Samo sanjaj i dalje,snovi,pogotovo vlazni,najvise bole kad se probudis hahah :izet: :izet: :izet: :izet: :D :D :D :D
A sta je s kleja??nijesam upucen
sumirprimus

#841 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by sumirprimus »

Gojeni H wrote:
sumirprimus wrote:i ako bas hos pitaj ziska i davora otkud trejsiz dole..
i tesanj...
imamom mi te tz..najveceg proizvodzaca energije u drzavi a tu je vielika lova..u energetici pa imamo takodje krnu mrt.muje..
pitaj me sto? ustvari znas i sam...
sportski pozrdav...
Pitaj ih ti, pasa ... sigurno nije zbog Jasmina.
Jedini covjek koji je barem dosao da da nekakvu moralnu podrsku ( a i to tek kasnije kod kupovine objekta) je bio Mirza Kusljugic.
Nije velicina, ali ...
Jasmina je bolila chuna sta se desava sa austrijskim investicijama.
Kusljugic je tek da ne kajem sta.
Evo jel posteno crven je.al ... :mrgreen:
MikroBelaj

#842 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

sumirprimus wrote:[quote="MikroBelaj"
Gradačac je izjednačen.

Samo sanjaj i dalje,snovi,pogotovo vlazni,najvise bole kad se probudis hahah :izet: :izet: :izet: :izet: :D :D :D :D[/quote]
A sta je s kleja??nijesam upucen[/quote]

Covjek zlatni ljiljan,unistio bezbroj tenkova na majevici,sve sa posadama cetnickim,ali haman par puta digao ruke za stvari koje se nisu svidjele koaliciji i ovi ga prestali preferirati...nisam SDA,al za njega bih uvijek glas dao .....to ti je politika....nisi za banovicku struju i mos se hebat...nije prosao u vijece jer je koalicija mislila da ima precih i dobro se zahebala...
MikroBelaj

#843 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Jooj neko spomenu Kusljugica,pa ispod kojeg kamena se on sakrio,ako je jos u SDP-u trebaju ga se javno preko Avaza odrec..hrak pljuc na njega..
MikroBelaj

#844 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Nadzorna_ploca wrote:
Jesil u toj kanti osto,il si produzio u raj na zemlji zvani Banovici :lol: :lol: :lol: :lol:
Nadzorna_ploca

#845 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Nadzorna_ploca »

MikroBelaj wrote:
Nadzorna_ploca wrote:
Jesil u toj kanti osto,il si produzio u raj na zemlji zvani Banovici :lol: :lol: :lol: :lol:
To si ti. :izet:
MikroBelaj

#846 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Nadzorna_ploca wrote:
MikroBelaj wrote:[quote="Nadzorna_ploca"Bicemo ko Tesanj, bez nezaposlenih... Mislim, jebote... Prodjem prosle godine od Bihaca, preko kojekakvih mjesta perspektivnih i neperspektivnih, udjem u Tuzlu nakon 6-7 sati voznje i pomislim, evo me u Las Vegasu.
Jesil u toj kanti osto,il si produzio u raj na zemlji zvani Banovici :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

To si ti. :izet:[/quote]

Pojasni,ne kontam Kukiceve podguzne muhe? :D
Nadzorna_ploca

#847 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Nadzorna_ploca »

Ni ja Djasminove muhe guzovne ne kontam. :mrgreen:
MikroBelaj

#848 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Nadzorna_ploca wrote:Ni ja Djasminove muhe guzovne ne kontam. :mrgreen:
Samo leprsaj,nije ovo za povrsne :izet:

Inace,neki dan kahvenisem na Stupinama,Paris BTW,,i elem sjedi Mato Djakovic sa Mirzom Kusljugicem...pametnom dosta :D :D
Nadzorna_ploca

#849 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Nadzorna_ploca »

Nije to ni tvoja briga. :izet:
babanovac

#850 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

costacurta wrote:
Gradačac je izjednačen.
Mi, vi, oni... Koji bolan, mi-vi? Potonuo si.
Post Reply