Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
kr0 0ss

#826 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by kr0 0ss »

Bilo je i starije generacije !!! Ali većina omladina :-) Ali to nema nikakve veze sa tim sto ti kažeš. Dobre pjesme se uvijek slušaju. Inače svi takmičari su pjevali stare pjesme :-)
karanana

#827 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by karanana »

brena mi je nekako izgledala neraspolozena, kao da joj je mrsko biti tu gdje jeste. i izbor pjesama joj nije bio neki. bar one 2-3 koje sam ja cuo. ne znam je li izlazila na stejdz mimo onog sto sam ja vidio.
insomnia78

#828 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by insomnia78 »

A u medjuvremenu
Image
Bascarsijske noci. Vece šansona
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

S moje sokoćalo
Anestezija

#829 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Anestezija »

Bolja u Brace organizacija turnira nego ovo finale sad.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#830 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by _BataZiv_0809 »

L u c i f e r wrote:Image
Image

Image
Moze me imat kad god hoce.
Dr. Kuca

#831 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Dr. Kuca »

Hardnipl
Tomahawk11
Globalni moderator

#833 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Tomahawk11 »

Da nije Brenin sin, debeli bi tesko mogao i onu iz Rajlovca smuVati.
sha_ba

#834 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by sha_ba »

pregledah, i fakat je Fatim bio najbolje mada Ibrica je :thumbup: :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#835 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Velkoski »

spreca

#836 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by spreca »

Ma glupo je sto se takmice skupa narodnjaci i zabavnjaci....Ja bi glasao za Ibru jer sam sevdalija :D .....Fatmir je :thumbup: ali meni je bio najsimpaticniji Bubi a i onaj Faruk je bio interesantan.Dobar je i onaj Manojlovic inace vec afirmisan pjevac i Secer je dobar
sha_ba

#837 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by sha_ba »

spreca wrote:Ma glupo je sto se takmice skupa narodnjaci i zabavnjaci....Ja bi glasao za Ibru jer sam sevdalija :D .....Fatmir je :thumbup: ali meni je bio najsimpaticniji Bubi a i onaj Faruk je bio interesantan.Dobar je i onaj Manojlovic inace vec afirmisan pjevac i Secer je dobar
Fatim, dobro si, fulah :-)
Bubi je meni extra nesimpatican jos kad maloprije vidjeh da cijeli repertoar majke pEva... tu mu je bio kraj, ko i onoj sto joj dojka viri :izet: :mrgreen: usput samo Faruk i Fatim nisu njene pEsme pEvali, i da nije mi promaklo da po zetre pjeva isto... nakokazem :-)
sha_ba

#838 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by sha_ba »

o jebo ga Fatim... FATMIR :lol: :lol: :lol: :lol:
spreca

#839 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by spreca »

sha_ba wrote:
spreca wrote:Ma glupo je sto se takmice skupa narodnjaci i zabavnjaci....Ja bi glasao za Ibru jer sam sevdalija :D .....Fatmir je :thumbup: ali meni je bio najsimpaticniji Bubi a i onaj Faruk je bio interesantan.Dobar je i onaj Manojlovic inace vec afirmisan pjevac i Secer je dobar
Fatim, dobro si, fulah :-)
Bubi je meni extra nesimpatican jos kad maloprije vidjeh da cijeli repertoar majke pEva... tu mu je bio kraj, ko i onoj sto joj dojka viri :izet: :mrgreen: usput samo Faruk i Fatim nisu njene pEsme pEvali, i da nije mi promaklo da po zetre pjeva isto... nakokazem :-)
i ti se ufatila za sitnice :mrgreen: .....a protiv sise nema nista prtiv...ako ima dobru sisu nema veze kaku pEva :mrgreen:
Nadzorna_ploca

#840 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Nadzorna_ploca »

Duran Duran najjaci. :thumbup:
kr0 0ss

#841 Re: RE: Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by kr0 0ss »

Tomahawk11 wrote:Da nije Brenin sin, debeli bi tesko mogao i onu iz Rajlovca smuVati.
Kad je neko poznat onda može svaku trebu sa smuva :-)

Zvezde Granda preko kreveta do .... rečenica još nije završena :-)
Bodkin

#842 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Bodkin »

Tomahawk11 wrote:Da nije Brenin sin, debeli bi tesko mogao i onu iz Rajlovca smuVati.
Ai bas :lol:
oldtajmer

#843 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by oldtajmer »

vidim niko se ne buni sto ce nada obric ucestvovati na ilidzanskom festivalu,inace pjevacica koja ima veliki hit sa ratnim hitmejkerom bajom malim knindzom

http://www.dailymotion.com/video/x2ejk6 ... i-bi_music
a sam mali je poznat po pjesmama kao sto su

itd.

ali jbg kada je u organizaciji sda i hayat tv onda sve moze :thumbup:

nadam se da ce nada da povede i malog pa da zajedno svi u glas zapjevamo -ne volim te alija...................., uz prateci hor zelenih beretki :bih: :bih: :bih:
detroit-mercy

#844 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by detroit-mercy »

insomnia78 wrote:A u medjuvremenu
Image
Bascarsijske noci. Vece šansona
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

S moje sokoćalo
Otkud ovako malo publike? Ah da, vecina je na koncertu Sarajevske Filharmonije :mrgreen: .
Al najveca mi je sega kad forumasi pocnu prozivati sta ce kic tipa Grand Parade u RajvuSa, je ko biva u RajvuSa se prati samo visoka umjetnost :mrgreen: .
Logovan

#845 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Logovan »

detroit-mercy wrote: Al najveca mi je sega kad forumasi pocnu prozivati sta ce kic tipa Grand Parade u RajvuSa, je ko biva u RajvuSa se prati samo visoka umjetnost :mrgreen: .
Ako mi se ne sviđa što se u mom gradu organizuje Zvezde Granda, ne znači da sam osoba koja prati veliku umjetnost. Zar je toliko teško shvatiti....
detroit-mercy

#846 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by detroit-mercy »

Logovan wrote:
detroit-mercy wrote: Al najveca mi je sega kad forumasi pocnu prozivati sta ce kic tipa Grand Parade u RajvuSa, je ko biva u RajvuSa se prati samo visoka umjetnost :mrgreen: .
Ako mi se ne sviđa što se u mom gradu organizuje Zvezde Granda, ne znači da sam osoba koja prati veliku umjetnost. Zar je toliko teško shvatiti....
Pa sta bi se trebalo organizovati u tvom gradu, sta bi ti licno organizovao.
Mozda trebas skontati da se neke stvari ne organizuju u tvom gradu jer nema publike za takve manifestacije a da se neke stvari organizuju u tvom gradu jer ocito je da za to postoji publika.
U Hrvatskoj na svaki nacin vec godinama ignorisu ovu vrstu muzike na radiju i tv-u i gle cuda, pune dvorane kad su koncerti u pitanju tih istih koje ignorisu.
Logovan

#847 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Logovan »

detroit-mercy wrote:
Logovan wrote:
Mozda trebas skontati da se neke stvari ne organizuju u tvom gradu jer nema publike za takve manifestacije a da se neke stvari organizuju u tvom gradu jer ocito je da za to postoji publika.
U Hrvatskoj na svaki nacin vec godinama ignorisu ovu vrstu muzike na radiju i tv-u i gle cuda, pune dvorane kad su koncerti u pitanju tih istih koje ignorisu.
Ma nebitno je šta bih ja organizovao, nije to poenta. Post fula...

Govorim ti da tvoj prethodni post nema apsolutno nikakve logike. Skroz bezveze argument u raspravi.
detroit-mercy

#848 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by detroit-mercy »

Logovan wrote:
detroit-mercy wrote:
Logovan wrote:
Ma nebitno je šta bih ja organizovao, nije to poenta. Post fula...

Govorim ti da tvoj prethodni post nema apsolutno nikakve logike. Skroz bezveze argument u raspravi.
Nije bezveze argument, to sto mi sebe zavaravamo da smo "naj" je drugi problem. I onda kroz prizmu onog "naj" posmatramo svijet oko sebe I cudimo se Zvezdama Granda, narodnjacima, koridama, smecu oko zgrada i sl., mada je sve to dio nase stvarnosti.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#849 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by -LIBERO- »

Zavrsena manifestacija. Cestitka pobjednicima, ko god da su. Publici sabura do slijedece slicne manifestacije.
Locked