Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bejbi91 wrote:Zašto danas ima malo muškaraca koji traže ozbiljnu vezu?
Ne mora biti uopće brak u pitanju niti se mora o tome pričati,nego prava,ozbiljna veza,sa ljenčarenjem ispred tv-a,zajedničkim kuhanjem,šetnjama,odlascima u kino,noćenjem jedno kod drugog,ostavljanje četkica za zube,kojeg para gaća i čarapa,kuhanjem supe kada je bolestan/a...Nekako imam osjećaj da toga više nema,barem ne u mojoj okolini,slobodni momci (a boga mi i neki zauzeti ) traže samo seks,djevojke kukaju kako nema normalnih,ozbiljnih momaka za vezu,par frajera koje znam da su u vezi 7-8 godina a vidi im se na licu da im je život dopizdio i ta osoba s kojom su U čemu je problem?
Ne tražim ništa,samo pitam jer vidim da su skoro svi ostali bez osjećaja za ljubav i nježnosti
Tomahawk11 wrote:Znaci, nista mi visoki.
A jbg, sta znaci nalickani? Moram li biti cupav i bezze obucen da bih ispao iz ovog klisea?
U kafanu rijetko idem. Nisam taj tip.
Ja se zrtvujem s izlazak s tobom malo je vas tako fini, visoki, dobro ubuceni koji ne vise po kafanama.
A jbg, sta znaci nalickani? Moram li biti cupav i bezze obucen da bih ispao iz ovog klisea?
Ja se zrtvujem s izlazak s tobom malo je vas tako fini, visoki, dobro ubuceni koji ne vise po kafanama.
Ne mora biti uopće brak u pitanju niti se mora o tome pričati,nego prava,ozbiljna veza,sa ljenčarenjem ispred tv-a,zajedničkim kuhanjem,šetnjama,odlascima u kino,noćenjem jedno kod drugog,ostavljanje četkica za zube,kojeg para gaća i čarapa,kuhanjem supe kada je bolestan/a... Nekako imam osjećaj da toga više nema,barem ne u mojoj okolini,slobodni momci (a boga mi i neki zauzeti ) traže samo seks,djevojke kukaju kako nema normalnih,ozbiljnih momaka za vezu,par frajera koje znam da su u vezi 7-8 godina a vidi im se na licu da im je život dopizdio i ta osoba s kojom su U čemu je problem?
Ne tražim ništa,samo pitam jer vidim da su skoro svi ostali bez osjećaja za ljubav i nježnosti
Stanje oko mene: 100 brakova i 90 razvoda u roku od godinu dvije. Svi pricaju da im je da imaju neku/nekog da to bude opustena veza (FWB), ne bi vise u brak nikada, ne znamo mi kako je to, nije brak sto je nekada bio. I to je taj neki trend, daj nam samo da imamo neku povrsnu vezu sa sexom da ne masturbiramo kod kuce, ali mojne da se to razvija u nesto ozbiljno.
Ako neko ima milion problema a danas ih skoro svako ima i vidi veze za kratko vrijeme kao bijeg iz svog problematicnog zivota, sto bi on ili ona zeljeli jos milion problema ekstra? Ne zna sta ce sa sobom samim, jos treba brinuti o curi. Kakav bi to zajednicki zivot bio? A ozbiljna veza i brak je ista stvar, dijeli ih samo bracni list.
Ma on kad vidi pricu o kafi - poludi
Jos da on nije ukljucen
A slazem se, nebitan je
Ja moram biti prisutan ma koliko bio bitan ili nebitan
Nisam visok al mogu te gledati s visoka seceru
Sta si jos rekla fin
Ma ne mogu biti finiji
Da se kupuje finoca u konzervi na konzervi bi bila moja slika
Obucen sam ko dingospo
Ajd da vidimo sad cu se maksuz za tebe sliknuti
Ps. Sad cu malo kao forumasi stave sliku pa je sklone
Last edited by supercali on 31/10/2016 15:03, edited 1 time in total.
Ne mora biti uopće brak u pitanju niti se mora o tome pričati,nego prava,ozbiljna veza,sa ljenčarenjem ispred tv-a,zajedničkim kuhanjem,šetnjama,odlascima u kino,noćenjem jedno kod drugog,ostavljanje četkica za zube,kojeg para gaća i čarapa,kuhanjem supe kada je bolestan/a...Nekako imam osjećaj da toga više nema,barem ne u mojoj okolini,slobodni momci (a boga mi i neki zauzeti ) traže samo seks,djevojke kukaju kako nema normalnih,ozbiljnih momaka za vezu,par frajera koje znam da su u vezi 7-8 godina a vidi im se na licu da im je život dopizdio i ta osoba s kojom su U čemu je problem?
Evo pravog pitanja, možda blago objašnjenje
Život stisko sve, brige, problemi, gomilaju se računi..........
Dopizdiš sam sebi nekad, zasitiš se gore pomenutih leškarenja, kuhanja i onda dodje raja i priča da je u komšije bolje rodila kruška.................
Evo pravog pitanja, možda blago objašnjenje
Život stisko sve, brige, problemi, gomilaju se računi..........
Dopizdiš sam sebi nekad, zasitiš se gore pomenutih leškarenja, kuhanja i onda dodje raja i priča da je u komšije bolje rodila kruška.................