kosava wrote:Znaci kao sto sam i mislio nemas veze sta znaci rijec redneck.
Redneck je orginalno pogrdan naziv za bijelca koji nije posjedovao robove pa je morao da obavlja zemljoradnicke poslove pa su robovlasnici koji su bili izuzetno bogati jer ako je posjedovao 100 robova to je bilo ko danas posjedovati 100 novih Ferarija smatrali bijelce koji rade na svojim imanjima i nemaju robove nizom klasom tkz. redneck.
Danas redneck je naziv covjeka koji zivi u ruralnoj sredini i zivi od poljoprivrede i stocarstva a istovremeno ima konzervativne stavove.
Slike koje si ti postavio nemaju veze sa redneck, prva je slika transgender osobe nista smjesno niti cudno normalnoj osobi a znam da je u ghetto to cudno i smjesno.
Druga slika opet carsijski ljudi koji su dosli da provociraju na Trumpovom predizbornom skupu to su ti raja koja glasa za Hillary slazems classy bunch.
Dylan Roof je iz Columbia South Carolina znaci opet carsijsko dijete iz vece carsije nego i jedna u Istocnoj Bosni.
Prijasnje akcije nam govore o sadasnjim i buducim akcijam.
Nikakve veze nema ko prati koju stampu medjutim jedan mora biti izrazito glup da uhafiza da osobi iz Bosne je isti kurac CNN, Fox, Rush L. ili BBC i da ta terorija da svi koji nisu zaintresovani u mjerenje crnackih cuna mora da prate takvu stampu nije primjenljiva kada je sagovornik iz Bosne.
Policija ima pravo da koristi svaku silu ukljucujuci smrtonsnu da uhapsi osobu, a posto uvijek ti sa dosijeom su oni koji se bore sa policijom i izgube to bitku onda normalno da prosjecan gradjanin nece plakati za njima.
To koliki si ti kompleksas govori sto jos uvijek dijelis ljude na "carsijske" i one iz ruralnih mjesta... kao i drugi ti Gojeni, ti vjerujes da se intelekt dobija na osnovu mjesta u kojem si rodjen.

Raja is Sarajeva i stocari iz Istocne Bosne... a Sarajevo puno krezavih degena koji usmrde onaj tramvaj, a prije neko sto kazes kako se ne radi o Sarajlijama, poznajem neke koji su ovdje, i isto, krezavi, smrde a intelekta nigdje... djaba sto su se rodili na Kosevu.
Ti si ocigledno obrazovana osoba, ali nisi inteligentan, sve gledas povrsno... pored toga odgovorno tvrdim da si rasista i da mrzis ljude na osnovu njihove boje koze. Ako uzmemo u obzir da vec dijelis ljude na to odakle dolaze onda nije ni cudo sto ih isto tako dijelis i na boju koze. Pored toga vjerovatno zivis u nekoj vukojebini u SAD-u gdje si upoznao nekoliko istomisljenika i lijepo ti... ti ne znas sta je Amerika i sta prestavlja.
Mogu ulaziti dublje u to zasto ljudi sa crnom boje koze zive kako zive, vjeruj mi nije do genetike vec do toga sto su zapostavljeni i sto prije samo 50 godina nisu mogli jesti u istom restoranu kao bjelac... ako mislis da u Americi imaju iste mogucnosti za uspjeh onda ili lazes ili nemas pojma, prije ce biti da lazes jer se radi o rasisti...
Tvoj odgovor na slike je, to su carsijski ljudi, kao da je vazno odakle dolaze??? jel to carsijsko dijete ne moze biti glup... ne neobrazovan, vec glup? Vjeruj mi da moze, imamo dosta primjera na ovom forumu.
Policija nema pravo da ubija osobe i kad tad ce doci reforme... na pogresnoj si strani i uvijek ces na kraju izgubiti, kao sto je Jug izgubio pa su afroamerikanci postali slobodni, kao sto su izgubili u 60tim...
Ja sam dijete Srebrenice, sad ce biti 21 godina od kako sam je napustio... izgubio sam pola svoje familije, izgubio djetinstvo zbog ljudi kao ti, ljudi koji djele ljude na ove i one. Uvijek cu biti tu da jebem mater svakom degenu koji to radi, bas zbog toga sto mi se dogodilo zbog takvih... nabijem na kurac sve cetnike, ustase, KKK, rasiste, Nacije, Sarajevsku raju koja svako malo kao argument poteze razliku izmedju jednog dijela Bosne sa drugim... Nadam se da si se pronasao tu negdje.
Cestitke idu i onim koji ih podrzavaju