Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
O'zone wrote:
Al svaki protesti do sad su od nekog plaćeni.
Ispade da se mi ustvari sa razlogom nikad nismo pobunili radi nečega. Nama je super.
pa ne baš, puno je bilo protesta sa razlogom.....ali meni je zaista teško povjerovati da se u ovom slučaju radi o protestima a ne o naručenoj predstavi.......mislim, neko će se mrznuti zbog ukidanja drugih udruženja boraca i zbog registra.....ma daj
Sjetiti ćeš se da su svaki protesti nekome pripisani. SDP, Fahro, Soroš, Britanci, NVO....
Ja ne znam koliko neko da mi plati al fakati ne bih večeras stajao vani. Do 8 sati sam bio vani na -7 ukočio se a nisam toliko osjetljiv na zimu.
JThomas wrote:pa borci i "borci" su noseći stub ove vlasti. oni o glasanju i strankama. nego neko danas ponudio nešto bolje i...
Stivo za citanje Kontraobavjestajne u Jugi je bilo o Francuskoj revoluciji. I najupecatljivije, podvuceno je bilo kada su ujutro poceli mahmurati i kontali sta i kako nakon napada na Bastilju. Te se uvukao strah. I komentar je bio - ko god se pojavi i samo kaze ljudima da se ne boje - postace kralj.
Mi smo gledali modernu inacicu kod Slobe sa niko ne sme sa vas bije.
Cherry-Cherry wrote:O jebem ti policiju. Eh da je sad stara dobra milicija ...
sta si se ti zensko upalilo iz toplog doma i tople kancelarije.
bi ce regres na vrijeme sta te gabri.
ja ih mogu pljuvati i faliti jer imam na to pravo sto tebi uskracujem da ih pljujes i pozivas policiju.
E ti ćeš mi uskratiti ... pridaješ sebi previše važnosti. Uskraćuj u svojoj kući ako smiješ i možeš ... A to žensko muško provodi onome ko te tome naučio
Treba im i policija i milicija i vojska , džabojedići lezihljebovićki
E ti ces im reci dzabojedi lezihljebovicki a radis u nekakvoj opstini instituciji
O'zone wrote:
Sjetiti ćeš se da su svaki protesti nekome pripisani. SDP, Fahro, Soroš, Britanci, NVO....
Ja ne znam koliko neko da mi plati al fakati ne bih večeras stajao vani. Do 8 sati sam bio vani na -7 ukočio se a nisam toliko osjetljiv na zimu.
pa oni februarski su i bili Fahrini......oni vezani za JMBG su bili ne znam čiji, ali su bili smiješni jer je na kraju ispalo da se izašlo ispred parlamenta da bi se dala podrška Dodikovom prijedlogu.....
ali imaš ti koliko hoćeš istinski autentičnih protesta obespravljenih radnika, poniženih profesora ili doktora.....