Pročitah na jednom drugom sajtu i ne mogu da vjerujem Navodno ga je Barbara pitalaita koji su mu najjači utisci na ovogodišnjem AO on odgovara žensko finale i igra Rodžera Federera u prvooj sedmici turniraradostan dan wrote:Napokon...mamu mu iskompleksiranu i zavidnu.sjedi 1 wrote:Novak izgleda odjebo Matsa i Koreču za završni intrrvju
Jedini čovjek koji statistički ima više fula u prognozi od Šekija...
Australian Open 2016
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- sjedi 1
#826 Re: Australian Open 2016
-
radostan dan
#827 Re: Australian Open 2016
jel istina da je pominjao perušku od goluba iz pretprošlog finala?
Last edited by radostan dan on 31/01/2016 16:18, edited 2 times in total.
- zarko.filip
#828 Re: Australian Open 2016
Sta se ceka?Sto se ne objasni Mareju u cemu gresi protiv Novaka?Postani clan njegovog strucnog staba.ultima_palabra wrote:Naravno da je dosadno, bas bih volio vidjeti gledanost finala u odnosu na neke u kojima su igrali Federer ili Nadal.
Novak pobijedio sa odnosom vinera i UE 31-41, Murray cini mi se 28-60
- sjedi 1
#829 Re: Australian Open 2016
Nemaju kad a ko bi onda savjetovao Rafu i "čarobnjaka"zarko.filip wrote:Sta se ceka?Sto se ne objasni Mareju u cemu gresi protiv Novaka?Postani clan njegovog strucnog staba.ultima_palabra wrote:Naravno da je dosadno, bas bih volio vidjeti gledanost finala u odnosu na neke u kojima su igrali Federer ili Nadal.
Novak pobijedio sa odnosom vinera i UE 31-41, Murray cini mi se 28-60
Ne može se na sve strane
-
funeral blues
#830 Re: Australian Open 2016
Vjerovatno nas nema puno koji inače navijamo za Zeku, jos tamo negdje od 2008/2009 kada je bio neki novi klinac s kačketom, vehabijskom bradicom i jedan od rijetkih, mozda čak i jedini, koji je imao pozitivan skor sa Federerom u to doba. Mene je dobio upravo onim psovanjima, ne znam zasto
Zao mi je sto nije uspio da se razvije priblizno kao Djokovic u godinama nakon toga.
Djokovicu svaka cast. Nisam njegov navijac u tom "fun" smislu, ali da sam sretan da neko ko je potekao sa ovih nesrecnih prostora i iz nesretnog vremena kakve su 90-te bude takva svjetska ličnost i sportista, u to nema sumnje. On, Nadal, pa Murray su dokaz da se ipak moze biti u samom vrhu, ali da si u stanju pogledati u oči i iskreno pržiti ruku čovjeku koji te pošteno pobijedi. Aludiram na Federera, naravno
Još nešto..glup je komentator na Eurosportu kad govori kako Federer u svojoj najboljoj sezoni nije imao ozbiljnih protivnika, a eto danas se Djokovic mora boriti sa strasnim Wawrinkom i..ne mogu se sjetiti koga je jos pomenuo..nidje veze
Po meni ce jedini broj GS-ova dati neku osnovu za komparaciju Djokovica i Federera. Ljudi se maltene jedva susreli u zenitima svojih karijera, generacijski. Navijam za Djokovica da ga prestigne, ali mi fakat ogade covjeka likovi kao ovi tv komentatori.
Jos nesto..zao mi je sto se jedan covjek izubio iz tih zlatnih godina kada su Fedex i Nadal dominirali, Djokovic i Zeko najavljivali neko novo vrijeme, a on često mlatio redom sve njih..Del Potro
Zao mi je sto nije uspio da se razvije priblizno kao Djokovic u godinama nakon toga.
Djokovicu svaka cast. Nisam njegov navijac u tom "fun" smislu, ali da sam sretan da neko ko je potekao sa ovih nesrecnih prostora i iz nesretnog vremena kakve su 90-te bude takva svjetska ličnost i sportista, u to nema sumnje. On, Nadal, pa Murray su dokaz da se ipak moze biti u samom vrhu, ali da si u stanju pogledati u oči i iskreno pržiti ruku čovjeku koji te pošteno pobijedi. Aludiram na Federera, naravno
Još nešto..glup je komentator na Eurosportu kad govori kako Federer u svojoj najboljoj sezoni nije imao ozbiljnih protivnika, a eto danas se Djokovic mora boriti sa strasnim Wawrinkom i..ne mogu se sjetiti koga je jos pomenuo..nidje veze
Jos nesto..zao mi je sto se jedan covjek izubio iz tih zlatnih godina kada su Fedex i Nadal dominirali, Djokovic i Zeko najavljivali neko novo vrijeme, a on često mlatio redom sve njih..Del Potro
- Tabhana
#831 Re: Australian Open 2016
80% ljudi ovjde ne voli noleta samo sto je srbin, to je cinjenica.
voliti tenis a ne simpatizirati sa ovom dominacijom noleta je smijesno.
ne mogu ni ja nikoga s one strane drine, budimo realni, ali to ne znaci da ne mogu respektirati nekoga zbog njegovih sportskih uspjeha
ne mogu ni ja nikoga s one strane drine, budimo realni, ali to ne znaci da ne mogu respektirati nekoga zbog njegovih sportskih uspjeha
- Kikibombona
#832 Re: Australian Open 2016
Koliko bi Djokovic mogao trajati ako bi izbjegao povrede?
Tanak je kao list, nevjerovatno fleksibilan. Misljenja sam da moze igrati jos 3-4 godine na ovom nivou. I poslije toga moze trajati, cini mi se...
Meni je cudno da Federer ne pada fizicki tako naglo. Uopste ne mogu skontati da je sporiji sada nego je bio prije pet godina.
Vjerovatno jeste, ali ja to fakat ne mogu uociti...
Tanak je kao list, nevjerovatno fleksibilan. Misljenja sam da moze igrati jos 3-4 godine na ovom nivou. I poslije toga moze trajati, cini mi se...
Meni je cudno da Federer ne pada fizicki tako naglo. Uopste ne mogu skontati da je sporiji sada nego je bio prije pet godina.
Vjerovatno jeste, ali ja to fakat ne mogu uociti...
-
KENJAC
#833 Re: Australian Open 2016
Ma jebo ove vanteniske rasprave. Posvetimo se danasnjem finalu. Zeko se polako poceo snalazit. Kako je mec odmico pocinjao je bit sve nezgodniji. Da se kojim slucajem igralo u 14 dobivenih .... negdje oko 13 seta Novak bi se dobro napatio ! Ja sam imao osjecaj da citav turnir Novak odigro u trecoj brzini. Protiv Federera je ubacio u cetvrtu , samo na momente. Imam osjecaj da je Zeko bio duplo bolji da bi ovaj nas samo prebacio u visi stepen prenosa. E sad je samo pitanje ... ma , koliko brzina ima taj covjek ???
-
radostan dan
#834 Re: Australian Open 2016
jebe se njemu, on se zajebava na treningu pred finale...
-
InvestmentSLO
#835 Re: Australian Open 2016
Tabhana wrote:80% ljudi ovjde ne voli noleta samo sto je srbin, to je cinjenica.
Sportisti su godišta od 80-ih sad ovi najmodernji i nemaju oni lično sa ratom i nacionalizmom ništa. Ako je čovjek normalan i nije opterečen sa nacionalizmom zašto bi ga ucjenjivao? Može biti da roditelji i društvo sjebu osobu i tako ga skrenu sa pravog puta. Ali kad vidiš sve te izjave primer: Đoković vidiš, da dečko nije nacionalista i da je klasa! Nije on lično klao po bosni i silovo! On donira pare Bosni kad je u poplavama!
- BHF_Manijak
#837 Re: Australian Open 2016
Donir'o gradovima u RS-u, mada u konacnici nebitno. A da je apolitican i nije opterecen nacionalizmom? Pogledaj video nakon otcjepljenja Kosova.InvestmentSLO wrote: Sportisti su godišta od 80-ih sad ovi najmodernji i nemaju oni lično sa ratom i nacionalizmom ništa. Ako je čovjek normalan i nije opterečen sa nacionalizmom zašto bi ga ucjenjivao? Može biti da roditelji i društvo sjebu osobu i tako ga skrenu sa pravog puta. Ali kad vidiš sve te izjave primer: Đoković vidiš, da dečko nije nacionalista i da je klasa! Nije on lično klao po bosni i silovo! On donira pare Bosni kad je u poplavama!
I zasto uopste pises ovakve postove na AO temi majke ti, bezze evo mene provg za zivac povuces. Pisi o njegovoj igri, koja je fenomenalna, pisi o strasnom tenisu koji igra, da ce za 2 godine prestici Rafu Nadala po broju GS-ova, da ce za 3 godine Rodzera ugroziti i slicno...
-
Bodkin
#838 Re: Australian Open 2016
A zasto bi koje pm bio sretan sto mu se dio zemlje odvojio? To bi dzeki neko zamjerio kad bi se rs odvojila i on nesto rekao protiv toga?BHF_Manijak wrote:Donir'o gradovima u RS-u, mada u konacnici nebitno. A da je apolitican i nije opterecen nacionalizmom? Pogledaj video nakon otcjepljenja Kosova.InvestmentSLO wrote: Sportisti su godišta od 80-ih sad ovi najmodernji i nemaju oni lično sa ratom i nacionalizmom ništa. Ako je čovjek normalan i nije opterečen sa nacionalizmom zašto bi ga ucjenjivao? Može biti da roditelji i društvo sjebu osobu i tako ga skrenu sa pravog puta. Ali kad vidiš sve te izjave primer: Đoković vidiš, da dečko nije nacionalista i da je klasa! Nije on lično klao po bosni i silovo! On donira pare Bosni kad je u poplavama!
I zasto uopste pises ovakve postove na AO temi majke ti, bezze evo mene provg za zivac povuces. Pisi o njegovoj igri, koja je fenomenalna, pisi o strasnom tenisu koji igra, da ce za 2 godine prestici Rafu Nadala po broju GS-ova, da ce za 3 godine Rodzera ugroziti i slicno...
I zasto je koje pm bitno jel donirao u rsu? Zar to nije sve bosna? A i nije samo gradovima u rsu dao pare al ni to nije tema
-
smijesni_ste
#839 Re: Australian Open 2016
Itekako je znao sr*** i petljati se tamo gdje mu nije mjesto, nevezano za izjavu o Kosovu svojevremeno.
Manijak je u pravu, pojedinci bace uvijek kost i onda bude šok kad neko odgovori i reaguje
Manijak je u pravu, pojedinci bace uvijek kost i onda bude šok kad neko odgovori i reaguje
-
Bodkin
#840 Re: Australian Open 2016
Zaovo o kosovu nije u pravu. Za ostalo nek napise kad vec dopusta da bude uvucen u tu pricu
-
KENJAC
#841 Re: Australian Open 2016
Srbin , a dobar co'jek ! Dje to ide ? Daj ba ne budite smijesni. Jebo vas sumpor ,niko ni jedne rijeci o tenisu zadnjih par stranica. Nego evo Eurosport ima nesto da kaze na nasu temu , pa kome nije mrsko mogo bit od koristi za nasu stvar.
http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vot ... ime-10519/
-
InvestmentSLO
#842 Re: Australian Open 2016
BHF_Manijak wrote:Donir'o gradovima u RS-u, mada u konacnici nebitno. A da je apolitican i nije opterecen nacionalizmom? Pogledaj video nakon otcjepljenja Kosova.InvestmentSLO wrote: Sportisti su godišta od 80-ih sad ovi najmodernji i nemaju oni lično sa ratom i nacionalizmom ništa. Ako je čovjek normalan i nije opterečen sa nacionalizmom zašto bi ga ucjenjivao? Može biti da roditelji i društvo sjebu osobu i tako ga skrenu sa pravog puta. Ali kad vidiš sve te izjave primer: Đoković vidiš, da dečko nije nacionalista i da je klasa! Nije on lično klao po bosni i silovo! On donira pare Bosni kad je u poplavama!
Prvi teniser sveta Novak Đoković u intervjuu za hrvatski “Jutarnji list” istakao je da nije zamerio ...
Originalno objavljeno na stranici http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/nov ... abokrecina © svet
Mislim, da bi neki nacionalista drugačije reagovo?
-
radostan dan
#845 Re: Australian Open 2016
nekima na temi teže pao poraz nego kukalom endiju... 
- Tabhana
#846 Re: Australian Open 2016
Imao je i on ispada, ali moram je neke stvari odraditi.
-
radostan dan
#847 Re: Australian Open 2016
sad se vidi svo breme koje nosi pripadnost klubu 99..
mi kukamo kad nole izgubi i kao teško nam, a oni to isto moraju, al 99 puta.
mi kukamo kad nole izgubi i kao teško nam, a oni to isto moraju, al 99 puta.
- Blek Stena
#848 Re: Australian Open 2016
koliko si laznih naloga napravio da glasas za Noleta?KENJAC wrote:Srbin , a dobar co'jek ! Dje to ide ? Daj ba ne budite smijesni. Jebo vas sumpor ,niko ni jedne rijeci o tenisu zadnjih par stranica. Nego evo Eurosport ima nesto da kaze na nasu temu , pa kome nije mrsko mogo bit od koristi za nasu stvar.
- CSKA
#849 Re: Australian Open 2016
Covjek bi pomislio da su se vec navikli poslije ovoliko vremena dominacije,ali eto.
Zanimljiva cinjenica,Federer je sa nepunih 29 godina osvojio svoj predzadnji GS.
Novak je sada u tim godinama.Hoce li Novak do kraja karijere osvojiti jos "samo" dva GS ili ce biti vise.
Zanimljiva cinjenica,Federer je sa nepunih 29 godina osvojio svoj predzadnji GS.
Novak je sada u tim godinama.Hoce li Novak do kraja karijere osvojiti jos "samo" dva GS ili ce biti vise.
- zarko.filip
#850 Re: Australian Open 2016
Ako dozivimo da Novak prestigne Rodzera po broju GS Mats ce zavrsiti u nekoj blentari.radostan dan wrote:jel istina da je pominjao perušku od goluba iz pretprošlog finala?