Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
House wrote:pojedinci od Irske prave nekakvu fudbalsku silu jbt!
Long,Walters,O'Shea,Keane! najebali smo! a jbt
Ne znam jesu li šta napredovali od Eura 2012 (jbg dug je to period), ali tamo su izgledali ko trećerazredna ekipa. Hrvati se poigrali sa njima. Ako mi budemo pravi, ne mogu nam pera odbiti.
vjerujem u mešu i njegovu pripremu tekme, u naše iskustvo u ovakvim utakmicama, našu snagu i kvalitet na kraju krajeva. koju god ekipu da smo dobili bilo bi priča i analiza, nema to veze uopšte. svi će se spremti, biti nabrijani i motivisani da prođu na euro.
dobro se spremiti, osvježiti, i mislim da ih u 180 min možemo proći, pa nisu brazil.
Last edited by enesovac on 18/10/2015 14:15, edited 1 time in total.
House wrote:pojedinci od Irske prave nekakvu fudbalsku silu jbt!
Long,Walters,O'Shea,Keane! najebali smo! a jbt
Ne znam jesu li šta napredovali od Eura 2012 (jbg dug je to period), ali tamo su izgledali ko trećerazredna ekipa. Hrvati se poigrali sa njima. Ako mi budemo pravi, ne mogu nam pera odbiti.
Ma njihov najbolji igrac je trener,ovi ostali igraci su srednja zalost koji igraju po prosjecnim klubovima u raznim Engleskim ligama,oni su nesto koa slabija kopija Walesa
Idemedosumom wrote:Dajte admini lock ovdje. Rasuli smo se ko riža na 3 teme...
zasto lock ovdje .... one druge dvije zatvoriti i ovdje dalje jeli opet je baraz ... a neki poletjeli da otvore t emu
Osjecam se malo prozvanim tvojim postom. ali hajde prezivicemo. Mislim da utakmice BiH i IRSKE zasluzuju imati svoju konkretnu temu koju sam otvorio . Takvu slicnu temu je otvorio jos jedan kolega s foruma. Ako pogledas te dvije teme su otvorene u vremenskom periodu od 5 minuta sto znaci da su vjerovatno oba posta bila otvorena u isto vrijeme plus minus.I to koja je ozivjela prva je odlucilo to ko je kafu prvi popio i klikno na "submit"
Ova ovdje tema se zove "baraz" znaci na njoj se mogu komentirati i ostali susreti
Ako se sad pocne komentirati i o tim tekmama ovdje onda mislim da BiH-Irska zasluzuju svoju posebnu temu ....To je bar moje licno misljenje a sad je na moderatorima da odluce sta i kako ...
joj prozvanim... uf necu nista na ovo reci neka bude tako
Sve po jedan go daju, osim Gibraltar i protiv Gruzije koje su tačaška repke. Po meni imamo šanse 60/40 da idemo dalje. Mi ipak po utakmici dajemo više golova.
Kao što sam i pretpostavljao, dobili smo najtežeg (da ne bude zabune, namjerno pišem najtežeg, a ne najkvalitetnijeg) protivnika u baražu. Svi ostali bi bila bolja opcija od Iraca, pa tako i Danska.
Ako ne budemo kompletni i zdravi, plus ako se ponovi igra kao protiv Belgije, Walesa i Kipra, onda nemamo šta da tražimo protiv Iraca.
Sigurno je da smo kvalitetniji sastav, i imamo trenera koji ce to dobro spremiti. Oni u kvalifikacijama nisu nikog nadigrali osim Gibraltara (i 60/40 bolji og Gruzije u obje tekme). Nema sumnje da smo jaci od njih ako budemo pravi.
A bicemo aBd...
Mislim da je ovo dobar test za nas...ako ih ne mozemo proci, sto dzaba da se patimo i blamiramo po EURO-u.