u slučaju da Belgija dobije Izrael nama i remi odgovara
nešto ne vidim da Izrael ima nekih realnih šansi, ali eto na papiru su i oni u borbi za taj baraž
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ja nimalo ne vjerujem Belgiji.Herr Flick wrote:NAMA JE DOVOLJAN I REMI SAMO DA IZRAEL NE POBJEDI BELGIJUFudo387 wrote:Pffffffffffffffffff...dobro je, ja sam mislio ode sve u pm.
Sta sad, Izrael zijanio, znaci mi i Kipar u borbu za baraz?
Momak, ti si ovdje zaluto. U skokovimaperfekcionista1 wrote:cuj prvi ispit polozen, a pobjeda nad cionistima nije ispit? vi ste njegovi dusmani, kad sajo izgubi od kipra onda je to nista, a kad Mesa pobjedi Izrael onda se i ne broji.Tomahawk11 wrote:Dobro je. Mesa odlicno odradio sa izmjenama. Znalo se da ce biti tvrdo, ali i pokazalo da Ibisevic bolje funkcionise kad ima i drugi napadac.
Bravo, Mesa, prvi ispit polozen
Ko je ovojeza u ledja wrote:
eto jos i citiras onog ublehasa debila. Kako mozes reci da je ovo prvi polozen ispit Mese,a pobjede protiv Izraela i Andore nista jel?Tomahawk11 wrote:
Momak, ti si ovdje zaluto. U skokovima![]()
Koji si ti lik, ne znas ni u pobjedi svoje reprezentacije uzivati
hrasno38 wrote:??????? jesi li ti dobar ili si mislio napisati Ibisivec???bude wrote:dzeko na kurs kod milana, tema: kako dobiti sve zracne duele
I to protiv Kipra???vade_mecum wrote:bice zanimljvo igrati protiv ekipe kojoj samo pobjeda igra.

e, jebemu, ja mislio vels ima 17 bodova, kontam sta fali i onoj andori da iznenadi jednom u zivotuHerr Flick wrote:NAMA JE DOVOLJAN I REMI SAMO DA IZRAEL NE POBJEDI BELGIJUFudo387 wrote:Pffffffffffffffffff...dobro je, ja sam mislio ode sve u pm.
Sta sad, Izrael zijanio, znaci mi i Kipar u borbu za baraz?
Hahahahaha!supercali wrote:Ja vise volim kad je u njenim rukama zajebimgogic wrote:Kako je lijepo kad je sve u nasim rukama!!!
Pirlo iz mladjih dana.USAblues wrote:Ko je ovojeza u ledja wrote:![]()
![]()
![]()
Pa ti ne mozes bez Saje ni u ovakvoj pobjedi.perfekcionista1 wrote:eto jos i citiras onog ublehasa debila. Kako mozes reci da je ovo prvi polozen ispit Mese,a pobjede protiv Izraela i Andore nista jel?Tomahawk11 wrote:
Momak, ti si ovdje zaluto. U skokovima![]()
Koji si ti lik, ne znas ni u pobjedi svoje reprezentacije uzivati
Capajebo wrote:@cyprus, spremi guzove
![]()
![]()