Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post Reply
Drvosjeca iz Dejcica

#826 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Evo konačno su Evropljani pokazali te "standarde" demokratije i "poštivanja" drugih i drugačijih. Aferim. :cry:
"Pripadnici" Ku-Klux-Klana u Finskoj napali autobus s izbjeglicama
:shock:
Grupa od 40 žena i muškaraca odjevena u odjeću koja podsjeća na nošnju američkog rasističkog pokreta Ku-Klux-Klan, na jugu Finske napala je autobus s izbjeglicama s Bliskog istoka.
Image
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/pripa ... /150926010
U-zap

#827 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by U-zap »

Cime se sve debili bave...nesto pricaju o izbjeglickom valu i kako im smeta a niti jedna osoba nije niti zakoracila na teritoriju BiH. I nece, nisu ludi da se zajebaju sa budalama. A ovi sto su vani, tipa Zviz su mi najsmjesniji. Kao smetaju im ovi sto sad dolaze a razlika izmedju njega i njih 0%. Osim toga, Danska je najobicnija rupa.
Drvosjeca iz Dejcica

#828 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Nešto gledam koji su to debili ova desna govna, pogledaj ti njega, stavio fišek na glavu pa misli da je KKK klan. :lol: Kakvi moroni. :lol:

Image
BHCluster

#829 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by BHCluster »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nešto gledam koji su to debili ova desna govna, pogledaj ti njega, stavio fišek na glavu pa misli da je KKK klan. :lol: Kakvi moroni. :lol:

Image
Europska krema sto shtiti civilizacijske vrijednosti starog kontinenta.
Drvosjeca iz Dejcica

#830 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Nešto se valja iza brda.
Wolf: Dopustili smo genocid u BiH, a sada isto dozvoljavamo IDIL-u
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/wolf- ... /150926030
BHCluster

#831 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by BHCluster »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nešto se valja iza brda.
Sad ce Rusija, USA (NATO), S. Arabija, Iran koliktivno da ih napadnu.
jastuk1

#832 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by jastuk1 »

don vito wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Šta sada ne valja što piju alkohol i što se integriraju. :lol: Ko bi vama ksenofobima udovoljio, možda jedino Goebbels. :mrgreen:
Ovi na slici su iz Eritreje, gdje su, na zalost vas islamista, krscani jos vecina.
Jesu, ali na žalost vas mrzitelja Islama ne još zadugo, a u u Etpjopiji, ako Muslimani već nisu, za 20 godina sigurno će biti nadpolovična većina. Kršćani su prije 20 godina imali veći TFR od Muslimana, a od 2005. Muslimani imaju veći TFR koji je u dalje u prosjeku oko 6,5, a kršćani od 3,5 do 4.

Vapid hater. ;-)
Challenger__

#833 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by Challenger__ »

BHCluster wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nešto se valja iza brda.
Sad ce Rusija, USA (NATO), S. Arabija, Iran koliktivno da ih napadnu.
Ne budi naivan.
Kerry sugerirao kako bi pojačana ruska pomoć za sirijsku vojsku mogla dovesti do direktne konfrontacije između američkih i ruskih snaga u Siriji

:arrow: LINK
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#834 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by Zviz »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nešto gledam koji su to debili ova desna govna, pogledaj ti njega, stavio fišek na glavu pa misli da je KKK klan. :lol: Kakvi moroni. :lol:

Image

Jooj, i vas sve cudi, mati mila. Ko eto u BiH nebi se neko bunio. Pa budimo realni, koliko je tema palo po pitanju odakle ovoliki arapi u BiH/SA, i sta se tamo pisalo, da ne pricam o Kinezima u BiH, kojih jos malo pa vise i nema itd. Zapad se zasitio izbjeglica - nista strasno, znas onu svakog gosta tri dana dosta. Budimo realni, ni od BiH izbjeglih nisu se svi integrisali, jedva 25%, nije integracija znati otici do granapa i kupiti 300 grama parizera, pola kile paradajza, pastetu i hljeba. Nigdje ne pise da je i jedna drzava na svijetu duzna da primi izbjeglice, to je cista dobra volja i tkz. humanost, ja ne kontam vas koji mislite da je neko moranje. A ovi KKK i sl. njima ma tog ce biti na svakom cosku.
jastuk1

#835 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by jastuk1 »

Zviz wrote: A ovi KKK i sl. njima ma tog ce biti na svakom cosku.
Pa nek bude! šta je tebe prpa u vezi toga? Šta VRIŠTIŠ KO NAJVEĆI NAJVAPIDNIJI EGOISTA????

U čemu je problem????
Maystor

#836 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by Maystor »

jastuk1 wrote:
don vito wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Šta sada ne valja što piju alkohol i što se integriraju. :lol: Ko bi vama ksenofobima udovoljio, možda jedino Goebbels. :mrgreen:
Ovi na slici su iz Eritreje, gdje su, na zalost vas islamista, krscani jos vecina.
Jesu, ali na žalost vas mrzitelja Islama ne još zadugo, a u u Etpjopiji, ako Muslimani već nisu, za 20 godina sigurno će biti nadpolovična većina. Kršćani su prije 20 godina imali veći TFR od Muslimana, a od 2005. Muslimani imaju veći TFR koji je u dalje u prosjeku oko 6,5, a kršćani od 3,5 do 4.

Vapid hater. ;-)
Meni nikako ne ide u glavu kakav je to mentalni sklop ... da se loži na ovakve stvari :?:

jastuk, nikada te nisam cijenio ni kao forumaša ni kao čovjeka, ali ovoga puta si prevazišao sam sebe.

A i vas dvojica smarate, trolate do besvijesti.
animals

#837 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by animals »

jastuk1 wrote:
don vito wrote:

Vapid hater. ;-)
Ajd ti nama objasni, zasto bjeze ljudi iz ti divni vecinski muslimanski zemalja. na cafirski krscanski zapad..
ako muslimani prevladaju na planeti zemlji, gdje ce se onda iseljavati..
Zviz

#838 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by Zviz »

jastuk1 wrote:
Pa nek bude! šta je tebe prpa u vezi toga? Šta VRIŠTIŠ KO NAJVEĆI NAJVAPIDNIJI EGOISTA????

U čemu je problem????
Mene cude ljudi da ih nesto poput one vijesti cudi. Nije u nicemu problem, bar kod mene nije. Iskreno, meni su ove izbjeglice se popele na vrh glave, nisu vrijedni tolike paznje a stvaraju kaoticne probleme po brojnim pitanjima. Haj sto oni stvaraju momentalne probleme na terenu i sl., ali sto ce i u buduce biti problem i sto ja ne vidim pomirenja izmedju domaceg stanovnistva i ove mase izbjeglice.
jastuk1

#839 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by jastuk1 »

Maystor wrote:
jastuk, nikada te nisam cijenio ni kao forumaša ni kao čovjeka, ali ovoga puta si prevazišao sam sebe.
Hvala, hvala majstorčino moja! I ja isto od uvijek i znam i smatram i osjećam da si gori tj bolji od mene. ;-)

Nana rodila. Ughhh ko vas ne zna... :(
Last edited by jastuk1 on 26/09/2015 23:14, edited 1 time in total.
jastuk1

#840 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by jastuk1 »

Zviz wrote:
jastuk1 wrote:

U čemu je problem????
Mene cude ljudi da ih nesto poput one vijesti cudi. Nije u nicemu problem, bar kod mene nije. Iskreno, meni su ove izbjeglice se popele na vrh glave, nisu vrijedni tolike paznje a stvaraju kaoticne probleme po brojnim pitanjima. Haj sto oni stvaraju momentalne probleme na terenu i sl., ali sto ce i u buduce biti problem i sto ja ne vidim pomirenja izmedju domaceg stanovnistva i ove mase izbjeglice.
Pa ti se tivra vamo, valjda se šta uštedilo?! ha ja :D
jastuk1

#841 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by jastuk1 »

animals wrote:
Ajd ti nama objasni, zasto bjeze ljudi iz ti divni vecinski muslimanski zemalja. na cafirski krscanski zapad..
ako muslimani prevladaju na planeti zemlji, gdje ce se onda iseljavati..
Ćafiri će izmislit transplanetarni transport i điha jaro na Jupiterovu Evropu. :kiss:
Zviz

#842 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by Zviz »

jastuk1 wrote:

Pod jednim uslovom, da mi koji smo vani decenijama, da mi upravljamo drzavom.
Drvosjeca iz Dejcica

#843 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Zviz wrote:

Image

Jooj, i vas sve cudi, mati mila. Ko eto u BiH nebi se neko bunio. Pa budimo realni, koliko je tema palo po pitanju odakle ovoliki arapi u BiH/SA, i sta se tamo pisalo, da ne pricam o Kinezima u BiH, kojih jos malo pa vise i nema itd. Zapad se zasitio izbjeglica - nista strasno, znas onu svakog gosta tri dana dosta. Budimo realni, ni od BiH izbjeglih nisu se svi integrisali, jedva 25%, nije integracija znati otici do granapa i kupiti 300 grama parizera, pola kile paradajza, pastetu i hljeba. Nigdje ne pise da je i jedna drzava na svijetu duzna da primi izbjeglice, to je cista dobra volja i tkz. humanost, ja ne kontam vas koji mislite da je neko moranje. A ovi KKK i sl. njima ma tog ce biti na svakom cosku.
Haj' sve al' fišek na glavu staviti. :pisnuo:
jastuk1

#844 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by jastuk1 »

Zviz wrote:
jastuk1 wrote:

Pod jednim uslovom, da mi koji smo vani decenijama, da mi upravljamo drzavom.
More što se mene tiče. Taman nam fali jedan kao ti da sve po spisku pošteno izvizda i konačno u ovaj javašluk uvede red, rad i disciplinu. :mrgreen:
BHCluster

#845 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by BHCluster »

Zviz wrote:

Image

1951 Geneva Convention on the protection of refugees
HM 2011

#846 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by HM 2011 »

Zviz wrote:
jastuk1 wrote:

U čemu je problem????
60000 ljudskih bica proslo kroz R. Hrvatsku od prije 10 dana.....

koliko grad u kojem zivis ima stanovnika ?
Zviz

#847 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by Zviz »

BHCluster wrote:
Zviz wrote:

Image

I kad sve fino procitas opet temelji na dobroj volji i humanosti. Nista vise. Konstitucija je beton a ne neke tamo Svicarski marifetluci. I koliko mi je poznato Sirija to nikada nije potpisala, kao sto nije ni Qatar, Saudiska Arabija itd.
Last edited by Zviz on 27/09/2015 01:39, edited 1 time in total.
Zviz

#848 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by Zviz »

HM 2011 wrote:
60000 ljudskih bica proslo kroz R. Hrvatsku od prije 10 dana.....

koliko grad u kojem zivis ima stanovnika ?
Oko 2 mil.

Znam ja sta zelis da kazes. Nije normalno da i 10 ljudi prodje preko granice na ovaj nacin i da lupetaju tamo kad ih popisuju a ne 60.000 ili vise. Drzave su popustile i to ce im se kad tad obiti od glavu. Nema nista gore nego popustati.
Zviz

#849 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by Zviz »

U-zap wrote:Cime se sve debili bave...nesto pricaju o izbjeglickom valu i kako im smeta a niti jedna osoba nije niti zakoracila na teritoriju BiH. I nece, nisu ludi da se zajebaju sa budalama. A ovi sto su vani, tipa Zviz su mi najsmjesniji. Kao smetaju im ovi sto sad dolaze a razlika izmedju njega i njih 0%. Osim toga, Danska je najobicnija rupa.

Pa po toj osnovi onda si i ti kao i oni a to znaci, da si sisao sa grane. Kao prvo bjeze vecinom Kurdi, i ovi Sirijci koji su poceli prvo da protestuju protiv Asada, a ujednako i ratuju. Znas ono kad sila udari u ljude, pa pocnu sa bunom, kao nema propasti ide drugima ice i nama, a onda kad vide da to bas nije tako hajmo bjezati. Vodu vari vodu hladi. Vecina ovih sto su bili u slobodnoj Sirijskoj armiji i sl. su jednaka jednacina da naprimjer ti pravis zijan po BiH a onda kad te hoce hapsiti bjezis u HR i trazis azil, jer se osjecas ugrozeno. :skoljka:

Pa kad je Danska najobicnija rupa, reci mi sto onda ta najobicnija rupa ima za ljude iz BiH najbolji povratni program od svih drugih. 860KM zagarantovane penzije i pomoc paket od 33.000KM!
BHCluster

#850 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike

Post by BHCluster »

Zviz wrote:
BHCluster wrote:
I kad sve fino procitas opet temelji na dobroj volji i humanosti. Nista vise. Konstitucija je beton a ne neke tamo Svicarski marifetluci. I koliko mi je poznato Sirija to nikada nije potpisala, kao sto nije ni Qatar, Saudiska Arabija itd.
De procitaj opet samo ovaj put obrati paznju. Ne radi se o sirevima i marifetlucima nego o kljucnom pravnom dokumentu u definiranju koji je izbjeglica, njihova prava i zakonske obaveze drzava, a sad sto se neke drzave potpisnice se ne drze vec potpisanog to je druga prica. Ne znam kakve veze imaju ove drzave sto si ih nabrojao kada se citava prica svodu na dolazak izbjeglica u EU?
Post Reply