Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
uglavnomja

#826 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by uglavnomja »

Arteta wrote:D

Kazu da se o ukusima ne vrijedi raspravljati, ali kao muzicar je stvarno smijesan, ali isto tako je fakat dobar showman i zna zabaviti raju.
.

ako je showman to sto glumata filozofa :D haj nek bidne i to ...

ali dino je prije svega biznismen. trgovac, preprodavac, kupi (uzme :oops: ) nesto, malo prepravi i skupo proda ... a ni to ne moze svako.

i trgovina ide cistom ekonomskom racunicom, osim vec nabrojanih vina, piva, konjaka, alija, ...

dolazimo do ekonomskih dueta :
vesna zmijanac (valjda je ona, mrsko mi guglit) + ulazak na naros\dnjacko trziste
ivana + rvacko trziste
supermen zeljko + srpsko

a sta li je sa harijem duet'o :-) ne znam, a,li dzaba nije sigurno.

ps. sto ne zapadase cuskije sinoc :twisted: da oni autobusi odu ranije kucama :run:

ps. shvatam raju iz drugih mjesta kojima je koncert bio samo povod za dolazak, za provod, setnju, zezu ... :thumbup: i mi smo tako nekad tutnjali ferijalom :D jal' bg jal'zg, fol koncert
sarlo

#827 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by sarlo »

U_kost wrote:
sarlo wrote: Nije imao nijednog gosta. Ni u duetu. Izuzev onog malog.
Bend odlican, ali minimala. Nista veliki orkestar.
Sve pare njemu, kolegama ni marke.
Neka drugi umru u neimasitini.
Znaš ili pretpostavljaš?
Mozda ce ih darovati naknadno. Na lijepe oci.
Arteta

#828 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Arteta »

uglavnomja wrote:
Arteta wrote:D

Kazu da se o ukusima ne vrijedi raspravljati, ali kao muzicar je stvarno smijesan, ali isto tako je fakat dobar showman i zna zabaviti raju.
.

ako je showman to sto glumata filozofa :D haj nek bidne i to ...

ali dino je prije svega biznismen. trgovac, preprodavac, kupi (uzme :oops: ) nesto, malo prepravi i skupo proda ... a ni to ne moze svako.

i trgovina ide cistom ekonomskom racunicom, osim vec nabrojanih vina, piva, konjaka, alija, ...

dolazimo do ekonomskih dueta :
vesna zmijanac (valjda je ona, mrsko mi guglit) + ulazak na naros\dnjacko trziste
ivana + rvacko trziste
supermen zeljko + srpsko

a sta li je sa harijem duet'o :-) ne znam, a,li dzaba nije sigurno.

ps. sto ne zapadase cuskije sinoc :twisted: da oni autobusi odu ranije kucama :run:

ps. shvatam raju iz drugih mjesta kojima je koncert bio samo povod za dolazak, za provod, setnju, zezu ... :thumbup: i mi smo tako nekad tutnjali ferijalom :D jal' bg jal'zg, fol koncert
Ne znam kakav je trgovac jer ne znam koliko je dobar i koliko je mogao biti dobar.
ALi da je dobar showman, to svakako, ipak je privukao vise od 50k ljudi na koncert.
skupljac_zeljeza

#829 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by skupljac_zeljeza »

Uglavnom kada se sabere i sa lijeva i sa desna.... ne valja Dino. :mrgreen:

Image
das auto

#830 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by das auto »

Arteta wrote:DIno Merlin je plagijator i lopov, i to sto plagira pa na kraju sklopi u pjesmu bude kao pjesmica kakva se uci u osnovnoj skoli.
"Oprosticu joj sve, nisam ja Supermen" :lol: :facepalm:

Meni ne pada na pamaet da idem na takve koncerte, ali podrska onima koji idu na njih i podrska njemu sta organizuje koncert i to na Kosevu.

Uopste mi ne smeta ni to sto je plagijator, to je stvar njega i tih stranih autora, smetalo bi me da su autori iz BiH i vjerovatno bih bio bijesan na nadlezene organe sto ga strpaju u zatvor.

Ali, ali.
Ono sto mi smeta su davanje termina na Kosev za jeftine pare iako se zna da ce se ostetiti travnjak.
Koliko me sjecanje sluzi kada je One Direction gostovao u Brazilu na Palmeiras Areni, oni su na osnovu termina iskesirali dobru lovu, slagacu o kojoj se lovi radi, ali sigurno je oko milion eura.
Ne moze se Sarajevo porediti sa Sao Paulom, ali kod cijene je trebalo racunati troskove popravke travnjaka i troskove koje bi pretrpili sportski klubovi zbog neogiravanja tekmi plus dodatnu lovu da se nesto i zaradi.

Druga stvar sto me smeta je blokada Sarajeva, kao da se ne radi o glavnom gradu nego nekom gradicu u Istocnoj Bosni u brdima.

Treca stvar, ovakvim autorima kao sto je DIno Merlin treba uvesti neku vrstu poreza, pop kultura je dobra prilika da drzava nesto zaradi.
Ja bi mu dao dvije planine i tri jezera i cijeli Neum da samo zapjeva onu ,, vino toci u po noci umjesto tuge ,, i tako pljune SDA - u u lice.Ali to ocekivati od Dine je domen SF filmova.Prije ce Bora Corba prouciti bismallah.
Umjetnici i intelektualci moraju biti savjest drustva a korektiv i mora vladajucoj oligarhiji koja nas unistava materijlno i duhovno.Nasi politicari i nasi vjerski sluzbenici narodu obecavaju rajske vrtove na onom svijetu dok oni uzivaju sve blagodati ovozemaljske.Tifa i Davorin Popovic i Mirza Delibasici Izet Sarajlic i jos mnogi drugi su primjer kakav stav covjek i umjetnik u Sarajevu treba da ima u odnosu na novokomponovane demokrate.Zbog toga je Edo Majka dinu uporedio sa Thomsonom.
malamoja

#831 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by malamoja »

recimo da je sinoć zarađeno oko 1.000.000 km , ali ima tu dosta rashoda pa evo ovako:
.. troškovi Koševa u ta tri dana koliko je bio zauzet (recimo da jedna sala košta 10.000 km po noći i ti sad vidi koliko košta stadion za tri dana), ..troškovi plakatiranja i medija,
..troškovi ulaznica (70.000 x ?),
..troškovi obezbjeđenja i ostalih redara,
..troškovi razglasa ,
.. troškovi rasvjete
..troškovi muzičara, pratećih vokala,
..troškovi postavljanja bine
..troškovi ostali koji nisu pobrojani,
..... I NA KRAJU DA REKNEM svi su zaradili dnevnicu i pridonijeli zadovoljstvu mnogima i treba reći da DINO živi na plodovima svoga rada i da rijetko ko može okupiti toliko ljudi na Koševu,

Onaj ko to može shvatiti da je to Veliki plus za Sarajevo i BiH (reklama, događaj) a onaj ko ne može to shvatiti ko ga *ebe
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#833 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by KatarinaKosaca »

Arteta wrote:DIno Merlin je plagijator i lopov, i to sto plagira pa na kraju sklopi u pjesmu bude kao pjesmica kakva se uci u osnovnoj skoli.

Meni ne pada na pamaet da idem na takve koncerte, ali podrska onima koji idu na njih i podrska njemu sta organizuje koncert i to na Kosevu.

Uopste mi ne smeta ni to sto je plagijator, to je stvar njega i tih stranih autora, smetalo bi me da su autori iz BiH i vjerovatno bih bio bijesan na nadlezene organe sto ga strpaju u zatvor.
Čekaj, ne smata ti što je plagijator i lopov, ali ipak post počinješ sa tom konstatacijom :roll: Ko ima autorska prava na pjesmu koju je plagirao, neka ga tuži i gotova stvar.
Arteta wrote:Ono sto mi smeta su davanje termina na Kosev za jeftine pare iako se zna da ce se ostetiti travnjak.
Koliko me sjecanje sluzi kada je One Direction gostovao u Brazilu na Palmeiras Areni, oni su na osnovu termina iskesirali dobru lovu, slagacu o kojoj se lovi radi, ali sigurno je oko milion eura.
Ne moze se Sarajevo porediti sa Sao Paulom, ali kod cijene je trebalo racunati troskove popravke travnjaka i troskove koje bi pretrpili sportski klubovi zbog neogiravanja tekmi plus dodatnu lovu da se nesto i zaradi.

Druga stvar sto me smeta je blokada Sarajeva, kao da se ne radi o glavnom gradu nego nekom gradicu u Istocnoj Bosni u brdima.

Treca stvar, ovakvim autorima kao sto je DIno Merlin treba uvesti neku vrstu poreza, pop kultura je dobra prilika da drzava nesto zaradi.
To nije greška, sve i da je tako DM, nego onih koji daju stadion. Jednako kao i zakrčenje grada. Neće DM uređivati prilaz stadionu i cirkulaciju saobraćaja. Dakle, opet je do onih kojima plaćaš poreze, dakle, vlasti. Ako se zna da će biti koncert i ako se očekuje, a očekuje se rijeka ljudi, onda se planiraju i alternativni pravci saobraćaja. Meni, vidiš, smeta kad se političkim strankama daje džaba ili kako ti kažeš za "jeftine pare", jer to jeste od našeg pDV-a, a ovo je stvar organizatora i vlasnika stadiona. Slična je situacija bila u gradu kad je Đorđe Balašević imao koncert u Zetri, pa nije bilo tolikog plača što se ne može do Bolnice. Opet, ponavljam, fakturu za to treba ispostaviti nekom drugom. A, ako misliš da neće platiti porez na ovo, onda si zaista naivan. I on i bilo ko ko drži koncert, zvao se Dino Merlin ili Zorica Brunclik
U_kost

#834 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by U_kost »

sarlo wrote:
U_kost wrote:
sarlo wrote: Nije imao nijednog gosta. Ni u duetu. Izuzev onog malog.
Bend odlican, ali minimala. Nista veliki orkestar.
Sve pare njemu, kolegama ni marke.
Neka drugi umru u neimasitini.
Znaš ili pretpostavljaš?
Mozda ce ih darovati naknadno. Na lijepe oci.
Dakle pretpostavljaš, a iznosiš stav kao da te, u najmanju ruku, ED svaku noć poljubi u čelo prije spavanja.
statixx

#835 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by statixx »

Tobejarabi na boljim sam ceteresnicama i tevhidima bio.... :D

Usao sa 100 KM izasao sa 96 KM. Uvatila me nervoza, rek'o odo pitu s jogurtom smazat, kad ono nestalo... :(

To ti je kada zenama hoces da udovoljis. :D
das auto

#836 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by das auto »

SSP
ima pravo imati koncert bez alkohola. covjek je veliki vjernik i ne zeli zaradjivati na alkoholu.

kome se ide na koncerte razni acdc-ija, roling stonsova itd bujrum neka izvadi pasos i adios
[/quote]

Taj veliki vjernik je nekad davno govorio novinarima da sa rajom popije pola kafane pa pobjegne a da ne plati ceh . Takodje je rekao jednom novinaru ,, postim od iftara do ezana i onda popijem bocu wiskija. To tebi veliki vjernik. On se samo presalto onome ko vlada.Samo je presao iz crvenog dresa u zeleni. Sutra ce obuci zuti. Zavisi ko bude na vlasti.Ako je on ,,vjernik,, nisu svi ljudi na koncertu vjernici. Ko je on da zabrani na stadionu tocenje pive. Je si li ti uopste normalan.
Na koncertu u sekularnoj evropskoj drzavi jedan muzicar zabranjuje tocenje piva. :? Moze li Dino M da zabrani pivu na svom koncertu u Tuzli, Bihacu, Banja Luci, Capljini, Mostaru ...je li svjestan sa kako opsanim stvarima se igraju budale.
takodje on od pive ne moze zaraditi nista, taj novac pripada nekom drugom.
Last edited by das auto on 26/07/2015 14:27, edited 1 time in total.
SSP

#837 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by SSP »

das auto wrote:

Ali, ali.
Ono sto mi smeta su davanje termina na Kosev za jeftine pare iako se zna da ce se ostetiti travnjak.

Ja bi mu dao dvije planine i tri jezera i cijeli Neum da samo zapjeva onu ,, vino toci u po noci umjesto tuge ,, i tako pljune SDA - u u lice.Ali to ocekivati od Dine je domen SF filmova.Prije ce Bora Corba prouciti bismallah.
Umjetnici i intelektualci moraju biti savjest drustva a korektiv i mora vladajucoj oligarhiji koja nas unistava materijlno i duhovno.Nasi politicari i nasi vjerski sluzbenici narodu obecavaju rajske vrtove na onom svijetu dok oni uzivaju sve blagodati ovozemaljske.Tifa i Davorin Popovic i Mirza Delibasici Izet Sarajlic i jos mnogi drugi su primjer kakav stav covjek i umjetnik u Sarajevu treba da ima u odnosu na novokomponovane demokrate.Zbog toga je Edo Majka dinu uporedio sa Thomsonom.
:-)

Kome je stalo do alkohola i inekcija neka to slobodno koristi, ali tjerati nekoga drugog da na SVOM koncertu prodaje alkohol i drogu je licemjerno.

Sta ako covjek iz moralnih razloga ne zeli zaradjivati pare na alkoholu? Imal pravo na to?

I malo je smijesno ovo pljuvanje SDA. Kada nista ne urade pljuvate ih, zemaljski muzej itd. Kada nam omoguce ovakav koncert gdje 50 000 dusa dodje na Kosevo opet pljuvanje
HAVANA

#838 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by HAVANA »

skupljac_zeljeza wrote:Uglavnom kada se sabere i sa lijeva i sa desna.... ne valja Dino. :mrgreen:

Image

E svasta,zar ovaj nema pametnija posla. :-)
Ommadawn

#840 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Ommadawn »

zateznistub wrote:
Ommadawn wrote:
Imaš ti dokaze za to (osim Riste Đoge) da je pjevala dok je ovaj ubijao? Je li trčkarala za njim u Bijeljini i Zvorniku? Ako imaš dokaze, daj da vidimo.
Za ogrlicu sam čuo ali otkako je youtube, svašta se tamo može naći (primjerice, ja sam našao ubicu mog dede, snimljen taj isti dan kad ga je streljao) ali nigdje tog snimka.

Nisam ljubomoran na ničiji uspjeh, svako je krojač svoje sreće.

I nisam bio u Sarajevu za vrijeme rata. Bio sam u Banjaluci. Dolazim 1993 u Švedsku kad gle čuda, Dino Merlin pjeva.
A što šečeru ne dođe u Tuzlu,Zenicu ili Gluho bilo u Sarajevo i ostao da branis svoju zemlju?
Non stop iz posta u post, branis cecu a pljujes po merlinu...nije esto u ure s tobom a dedu ti zaklalo....pobogu
Bio sam dijete za ratovanje.
A i ne bih jer znam da bih ratovao za profitere. A gitaru volim više nego pušku - pogotovo kad sam vidio da i sa njom možeš ljude mlatiti.

Cecu ne branim nego samo kažem šta jeste a šta nije. Da si pažljivo čitao moje postove vidio bi da sam također napisao da joj se poserem na usta. Njena karijera je ista kao i Dinina - do rata prosječna a za vrijeme rata ogrne se plaštom patriotizma pa se smatra nacionalnom ikonom. Fuj!

I nije mi djed zaklan nego strijeljan. To je već razlika.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#841 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by mali_milojica »

Mozda mu je Coca-cola bila sponzor koncerta pa si mogao samo njihove proivode kupiti na koncertu.
Samo glasno razmisljam :roll:
Arteta

#842 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Arteta »

KatarinaKosaca wrote: Čekaj, ne smata ti što je plagijator i lopov, ali ipak post počinješ sa tom konstatacijom :roll: Ko ima autorska prava na pjesmu koju je plagirao, neka ga tuži i gotova stvar.
Kada ga posmatram kao muzicara kojeg bi ja trebao slusati, smeta me.
Ali kada ga posmatram kao gradjanina BiH, uopste me ne smeta jer ne krade gradjane BiH, to je vise stvar pravnog sistema drugih zemalja.

KatarinaKosaca wrote: To nije greška, sve i da je tako DM, nego onih koji daju stadion. Jednako kao i zakrčenje grada. Neće DM uređivati prilaz stadionu i cirkulaciju saobraćaja. Dakle, opet je do onih kojima plaćaš poreze, dakle, vlasti. Ako se zna da će biti koncert i ako se očekuje, a očekuje se rijeka ljudi, onda se planiraju i alternativni pravci saobraćaja. Meni, vidiš, smeta kad se političkim strankama daje džaba ili kako ti kažeš za "jeftine pare", jer to jeste od našeg pDV-a, a ovo je stvar organizatora i vlasnika stadiona. Slična je situacija bila u gradu kad je Đorđe Balašević imao koncert u Zetri, pa nije bilo tolikog plača što se ne može do Bolnice. Opet, ponavljam, fakturu za to treba ispostaviti nekom drugom. A, ako misliš da neće platiti porez na ovo, onda si zaista naivan. I on i bilo ko ko drži koncert, zvao se Dino Merlin ili Zorica Brunclik
Ovo troje sto sam naveo je nesto sto nema veze sa Dinom Merlinom, ovo je vise stvar politike i to su njihovi propusti.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#843 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by plain vanilla »

auuu :mrgreen:
skupljac_zeljeza

#844 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

HAVANA wrote:
E svasta,zar ovaj nema pametnija posla. :-)
Poenta je da se nije rodio ko je svima ugodio. Nekome je teško što je uopšte pjevao, nekome što nije bilo pive, nekome što nije bilo selama....
azurna_obala

#845 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by azurna_obala »

Image

sad Merlinu svi šalju neke poruke, te de ovo, de ono, nemoj tako, nemoj 'nako....

đe nam je ex reis Cerić....čekam još njegovu poruku
das auto

#846 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by das auto »

SSP
Kome je stalo do alkohola i inekcija neka to slobodno koristi, ali tjerati nekoga drugog da na SVOM koncertu prodaje alkohol i drogu je licemjerno.

Sta ako covjek iz moralnih razloga ne zeli zaradjivati pare na alkoholu? Imal pravo na to?

I malo je smijesno ovo pljuvanje SDA. Kada nista ne urade
pljuvate ih
, zemaljski muzej itd. Kada nam omoguce ovakav koncert gdje 50 000 dusa dodje na Kosevo opet pljuvanje

Sve mi je jasno.Selo moje malo ljepse od Pariza.
I sta velis SDA nam omogucila koncert. :twisted:
BAbo necu ja INEKCIJU to me sprica 8)
Last edited by das auto on 26/07/2015 14:35, edited 1 time in total.
sarlo

#847 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by sarlo »

Sva argumentacija kontra koncerta i Edina je ad hominem.
Ne valja koncert jer je Dino....sicardzija.
Ne valjaju mu pjesme....jer je pio a sad ne pije.
Pjesme Edina Merlina su poeticne. Trivijalni prelazi i poetske slike...
nije sreca para puna vreca...ne vjerujem ja u kipove, niti u takve kao ti tipove...sreća pa se spustila tama
zrela kao ašlama

su njegov izum i ne narusavaju osnovne poruke njegovih pjesama:
Ti nikad neces znati ljubav dati
kao sto je ona ocu mom
dala sve sto imala je
sve da sacuva dom
, ili
...kad čovjek voli ženu
šalje vojske da je traže
kad čovjek voli ženu
sam sebe vara, sam sebe laže

kad čovjek voli ženu
piše joj pjesme i čuva straže
kad čovjek voli ženu
na sve je spreman, osim da joj kaže
...
Pjesme su ljubavne i to je to. Tu je dobar, tu je odlican.
Napredovao je strasno i muzicki. Prije rata je pisao/plagirao pjesme za dva i po instrumenta. Produkcija katastrofa.
Sad pise pjesme za orkestar. Djoni osnovnu ideju. Produkcija cesto za 10.
Mislim da nije ni neki šoumen, ali je koncert bio odlican.
U_kost

#848 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by U_kost »

das auto wrote:SSP
ima pravo imati koncert bez alkohola. covjek je veliki vjernik i ne zeli zaradjivati na alkoholu.

kome se ide na koncerte razni acdc-ija, roling stonsova itd bujrum neka izvadi pasos i adios
Taj veliki vjernik je nekad davno govorio novinarima da sa rajom popije pola kafane pa pobjegne a da ne plati ceh . Takodje je rekao jednom novinaru ,, postim od iftara do ezana i onda popijem bocu wiskija. To tebi veliki vjernik. On se samo presalto onome ko vlada.Samo je presao iz crvenog dresa u zeleni. Sutra ce obuci zuti. Zavisi ko bude na vlasti.Ako je on ,,vjernik,, nisu svi ljudi na koncertu vjernici. Ko je on da zabrani na stadionu tocenje pive. Je si li ti uopste normalan.
Na koncertu u sekularnoj evropskoj drzavi jedan muzicar zabranjuje tocenje piva. :? Moze li Dino M da zabrani pivu na svom koncertu u Tuzli, Bihacu, Banja Luci, Capljini, Mostaru ...je li svjestan sa kako opsanim stvarima se igraju budale.
takodje on od pive ne moze zaraditi nista, taj novac pripada nekom drugom.
1. Daj link da svi pročitaju to što je napisano ili prestani lagati!
2. Ponuda bilo čega je pravo organizatora i ko si ti da dovodiš to u pitanje?
Last edited by U_kost on 26/07/2015 14:38, edited 1 time in total.
Ljakan

#849 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Ljakan »

Sto se sline tice najbolje nek svako svoje misljenje zadrzi za svoju Havliju i ne smara druge koji isto ne misle.
ramin :lol:
skupljac_zeljeza

#850 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Jedna od najvećih bh. muzičkih zvijezda Dino Merlin održao je večeras veliki solistički koncert na sarajevskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu. Četvrti put u karijeri (nakon 2000, 2004. i 2008. godine) Dino je napunio naš najveći stadion. Time je postao jedini umjetnik kojem je to pošlo za rukom.

http://www.oslobodjenje.ba/opusteno/muz ... -atmosferu
Post Reply