Wilhelm Reich
Mislim da bi te zanimalo
Nekako mi pade na pamet njegova orgonska energija citajuce ove prepiske sa neutrinima.Dozer wrote:Znam za njega i sta je radio i zagovarao, kao i pokusavao dokazati (psiga, energija, seksualne slobode, bla, bla)... ali, kakve to veze ima s ovim...?
Tako da...joint union wrote:Nekako mi pade na pamet njegova orgonska energija citajuce ove prepiske sa neutrinima.Dozer wrote:Znam za njega i sta je radio i zagovarao, kao i pokusavao dokazati (psiga, energija, seksualne slobode, bla, bla)... ali, kakve to veze ima s ovim...?
Ako pitas kakve veze ima sa temom, po meni, sve zivo oko covjeka ima veze sa njom.
Isto tako, imao je i on nekakvih iskustava sa NLO-ima, pa i to moze biti veza.
Stoji to, no koji to naucnik nije "razbacan", realnoDozer wrote:Tako da...joint union wrote:Nekako mi pade na pamet njegova orgonska energija citajuce ove prepiske sa neutrinima.Dozer wrote:Znam za njega i sta je radio i zagovarao, kao i pokusavao dokazati (psiga, energija, seksualne slobode, bla, bla)... ali, kakve to veze ima s ovim...?
Ako pitas kakve veze ima sa temom, po meni, sve zivo oko covjeka ima veze sa njom.
Isto tako, imao je i on nekakvih iskustava sa NLO-ima, pa i to moze biti veza.
Mada, on je bio pomalo "razbacan". Skakao je na sve i svasta, a nista nije uspio dotjerati do kraja, pa mi je nekako, malo...khm...
dozeru, čime se baviš u svoje vrijeme? Koja ti je profesija?Dozer wrote:Kao i masa drugih koji pocnu pricati o stvarima za koje "zvanicna" nauka ima drugaciji stav
ma pitam te onako, ko čovjeka.Dozer wrote:Ne kontam kakve veze to ima s bilo cim?
Nisam ufolog, ni astrofizicar, ni fizicar, ako je to poenta...? Ali, recimo da imam fax i po zavrsen, ako ti sta znaci.
Vala i one patke što sam ih spominjao znaju da je Kolumbo neđe drpio kartu prije nego se otisnuo na pučinu.joint union wrote:Ima onaj Erik Crveni, cini mi se, samo ne znam je li bas dokazano.sumirprimus wrote:pa dobro valjda je dokazano da su vikinzi plovili do obala sjeverne amerike...
dakle davno prije krisa i kompanije..pa i pirije...
No ovdje imas kartu Juzne Amerike, jedino ako su sve obisli, vratili se i kartirali...
Znači ovako izgledaš ...Dozer wrote:Profesija po papirima mi je ekonomija i IT. Ako ti sta znaci...

Ma, nemoj se ti meni mLogo razocarIvat, organizovace cika Doza vec neko prizivanjepiupiu wrote:Pa, stvaaaaaarno, Dozeru, umjesto da smo se do sada organizovali na nekoj poljani da prizivamo vanzemaljce, ovdje se samo palamudi. RazoĆaraTa sam.
karika ili rodjaci, ne kontam?joint union wrote:Sta je sa ovim Homo Naledi iz Juzne Afrike? Karika ili rodjaci?