BiH - Belgija 03-09-15

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
dezurni_ucenik

#826 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by dezurni_ucenik »

Da se ovom prilikom zahvalim Safetu Susicu na historijskim pobjedama protiv Izraela i Kipra.
Baltazar_khan

#827 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Baltazar_khan »

šta je dušmani :gunjastajl:

Image
noiserr

#828 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by noiserr »

funeral blues wrote:
todd_smith wrote:Spahic
Ibisevic
Mujdza
Medunjanin

Igraci koje ne treba vise zvati i ne doprinose nesto znacajno ovoj ekipi

A opet su igraci koji se non stop guraju u prvih 11
Proci ce jos puno vremena dok budemo imali beka sa Mujdzinom inteligencijom i centarsutom.
Mujdzu da nisu povrede zeznule, kakav je on igrac mogao biti. Danasnji gol je odlican primjer toga o cemu govoris.
todd_smith

#829 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by todd_smith »

funeral blues wrote:
Ibisevic
Mujdza
Medunjanin

Proci ce jos puno vremena dok budemo imali beka sa Mujdzinom inteligencijom i centarsutom.
lik vise ne igra zbog povreda nego sto igra, jebi ga, ne moze se u reprezentaciji vracati u formu za Frajburg
LSD

#830 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by LSD »

1946--1987 wrote:Hoce li nas odvesti mesa na prvenstvo ? :D
Kad nas neko odvede onda ga mozemo porediti sa Papetom, do tad mirni budite :D

Sto se igraca tice, zadnja linija da te bog sacuva
Inace, 80% ekipe nam je van forme, limitirani i sa takvim rosterom se nemamo cemu nadati.
mi smo na SP otišli uprkos Safetovom neznanju, a ne njegovom zaslugom :mrgreen: zahvaljujuci šutu Izeta i golu Vedada....i tada je cinio sve, da nas odvoji od SP....sreca pa su igraci, drugacije mislili :thumbup:
mirzadelibasic

#831 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by mirzadelibasic »

LSD wrote:
mirzadelibasic wrote:Podmladak ekipe pod hitno. Početi uvoditi nove mlade igrače koji mogu nešto pokazati i upravo im reprezentacija može biti odskočna daska u karijeri. Nekolicina igrača je uspjelo dokazivajuci se u reprezentativnom dresu, pa onda pružiti priliku i našim mladim igračima da se dokazuju.
A kojim mladim :?
misliš onim što neki dan na koševu izgubiše od strašnog Kazahstana :?:
Bosna izgubi od Kipra. Znači li to da je Kipar jači i bolji od nas ?
Pošto ova generacija neće igrati narednih 10 godina, onda je bolje da što prije podmladimo ekipu. Valjda imaju skaute koji prate mlade i potencijalne reprezentativce i onda ih gurati u vatru.
Ja mislim da trenutno ima par igrača koji mogu biti pozvani: Hodzic, Bajić, Subic, Modic i pružiti im priliku neka odigraju koju utakmicu. Možda se neki i baš dobro pokažu, kao sto je to bio slučaj i sa Besicem.
1946--1987

#832 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by 1946--1987 »

LSD wrote:

Inace, 80% ekipe nam je van forme, limitirani i sa takvim rosterom se nemamo cemu nadati.
mi smo na SP otišli uprkos Safetovom neznanju, a ne njegovom zaslugom :mrgreen: zahvaljujuci šutu Izeta i golu Vedada....i tada je cinio sve, da nas odvoji od SP....sreca pa su igraci, drugacije mislili :thumbup:
to je to :D
DaysleepeR

#833 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by DaysleepeR »

brate loše

mlaki smo bili u duelima, neprecizni u pas igri, u prvom poluvremenu nismo lopte mogli spustiti, mlaki pasovi, daleko stajali od njih, mi kad izvodimo aut nemamo kome baciti, oni markirali sve.

dalje repka opet taoc Spahića, on igra dok ne odustane iako svi vide da ne može, ne smije ga selektor zamijeniti.

treće, taman smo počeli igrati u drugom, probili Lulić i Seo lijevu stranu, Meša izbaci Seu, ostavi mrtvog Lulića koji se ne vraća i ofanzivno krilo koje se moralo vraćati da pokriva rupe, i eto penala i kraja našoj inicijativi

Begovićev drugi gol, imali smo barem tri dobre šanse u drugom, Curtois briljirao

suđenje katastrofa

nemamo klupu, nemamo vizionara koji će ući u 65-oj i napraviti inicijativu

Džeko odličan ali predaleko od gola, Pjanić uštopan, plus nema s kim da igra, Medunjanin mrtav, Lulić mrtav, Bešić spor i van forme, Višća i Mujdža ekstra
ultima_palabra

#834 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by ultima_palabra »

Samo ne znam kako se niko nije ni nasalio da ga predlozi za trenera Sarajeva, a mijenjate trenere svaka 3 mjeseca :D

Mislim, priziva se Faruk koji se ne sjeca kad je nekog trenirao, a najveceg i najuspjesnijeg selektora niko ni da pomene u tom kontekstu... mora da ima neka kvaka :?
funeral blues

#835 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by funeral blues »

noiserr wrote:
funeral blues wrote:
Ibisevic
Mujdza
Medunjanin

Mujdzu da nisu povrede zeznule, kakav je on igrac mogao biti. Danasnji gol je odlican primjer toga o cemu govoris.
Sjecam se kako je pravio haos Francuzima dok ga čini mi se Evra nije maksuz srezao po nogama. Čovjek se nije vise nikada oporavio.
funeral blues

#836 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by funeral blues »

todd_smith wrote:
funeral blues wrote:
Ibisevic
Mujdza
Medunjanin

lik vise ne igra zbog povreda nego sto igra, jebi ga, ne moze se u reprezentaciji vracati u formu za Frajburg
Jbg kad nemamo boljeg.
Capajebo

#837 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Capajebo »

funeral blues wrote: Sjecam se kako je pravio haos Francuzima dok ga čini mi se Evra nije maksuz srezao po nogama. Čovjek se nije vise nikada oporavio.
Maluda mater jebo svoju :angry:
oridjidji

#838 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by oridjidji »

I Pape nas odvede nakon jednih prosutih kvalifikacija. Zato nas je u ovim prodo za male pare. :)

Belgija je bila bolji tim. Bazdarevicu se nema sta zamjeriti. Igracima se moze zamjeriti jedino sto su izgubili. Igra je jedino u prvom poluvremenu bila losa. U drugom su imali zelju, ali nije islo. Prilika da se izjednaci na 2-2 je bilo, ali bogme i da oni daju koji gol vise. Na kraju sasjekao nas je penal i dalje su nasi reprezentativci trcali, uklizavali, pokusali igrati bolje.

Jedino sto mi se nije svidjelo to sto nijednu priliku da postignemo go iz kornera nismo iskoristili, niti jedan prekid. Taj segment igre definitivno moramo da popravimo.
MOSALJOZE

#839 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by MOSALJOZE »

Cijenim ja sto nas je odveo na SP,ali samo slijepac može reći kako Pape nije glavni krivac za neuspjeh u ovim kvalifikacijama.
Baltazar_khan

#840 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Baltazar_khan »

pa pape je napravio izmjenu u pravom trenutku uvođenjem izeta, ovaj mu je vratio golom. odlika velikih trenera je ta da znaju kad treba napraviti izmjenu 8-)

nas pape odvede na svjetsko preko vhs kaseta i video rekordera, a ovaj ublehaš sa modernom opremom i projektorom visoke rezolucije nije u stanju da analizira igru belgije kako treba. neka pogleda koju utakmicu reprezentacije islanda i neka vidi kako se igra defanzivno :oops:
oridjidji

#841 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by oridjidji »

DaysleepeR wrote:brate loše

mlaki smo bili u duelima, neprecizni u pas igri, u prvom poluvremenu nismo lopte mogli spustiti, mlaki pasovi, daleko stajali od njih, mi kad izvodimo aut nemamo kome baciti, oni markirali sve.

dalje repka opet taoc Spahića, on igra dok ne odustane iako svi vide da ne može, ne smije ga selektor zamijeniti.

treće, taman smo počeli igrati u drugom, probili Lulić i Seo lijevu stranu, Meša izbaci Seu, ostavi mrtvog Lulića koji se ne vraća i ofanzivno krilo koje se moralo vraćati da pokriva rupe, i eto penala i kraja našoj inicijativi

Begovićev drugi gol, imali smo barem tri dobre šanse u drugom, Curtois briljirao

suđenje katastrofa

nemamo klupu, nemamo vizionara koji će ući u 65-oj i napraviti inicijativu

Džeko odličan ali predaleko od gola, Pjanić uštopan, plus nema s kim da igra, Medunjanin mrtav, Lulić mrtav, Bešić spor i van forme, Višća i Mujdža ekstra
Ovo je Bazdareviceva greska bila, ali upravo zbog te rupe koju je Lula pravio, mozda nije htio riskirati da mu Sejo dobije crveni. Trebace mu on opet. Bolje da je Meduljanina ili Lulu izbacio vani. Obojica su imali amplitude u igri.
funeral blues

#842 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by funeral blues »

Capajebo wrote:
funeral blues wrote: Sjecam se kako je pravio haos Francuzima dok ga čini mi se Evra nije maksuz srezao po nogama. Čovjek se nije vise nikada oporavio.
Maluda mater jebo svoju :angry:
Jest jest..znam da je neki mesar namjenski.. :|
Logovan

#843 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Logovan »

Ovu utakmicu smo morali bolje odigrati. Greška Baždarevića je što smo igrali previše povučeno. Dopuštali smo Belgijancima da drže loptu u svom posjedu.
Zašto je Vranješ igrao ispred Bičakčića? :? Zašto Vrančić ni minute nije dobio? :-)
Kakav je kreten ispao Šunjić jebo on sebe. Ne mogu da vjerujem da je na onakav način napravio penal, frajer je baš ispao glup, naivan. Jebo te život ne možeš onako reagovati. Gol Džeke :thumbup: Majstorski ga je zabio.

Baždarević je trebao poslati pozive Medunjaninu i Pjaniću. :oops: Nije ih trebao zanemariti. :oops:

Nama u reprezentaciji treba svježe krvi, a zahvaliti se potrošenim igračima i tarabama, a ima ih vala pun klinac.
DaysleepeR

#844 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by DaysleepeR »

Logovan wrote:Ovu utakmicu smo morali bolje odigrati. Greška Baždarevića je što smo igrali previše povučeno. Dopuštali smo Belgijancima da drže loptu u svom posjedu.
Zašto je Vranješ igrao ispred Bičakčića? :? Zašto Vrančić ni minute nije dobio? :-)
Kakav je kreten ispao Šunjić jebo on sebe. Ne mogu da vjerujem da je na onakav način napravio penal, frajer je baš ispao glup, naivan. Jebo te život ne možeš onako reagovati. Gol Džeke :thumbup: Majstorski ga je zabio.

Baždarević je trebao poslati pozive Medunjaninu i Pjaniću. :oops: Nije ih trebao zanemariti. :oops:

Nama u reprezentaciji treba svježe krvi, a zahvaliti se potrošenim igračima i tarabama, a ima ih vala pun klinac.
Vranješ je napravio penal a Šunjić dobio žuti zbog prigovora
poostar

#845 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by poostar »

Baltazar_khan wrote:pa pape je napravio izmjenu u pravom trenutku uvođenjem izeta, ovaj mu je vratio golom. odlika velikih trenera je ta da znaju kad treba napraviti izmjenu 8-)

nas pape odvede na svjetsko preko vhs kaseta i video rekordera, a ovaj ublehaš sa modernom opremom i projektorom visoke rezolucije nije u stanju da analizira igru belgije kako treba. neka pogleda koju utakmicu reprezentacije islanda i neka vidi kako se igra defanzivno :oops:
jah.jer su nas papine kasete odvele na svaku smotru od 2009 pa do brazila a ne slucajni gol hajrovica u slovackoj...de ne seri...

ps. 0-4-1 4:5...jebu ga kasete
Last edited by poostar on 04/09/2015 00:25, edited 1 time in total.
ganjeta

#846 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by ganjeta »

Kad je Šunjić napravio penal?

:zoka:
MOSALJOZE

#847 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by MOSALJOZE »

Baltazar_khan wrote:pa pape je napravio izmjenu u pravom trenutku uvođenjem izeta, ovaj mu je vratio golom. odlika velikih trenera je ta da znaju kad treba napraviti izmjenu 8-)

Do sada sam sumnjao sada je potvrdjeno,nama je vaznije jel plavi ili bordo.
Zaključak:PAPE svaka cast za plasman na SP,usrao si pocetak kvalifikacija.
1946--1987

#848 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by 1946--1987 »

ultima_palabra wrote:

Samo ne znam kako se niko nije ni nasalio da ga predlozi za trenera Sarajeva, a mijenjate trenere svaka 3 mjeseca :D

Mislim, priziva se Faruk koji se ne sjeca kad je nekog trenirao, a najveceg i najuspjesnijeg selektora niko ni da pomene u tom kontekstu... mora da ima neka kvaka :?
nemamo mi tih novaca :D
Capajebo

#849 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Capajebo »

Da se Cimirot nije povrijedio, imam osjecaj da je on mog'o igrat veceras na mjestu Medunjanina :D
Logovan

#850 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Logovan »

DaysleepeR wrote: Vranješ je napravio penal a Šunjić dobio žuti zbog prigovora
Pardon, zamijenio sam njih dvojicu.
Locked