A pritom te zaboli tuki.madner wrote:Tako i ja cesto odem na minhen-x i bacim koju.
Novi rat
- Gojeni H
#826 Re: Novi rat
- madner
#827 Re: Novi rat
Apsolutno, apsolutno.Gojeni H wrote:A pritom te zaboli tuki.madner wrote:Tako i ja cesto odem na minhen-x i bacim koju.
- Opetja033
#828 Re: Novi rat
Allaha ti jel' to navijas za Sarajevo?Mister Yes wrote:Ovi što prizivaju rat su redom željovci garant. Skontali i oni da bordo tim osvaja sljedećih 10 titula pa vele bolje rat nego to![]()
-
sumirprimus
#829 Re: Novi rat
krcenje dobija sasvim novo znacenje na ovoj temi, vezano za naka spominjanja bolova... 
- madner
#830 Re: Novi rat
Muhahahahahaha.Opetja033 wrote:Allaha ti jel' to navijas za Sarajevo?Mister Yes wrote:Ovi što prizivaju rat su redom željovci garant. Skontali i oni da bordo tim osvaja sljedećih 10 titula pa vele bolje rat nego to![]()
-
sumirprimus
#831 Re: Novi rat
Opetja033 wrote:Allaha ti jel' to navijas za Sarajevo?Mister Yes wrote:Ovi što prizivaju rat su redom željovci garant. Skontali i oni da bordo tim osvaja sljedećih 10 titula pa vele bolje rat nego to![]()
- Mister Yes
#832 Re: Novi rat
Allaha mi. Sezonska Zapad.Opetja033 wrote:Allaha ti jel' to navijas za Sarajevo?Mister Yes wrote:Ovi što prizivaju rat su redom željovci garant. Skontali i oni da bordo tim osvaja sljedećih 10 titula pa vele bolje rat nego to![]()
-
sumirprimus
#833 Re: Novi rat
kolaborator... 
- Opetja033
#834 Re: Novi rat
Jos ista tribina
Odoh se raniti................................
- Gojeni H
#835 Re: Novi rat
Isto kao i prvirzenost jednom od 2 sarajevska kluba.sumirprimus wrote:krcenje dobija sasvim novo znacenje na ovoj temi, vezano za naka spominjanja bolova...
Ti, pitar? Ne znas se borit'.
-
daddy-kool
#837 Re: Novi rat
Opetja033 wrote:Jos ista tribina![]()
- Opetja033
#838 Re: Novi rat
Vazda sve preko nasih ledja bude. K'o da gledam opet ce nas zapasti tesko breme i vrlo odgovoran zadatak da istinu o Bosni sirimo po citavom dunjaluku.
sa Turkish Airlinesom (da malo promovisem sponzore)
sa Turkish Airlinesom (da malo promovisem sponzore)
-
ULTRAK
#839 Re: Novi rat
Jeste li zauzeli trebevic dok sam bi oodsutan? I jeste li postavili artilijeriju gore? 
https://www.youtube.com/watch?v=wtmBvwu8BxQ
Sarajevo ,Rogatica,Visegrad, Vlasenica...
https://www.youtube.com/watch?v=wtmBvwu8BxQ
- dječak sa šibicama
#840 Re: Novi rat
Jel izasao general Hatic na vrh Trebevica, ili se jos ceka naredba?
-
ULTRAK
#841 Re: Novi rat
Kakvi su ovo partizani ; pricaju engleski?pici wrote:
neretva ce ovih dana bit grobnica partizana...IIIIJJHHAAAAAAAA![]()
- Mister Yes
#842 Re: Novi rat
Hajde dobro, evo, ako će ti lakše biti, da ti kažem da sam 30+ godina bio na istoku. Na zapad sam prešao tek prije par godina. Nisam više mogao podnjeti tu negativnost na istoku. Svi pametuju, svi sve znaju, kritikuju naše igrače čitavu utakmicu. Pa onda "instrukcije" tipa "prva, druga"Opetja033 wrote:Jos ista tribina![]()
Otkako sam na zapadu uživam puno puno više.
-
VCorp
#843 Re: Novi rat
Predlazem sveopćoj populaciji forumaša da ove trollove koji pričaju kako bi bježali i zabijaju glavu u pijesak dok ne vide šta im se radi pred nosom nazivamo NOJEVI. Oni nisu shvatili poentu teme koja nema nikakve veze s huškanjem na rat već etničkim jedinstvom Bosnjaka i hipoetetickim planovima o spasavanju njhovih glava, familija,prijatelja, kuća i gradova. Svima idu na živce huskaci na rat, prvom meni koji sam bio u njemu ali vi i dalje ne želite sagledati širu sliku umjesto da poslušate koji savjet koji vam može spasiti glavu. Samo mi živite u magli, nisam ništa drukčiji bio od vas, volio sam i volim i danas sve ljude iz bivše nam države ali za razliku od ovih wannabe hipster neoliberalista platio sam cijenu kao i na hiljade i hiljade mojih sunarodnjaka.
Govorite da bi bjezali ? Imao sam priliku, nije mi žao što sam bio i ostao. Meni ne treba vaša zahvalnost ali da imalo poštujete ljude zbog koji ste vi danas živi a oni mrtvi i invalidi ne bi tu pisali takve stvari. Možda jeste pametni što bi otišli ali to ne briše činjenicu da bi ostavili sve što je vaše na cijedilu kao što ne briše ni činjenicu da ste kukavice. Znam da će se sad javiti horde onih koji će to opravdavati ali to je istina, to je činjenica. Ljudi se vraćali od Amerike do Njemačke da pomažu Bosni a vi tu pričate kako su svi budale i da bi otišli. Idite ali onda nemojte ni pametovati o ratu
Govorite da bi bjezali ? Imao sam priliku, nije mi žao što sam bio i ostao. Meni ne treba vaša zahvalnost ali da imalo poštujete ljude zbog koji ste vi danas živi a oni mrtvi i invalidi ne bi tu pisali takve stvari. Možda jeste pametni što bi otišli ali to ne briše činjenicu da bi ostavili sve što je vaše na cijedilu kao što ne briše ni činjenicu da ste kukavice. Znam da će se sad javiti horde onih koji će to opravdavati ali to je istina, to je činjenica. Ljudi se vraćali od Amerike do Njemačke da pomažu Bosni a vi tu pričate kako su svi budale i da bi otišli. Idite ali onda nemojte ni pametovati o ratu
-
baxul
#844 Re: Novi rat
ULTRAK wrote:Jeste li zauzeli trebevic dok sam bi oodsutan? I jeste li postavili artilijeriju gore?

-
moke_31
#845 Re: Novi rat
Svaka čast na postu, jedan od najboljih koje sam ikad pročitao na ovom forumu!VCorp wrote:Predlazem sveopćoj populaciji forumaša da ove trollove koji pričaju kako bi bježali i zabijaju glavu u pijesak dok ne vide šta im se radi pred nosom nazivamo NOJEVI. Oni nisu shvatili poentu teme koja nema nikakve veze s huškanjem na rat već etničkim jedinstvom Bosnjaka i hipoetetickim planovima o spasavanju njhovih glava, familija,prijatelja, kuća i gradova. Svima idu na živce huskaci na rat, prvom meni koji sam bio u njemu ali vi i dalje ne želite sagledati širu sliku umjesto da poslušate koji savjet koji vam može spasiti glavu. Samo mi živite u magli, nisam ništa drukčiji bio od vas, volio sam i volim i danas sve ljude iz bivše nam države ali za razliku od ovih wannabe hipster neoliberalista platio sam cijenu kao i na hiljade i hiljade mojih sunarodnjaka.
- seorusilac
#846 Re: Novi rat
VCorp wrote:Predlazem sveopćoj populaciji forumaša da ove trollove koji pričaju kako bi bježali i zabijaju glavu u pijesak dok ne vide šta im se radi pred nosom nazivamo NOJEVI. Oni nisu shvatili poentu teme koja nema nikakve veze s huškanjem na rat već etničkim jedinstvom Bosnjaka i hipoetetickim planovima o spasavanju njhovih glava, familija,prijatelja, kuća i gradova. Svima idu na živce huskaci na rat, prvom meni koji sam bio u njemu ali vi i dalje ne želite sagledati širu sliku umjesto da poslušate koji savjet koji vam može spasiti glavu. Samo mi živite u magli, nisam ništa drukčiji bio od vas, volio sam i volim i danas sve ljude iz bivše nam države ali za razliku od ovih wannabe hipster neoliberalista platio sam cijenu kao i na hiljade i hiljade mojih sunarodnjaka.
Najgore sto ce ti isti voditi drzavu ako dodje do rata, upravo ti zabari ce navuci odijelo i neprestano pametovati o patriotizmu.
-
howdy
#847 Re: Novi rat
Gojeni H wrote:Djesi komicar. Kaze li se podjahkad sta smijesno?howdy wrote:ne bi bilo lose da ovi forumski komandosi ograde ono sto oslobode u narednom ratu.....
i opet, djeste borci.....
oslobodil se sta?
![]()
![]()
![]()
![]()
i jos 3
![]()
![]()
ne ratuje se od 8 sati ujutro borac.....
evo da ne bude da nije smijesno
dobro smo mi zivi ostali.....
Last edited by howdy on 07/07/2015 11:39, edited 1 time in total.
-
ULTRAK
#848 Re: Novi rat
https://www.youtube.com/watch?v=U9W6e2Dby3o
Previse je kvazi Partizana medju Bosnjacima. Malo vasih djedova je bilo na pravoj strani nazalost. Kakvi djedovi takvi i unuci.
Previse je kvazi Partizana medju Bosnjacima. Malo vasih djedova je bilo na pravoj strani nazalost. Kakvi djedovi takvi i unuci.
Last edited by ULTRAK on 07/07/2015 11:42, edited 3 times in total.
- Opetja033
#849 Re: Novi rat
VCorp wrote:Predlazem sveopćoj populaciji forumaša da ove trollove koji pričaju kako bi bježali i zabijaju glavu u pijesak dok ne vide šta im se radi pred nosom nazivamo NOJEVI. Oni nisu shvatili poentu teme koja nema nikakve veze s huškanjem na rat već etničkim jedinstvom Bosnjaka i hipoetetickim planovima o spasavanju njhovih glava, familija,prijatelja, kuća i gradova. Svima idu na živce huskaci na rat, prvom meni koji sam bio u njemu ali vi i dalje ne želite sagledati širu sliku umjesto da poslušate koji savjet koji vam može spasiti glavu. Samo mi živite u magli, nisam ništa drukčiji bio od vas, volio sam i volim i danas sve ljude iz bivše nam države ali za razliku od ovih wannabe hipster neoliberalista platio sam cijenu kao i na hiljade i hiljade mojih sunarodnjaka.
-
krater
#850 Re: Novi rat
moke_31 wrote:Svaka čast na postu, jedan od najboljih koje sam ikad pročitao na ovom forumu!VCorp wrote:Predlazem sveopćoj populaciji forumaša da ove trollove koji pričaju kako bi bježali i zabijaju glavu u pijesak dok ne vide šta im se radi pred nosom nazivamo NOJEVI. Oni nisu shvatili poentu teme koja nema nikakve veze s huškanjem na rat već etničkim jedinstvom Bosnjaka i hipoetetickim planovima o spasavanju njhovih glava, familija,prijatelja, kuća i gradova. Svima idu na živce huskaci na rat, prvom meni koji sam bio u njemu ali vi i dalje ne želite sagledati širu sliku umjesto da poslušate koji savjet koji vam može spasiti glavu. Samo mi živite u magli, nisam ništa drukčiji bio od vas, volio sam i volim i danas sve ljude iz bivše nam države ali za razliku od ovih wannabe hipster neoliberalista platio sam cijenu kao i na hiljade i hiljade mojih sunarodnjaka.
Govorite da bi bjezali ? Imao sam priliku, nije mi žao što sam bio i ostao. Meni ne treba vaša zahvalnost ali da imalo poštujete ljude zbog koji ste vi danas živi a oni mrtvi i invalidi ne bi tu pisali takve stvari. Možda jeste pametni što bi otišli ali to ne briše činjenicu da bi ostavili sve što je vaše na cijedilu kao što ne briše ni činjenicu da ste kukavice. Znam da će se sad javiti horde onih koji će to opravdavati ali to je istina, to je činjenica. Ljudi se vraćali od Amerike do Njemačke da pomažu Bosni a vi tu pričate kako su svi budale i da bi otišli. Idite ali onda nemojte ni pametovati o ratu![]()