Pa treba da nam smeta. Ona se nanosala bundi i zlata koje je njen zagondžija njoj donosio dok je ubijao ljude na ovim prostorima. Svoju karijeru je izgradila na istim tim otetim zlatom i sad treba da se pravim da mi ne smeta. Smeta mi i te kako.dulekrele wrote:A sto bi mi sisulja smetala ? pa nije mi ona resetala iznad glave 4 godine vec ovo govno od mice, koji je btw. bio konobar prije rata pa ga ja nisam ni zaposlio kao konobara.
Farma šest
Moderator: _BataZiv_0809
- cpu_fan
#826 Re: Farma šest
-
Perla7419
#828 Re: Farma šest
Stanija se uvrijedila sto je opet sluga. Aman koliko se ljudi ljute kada su sluge kao da ce na vjesala. Nesto sam vidjela u pregledu kako Zorica "pocasti" Bojanu nekim uvredama, a sta je tome prethodilo? Ako neko zna neka napise. A juce rece da ih sve voli. Ako se onako obraca ljudima koje volis
.....jadna si ti! Citava noc je valjda bila prilicno turbulentna, ali jedino dobro je sto je cuko izasao
. A sto se tice brata od Jelene on je meni isti Stanijin brat, imaju istu pricu, ne znaju jesu li dosli ili posli. A Jelena mi je definitivno nejasna. Jos sinoc kad sam cula da im je majka toliko bolesna, a ova kao akademski gradjanin se zaputila na farmu???? Nepojmljivo, bar za mene.
- soccerfan88
#829 Re: Farma šest
Ko je sluga jos sa Stanom? A Zorka napada Bojanu zato sto se sprijateljila od prvog minuta sa Micom, a ona njega ne mirise plaho!Perla7419 wrote:Stanija se uvrijedila sto je opet sluga. Aman koliko se ljudi ljute kada su sluge kao da ce na vjesala. Nesto sam vidjela u pregledu kako Zorica "pocasti" Bojanu nekim uvredama, a sta je tome prethodilo? Ako neko zna neka napise. A juce rece da ih sve voli. Ako se onako obraca ljudima koje volis.....jadna si ti! Citava noc je valjda bila prilicno turbulentna, ali jedino dobro je sto je cuko izasao
. A sto se tice brata od Jelene on je meni isti Stanijin brat, imaju istu pricu, ne znaju jesu li dosli ili posli. A Jelena mi je definitivno nejasna. Jos sinoc kad sam cula da im je majka toliko bolesna, a ova kao akademski gradjanin se zaputila na farmu???? Nepojmljivo, bar za mene.
-
Ras Al Ghul
#830 Re: Farma šest
Šta kaže Kristijan za Lepimira, onaj gmaz Mister Proper

-
Perla7419
#831 Re: Farma šest
Sa Stanom je Aca sluga, Tamarina beba i Jelenin decko.soccerfan88 wrote:Ko je sluga jos sa Stanom? A Zorka napada Bojanu zato sto se sprijateljila od prvog minuta sa Micom, a ona njega ne mirise plaho!Perla7419 wrote:Stanija se uvrijedila sto je opet sluga. Aman koliko se ljudi ljute kada su sluge kao da ce na vjesala. Nesto sam vidjela u pregledu kako Zorica "pocasti" Bojanu nekim uvredama, a sta je tome prethodilo? Ako neko zna neka napise. A juce rece da ih sve voli. Ako se onako obraca ljudima koje volis.....jadna si ti! Citava noc je valjda bila prilicno turbulentna, ali jedino dobro je sto je cuko izasao
![]()
- soccerfan88
#832 Re: Farma šest
Vidjeh sad! Hvala!Perla7419 wrote:Sa Stanom je Aca sluga, Tamarina beba i Jelenin decko.soccerfan88 wrote:Ko je sluga jos sa Stanom? A Zorka napada Bojanu zato sto se sprijateljila od prvog minuta sa Micom, a ona njega ne mirise plaho!Perla7419 wrote:Stanija se uvrijedila sto je opet sluga. Aman koliko se ljudi ljute kada su sluge kao da ce na vjesala. Nesto sam vidjela u pregledu kako Zorica "pocasti" Bojanu nekim uvredama, a sta je tome prethodilo? Ako neko zna neka napise. A juce rece da ih sve voli. Ako se onako obraca ljudima koje volis.....jadna si ti! Citava noc je valjda bila prilicno turbulentna, ali jedino dobro je sto je cuko izasao
![]()
- trambusek88
#833 Re: Farma šest
+što je saznala da je Bojana rekla da je Ali njena pudla, kad su bila pitanja gledalaca.soccerfan88 wrote:Ko je sluga jos sa Stanom? A Zorka napada Bojanu zato sto se sprijateljila od prvog minuta sa Micom, a ona njega ne mirise plaho!Perla7419 wrote:Stanija se uvrijedila sto je opet sluga. Aman koliko se ljudi ljute kada su sluge kao da ce na vjesala. Nesto sam vidjela u pregledu kako Zorica "pocasti" Bojanu nekim uvredama, a sta je tome prethodilo? Ako neko zna neka napise. A juce rece da ih sve voli. Ako se onako obraca ljudima koje volis.....jadna si ti! Citava noc je valjda bila prilicno turbulentna, ali jedino dobro je sto je cuko izasao
![]()
- sWeeT_Companion
#834 Re: Farma šest
Pa i ponašao se kao pokusni kunić, papučar obični. Totalno neinteresantan. Kao i 50% njih koji su unutra.
Što se Zorice tiče, ne miriše Miću jer je lagala o njemu nakon njegovog izlaska i tokom boravka na prošlim farmama. U laži su kratke noge, zna da je on jedva čeka na penalu.
Što se Zorice tiče, ne miriše Miću jer je lagala o njemu nakon njegovog izlaska i tokom boravka na prošlim farmama. U laži su kratke noge, zna da je on jedva čeka na penalu.
- dulekrele
#835 Re: Farma šest
nisam ni sumnjao na ciju ces stranu statisWeeT_Companion wrote:Pa i ponašao se kao pokusni kunić, papučar obični. Totalno neinteresantan. Kao i 50% njih koji su unutra.
Last edited by dulekrele on 23/09/2015 10:20, edited 1 time in total.
- sWeeT_Companion
#836 Re: Farma šest
Ne stajem ni na čiju stranu, samo volim biti realan.
- dulekrele
#837 Re: Farma šest
gdje nade informaciju da joj je staric ubijao na ovim prostorima ? to nisam nigdje procitao.cpu_fan wrote:Pa treba da nam smeta. Ona se nanosala bundi i zlata koje je njen zagondžija njoj donosio dok je ubijao ljude na ovim prostorima. Svoju karijeru je izgradila na istim tim otetim zlatom i sad treba da se pravim da mi ne smeta. Smeta mi i te kako.dulekrele wrote:A sto bi mi sisulja smetala ? pa nije mi ona resetala iznad glave 4 godine vec ovo govno od mice, koji je btw. bio konobar prije rata pa ga ja nisam ni zaposlio kao konobara.
- radiša
#838 Re: Farma šest
dokle vi daleko idete,pa nije se tad zabavljala sa njim i sta nju briga sta je on nekad radio, ona sebe gleda i svoj interes.
- dulekrele
#839 Re: Farma šest
Radasine de leba ti promijeni onu majicu sto nosas danima i nocimaradiša wrote:dokle vi daleko idete,pa nije se tad zabavljala sa njim i sta nju briga sta je on nekad radio, ona sebe gleda i svoj interes.
Last edited by dulekrele on 23/09/2015 11:27, edited 1 time in total.
-
teta marica druga
#840 Re: Farma šest
Pa šta je sad ovo? Je li to ispao Mića?
- TheWatcher
#841 Re: Farma šest
teta marica druga wrote:Pa šta je sad ovo? Je li to ispao Mića?
nisam upratio,sta je lepi zasro
-
teta marica druga
#842 Re: Farma šest
Ne znam ni ja, piše na blicu da je Alija nazvao "mudžahedinom".TheWatcher wrote:teta marica druga wrote:Pa šta je sad ovo? Je li to ispao Mića?
nisam upratio,sta je lepi zasro
- radiša
#843 Re: Farma šest
nije ga nazvo nego su to izmislili zorica i ali u wc kako bi ga eliminisali, tako to ide obicno, ko drugom jamu kopa sam u nju upada.
- dječak sa šibicama
#844 Re: Farma šest
Prave vjencanje, izvuceni Stanija i onaj maneken kako god da se zove, Osmica i Gabrijela popizdile, hoce Gabrijela sa spali vjencanicu.
Sinoc prave spiskove za djevojacku i momacku vecer, Osmica nabraja dagnje, lignje, skampe, rizoto od sipe, pticije mlijeko, a muskarci tri stavke, rostilj razno, punjena pljeskavica i dvije striptizete
i jos zaboravise pivo naruciti.
A Zorica, kako sam i rekao, "u predinfarktnom" stanju, stavlja slike na FB iz salona ljepote, i porucuje po FB da se vraca spremna. Ispala je pravo ofirna, da izbjegne stalu pobjegla napolje.
Sinoc prave spiskove za djevojacku i momacku vecer, Osmica nabraja dagnje, lignje, skampe, rizoto od sipe, pticije mlijeko, a muskarci tri stavke, rostilj razno, punjena pljeskavica i dvije striptizete
A Zorica, kako sam i rekao, "u predinfarktnom" stanju, stavlja slike na FB iz salona ljepote, i porucuje po FB da se vraca spremna. Ispala je pravo ofirna, da izbjegne stalu pobjegla napolje.
Last edited by dječak sa šibicama on 23/09/2015 11:24, edited 1 time in total.
-
nema me tamo
#845 Re: Farma šest
I onda njih dvoje izašli oko 2-3 i to je to.
Dobro uradiše, još treba da se tamo prepiru na nacionalnoj osnovi..
@ Radiša znaci uživo mica nista nije rekao?
- dječak sa šibicama
#846 Re: Farma šest
To tvrdi Pink, ali ne prikazase snimak tog dogovora.radiša wrote:nije ga nazvo nego su to izmislili zorica i ali u wc kako bi ga eliminisali, tako to ide obicno, ko drugom jamu kopa sam u nju upada.
Pink cijelo vrijeme obmanjuje, stite sebe, prvo "nema snimka" opijanja teleta, a sad je odjednom cetnik Przulj zrtva tajnog plana. Sto ne daju snimak da vidimo taj dogovor Alije i Zorice. Nego supci skrivaju sve, jer ih Ali moze tuziti. Pa sad nagodbu napravili, nece oni njega tuziti sto je izasao van nasilno, a Zorica ce se vratiti, i vuk sit ovce na broju.
Grdoba Mica je dokazano govno, uopce ne sumnjam da je rekao nesto na nacionalnoj osnovi. Jucer covjek za sebe kaze da je cetnik.
Last edited by dječak sa šibicama on 23/09/2015 11:28, edited 1 time in total.
- dulekrele
#847 Re: Farma šest
izgleda da ceto nije nista rekao jer da jest sigurno ga ne bi vratili. a opet ko ce vjerovati pinku. ja ne. nije bilo snimka dogovora zorica-ali i ako je mantavi ivan rekao da je cuo pa onda da mu se ucinilo.nema me tamo wrote:I onda njih dvoje izašli oko 2-3 i to je to.
Last edited by dulekrele on 23/09/2015 11:30, edited 1 time in total.
- sWeeT_Companion
#848 Re: Farma šest
Naravno da nije rekao, nije toliko glup.
I uopšte zašto bi tog Alija za koga osim rodjene majke niko nije čuo nazivao mudžahedinom?! Zoričina i igra njenog kunića ljubimca je providna i pokupili su se... I neka su.
I uopšte zašto bi tog Alija za koga osim rodjene majke niko nije čuo nazivao mudžahedinom?! Zoričina i igra njenog kunića ljubimca je providna i pokupili su se... I neka su.
- dječak sa šibicama
#849 Re: Farma šest
Govori on cijeli dan da je srpski nacionalista i cetnik, ali to u Srbiji nije govor mrznje jer su cetnici antifasistidulekrele wrote: izgleda da ceto nije nista rekao jer da jest sigurno ga ne bi vratili.
On i Maja non stop potenciraju tu pricu, iako su Kristijan i jos neki upozorili Maju da prestane sa tim glupostima, ono kad je predlagala da se dernjaju srbija srbija.
-
teta marica druga
#850 Re: Farma šest
Aham, hvala za info. I meni bilo čudno, pa nije toliko lud da opet vrijeđa na nacionalnoj osnovi a prošli put cvilio i izvinjavao se muslimanima.