Toliko dugo nisam vidjela nekog sa zlatnim zubom da bih se i obradovala da vidim, iz nostalgičnih razlogaCherry-Cherry wrote:Ne kontam zlatan zub.![]()
Ne kontam dug nokat na malom prstu kod muškarca.To je papanski nokat. U čemu je fazon?
Ne kontam žene sa brčinama.
Popularne stvari koje ne kontam
- Bambi_na_kofeinu
#826 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- Matzan
#827 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bambi_na_kofeinu wrote:Toliko dugo nisam vidjela nekog sa zlatnim zubom da bih se i obradovala da vidim, iz nostalgičnih razlogaCherry-Cherry wrote:Ne kontam zlatan zub.![]()
Ne kontam dug nokat na malom prstu kod muškarca.To je papanski nokat. U čemu je fazon?
U neka doba pravile su se navlake od zlata. Bio je kao neki vid prestiža, jer standard su bile olovne (ustvari amalgamske) plombe.
Pojavom porcelanskih navlaka zlatne su izašle iz mode. Toliko ja znam o tome.
-
Margita81
#828 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Fakat u cemu je fazon s tim noktom?? BljakCherry-Cherry wrote:Ne kontam zlatan zub.![]()
Last edited by Margita81 on 22/02/2015 00:35, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#829 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ono iz ušiju se neće samo iskopati.
- dobojlija81
#831 Re: Popularne stvari koje ne kontam
imam staru dajdzinicu sa zlatnim zubom,nekad je to bilo kul i fensiMargita81 wrote:Fakat u cemu je fazon s tim noktom?? BljakCherry-Cherry wrote:Ne kontam zlatan zub.![]()
nokat-znaju automehaničari
žene s brkovima nisu nikad bile popularne pa ih ne treba ni kontat plaho
- Ljakan
#832 Re: Popularne stvari koje ne kontam
slusam kako u srbiji pjevaju halidovu pjesmu poljem se siri miris tamjana i ne kontam sto im je ljiljan toliko mrzak.
- Snake Eyes
#833 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam što se na ovom forumu ne može promjeniti avatar
- SmoLe
#834 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ili maxice i nike torbica... nista goreamiliana wrote:Ove od 30 godina sto igraju Fallout 3
Ove babe sto gledaju u kasike,gatare, crnu magiju
Ljude koji osudjuju gay populaciju
Adidas trenerka i torbica
- Logovan
#835 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako forum uopšte funkcioniše pored ovakvih neznalica što ga vode.
-
Margita81
#836 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cuj znaju mehanicari..pa de i nama otkrij tajnu -.-dobojlija81 wrote:imam staru dajdzinicu sa zlatnim zubom,nekad je to bilo kul i fensiMargita81 wrote:Fakat u cemu je fazon s tim noktom?? BljakCherry-Cherry wrote:Ne kontam zlatan zub.![]()
Ne kontam žene sa brčinama.![]()
- All Apologies
#837 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Prema filmovima taj nokat služi za probavanje, smrkanje droga, alat uvijek na ruci
- Rinzler
#838 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontamn ovo sablonsko i rasireno misljenje i stav da su maxice seljacke patike.
Smjesno stvarno, i svi se kao zgrazaju, a 88% takvih "sminkera" koji se snebivaju na maxice u svom arsenalu PAPA I OPANAKA imaju minimum 2 para PATIKA ZA VOZNJU koje nosaju iako ne voze nista.
I ne znajuci namjenu istih.
I to ni u kojem slucaju nije seljacki, gdje bi bilo, ali hajmo pljuvat maxice jer se to furalo anamotamo znate vec gdje.
Pa to je kao da ja kazem, fuj cesalj, cetnici su to koristili nekad tamo nedje.
Maxice kao maxice, GENIJALAN nacin izrade, koji je mnogo zaduzio sneakerhead kulturu, i izradu patika, normalno ima prevazislih modela, prvih par sa nepravilnim swooshom, al rec za maxice 2014 da su seljacke, ili za flyknit modele da su papanski je vise odraz ovcjeg mentaliteta nego realnog misljenja.
Da ih je ne znam ko iz popularne kvazikulture nosao, i vama ogadio, dovoljan je pokazatelj kako lako dopustate uticaj na svoje psihe.
Meni te patike ne moze ogadit zbog tih razloga NIKO NIKAD jer mi je bitnije da meni moje stopalo svrsava dok sljapkam u njima po betonu
I nikad me nece bit stid rec da volim i nosam air max model, pogotovo se nemam sta stidit pred osobama koje pojma o tim modelima nemaju, osobama zatvorenim u mentalni gheto vec 25 godina.
Osobama koje kad vise svabu u maxicama pomisle aaa fuj vidi selje, a frajer milioner maltene.
Toliko od mene za ove slavne balkanske sneakerhead "stiliste" i papkarose
Imam ustvari osjecaj da je popljuvat airmaxice kao neka vrsta tiketa za novu kvazieliticu. Kao neki papanski dokaz da nisi seljo kao i da imas istancan stilski izrazaj, naravno po balkanskim standardima jelte
Smjesno stvarno, i svi se kao zgrazaju, a 88% takvih "sminkera" koji se snebivaju na maxice u svom arsenalu PAPA I OPANAKA imaju minimum 2 para PATIKA ZA VOZNJU koje nosaju iako ne voze nista.
I ne znajuci namjenu istih.
I to ni u kojem slucaju nije seljacki, gdje bi bilo, ali hajmo pljuvat maxice jer se to furalo anamotamo znate vec gdje.
Pa to je kao da ja kazem, fuj cesalj, cetnici su to koristili nekad tamo nedje.
Maxice kao maxice, GENIJALAN nacin izrade, koji je mnogo zaduzio sneakerhead kulturu, i izradu patika, normalno ima prevazislih modela, prvih par sa nepravilnim swooshom, al rec za maxice 2014 da su seljacke, ili za flyknit modele da su papanski je vise odraz ovcjeg mentaliteta nego realnog misljenja.
Da ih je ne znam ko iz popularne kvazikulture nosao, i vama ogadio, dovoljan je pokazatelj kako lako dopustate uticaj na svoje psihe.
Meni te patike ne moze ogadit zbog tih razloga NIKO NIKAD jer mi je bitnije da meni moje stopalo svrsava dok sljapkam u njima po betonu
I nikad me nece bit stid rec da volim i nosam air max model, pogotovo se nemam sta stidit pred osobama koje pojma o tim modelima nemaju, osobama zatvorenim u mentalni gheto vec 25 godina.
Osobama koje kad vise svabu u maxicama pomisle aaa fuj vidi selje, a frajer milioner maltene.
Toliko od mene za ove slavne balkanske sneakerhead "stiliste" i papkarose
Imam ustvari osjecaj da je popljuvat airmaxice kao neka vrsta tiketa za novu kvazieliticu. Kao neki papanski dokaz da nisi seljo kao i da imas istancan stilski izrazaj, naravno po balkanskim standardima jelte
- shmizlica
#839 Re: Popularne stvari koje ne kontam
za nekog koga nije briga, napisa se ti pofino 
-
ZenaZbrkovima
#840 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa dobit cu na popularnosti vremenom, polahkodobojlija81 wrote:imam staru dajdzinicu sa zlatnim zubom,nekad je to bilo kul i fensiMargita81 wrote:Fakat u cemu je fazon s tim noktom?? BljakCherry-Cherry wrote:Ne kontam zlatan zub.![]()
Ne kontam žene sa brčinama.![]()
- insomnia78
#841 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ova tema postaje ko one "ispovesti" ispocetka zanimljivo a kasnije narod pocne izmisljati da bi se dopao
- insomnia78
#842 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jos ako su visoke k'o prosjecan hobit... 
- Rinzler
#843 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Napisa se jer me zivcira da mi hadum u fastcat pumama upire prstom u maxice i vice nuto babo seljOok, etoshmizlica wrote:za nekog koga nije briga, napisa se ti pofino
- insomnia78
#844 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Samo prema filmovima, ko je ikad smrkn'o sta drugo osim sline zna da to nema veze sa pamecuAll Apologies wrote:Prema filmovima taj nokat služi za probavanje, smrkanje droga, alat uvijek na ruci
- shmizlica
#845 Re: Popularne stvari koje ne kontam
izmišljaš
ne kontam ljude koji se za svako sranje nađu mjerodavni da kritiziraju i daju svoje stručno mišljenje
ne kontam ljude koji se za svako sranje nađu mjerodavni da kritiziraju i daju svoje stručno mišljenje
- Cherry-Cherry
#846 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jest, jest, polako počinje ličiti na ispovesti.insomnia78 wrote:Ova tema postaje ko one "ispovesti" ispocetka zanimljivo a kasnije narod pocne izmisljati da bi se dopao
Još plus što je ovdje fazon ispasti kul, fensi, urban.
- All Apologies
#847 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meni su air max preslatke i ne kontam one koji misle drugačije.
Ne kontam starije žene koje se oblace kao dvadesetogodisnjakinje.
Ne kontam što tupperware ima onolike cijene.
- Rinzler
#848 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma totalno nisi moderan ako su ti maxice ok. To je sad moderno popljuvat i zgrazat se na iste. A glorifikovat starke, vansice, i one bljutave sto bi da su patike i cipele u isto vrjeme, fuj.All Apologies wrote:Meni su air max preslatke i ne kontam one koji misle drugačije.
- Cherry-Cherry
#849 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meni su ok i maxice i starke
a i vansice su mi slatke 
- sheilak
#850 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tvoj problem je sto nisi shvatio u kom kontekstu su maxice seljacke da kazemRinzler wrote:Ma totalno nisi moderan ako su ti maxice ok. To je sad moderno popljuvat i zgrazat se na iste. A glorifikovat starke, vansice, i one bljutave sto bi da su patike i cipele u isto vrjeme, fuj.All Apologies wrote:Meni su air max preslatke i ne kontam one koji misle drugačije.
Al si glavni da ih opravdas i vjerovatno isti onaj dizelas na koje se i odnosi taj kontekst
I kakve bolan vozacke tene? Zna se za sta su max namjenjene