Ah, ti seljaci. Sva sreća, tu je Ćaršija da popravi prosjek.Fortitudist wrote:Jedna tuzna prica u vezi ove teme:
Brat mi je imao posla sa jednim selom na mozda pola sata sat autom od jednog veceg grada i kako je brat malo pokusao ofirno kad su bili sami nesto mu se osjeti vamo tamo, pogledaju okolo, kad rece mu taj covjek (ima mozda 30-35 godina) da se ne osjeti mozda on, kaze brat jok jok (a osjetio se), kaze on mom bratu: "zanemari kao, ne kupam se bas cesto, nemam vremena oko toga voditi brigu".. kaze brat ma nisi ti, sta zna sta ce pomisliti covjek jos da se uvrijedi, a on jos rece "kupao bi se cesce ali ne moze od obaveza, obicno se okupa jednom mjesecno ljeti do 2 puta".
Peksinizam Vol 1 & 2 (Spojene 'smrdljive' teme)
-
The BEN10
#826 Re: Kupanje jednom sedmično
-
todd_smith
#827 Re: Kupanje jednom sedmično
2x godisnje?japin_mutapi wrote:oprah šou noge maloprije
ja meraka ljudi moji
od sad to radim češče
- Better Man
#828 Re: Kupanje jednom sedmično
Da li ti nakon jednog nošenja navedenih stvari u tvom pitanju iste odmah ostavljaš na pranje bilo u veš mašini, bilo ručno ili još koji put obučeš?JanuaryJones wrote:Pitanja za ove što se ne tuširaju svaki dan:
1. Mijenjate li donji veš i odjeću koju nosite svaki dan?
2. Ako mijenjate, kako možete obući čisto rublje na prljavo tijelo?
3. Ako ne mijenjatezašto ne?
- karanana
#829 Re: Kupanje jednom sedmično
evo maloprije negdje procitah clanak na yahoou da je svaka 3 dana tusiranje mjera. ja jos ne skontah koja je razlika izmedju kupanja i tusiranja? ja mislim da se ja samo tusiram a da se ne kupam, ali ne znam tacno razliku pa da vidim.
-
sumirprimus
#830 Re: Kupanje jednom sedmično
zamis radis u rudniku il kanalu, i tusirung svaki treci dan...pa to nema ni u indiji...karanana wrote:evo maloprije negdje procitah clanak na yahoou da je svaka 3 dana tusiranje mjera. ja jos ne skontah koja je razlika izmedju kupanja i tusiranja? ja mislim da se ja samo tusiram a da se ne kupam, ali ne znam tacno razliku pa da vidim.
-
sumirprimus
#831 Re: Kupanje jednom sedmično
.
Last edited by sumirprimus on 05/02/2015 15:12, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#832 Re: Kupanje jednom sedmično
sumirprimus wrote:tuširanje-do vrata/može sapun,može i šaur gel...
kupanje-na vrh glave/ćampon obligatoran,il kabaš ako je kosa ugrožena..
- sadie_forever
#833 Re: Kupanje jednom sedmično
Koliko cesto perete kosu?
- JanuaryJones
#834 Re: Kupanje jednom sedmično
Ako sam na poslu ili silom prilika cijeli dan u istoj odjeći, ide na pranje jer se osjeti na znoj, cigare (nisam pušač), ako sam ručala na nekom mjestu gdje je loša ventilacija - na hranu, parfem/dezodorans se pomiješa sa svim gore navedenim i ta odjeća je nenosiva. U slučaju da sam obukla čisto do trgovine, u posjet nekome, kod doktora procijenim nosom da li je odjeća nosiva još jednom i stavim je ili na ofinger/štender ili na ofinger/štrik vani da se ispuše. Donji veš se mijenja bez obzira na priliku 1-2-3 puta dnevno, pidžama svaki 2-3 dan, tuširanje jednom dnevno, kad izlazim iz kuće obaveznoBetter Man wrote:Da li ti nakon jednog nošenja navedenih stvari u tvom pitanju iste odmah ostavljaš na pranje bilo u veš mašini, bilo ručno ili još koji put obučeš?JanuaryJones wrote:Pitanja za ove što se ne tuširaju svaki dan:
1. Mijenjate li donji veš i odjeću koju nosite svaki dan?
2. Ako mijenjate, kako možete obući čisto rublje na prljavo tijelo?
3. Ako ne mijenjatezašto ne?
-
sumirprimus
#835 Re: Kupanje jednom sedmično
a jeb,kako pidzamu svako dva tri dana,lakse ti je spavat onda u gacama?manja zajebanijca...
-
KingdomBosnia
#836 Re: Kupanje jednom sedmično
Perem ruke prije nego sto idem baciti piš.
@jones ako ti se odjeca od jedne nosnje osjeti na znoj onda idi doktoru.
Ako se tusiras svaki dan onda nema sanse da se osjetis na znoj,osim ako nisi pri bolesti kakvoj.
Znoj kao znoj ne smrdi,smrde procesi koji se odvijaju sa tim znojem ali tome treba odredjen period koji je duzi od tog "tusiram se svaki dan"
Ako se tusiras svaki dan onda nema sanse da se osjetis na znoj,osim ako nisi pri bolesti kakvoj.
Znoj kao znoj ne smrdi,smrde procesi koji se odvijaju sa tim znojem ali tome treba odredjen period koji je duzi od tog "tusiram se svaki dan"
- JanuaryJones
#837 Re: Kupanje jednom sedmično
Ja se nažalost otkrivam cijelu noć jer nemirno spavam i pidžama je potreba. Imam 10tak pidžama, obično donji dio i jednostavna majica, dugi/kratki rukav.sumirprimus wrote:a jeb,kako pidzamu svako dva tri dana,lakse ti je spavat onda u gacama?manja zajebanijca...
- ultima_palabra
#838 Re: Kupanje jednom sedmično
Pa da ovako radim, ne bih imao kad obući tu odjeću... ne bih ni izlazio vani, mašina, štrikovi, radijatori i pegla u funkciji 24/7sumirprimus wrote:a jeb,kako pidzamu svako dva tri dana,lakse ti je spavat onda u gacama?manja zajebanijca...
- JanuaryJones
#839 Re: Kupanje jednom sedmično
Istuširam se ujutro u 7, van kuće sam do kasno popodne, teglim dijete, kolica, njegovu torbu, namirnice i kući dodjem ne oznojena, nego okupana u 3 vode. Ako sam još slučajno otišla na kafu u zadimljenu prostoriju, mojoj sreći nikad krajaKingdomBosnia wrote:Perem ruke prije nego sto idem baciti piš.
-
KingdomBosnia
#840 Re: Kupanje jednom sedmično
Kolicina friskog znoja nije bitna
uglavnom to ne smrdi
-
sumirprimus
#841 Re: Kupanje jednom sedmično
eh pa to s djecom svakako,kupis masinu i ne jebes ni kg ni funkcije, a onda samo gledas kolko može stat...trpaaj trpaaaj...ultima_palabra wrote:Pa da ovako radim, ne bih imao kad obući tu odjeću... ne bih ni izlazio vani, mašina, štrikovi, radijatori i pegla u funkciji 24/7sumirprimus wrote:a jeb,kako pidzamu svako dva tri dana,lakse ti je spavat onda u gacama?manja zajebanijca...
nego pitanje,reciklirate li peskire/rucnike poslije tusirunga kupanja?
- kockica_kockica
#842 Re: Kupanje jednom sedmično
Ja nikad ne nosim istu odjecu dva dana... Osim hlaca... to moze par dana...
odjeca ako odem u kafic ili restoran smrdi na cigare i/ili hranu i nema te ventilacije koja to moze sprijeciti...
tusiram se svako jutro prije posla i poslijepodne poslije posla, i opet navece pred spavanje....
ljeti su ovi izleti u tus kabini cesci...
trenerku i pidzamu nosim 3 dana ... nekad i 4 dana ali vrlo rijetko...
odjeca ako odem u kafic ili restoran smrdi na cigare i/ili hranu i nema te ventilacije koja to moze sprijeciti...
tusiram se svako jutro prije posla i poslijepodne poslije posla, i opet navece pred spavanje....
-
KingdomBosnia
#843 Re: Kupanje jednom sedmično
a nakon spolnog odnosa kupim nove genitalije 
- Dr Kova
#845 Re: Kupanje jednom sedmično
Uh što taj kalira, stres ga ubi
- Dr Kova
#846 Re: Kupanje jednom sedmično
kockica_kockica wrote:Ja nikad ne nosim istu odjecu dva dana... Osim hlaca... to moze par dana...
tusiram se svako jutro prije posla i poslijepodne poslije posla, i opet navece pred spavanje....ljeti su ovi izleti u tus kabini cesci...
Prođe ti život u tuš kabini
- ćiribiribela
#847 Re: Kupanje jednom sedmično
Svako drugi dan, ljeti svaki dan, a duga kosa, smor.sadie_forever wrote:Koliko cesto perete kosu?
- ultima_palabra
#848 Re: Kupanje jednom sedmično
kockica_kockica wrote:tusiram se svako jutro prije posla i poslijepodne poslije posla, i opet navece pred spavanje.... ljeti su ovi izleti u tus kabini cesci...
- ultima_palabra
#849 Re: Kupanje jednom sedmično
Normalasumirprimus wrote: nego pitanje,reciklirate li peskire/rucnike poslije tusirunga kupanja?
- madner
#850 Re: Kupanje jednom sedmično
Ovo ko ovaj moj jaran sto pusi samo poslje seksa. Pola kutije dnevno